Pokaż pełną wersje : MuOnline - ver. 3D
Witam wszystkich ktorym znudizla sie Tibia (mnie nie) i chca zagrac w jakas nowa szalona gre.Mam dla was cos takiego.Jest to MuOnline kultowa gra z grafika 3D, jest to gra MMUORPG i jest bardzo podobna do Tibii.Gdy jeszce nie mialem pojecia o Tibii pykalem w Mu :P jednak zapragnolem Tibii gdyz znajomi w to grali.Na Mu sa 2 servy : Maya i Wigle, na nich sa jakby podservy do ktorych mozna sie zalogowac :).
Wszelkie info i download: http://muonline.com
Zapraszam serdecznie. Pozdro
Taa miłego grania... i po ciezkich sporach z 90% populacją cheaterów (10% nie hackuje jedynie...), po ciezkich godzinach monotonnego bicia mobow... zostaniecie shackowani jak miliony innych...lól... gra sux.
Avager popieram cie gralem w ten Shit z 4 miesiace i nagle bum i have hack :/ wiecej w to nie bede gral MU SUX!!
Na dodatek takie noobki , jak mój brat , stale twierdzą , że to Tibia jest gorsza , więcej hacków (bo sławniejszy hack 8 lvla niż tam top10) i cheatów , a sam grał w Mu ze speedhackiem. Wogóle gra nie przypomina Tibi. Mój brat nie wie co to jest klimat. Dla niego to ślęczenie z hackiem na losowym respie potworów i słuchaniem muzyczki co lvl. Super klimaciik -.-
No teraz po wprowadzeniu versji 1.00 jest lepiej bo :
- Nie widzialem zadnego hackera ( co dziwne bo na 0.99 wystarczylo niekiedy 1-2 min gry by zobaczyc jego okaz...
- Nie udalo mi sie uruchomic zadnego hacka ktory by dzialal
- Na najwiekszych forach o Mu, Hackach oraz Hack 4 MU nie bylo dzialajacych hakow...
- Mniej lagow jest
- Nie znalazlem jeszcze ani jednego buga - oprocz tego z warpem - ale to jest bug "kosmetyczny"
- Wprowadzono Dark Lorda
W sumie zmienilo sie na dobre.
Jesli ktos mial kiedys konto i chce ja zachowac radze wejsc na www.muonline.com - i kilknac na baner na dole - "acc transfer" - Global przechodzi pod patronat K2 - chodz wdlg. mnie to czyszczenie nie uzywanych accow....
Podsumujac - jesli ktos szuka jakiegos H'n'S to polecam.
-//Dekalis\\-
31-01-2006, 13:43
jak ja instaluje mu to ciongle mam wirusa i nie chce mi się wto grać i teraz mi się komp sam wyłancza
Rumcajs :P
31-01-2006, 22:27
gra dramat opłaca się grać tylko na prywatnych servach bo normalnie to szok cheaterów tyle i jeszcze te hacki, poza tym są jeszcze bugi dziękim którym można bordzo szybkim czasie zrobić duży lvl nie używając cheatów a najlepsze jest to że twórcy tej gry od dawna wiedzą o tych bugach ale do tej pory ich nie naprawili -.-
OMG 8o Kto na tym forum nie slyszal o MU. To jest jedno wielkie g*wno.
MU jest na tym samym poziomie (lvl'u xD) co Tibia...
-pełno hackerów
-pełno hacków
-brak klimatu (jak ktoś mi wyskoczy że w tibi jest klimat to...)
-monotonia (dziś w tej grze robimy to samo co będziemy robić za tydzień)
Jedyne co odróżnia MU od Tibi to:
-w Tibi jest więcej thiefów, noobów itp.
-w Mu nie mamy nawet co marzyć o tym żeby zostać najlepszym
Tak widze ze wam sie gra nie podoba :P , ja przestalem w to grac miedzy innymi z tego powodu (HACKED). Nio ale inni moga sprobowac, moze zainteresuje ich takie cos :D
@all up
Graliscie na 1.00 ? Pokazcie mi tam te hacki i bugi bo nie zauwazylem....
@all up
Graliscie na 1.00 ? Pokazcie mi tam te hacki i bugi bo nie zauwazylem....
