Pokaż pełną wersje : Runy
Mornelith
24-01-2006, 17:00
Sorki ze nowy temat ale poprzedni najpierw zamknieto a pozniej usunięto :/ kupilem w Carlinie czar Fireball na 17 lvl. Nie pomylilem z GFB na pewno. Na stronce Tibia.pl jest napisane ze w runie powinny byc jak gdyby 3 kule a ja moge rzucać tylko 2... jestem pewien ze to Fireball a nie ulepszona wersja. Bląd?czy pomylka serwisu? prosze o odp jak najszybszą...
Maedhros
24-01-2006, 18:38
Moze podpaliles juz cos ta runa , probowales kilka razy?
Jesli nie to zrob jeszcze kilka runek, zobaczysz ze wszystko jest ok i nie zasmiecaj forum.
Mornelith
24-01-2006, 18:45
masz o mnie dobre zdanie... zrobilem 2 plecaki run na sprzedaz, sam wykorzystalem z 5-10 run i za kazdym razem moglem rzucić tylko 2 razy... jezeli pisanie na temat jest zasmiecaniem forum to uswiadomcie mnie do czego w takim razie forum sluzy?
Maedhros
24-01-2006, 18:56
masz o mnie dobre zdanie... zrobilem 2 plecaki run na sprzedaz, sam wykorzystalem z 5-10 run i za kazdym razem moglem rzucić tylko 2 razy... jezeli pisanie na temat jest zasmiecaniem forum to uswiadomcie mnie do czego w takim razie forum sluzy?
Wybacz mi zem cie potraktowal tak eee nieladnie,powierzchownie :) , ale na forum jest tyle noobOw i ludzi,graczy ktorym cos za pierwszym razem nie uda ,albo ktos na nich zapoluje i odrazu leca na forum opowiedz jako to dziwny jest ten swiat,
az rzygac sie chce.
Teraz sprobuje ci pomoc.. Z tego co zrozumialem robisz te runy fb na sprzedaz,ale masz problem bo u ciebie sa tylko 2 ladunki , jesli innych graczy runa dziala normalnie to masz problem z glowy, a jesli nie to spytaj sie wyzszej instancji ,ja jestem za glupi:p .
Hallabard
24-01-2006, 19:06
Wszystko jest w porządku, runa fb zawiera 2 ładunki, widocznie po update się to zmieniło, a na tibia.pl jeszcze nie skończono aktualizacji czarów.
Wszystko jest w porządku, runa fb zawiera 2 ładunki, widocznie po update się to zmieniło, a na tibia.pl jeszcze nie skończono aktualizacji czarów.
Też mi sie tak wydaje...Po co odrazu tyle chalasu:) Poprostu po nowym update mogło sie to zmienić i tera runka FB ma 2 ladunki.
Mornelith
25-01-2006, 08:19
nie orbie chałasu tylko sie pytam czy tak byc powinno;P i dzieki... poza tym FB robie nie tylko na sprzedaz ale tez dla siebie troche...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.