Pokaż pełną wersje : Orshabaal
Rehost filmu z tibia.de obrazujący jak łatwo robi się pięniądze .....8o
http://rapidshare.de/files/11558040/Ruberaorsh.rec.html
Wystarczy poczekac pare miesiecy na Orsha, przezyc blokowanie i zlootowac <spoiling> :D
Fillipex
24-01-2006, 00:22
Hehe.. niezle.. ;]]]
ej jak sie ogląda filmy sciągać umiem ale nie mam na czym oglądać prosze dajcie jakiś link stronki żebym sciągnoł plis pisać na PRV
Nice loot;] Tylko nie wiem o co chodzi. Przy "1 podejściu" sie typek kozaczył ze wylootował BOHy,których jakos chyba nie widziałem,albo przeoczyłem....Gratz dla blokera,bo potem chyba tego orsha~ zabili. Jaki był loot? Wie ktoś?:P
Ale fuxa miał, skull stafy leżały i wogule pełno itemków różnych
GrAtZ
Nice loot;] Tylko nie wiem o co chodzi. Przy "1 podejściu" sie typek kozaczył ze wylootował BOHy,których jakos chyba nie widziałem,albo przeoczyłem....Gratz dla blokera,bo potem chyba tego orsha~ zabili. Jaki był loot? Wie ktoś?:P
Napisał że wylotował bohy, ale zaraz po chwili napisał "joked" Joked=żart :P
Szkoda że padł, jestem ciekawy ile by jeszcze mugł zeczy znaleźć... Ktoś wie czy ten orshbal padł?
Fire Necromacer
24-01-2006, 11:38
Omfg ale loot zebrał... nice filmik tylko szkoda, że ostatnio jak jest orsh~ to nie ma z widoku blokera, więc trdno wiedzieć jaki był loot.. no ale gratz
PS. orshabaal został zabity na tym servie :P
do dupy ten film :/... nic sie nie dzialo... tylko w ostatnich 15 sekundach koles poszedl go zabil,, aleeeee fjane ;/.. a czy ten orsh zostal zabity bo nie wiem?
Ładnie, tlkyo szkoda, że stracił te rzeczy z drugiego podejścia...:/ RS sux...-.-
do dupy ten film :/... nic sie nie dzialo... tylko w ostatnich 15 sekundach koles poszedl go zabil,, aleeeee fjane ;/.. a czy ten orsh zostal zabity bo nie wiem?
AHAHAHA! Ty wogole ogladales ten film? Bueheheheh! "Nic sie nie działo"...To ty ślepy chyba jestes? Koles zgarnal loot o ktorym 33 lvl czesto moze tylko pomazyc...Pozatym on mialby zabic orsha?? Koles z tym czyms nie mogl sobie Cach poradzic a co dopiero 33 level... Moim zdaniem lanie Orsha to na ten moment waste of runes ;] Jedynie na Elysii wypadlo cos wartosciowego... Potem juz tylko gpki...
Dlaczego te demony się nie ruszały??
Hayabusa
24-01-2006, 15:42
Super, niezły filmik:):)
koles niezle itemy znalazl ;] a ten orsh szybki skubaniec .. xD
Kaczy'vook
24-01-2006, 22:03
Nie wiem po jakiego h**a poszles tam do tego orsha, jak slyszales jak morde parzył :/, i tyle straciles ;//
Nie wiem po jakiego h**a poszles tam do tego orsha, jak slyszales jak morde parzył :/, i tyle straciles ;//
co stracil? 1 IH i 100 gp to duzo? ..
Kaczy'vook
24-01-2006, 22:20
co stracil? 1 IH i 100 gp to duzo? ..
LOL ??. Przeciez on tam miał bohy, omg -.-....
LOL ??. Przeciez on tam miał bohy, omg -.-....
on bohy i reszte rzeczy z 2 podejscie dal temu blokerowi orsha Daderowi chyba .. slepy byles?
Jojunifu
24-01-2006, 22:24
No fajnie fajnie :D Tylko po co ci był ten red skull ? może bohy by obstały a tak masz lipa :P
No fajnie fajnie :D Tylko po co ci był ten red skull ? może bohy by obstały a tak masz lipa :P
omg .. do was sie mowi jak do muru!
Kaczy'vook
24-01-2006, 22:26
aa faktycznie, srry :/ nie zauwazylem :s
Jojunifu
24-01-2006, 23:10
Spoko wylonczylem eq zeby zobaczyc co lootował mogłem chyba nie zaówarzyć
Bez imienny
25-01-2006, 03:29
Ok czas ludzi poinformowac...blokerem ob byl dader 142 lev (znam go spoko ziom) i odziwo dal rade ;p mimo ze sa wyzsze lev loot z tego co na wlasne oczy widzialem (chyba ze monitor mnie oszukal) z ob wypadl Thunder Hammer !! i ta wlasnie bron mozna zobaczyc w dadera domku na dara ;p to na tyle...
jak macie jakies watpliwosci co do prawdy to zaprawszam na tibianews.net tam jest artykul o ataku na rubere ;p
---Hail rubera---
@bmatrix
dlaczego te demony sie nie ruszaly??
mam to samo pytanko
@down\/
BIG THX
@bmatrix
dlaczego te demony sie nie ruszaly??
mam to samo pytanko
poniewaz summony atakuja tylko wtedy gdy orsh jest przy nich i leje kogos .. gdy summony nie widza bossa (orsha) nie leja nikogo xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.