zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [wmv] Siejnik pekando

Lancellots
23-01-2006, 03:05
Hiho zamieszczam tu filma z naszych pekowan jezeli bedzie sie podobal, bedzie duzo komentazy i sciagniec moze damy nasze film pk w rec , a mamy ich sporo i wiele fragow :evul: :D zachecam

http://rapidshare.de/files/11512531/siejnik*****.html

Czas trwania 4:20~~
Rozmiar:24 mb
Jakos bardzo dobra :]
Made by:Futopi

////Boyakki

Timonek
23-01-2006, 07:50
Keylogger-.-

Yaram
23-01-2006, 08:23
to nie keeyloger ;)
filmik fajny :cup: ale ten dark adamus to conajmniej noob... :D
GZ trapow

Lancellots
23-01-2006, 12:51
@up up Sam jestes geylogger

@up

Thx :P

Pk z Chile
23-01-2006, 13:19
pamietajcie, ze komentujac zachecacie nas do udostepnienia wam plikow rec z naszymi fragami ( wczoraj padl np. 69 knight ^^)

comment plx

Kommar
23-01-2006, 14:37
Bardzo dobry film.
Dzieki, ze ubiliscie Qeepx'a xD
Ja go jeszcze sam dopadne.
Nie wnikam, ze jego pro jest trzeci w expie na Elysii.
Ile to juz fragow Siejnika, 300 juz stuknelo?

Lancellots
24-01-2006, 12:26
Bardzo dobry film.
Dzieki, ze ubiliscie Qeepx'a xD
Ja go jeszcze sam dopadne.
Nie wnikam, ze jego pro jest trzeci w expie na Elysii.
Ile to juz fragow Siejnika, 300 juz stuknelo?

thank ju ^^ liczac nupów napewno bedzie gdzies 300~~ :D

Teravista
24-01-2006, 12:32
Wy chodzicie na czerwono(czy bordowo) ubrani??bo wczoraj jakas grupa pkowala ale nawet nie popatrzylem ino sie wylogowalem :P

Tonek
24-01-2006, 14:13
Film moze i fajny, ale nie zmienia to faktu, ze jestescie zalosni i to co robicie jest zalozne. Takie sa realia jak sie posadzi przed komputerami kilkunastu sflustrowanych 13 latkow. Trzeba sie wyzyc to chodzcie pozabijamy kogos w grze... Jestescie naprawde potega a swiadcza o tym wasze mega potezne lvl-e. Moze i jestescie cos warci ale jedynie w grupie bo pojedynczo padacie jak muchy.

Siejnik SuX!

Nup Mage
24-01-2006, 14:29
Film moze i fajny, ale nie zmienia to faktu, ze jestescie zalosni i to co robicie jest zalozne. Takie sa realia jak sie posadzi przed komputerami kilkunastu sflustrowanych 13 latkow. Trzeba sie wyzyc to chodzcie pozabijamy kogos w grze... Jestescie naprawde potega a swiadcza o tym wasze mega potezne lvl-e. Moze i jestescie cos warci ale jedynie w grupie bo pojedynczo padacie jak muchy.

Siejnik SuX!

Filmku jeszcze nie ściągnałem, ale ściagnę... [Sieje znam z serva].
Po pierwsze: nie wiem czy wiesz co to są noob/pk chary! Wielu z tych kolesi ma większy lvl, niż Ci się wydaję.
Po drugie: na low lvlu są jedynie w stanie wlaczyć w grupie i zwykle mają farta, żeby zownować jakieś h-lvla noobka.
Po trzecie: wiek nie gra tu żadnej roli, trzeba podchodzić z dystansem do gry albo zamówić wizytę u specjalisty...
Po czwarte: staraj się robić trochę mniej błędów... [zalozne,sflustrowanych]

A wy Sieje brać się do pkowania, bo nam wiara w Kazo coraz mniej zaczyna się bać i noobić :s A jak nie to nikogo więcej foodem nie poczęstuje ;p

/Nupek

Nowohucianin
24-01-2006, 16:19
no tylko ze troche sobie posiedzialem w gilidii i pozniej mnie wywalili za NIc -.-

a film nawet fajny

Lancellots
24-01-2006, 18:21

Siejnik SuX!

Ta? Więc twoim zdaniem Tibia jest do czego ??? Ty zapewnie siedzisz 24/7 i expisz na rotach ?? Dla mnie Tibia to zabawa i rozrywka ,a to co robimy to jest zabawa. Może ty pokazesz swoje doświadczenie ?? Bo dzięki temu nabieramy wprawe w pvp i zgranie [to sie przydaje w wojnie i innych potyczkach które często sie zdarzajo] i widzisz mamy noob lvle ale zabijamy 40-70 lvle .

@Topic

Thx More coments blzzzzzzzzzz :D