Pokaż pełną wersje : Walka pokemon!
Usunąłem ss'y z serwera, ponieważ i tak już nikt nie ogląda tematu.
Adrian007
11-06-2004, 15:39
Fajne ssy i niezly pomysl z pokemonami:pRzeczywiscie mnie rozbawiła ta walka:)
Usmialem sie do lez. A tak pozatym to mozna by orgnizowac prawdziwe zawody ;P
Walokon14
11-06-2004, 16:15
Tez mósze zrobic walke pokemon. Ale nagroda bedzie K-set. :) :baby: 8)
Genialny pomysl! super zabawa! Musze tego sprobowac! Fajne ss!
Co do nagrody to nie było lepszej, ponieważ drzewiec byłby i tak bez szans bo on ma 27lvl i mniej summów.
Nad prawdziwymi zawodami sam sie zastanawiam ;).
Aha i sorki, jeżeli za jakiś czas ss'y nie bedą chodzić, ale na wp.pl jest transfer do 1gb na miesiąc.
P.S. Niedługo (moze za tydzien) powinien zostać zamieszczony konkurs piękności. :D
gratz ss.Naprawde są super.
Mine druid :}
11-06-2004, 17:24
A ja ich nie widze jaki pech prosze zrub cis z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( X( X( X(
Grantz ss'y,super walka tez musze tak sprubowac :)
Świetny pomysł z tą walką pokemon :)) gratz za twórcze wykorzystanie summonów 8o8o8o8o
Dj Nekro
11-06-2004, 18:07
Nic niwidać:(
Zórb coś z tym !!;(:((
jaki bajer raz widze raz nie 8o
Sorki ale macie pecha ze ich nie widzicie, bo u mnie na 2 kompach i u kumpla na innym wszystko jest ok. Pozatym jak słychać niektórzy je widzą. Nie wiem co jest nie tak z nimi, że wy ich nie widzicie :(.
Jeżeli ktoś może wie dlaczego tak jest to niech mówi, bo ja nie mam pomysłów.
edit: Już wiem! Limit transfery przekroczony :(. Jutro zobaczcie sobie. I jeszcze raz sorka za to. Wiem, że to może być problem dla niektórych ale nie miałem czasu zakładać konta na Lycos albo gdzie indziej.
gratuluje pomyslu. SS zeczywiscie fajne..wchodze troche pozniej bo musialem da c loga..a link mogles oszczedzic..forum znam i wiem co ggdzie i jak :D... Ciekawe jakby poszedl ogien kontra ogien..czyli moj fe kontr Twoj..musimy kiedys sprawdzic ;)
:)) niezly pomysl :D:D
intryguje mnie tylko yedno...jezeli to miala byc walka pokemonow to czemu walczyli trenerzy a nie pokemony...... ? Przeciez jak walka pokemonow to Ghorug i drzewiec powinni walczyc ze soba ?(
YHYH just kidding :P - odbry pomysl :P
Super SSki ^^ Wiecej takich prosze :] A co do konkursu pieknosci to tez amuley albo ringi bylyby najlepsza nagroda =] Ehh czego smiesznego to ludzie nie wymysla ^^ Nie no wielkie GRATZ dla panow
Dobry pomysl,fajne wykonanie jak bedzie wiecej to wklejac albo jak bedzie mial je kto inny.
Termbest_pol
12-06-2004, 13:20
Stary SS Naprawde exstra
Skonczyla sie monotonia draqow itp
Teraz nastąpiła nowa era....
Era fajnych SS-ów
Bardzo mi sie takie pomysly podobaja
Sa ORYGINALNE i POMYSLOWE!!
Świetny pomysł gratz pomysłu ale monk nie ma szan z FE.......
(Nastepnym razem Lider i Zerk :P )
Widzę, że przydałoby się wyjaśnić kilka niejasności :D.
Co do walki FE z Monkiem to pierwotnie miała być zoorganizowana w celu poznania siły FE :D. Ale gdy mieliśmy już użyć "Utevo res" przypomniałem sobie o arenach z krzeseł, więc postanowiliśmy zrobić sobie taką dla jaj ;). A potem ktoś (już nie pamiętam kto może i ja ;)) zażartowal prawdziwa walka pokemon i tak zostalo :D.
Jak już mówiłem szkoda, że tak mało ss'ow zostało, bo były np. jak Drzewiec przyznaje mi odznakę ognia (fire sword, ale to już dla jaj bo to zbyt cenne jako nagroda :D) i gdy ogłasza zasady walki oraz kilka innych drobniejszych :(. No ale cóż będę miał nauczkę, żeby sam robić na drugi raz :).
A co do tego, że powinni walczyć Ghorug i Drzewiec to jest niemożliwe, bo Ghorug ma 13lvl ;), a głupi (bez obrazy dla zwierząt) pies wymaga 220 :D.
Master Mazi
12-06-2004, 15:22
hehehheheh super ;D
Tibianin
12-06-2004, 17:26
Hahahahahahaha rozabwiles mnie tymi ssami świetny pomysl mielisie powinienes wybrac jakiegos lepszego poka hahahahahahahahaah
Jak sie komus nudzi to fajne ja wole expowac
;)
Fajne ssy i niezly pomysl z pokemonami:D trzeba samemu sprubować, może zalozymy pokemonową lige
lol :D
spox aco do czego to cie pamietam =), tez gralem na hibernie i Drzewca tez jestem Elf Mystic, bylismy troche ale zawsze :)) na cycach i lalismy zrulowanego gs'a, gratzzz pomyslu
Abe_Harmonia
12-06-2004, 23:19
Przyznam ze bardzo fajny pomysl..... Gratz ziomq
Walka jest naprawde super :D usmiac sie normalnie mozna
Night hunter of Julera
13-06-2004, 10:21
naprawde zabawne ssy :D szkoda tylko że jedna walka była
widać do czego człowiek jest zdolny jak mu się nudzi :)
raz jak czekałem z kolegami na respawn dragona zaczeliśmy się bawić nieżywymi zwierzątkami (nie jesteśmy magami więc nie mogliśmy sobie przyzwać żywego pokemonka) :blazen:
SS super, moze kiedys ktos nakreci film z calego turnieju ;]
wow! ! ! 8o
zróbcie jeszcze walke monka z demon skeletonem :P
iva-knight
13-06-2004, 12:12
mnie tez te ssy rozbawily i gratuluje pomyslu :P :P :P
Trzciniak
13-06-2004, 13:06
Pika, pika hehe. Fajny pomysł :).
Koli-Maestro
13-06-2004, 13:59
DObre dobre !!! wisz co ide sie pobawic z kolegami !!!! wypasione zajecie na zabicie czasu :D:D heheh
>>...........PoZdRaWiAm..........<< !!!
Main Vegeta
13-06-2004, 14:15
Tego jeszcze nie bylo. Byly zamki, pilka nozna, zoo i wiele wiele innych ale Pokemon to jeszcze nie bylo :D Bradzo fajny pomysl
obiezyswiat
13-06-2004, 15:02
a ja widzialem pokemony wczesniej, tutaj na eterni :P
co do turnieju . . .
niewiem cyz to taki super pomysl
przeciez wyzsze levele zrobai silniejsze sumony a walka bedzie bardziej an farta (np. lider na lidera) :]
bo ale jak ktos takie cos lubi :]
mogadige
13-06-2004, 17:01
Fajne takie walki. wiencej takich ale z demonami :P :P
Sprawdz to (http://kevan.org/brain.cgi?mogadige)
Elendart
15-06-2004, 21:58
fajowy pomysl
a jaki ring? weeding??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.