zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zdjęcie dnia!

Dr. Omader
25-01-2006, 03:26
Zamieść swoje zdjęcie na tibia.pl!
Widziałeś coś ciekawego co miało miejsce w Tibii? Zdążyłeś uchwycić ten moment swoim aparatem? Tak? Więc na co czekasz!?

Umieść swoje zdjęcie w serwisie www.foteka.pl i pokaż je na forum.tibia.pl! Jeśli zdjęcie sprosta naszym oczekiwaniom trafisz do zdjęcia dnia!

Swoje propozycje można składać w tym temacie (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=62560). Radzę przeczytać regulamin umieszczania zdjęć zanim je się zamieści, konsekwencje jego złamania będą srogie.

Komentować zdjęcia już wybrane na zdjęcie dnia można w tym temacie. (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=62561)

Jednocześnie informujemy, iż mamy pewne problemy z stroną, jak pewnie wielu z was zauważyło. Pracujemy nad rozwiązaniem tych problemów.

Pamiętaj, że kupując Premium account przez tibia.pl nie tylko dostajesz 100% pewne konto, które umożliwi Ci poznanie całej Tibii od larv pod piaskami Daramy poprzez wioski małp i jasczuro-ludzi, aż do możliwości zmierzenia się z potężnym Orshabaalem, ale także wspierasz przez to rozwój tibia.pl. :)
Jak kupić premium account przez tibia.pl dowiesz się z tego tematu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450).

kani_mani
25-01-2006, 04:25
Bardzo ciekawy pomysł z tym ss'em dnia :D. Tibia.pl cały czas się rozwija, oby tak dalej!

Leweracja
25-01-2006, 07:06
Bedzize mozliwosc ala TibiaNews z wczesniejszymi i wogule ?

Spoko podoba mi sie ten pomysl jestem za

Boximus
25-01-2006, 09:00
No, no... bardzo dobry pomysł podoba mi sie :D Oby tak dalej... a możebyście pokazywali też częściej ssy z advancami itp itd...? :D Ogólnie pomysł mi sie podoba bo czegoś takiego brakowało a ludziom poprawi sie humor jak zobaczą siebie na ssku dnia :D

Pior'firebladde
25-01-2006, 09:35
Ja mam pytanie czt zdjęcia muszą być dawane pszez fotka.pl nie może byc photucent??

Ciekawy pomysł , przynajmniej cos się dzieje!!:p

Fizio Dark
25-01-2006, 09:53
Ja myśle że powinni jeszcze popracowac nad stroną bo jak się wejdzie są gdzie są bronie czyli: obuchowe , X( dystansowe, miecze , topory i różdżki to nie ma broni tylko jest napisane waga i nazwa i nic więcej;(

Pior'firebladde
25-01-2006, 10:00
UP: Też to zauważyłem..., i to wszystko po odnowie stronki.

UP UP: Masz hasło i numer
-cz masz dobre??
-jak kupiłeś może hack )to jest nielegalne)
-może capslok masz włączony?
Nie wiem co jeżcze sprawć all możliwości
;) ;) ;) ;) ;) ;)

PS; sorki za ortografię!!!!

Fizio Dark
25-01-2006, 10:09
może poprostu za dużo ludzii jest na Tibii albo zle wpisujesz numer i hasło

Sith Q
25-01-2006, 14:26
Ciekawy pomysł z SS'kiem dnia :) GZ
Niedługo dodam własnego ss'ka :P Ale dopiero w weeken, ograniczenia :(

Mam małe pytanko... CO Z KONKURSEM? :P Jak narazie takie osoby jak ja nabijają tylko ilość odwiedzin (o co pewnie też po drodze chodzi). Może jakies wskazówki?
Pozdro!

Shooter
28-01-2006, 04:59
hehehe... coś w stylu tibianews.net :P
Good IDea :P
gz pomysłu

Xetasi
28-01-2006, 20:52
zaśmiecanie strony ..............

Asthan
28-01-2006, 22:58
Jakies takie nieciekawe te screeny

Rybzor
30-01-2006, 00:52
Nom, mi tez sie nie podobaja ;/

Shinjix
30-01-2006, 10:44
Nom, mi tez sie nie podobaja ;/
Daj lepsze. Uzytkownicy robią sobie jaja i dają jakieś beznadziejne syfy.

W SS dnia liczy sie wasz wklad. Jak wy nie potraficie zrobic ciekawych screenow i dajecie jakies chlamy to nie nasza wina. Zobaczcie screeny na tibianews.net i prownajcie z tymi, ktore dajecie wy. Czujecie roznice?

Rybzor
30-01-2006, 11:46
Nom, ssy z tibianews net sa naprawde dobre, widac ciekawe pomysly, inwencje tworcza :P i takie tam, ale to moze przez to ze ss dnia z tibianews jest bardziej popularny i naplywa wiele wiecej prac, bo te co sa na naszym forum to nawet zal opisywac

Shinjix
30-01-2006, 12:00
Nom, ssy z tibianews net sa naprawde dobre, widac ciekawe pomysly, inwencje tworcza :P i takie tam, ale to moze przez to ze ss dnia z tibianews jest bardziej popularny i naplywa wiele wiecej prac, bo te co sa na naszym forum to nawet zal opisywac
Tibianews tez kiedys "zaczynala". Nie mieli od samego poczatku fajnych SSów. Moze kiedys uzytkownicy zaczna dawac jakies fajne zdjecia. Mam nadzieje, ze ten projekt sie rozkreci.

Stanley'o
30-01-2006, 17:28
Ja bym proponował możliwość oceny screenshoota dnia, 1 raz z jednego ip dziennie. Np w skali 1-6 albo 0-10 . I na koniec każdego miesiąca pokazywać screen miesiąca, czyli ten , który w poprzednim miesiącu był najwyżej oceniony przez użytkowników forum tibia.pl Co o tym myślicie? ; o

Duch lewego
13-02-2006, 14:42
Próbuje dodać ssa do servisu foteka.pl ale za każdym razem pisze że obrazeg nie został dodany...:(