Pokaż pełną wersje : pk (Aurea)
Takie sobie pk ... zatrzymujcie jedynie jak kogos bije bo troche chodzenia było więc nudne moze byc troche..
http://rapidshare.de/files/11666977/Xesuvo_PK.rec.html
tutaj link
Miłego oglądania życze :>
Nice pk tylko zastanawiam sie z kad mnie znasz :| bo ja se nieprzypominam zebym cie znal :P
Hehe no mi się bardzo podoba ten filmik :P Gratz
Beznadziejne pk,nie polecam nikomu tego ściągać.
Grey field
25-01-2006, 12:08
Miętkie PK zabijanie 8 lvlów jest średnio emocjonujące ;)
a co do loota miałeś farta
Beznadziejne pk,nie polecam nikomu tego ściągać.
Ja po twojej wypowiedzi stwierdzam że ty tym 12 lvlem bez EQ byś nawet 7 lvla nie zabił...Jak na tą sytuację którą miał to mi się wydaję że dobre PK.
@up owszem zabijanie 8 lvli nie jest zbyt emecjonujące :D Chociaż mi się podoba jak na 12 lvla
@vizharan
czlowieku spokojnie zajety jestem bardzo :/
@cuv
tobie sie moze niepodoba bo sam bys tak niezrobił -.- wiec moze ci sie niepodobac ale nieznechecaj innych zeby sciagneli ten filmik
Xaero Knight
31-01-2006, 09:35
Fajne pk hehe gz :D
THX może duzych low lvelel ale sam mialem low lvevel. :p
matekk fst bolt
31-01-2006, 15:09
szit a nie pk ;]
Martinesz
31-01-2006, 15:42
to ma być peka? lol lepiej, żebyś w ogole już nie dawał filmików z twoim "peka"
szit a nie pk ;]
No wiesz , takim levelem zrób na Aurerze red skulla ... jakis 30 level cie zobaczy i padasz ...
@up Idz poszukaj swojego mózgu i wróć potem.
Dziękuje.
@Raxeff
Zrobienie 12 lvl'a z red skullem to według Ciebie wyczyn ? Idź na tibia.de i poszukaj dobrego filmu PK,wtedy zobaczysz że ten film to shit,jak już ktoś to wcześniej napisał :)
@up
Zrobiłeś temat z filmem to każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie,a nie od razu wyzywasz bo sie komus nie podoba -,-
Crazy Zaba
10-07-2006, 23:17
Yo jak na 12 lvl zrobiles to fajnie noobki padaly jak pety tylko mogles kontynuowac dalej ten filmik az do bana wiekrze basy by byly :D 8o
Always hunted
10-07-2006, 23:41
Yo jak na 12 lvl zrobiles to fajnie noobki padaly jak pety tylko mogles kontynuowac dalej ten filmik az do bana wiekrze basy by byly :D 8o
Mógłyś sie nie bawić w archeologię?
02-02-2006 20:57 <- data posta sprzed twojego.. sprzed ponad 5 miesięcy, idioto
Works__1985
11-07-2006, 11:51
Proszę niech już nikt niekomętuje tego tematu ponieważ jest on stary a ciągle odświeżany
Co do filmiku to pk takie sobie tylko małe lvle dlamnie wcale niejest lootem wyczepistym [Serpent Sword]<-kto chce poznać loot niech zaznaczy text w nawiasach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.