Pokaż pełną wersje : Dziwne bronie
Voodoomaster
24-01-2006, 13:14
Niedawno przechodząc przez Verone na harmonii zauwarzylem 2 Bardzo ciekawe rzeczy twin axe i golden halberd. Nie z tego zdjecia ale gdyby moglibyście mi powiedzieć z czego one wypadają lub gdzie znaleść.
Za pomoc dzienki.:) :) :) :)
Twin axe podobno wypada z jednego z faraonów...
a tak w ogóle to opcja "szukaj" nie gryzie ;)
kierki11
02-02-2006, 08:22
Widzialem gdzies na forum SS z Twin axe...
Ale Golden halberd jeszcze nie widzialem...
Twin Axe, wypada prawdopodobnie z faraona lub jest na to quest.
POZDRO!
Golden Halberd - CLICK (http://tibia.erig.net/Golden_Halberd)
Dwureczny topor,bardzo rzadki, prawdopodobnie z faraonow.
Twin Axe - CLICK (http://tibia.erig.net/Twin_Axe)
Prawie nic nie wiadomo oprocz tego, ze ma 45 atk i 24 def'a.
Słyszałem o tych toporach, wtedy gdy sądzono że to legenda... jednak teraz sądze że wcale nie są one takie dobre w porównaniu Stonecutter axe :P
Orshabaall
12-02-2006, 22:02
Niedawno przechodząc przez Verone na harmonii zauwarzylem 2 Bardzo ciekawe rzeczy twin axe i golden halberd. Nie z tego zdjecia ale gdyby moglibyście mi powiedzieć z czego one wypadają lub gdzie znaleść.
Za pomoc dzienki.:) :) :) :)
Nie ma takich broni, bajeczki plax gif mi :p
Fabolous
12-02-2006, 22:17
Prawdopodobnie istnieja te bronie.
@UP A ty nie musisz sie tak wymadrzać, po za tym pisze sie chyba "Orshabaal"!
Michałeq
13-02-2006, 08:58
Dobra, sprawa pierwsza:
Poisoner=Orshabaall (fluga na innych, a Orshabaal poprawnie nie umie napisac -.-')
Deuga sprawa: Zeby bylo jasne: twin axe, golden halberd, itp. ISTNIEJA. Niewielu jest w ich posiadaniu; prawdopodobnie zostaną jakoś udostępnione (questy itp) dla ludzi
Sprawa trzecia: Mozna już zamknąć ten temat; już każdy sie wypowiedział; podał linki itp.
cYa
Havoc fighter
06-04-2006, 22:39
No to tak:
Twin axe istnieje, ma go kilku(a nawet wiecej ludzi), wypada z jenego z faraonów.
Golden halberd także istnieje, koleś mowi, że widzial ją w domq, ale to niepotwierdzona informacja więc przyjmijmy, że nikt tego niema.
Jednak broń ta istnieje a jak nie wierzycie i macie pacca to możecie to sprawdzic samemu:
Poplyńcie na ankrahmn i idzcie do piramidy w której można kupić amunicje dla palków, na parterze czy jakos tak za ladą biega sobie ghoul a za nim lezy wlasnie Golden Halberd ale przykryty inną bronia wiec nazwa też nie jest pewna.
Chyba już wszystko jasne, TEMAT DO ZAMKNIECIA!X(
Master Pepi
07-04-2006, 16:19
Weś zamknij teraz przeglądarke neta i już tu nie wracaj. :baby:
Topic:
Te bronie na 100 % są do zdobycia. Prawdopodobnie lecą z faraonów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.