zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Me sponsor, plx :P

Ashganek Gundam
10-06-2004, 18:32
Interia... Wp... Lycos... i inne badziewia :P Jeżeli macie jakieś INTERESUJĄCE zdjęcia to dajcie mi znać na gg (2997834) albo w Tibii (Libera) to podam Wam maila i mi poślecie. Jeśli będą gut, to wrzucę na swój server bez ograniczeń i na szybkim łączu :) Właśnie kończę system wyświetlania zdjęć. Pierwszych chętnych już zapraszam :)

Ashganek Gundam
12-06-2004, 10:51
Albo nikt nie jest zainteresowany albo nikt nie ma INTERESUJĄCYCH zdjęć? :P

Sir Patologia
12-06-2004, 13:37
Ja to uważam za nabijanie postów i zgłaszam to do moderatora. Każdy kto chce dać SS umie to (chyba) zrobić więc... proszę o skasowanie tematu!!! :)
Dlaczego po
1)Interia... Wp... Lycos... i inne badziewia Jeżeli macie jakieś INTERESUJĄCE zdjęcia to dajcie mi znać na gg (2997834) albo w Tibii (Libera) to podam
Wam maila i mi poślecie. Jeśli będą gut, to wrzucę na swój <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=server&v=56">server</a> bez ograniczeń i na szybkim łączu Właśnie kończę system wyświetlania zdjęć. Pierwszych chętnych już zapraszam
Każdy ma interesujące zdjęcia, ale każdy kto umie zrobić SS chyba może przeczytać te tematy:

FTP na Lycons (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=9003&boardid=18&styleid=1&sid=5f5267db363d55dda658a9a7a9ed6534)

Wysyłanie plików na serwer, czyli podstawy <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=ftp&v=56">ftp</a> (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=5799&boardid=18&styleid=1&sid=5f5267db363d55dda658a9a7a9ed6534)

Wszystko co powinieneś wiedzieć na temat Screenów. (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=8508&boardid=18&styleid=1&sid=5f5267db363d55dda658a9a7a9ed6534)

Nie podałeś swojego nicku do TIBI
2)Albo nikt nie jest zainteresowany albo nikt nie ma INTERESUJĄCYCH zdjęć?
EDYTUJE SIĘ POSTY X( ILE RAZY MAM TO MÓWIĆ!!!
I tak uważąm to za nabijanie postów!

Toony Knight
12-06-2004, 13:44
Oryginalnie dodany przez Sir Patologia
Ja to uważam za nabijanie postów i zgłaszam to do moderatora. Każdy kto chce dać SS umie to (chyba) zrobić więc... SKASOWAĆ TEMAT!!! X(

A moze ktoś ma fajne zdjęcia, ale słaby serwer (interia chociażby) i nie ma zamiaru wykupywać płatnego miejsca na serwerze dla sskow. Przynajmniej byłoby widać te wszystkie demon hunty a nie tylko X.

Sir Patologia
12-06-2004, 13:50
Oryginalnie dodany przez Toony Knight
Oryginalnie dodany przez Sir Patologia
Ja to uważam za nabijanie postów i zgłaszam to do moderatora. Każdy kto chce dać SS umie to (chyba) zrobić więc... SKASOWAĆ TEMAT!!! X(

A moze ktoś ma fajne zdjęcia, ale słaby serwer (interia chociażby) i nie ma zamiaru wykupywać płatnego miejsca na serwerze dla sskow. Przynajmniej byłoby widać te wszystkie demon hunty a nie tylko X.

Ale jak ktoś ma PACCA to chyba go stać na płatny server:) Żartuje, ale istnieje jeszcze Republika.pl (sam korzystam i nigdy nie miałem X), WP.pl i nie muszą być płatne. A Ashganek Gundam nabija sobie tym posty dwa podrząd. EDYTUJE SIE CZŁOWIEKU X( X( X(
Potwierdzają to te posty

Interia... Wp... Lycos... i inne badziewia Jeżeli macie jakieś INTERESUJĄCE zdjęcia to dajcie mi znać na gg (2997834) albo w Tibii (Libera) to podam Wam maila i mi poślecie. Jeśli będą gut, to wrzucę na swój server bez ograniczeń i na szybkim łączu Właśnie kończę system wyświetlania zdjęć. Pierwszych chętnych już zapraszam
Albo nikt nie jest zainteresowany albo nikt nie ma INTERESUJĄCYCH zdjęć?

p.l
12-06-2004, 15:27
Te, Patologia nie gorączkuj się tak ... co ty jakaś policja jesteś czy co?

