Pokaż pełną wersje : Nowi bossi
Voodoomaster
25-01-2006, 12:19
Na Stronie http://tibia.erig.net/Creatures#Bosses
Znalazlem duzo różnych nowych potworówtakie jak The Horned Fox ,General Murius ,Dharalion ,Necropharus i inne. Chciałbym wiedzieć czemu na tibia.pl ich nie ma ?
Zobaczcie sobie te stronke.
Nie jestem zwiazany z tibia.pl poza patrzeniem ;p ale wg mnie nie ma niektorych rzeczy poniewaz jest zaufana ekipa ludzi, ktorzy najpierw sprawdza dana rzecz w tibii nim ja umieszcza na stronie. Tak jest np z lootem nowych potworkow. stopniowo dodaje sie kolejne rzeczy.
To tylko moje zdanie ;-)
To som stazi bosi.
1. Jakby co , to pisze się 'bossowie'.
2. Ameryki to nie odkryłeś , bo oni byli już przed ostatnim upem.
Ps. Najlepszy według mnie był film z OW.
Potworny DestruktorDolera
25-01-2006, 14:21
Znalazlem duzo różnych nowych potworówtakie jak The Horned Fox ,General Murius ,Dharalion ,Necropharus i inne. Chciałbym wiedzieć czemu na tibia.pl ich nie ma ?
A ja wiem gdzie jest horned fox na dolerze :)
To som stazi bosi..
pouczasz go -.- a sam nie umiesz pisac.
Christoph
25-01-2006, 15:27
Petozu2, nie bede tego komentowal... slyszales kiedys o czyms takim jak ironia ? Co do tematu to strasznie mnie intryguje The Horned Fox.. jak to wogole wyglada ?
Petozu2, nie bede tego komentowal... slyszales kiedys o czyms takim jak ironia ? Co do tematu to strasznie mnie intryguje The Horned Fox.. jak to wogole wyglada ?
wejdz na link autora ewentualnie poszukaj na tym forum-.-
Zara zara, a ten archdemon to ma byc jakis szef Orshabali czy co (bo jakos sobie nie wyobrazam czegos potezniejszego noz Orsh).
A po zatym Yeti jest bossem czego, bo naprzyklad Demodras jest szefem dragow, a Yeti raczej nie ma nic z niczym wspolnego.
poisoner
25-01-2006, 21:00
Wow, odkryles ameryke. Te bossy sa juz od ostatniego letniego update, a ty dopiero teraz sie skapnales? LÓL A dlaczego ich na tibia.pl nie ma? Proste - bo tibia.pl to strona slimakow, ktorzy ślęczą godzinami nad zrobieniem nowej grafiki, a nie potrafia nawet uzupelnic informacji o potworach. Wszyscy wiemy gdzie poszczegolne bossy sie znajduja. Tak trudno pojsc i sprawdzic? Odpowiedz dla tibia.pl brzmi tak. Rozumiem Orshabaal, ze tutaj nie mozna sprawdzic loota zbyt dobrze bo rzadko kto blokuje ani ilosci hp tez nie, chociaz exp juz mozna bo widac ile kto dostaje, ale zeby nie bylo informacji o The Evil Eye albo w ogole nie bylo w spisie Muriusa ktorego latwo ubic?!?!?! O, zgrozo Pewnie mi i tak modki usunal tego posta, bo wala propagande niczym Łukaszenka, ale coz niech chociaz chwile bedzie :p
Co do tematu to strasznie mnie intryguje The Horned Fox.. jak to wogole wyglada ?
