zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fire Devil, czy jest na niego jakiś sposób?

Yoda Man
24-01-2006, 10:41
Pomóżcie mi, co zrobić aby się uchronić i obronić przez strasznym Fire Devilem?
Bardzo potrzebuje porad!!
Pozdr.

GetAway
24-01-2006, 10:54
Jezeli nie trzeba to nie nalezy na niego chodzic nie gubi on zbyt cennego loota, chociaz po update drupuje rozdzke.

Polewkin
24-01-2006, 10:58
Moze powiedz pierw jaka profesja skille mlvl?? Bo jesli wiesz gdzie jest fire devil a sie go boisz to po prostu tam nie chodz Proste ;)

Nytalith
24-01-2006, 10:59
Mozna w niewidce bic, mozna zalozyc dragon nacl~, a jak juz powiedziano naprawde nieoplaca sie go bic, lecz jak sie domyslam chodzi ci o spike sworda:)

alanzych
24-01-2006, 11:00
Możesz włączyć niewidke i lać, ponieważ one nie widzą niewidzialnych.Ale to musisz być palem, sorkiem lub drutem bo knight jest "ułomny" magicznie.:)

Teravista
24-01-2006, 11:47
Fire Devil nie jest taki straszny...ja byłem na nim 18 lvl knightem ze skillami 52/50 i bez problemu pokonalem go...czasami mu wyszedl hit ale zuzylem tylko 2-3 ihy...ale mialem rpoblem bo potem cala droge mialem zatarasowana ghoulami i otoczyly mnie:P(odbywalo sie to w ghostlandzie) przeżyłem chwile grozy ale przeżyłem :)

Fillipex
24-01-2006, 11:54
Wlasnie... jak jestes pal/sorck/drut ze mozesz walic na odleglosc to niewidka i jedziesz a jak knight to musisz szybko do niego podbiec bo on wtedy ucieka i nie uderza z tego jego explo... i git ;]]

Wicher
24-01-2006, 12:37
Po 1. jak spotkasz FD to nie uciekaj bo i tak Cię pewnie dogoni (chyba że masz lvl 40+ ale na takim lvlu nie ma sensu uciekać, bo spokojnie zabijesz już) lepiej już spróbować zabić.

Taktyka dla Sorca, Druta - niewidka i na luzach zabijasz albo jak najszybciej z run ale uważaj na hp ;p
Taktyka dla Knighta - jak najszybciej podbiegasz i zabijasz :P
Taktyka dla Pala - jak najszybciej zabijasz obojętnie jak, jak masz 15mlvl+ walisz niewidke i masz luz :P

lukaszlukasz
24-01-2006, 12:49
Może chodzi o lurowanego często fire devila w ancient temple... moi koledzy już kilka razy dedneli idąc do ghouli. Ja miałem taki sposób, że brałem ze sobą runkę SD/Explo i raz mi to uratowało dupę jak miałem coś 17 lvl. Jeśli jesteś knightem, to w ogóle najlepiej tam nie chodź, jeśli masz niski level. A jeśli jesteś magiem/ drutem/palem, to polecam sposób z runą. Kiedyś jakiś idiota (miałem nie iwem... 14 cz 15 lvl - jeszcze przed update sam se robilem) zlurował mi beho w ancient temple... na szczęście przysmażyłem go z explosion i przeżyłem :)

konk
24-01-2006, 13:21
Po prostu bierzesz delikwenta i w zwarciu . :sword: :evul:

Magus
24-01-2006, 13:26
Dziwię sie że nikt nie wspomniał o stealth ringu (daje niewidzialność) - to dobre wyjscie dla rycerza jeśli chce się udać np. na spike sword quest.