PDA

Pokaż pełną wersje : Wasze pomysły na udany ślub;]

Crocir
24-01-2006, 10:02
Siemka chcialme wziasc slub w tibi jednak nie mam zadnych pomysłów ślub ma odbyć się w Northporcie w guildhausie mojej gildi miejsca jest calkiem sporo B) tylko nie mam zadnych pomyslow jak ta uroczystosc ma przebiegac... plz pomozcie wszyscy co maja jakies filmy (nie keylogery:p ) wrzucajcie tutaj a nie dzialu filmy... pozdro all:D

Avager
24-01-2006, 10:38
Zrobcie slub w orc fortess... pod koniec zlurujcie sobie zerka, i sprawdzcie kto dluzej wytrzyma z knifem i wooden shieldem bez uhow ...

Ubaw na maxa -.-

Lord Arturs
24-01-2006, 17:40
Ja moze opowiem mój ślub który odbył sie 3 dni temu :) a wiec: ile mnie to ksztowało? okolo 600k! Byl zakupiony domek 100+sqm (specjalnie na śub) !
Gildia była zalozona (tylko na slub) zeby rozpoznac gosci. Sam ślub był na Hydrach. Po impezie która trwala 3 godziny! poszlis my na demony.

Crocir
24-01-2006, 21:18
lol:p a troche tnasze mozliwosci :)

Walekifa
25-01-2006, 11:03
1)Zróbcie sobie droge z firebombów

6x60 kratek

i sprawdźcie kto dalej dobiegnie...

Koszt -pare k

Mar Cin
25-01-2006, 11:17
Zrobić pałac z parceli (duuuużo pracy i parceli) i wynająć paru sorców by puszczali fire-wavy, energy-beamy, energy-wavy, strzelali z explo i z czego tam się jeszcze da by zrobić ładne "fajerwerki" :D

Boryna
25-01-2006, 11:22
vodka xddddddddddddddddd

Crocir
25-01-2006, 11:25
lol a takie naprawde pomyly ktos ma?X(

Xan Arcanist
25-01-2006, 11:45
Wynająć paru sorców 50+ którzy zaraz po przysiędze zrobią fajerwerki (UE+GFB) :)
A tak na serio to bierzesz 10 bp kubków idziesz do jakiejś beczułki z browcem/winem i masz imprezę :) (goście nie mogą mieć d ringów ;) )

Walekifa
25-01-2006, 11:46
Ja moze opowiem mój ślub który odbył sie 3 dni temu :) a wiec: ile mnie to ksztowało? okolo 600k! Byl zakupiony domek 100+sqm (specjalnie na śub) !
Gildia była zalozona (tylko na slub) zeby rozpoznac gosci. Sam ślub był na Hydrach. Po impezie która trwala 3 godziny! poszlis my na demony.

Znaczy wiesz,my ci wieżymy taak.Tak samo jak w twojego chara...

pregnetu
25-01-2006, 12:14
ja bralam slub pare tygodni temu, oczywiscie planowany byl od dawna tylko jakos nie blyo okazji i okolicznosci nie sprzyjaly ;)
jakos tak spontanicznie wyszlo jak stalam obok mojego meza w dp i kumpel zaczal bawic sie w kaplana
zebralo sie duzo swiadkow, niektorych trzeba bylo dac do ignore za spamy, wymienilismy sie obraczkami a potem poszlismy do GH razem z ogonkiem gapiow i wszyscy sie upili :)
slub byl bardzo udany szkoda tylko ze zapomnialam zrobic SSa z takiego slicznego wydarzenia

Lord Arturs
25-01-2006, 20:15
Znaczy wiesz,my ci wieżymy taak.Tak samo jak w twojego chara...

A mi niezależ zebys wiedzial, ty mnjie wogule nieobchodzi !
Błagam, powstrzymuj sie od dennych komentarzy.
a porpo ślubu i chara to mi zazdroscisz :p

pregnetu
26-01-2006, 09:40
@dragoneye
taaaaaaa 12latek z takim lvlem xD
<sciana>

moze i ma koles takiego chara, bo kupic zawsze sie da... ale zeby sam go zrobil to waaaaaaaaatpie

Crocir
26-01-2006, 11:01
no cooooo:D nie iwerzycei mu a dlaczego?:baby: :baby: :baby: LOL mozliwe ze ma takiego chara ale na OTS:p a druga mozliwosc to ze zaczal grac w tibie jak mial 7 lat :D

Bykunio
26-01-2006, 11:11
Bożżże ludzie przerażacie mnie czemu na Niego wchodzicie ? ..... Ja osobiście wierze że ma takiego chara ... dlaczego miałby niemieć ? A co do tego że uważasz że musiałby grać 5 lat o.O żeby zrobić 100+ to jesteś chyba po*****ny 5 lat to można zrobić 250+ noobku więc siedź ciocho następonym razem

Shein Silvershadow
26-01-2006, 11:36
@dragoneye
taaaaaaa 12latek z takim lvlem xD
<sciana>

moze i ma koles takiego chara, bo kupic zawsze sie da... ale zeby sam go zrobil to waaaaaaaaatpie

Taa, niektórzy rodzice najwyraźniej mają za dużo kasy:P
A żeby nie robić oftopu, to polecam piknik na wyspie Eremo - bardzo malownicze miejsce.

Harkus
26-01-2006, 13:47
Mój słub odbył się w North Porcie gdzie kumpel miał domek. Ślub troszke kosztówał: najróżniejsze zarcie, flaski z winem lub browarem :), obrączki swoją drogą:D (pare k). Ślub trwał około 3 - 3.5 godzin. PO słubiw oczywiście wesele:D w tytm samym miejscu, gdzie bawilismy się i lalismy :P (przy okazji kumpel sam się zabił fb z czego była największa zlewa) Na koniec kumple równocześnie puścili UE i Poison storm i tak sieskończyła nasza zabawa.

Walekifa
27-01-2006, 23:50
A mi niezależ zebys wiedzial, ty mnjie wogule nieobchodzi !
Błagam, powstrzymuj sie od dennych komentarzy.
a porpo ślubu i chara to mi zazdroscisz :p

I właśnie dlatego ludzie na forum mnie jadą,jak zobaczą że mam 13 lat...

Zazdroszcze ci jak cholera,ale jeszcze nigdy nie widziałem noob-ownera z 100 lvl'em .Chętnie zagadam do tej postaci w tibi(nawet jako noob na 1 lvlu) i sprawdzę czy to ty.Bo coraz więcej osób podaje dane nie swego chara -.-

Ps.Troche źle dobrałes sobie eq na fakemakerze do avatara.wątpie czy 102 lvl chodził by w c legach,i z gs'em

No chyba że naprawdę kupiłeś tego chara,i jesteś jego noob-ownerem.
Edit:
Bożżże ludzie przerażacie mnie czemu na Niego wchodzicie ? ..... Ja osobiście wierze że ma takiego chara ... dlaczego miałby niemieć ? A co do tego że uważasz że musiałby grać 5 lat o.O żeby zrobić 100+ to jesteś chyba po*****ny 5 lat to można zrobić 250+ noobku więc siedź ciocho następonym razem

następny...

jesteście kolegami z rl?? nie zdziwił bym się.

Crocir
29-01-2006, 10:59
dzieki wszystkim za pomysly:D dizisja biore lsub i obiecuej ze wruce filmik cya!:D :D :D