Nie dawno wlasnie sciaglem se Mu i gralem na tej wersji.Gralem calutki dzien (wcignolo mnie :confused:)i ani razu nie mialem laga.Dzis patrze a tu nie ma hacka :o. Bedzie chyba w ksiedze Guinesa zabisac :].
chca zagrac w jakas nowa szalona gre
Bardzo nowa :P A szczerze to gra jest słaba...juz wole tibie której też nie popieram...
sphinx123
06-02-2006, 20:09
Heh , Mu znudziło mi sie po tygodniu =.=' Ogólnie gra bez klimatu , idziesz-i-siekasz nic poza tym...Chociaż nie gram już w Tibię to i tak sądzę że jest lepsza 1000 razy od tej platformówki w 3d (Ale mi 3d , nie da sie obracać ekranu , a modele 3d a 3d to różnica =.=')
dla tych wszystkich szybko nudzacych sie dobre sa prywatne servery. to cos w rodzaji OTSa, z expem 1000x (wiekszym lub mniejszym, w zaleznosci od upodobania hostera), na ktorym mozna zupelnie inaczej pograc. np ja nie zabijajac wogole potworkow bawilem sie w ulepszanie rzecy (jewele w sklepie, blessbug), i robilem sobie po kolei wszystkie exe sety +11+16. na innym prywatnym serverze "dostepne" byly resety zachowujace punkty. tam znowu zrobilem sobie ebk zadajacego obrazenia po 30-40k. dobry spis tego typu servow jest na http://forum.ragezone.com
A ja z niektórymi wypowiedziami się nie zgadzam, chasło i login mam prosty a dotąd jeszcze nikt mnie nie schackował 1.6 roku - chociaż już niegram :P
W MU chyba najlepiej grac jako hacker a nie jako gracz. Stracisz konto to se nowe z hackujesz B)
Lelek_71
07-02-2006, 12:39
hehe Tibia to narkotyk raz sprubujesz to juz nie chcesz przestać w nią grać a
a nawet jeśli prubujesz z nią zerwać to i tak po jakimś czasie Wracasz do niej
Hail TIbia And F**** you MU xD ;)
Apocalipsus
07-02-2006, 12:48
A ja regularnie co pewien czas przestaje grac w tibie i wtedy zaczynam grac w Mu online na jakims servie ... oczywscie po tygodniu nudzi mi sie to i znowu wracam do tibi :D
A co do servów Mu online to polecam : Mu Rzude ... ( nie wiem czy jeszcze ciagnie ale na tym servie mi sie najlepiej gralo ;) ) ,
Mu Psychic-Doom ( www.psychic-doom.com - tez fajny server;) ) .
A dla tych co chca sobie pograc w ta gierke to radze odwiedzic http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=363 - polski poradnik co , gdzie i jak ...
~~milej zabawy zycze :)
Poomozcie mi jak wlaczam gre to pojawia mi sie takie cos tylko ze bez exit options i cancel,a gdy wcisne esc to dopiero sie pojawiaja
http://i7.photobucket.com/albums/y278/Ziomuss/dhb2.jpg
Ja przerzucilem sie z tibi na MU z paru powodow:
- ladniejsza grafika,
- mniej lagow,
- gdy dedniesz tracisz bardzo malo (w tibi tracisz pare dni, a nawet tygodni grania),
- widac to co nosisz,
- ladne efekty walki, czarow itp,
Jesli mam juz tracic czas na granie w gry tego typu, wole juz popatrzec na ladne efekty i grafike. Nawet jesli zostane hackniety to kit, przeciez to tylko gra.
@up:
Widocznie musisz miec firewall-a, ktory blokuje ci dostep do serwerow. Ja tez tak mam. Wystarczy, ze go wylaczysz na czas grania.
Nichce sie powtarzać ale 7 kwietnia pojawi sie news że MU online jest platne 12$ za miesiac a za darmo mozna grac do 60 lvla i na czterech pierwszych mapach :P
Artur of Levor
10-04-2006, 20:23
OMG 8o Kto na tym forum nie slyszal o MU. To jest jedno wielkie g*wno.
Sam jesteś g***o!!!!!! nie grałeś to nie komentuj!!!!!!
http://www.psychic-doom.com <---- to nie global ale fajny server bo szybciej leci exp :p sa tam 2 wersje 97D i 1.00 na tej 2 trudno o dobre zeczy a na tej 1 juz latwiej:p ;)
Ja właśnie teraz ściągam sobie Mu. Ciekawe czy mi pójdzie . . .;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.