Widać że nie rozumiesz wogóle o co mu chodzi więc sie nie odzywaj. Musisz być krótko na forum skoro nie wiesz o co chodzi z przekroczonym transferem i jak to jest wkurzające jak są jakieś fajne screeny, dlatego popieram autora topicu

Ashganek Gundam
12-06-2004, 15:45
Dzięki za wstawienie się :) Wyszedłem z taką propozycją ponieważ sam większości ssów nie mogę oglądać z powodu limitu transferu, a że mam własny server to mogę coś takowego zrobić. Nawet można zrobić plebiscyty na najlepsze ssy itp., pomysły mogą się rozwijać z każdym dniem.

Nabijanie postów? Bo nie mam co robić, człowieku. Może mi nawet dać na stałe 0 postów, bi mi wisi pita powiewa i faluje nam maszcie :P Nie mam zamiaru podniecać się kolejnymi zerami przy moich postach... Powodzenia z takim podejściem :)

Mój nick w Tibii to Ashganek Gundam, taki sam jak nick na forum, kto inteligentny z pewnością by się domyślił :) Server tak jak już wspominałem - Libera.

Pozdrawiam :)

---
Ashganek Gundam - on Libera - an Elite Knight - 58 Level
Peace to all, but fight with lags :)

Walokon14
12-06-2004, 16:26
Juz sie napalilem ze obejrze se zdjecia a tu nagle, gówno!!! Nie róbice takich tematów. X(

Ashganek Gundam
12-06-2004, 21:40
Jak można po temacie 'me sponsor, plx' oczekiwać zdjęć... loool :P Sorki, ale niektórzy mnie tu śmieszą. Jutro zacznę rozmowy z autorami tibia.pl o połączeniu tzn. żebym stworzył taki server tylko ze zdjęciami ew. filmami do TibiaCam i żeby było to częścią tibia.pl Zobaczymy jak to będzie, może wtedy zyskacie do mnie więcej zaufania :)

Raul
12-06-2004, 22:17
<<>> http://photobucket.com/ <<>>

ME SPONSOR PLX :)

Sam to używam.

Makolo
12-06-2004, 23:37
Ja uwazam ze Ashganka trza zglosuic do moduw...aby dostal pochwale:D

on sie tu poswieca daje szanse aby zdjecia molgy byc ogladane bez limituw i szybki transfer a wy macie problemy:P

Troche szacunku:d

Pozdro Ash zycze milego slubu jutro :D

Ashlon
12-06-2004, 23:48
Ja popieram patologie.Po ch...oinke komplikowac sobie zycie, wysylajac ssy komus na maila.Po tym dany osobnik ŁASKAWIE zadecyduje, czy ssy nadaja sie do zamieszczenia, czy nie....Bozee....ludziee....istnieje DARMOWY lycos.co.uk, NIGDY NIE MA TAM "x", 50mb wolnego miejsca...a ze rejestracja troche trudna i obsluga (mozna sie nauczyc, za 2 razem juz umialem wrzucac ssy na server), to co.A...nie zna sie anglieskiego?No to republika.pl i jest..

Ashganek Gundam
13-06-2004, 00:47
Oki, w takim razie zgłoś się do pomocy przy zakładaniu kont - to rzeczywiście najlepszy pomysł i wszyscy przy okazji nauczą się jak zakładać - coś zrobisz dla innych 8o Nie musisz mnie popierać - nie zależy mi. Kilka osób się zgłosiło i ich ss'y są naprawdę dobre - i je wkrótce zamieszczę (jak dokończę pisać system).

Nozuman
13-06-2004, 08:13
Mysle ze Ashganek ma dobry pomysl!
Kazdy kto bedzie chcial wstawic screeny wysle mu zdjecia bez koniecznosci zakladania adresu!
Popieram!

Mr Logest
13-06-2004, 10:30
to ze kazdy umie zrobic ss to w miare oczywiscte, ale nie każdy ma dostęp do dobrych serwerów.

Patologia, cfaniakujesz już nie pierwszy raz ..
jak to tam jest na tej danubii?
I BUY BP UH MSG ME
I BUY BP UH MSG ME,.... a potem I SELL 20 BP UH - 60K, MSG ME.. typowy polaczek

czepiaj sie gałęzi, albo wreszcie sam zrób coś produktywnego nie dla siebie tylko dla innych. :baby:

Ashganek Gundam
14-06-2004, 18:36
Informuję, że system jest już w 99% dobry :) I zmieniłem zasady - żadnego bawienia się w wysyłanie do mnie itp. Zdjęcia będzie można dodawać poprzez stronę www i będą one przez tydzień widoczne jako 'propozycje'. Tam będzie się głosować na zdjęcia czy zostawić jeśli są fajne albo odrzucić jeśli kiłowe. Po okresie siedmiu dni od dodania danej galerii system podliczy głosy i jeśli będą pozytywne - przeniesie do galerii na stałe, jeśli nie - skasuje je z serwera. CO Wy na taki pomysł? :)

Mr Logest
14-06-2004, 20:12
@Ashganek

ja mam swój serwer na te szpeje, ale
RESPECT za to co robisz!

:)