Niewidzialny jak stalker, uwazaj bo wystepuje w kopalni dwarfow a tam pewnie expisz
A po zatym Yeti jest bossem czego
Wysp lodowych, sniegu, polar bearow, winter wolfow, frost trolli itd itp
Sozemego
25-01-2006, 21:08
@up
Horned Fox wyglada jak mino guard i wystepuje na wiezy minosow w kazzo O_O
Crazy Mage
25-01-2006, 21:10
popiram tego postionera ma racje !!!To juz mój 5 char bo bandowany prze MODKI :/
a ja widziałem na flimiku z bicia horned foxa że wygląda jak mino mag 0.o może mi się coś pomyliło...
poisoner
26-01-2006, 09:25
Horned Fox wyglada jak mino guard i wystepuje na wiezy minosow w kazzo O_O
Slownik jezyka polskiego->Ironia
Lord Terus
26-01-2006, 10:04
Nic czego bym niewiedział wcześniej
wejdz na link autora ewentualnie poszukaj na tym forum-.-
a ty nie spamuj.
nic nie wiesz a tak *******isz ze glowa boli. prawie kazdy twoj post to "idz lepie poszukac-.-".
@topic
Bossowie byli dodani juz dawno temu, spawnuja sie na kazdym serwie nieregularnie. Horned Fox wyglada jak mino guard, jest troche od niego silniejszy.
@down
jesli nei widzisz sensu zeby napisac cos co by mu pomoglo to moglbys chociaz nie zajmowac miejsca bezsensownym postem.
btw.wchodzac na ten link nie da sie zobaczyc bossa, tylko jedynie na jakich serwarach wystepowal, ilu ludzi zabil i czy sam zostal zabity.
a ty nie spamuj.
nic nie wiesz a tak *******isz ze glowa boli. prawie kazdy twoj post to "idz lepie poszukac-.-".
@topic
Bossowie byli dodani juz dawno temu, spawnuja sie na kazdym serwie nieregularnie. Horned Fox wyglada jak mino guard, jest troche od niego silniejszy.
nie wiem? klocilbym sie. a o tym szukaniu tak sie sklada ze to prawda jest, wiekszosc juz byla powiedziana wiec nei widze sensu aby pisac to po raz enty...
btw. linka podal autor po to aby ktos taki jak on (czyt. nie znajacy tych bossow) zobaczyl jak dany boss wyglada-.-"
Zara zara, a ten archdemon to ma byc jakis szef Orshabali czy co (bo jakos sobie nie wyobrazam czegos potezniejszego noz Orsh).
A po zatym Yeti jest bossem czego, bo naprzyklad Demodras jest szefem dragow, a Yeti raczej nie ma nic z niczym wspolnego.
Yeti to szef związków zawodowych troli oraz niedźwiedzi polarnych
poisoner
27-01-2006, 10:13
Horned Fox wyglada jak mino guard, jest troche od niego silniejszy.
LÓL, "troche" silniejszy? Idz i go sprobuj zabic to zobaczysz.
btw.wchodzac na ten link nie da sie zobaczyc bossa, tylko jedynie na jakich serwarach wystepowal, ilu ludzi zabil i czy sam zostal zabity.
Filmiki z bossami sa tutaj i na tibia.org.pl wiec mozecie zobaczyc jak wygladaja. I po co tyle idiotycznego gdybania?
LÓL, "troche" silniejszy? Idz i go sprobuj zabic to zobaczysz.jakos go zabilem go, i nie byl zbyt trudny dla mnie (wtedy 52 ek)
Filmiki z bossami sa tutaj i na tibia.org.pl wiec mozecie zobaczyc jak wygladaja. I po co tyle idiotycznego gdybania?
jemu chodzilo o link do www.erig.net
@Karrith
albo ja mam halucynacje, albo ty potrzebujesz okularow... wedlug mnei to drugie bo za kazdym razem kiedy wejde na ten link moim oczom ukazuje sie mi sie strona z bossami, opisami(nie pelnymi) i takze mozna zobaczyc jak wygladaja-.-
poisoner
27-01-2006, 10:43
jakos go zabilem go, i nie byl zbyt trudny dla mnie (wtedy 52 ek)
Ale nie mow ze jest jak mino guard, ktorego latwo zabic bez straty hp nawet na niezbyt wysokich skillach.
jemu chodzilo o link do www.erig.net
A mi chodzilo o to ze ludzie gdybaja bez sensu jak boss wyglada zamiast wlaczyc filmik i go po prostu zobaczyc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.