zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Phoenix Amulet

Swietlik galana
26-01-2006, 13:52
Czesc , czy mógłby ktoś udzielić mi informacji o Phoenix Amulet tzn z czego wypada lub jak go można zdobyć i czy coś daje? Szukałem ale nie znalazłem proszę o pomoc :)

Fillipex
26-01-2006, 13:58
Pierwszy raz o tym slysze... moze jakis screen czy cos? Pheonix egg... moze Ci sie pomylilo
@down
wlasnie ;]

~irOn
26-01-2006, 14:13
Pierwszy raz o tym slysze... moze jakis screen czy cos? Pheonix egg... moze Ci sie pomylilo
...Albo shield ;)

Swietlik galana
26-01-2006, 16:52
Wiem co pisze !! Phoenix amulet maja miedzy innymi Paladinka i Draxido To taki czerwony ptaszek :) screena nie mam filmu rowniez , ale wiem ze byl to film z Orshabaalem na Chimerze.

Fillipex
26-01-2006, 17:12
Hmm.. chyba wiem o co Ci chodzi... widzialem kiedys screena z czyms takim ale nikt nie wiedzial jak to sie nazywa... czy to nie jest fake itp itd... Slyszalem cos ze to z jakiegos faraona wypada ale nie wiem czy to prawda...

Ashlon
27-01-2006, 00:59
Kiedys na tibianews.net byl pokazany screen, gdzie paladinka mial to cos w backpacku. Sam twierdzil, ze wylootowal go chwile wczesniej podczas orc raidu.
Wygladalo to tak :
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/824.gif
Znajduje sie to nawet na tibia.de, tylko w dziale "not in game".

hide
27-01-2006, 11:46
Chyba nie Phoenix tylko Falcon...
Na screenie Paladinki to był "holy falcon"

Xoren
27-01-2006, 23:14
Phoenix Amulet hmm... to nawet niezly temat do przedystutowania ;p

Ashlon
27-01-2006, 23:33
Chyba nie Phoenix tylko Falcon...
Na screenie Paladinki to był "holy falcon"

Racja. Jak najbardziej byl to swiety sokol, a nie amulet feniksa ;)

Rowert
01-02-2006, 16:17
heheheh ja aktualnie jestem w posiadaniu Phoenix Amulet dostałem od kumpla
bo on niewiedział co to xD B) ;]

Ashlon
01-02-2006, 17:35

Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...

Swietlik galana
01-02-2006, 20:47
Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...
Oprocz Paladinki ma rowniez Draxido ;)

@Rowert
Omg jestes Boski wiesz... mi kolega dal dragon scale legs bo mu do calego golden seta (razem z helmetem i bootsami) kolor nie pasowal :baby: :baby: :baby: :baby:

Prosil bym o wiecej odpowiedzi =) a co do nazwy to niewazne jak ten ptaszek sie nazywa . Czekam az ktos podzieli sie ze mna informacja skad go mozna zdobyc jesli z faraona to ew. z jakiego. Podczas Orc Huntu wypadalo wiele rzeczy Amazon SHIeld (w domysle) itp. tak przynajmniej slyszalem =] M. In. Amazon Shielda mial Boltan a teraz ma go hacker ='(
Prosze o dalsze odpowiedzi =] ;)

del toro
08-02-2006, 11:07
a czy to przez przypadek nie jest item który musimy dać tej amazonce na wieży, która mówi nam o najeździe orców i jeśli jej pomorzemy to da nam nagrode?

Tylko prosze bez kometarzy typu: ale z ciebie noob itp.uslyszałem, że trzeba jej pomóc a ona da nam nagrode, coś z amazon setu :P

Nazgul of Shadow
03-03-2006, 23:40

Coś nie moge uwierzyć. Ja jak coś nie wiem co to jest to trzymam.

kostooch
04-03-2006, 00:16
a czy to przez przypadek nie jest item który musimy dać tej amazonce na wieży, która mówi nam o najeździe orców i jeśli jej pomorzemy to da nam nagrode?

Tylko prosze bez kometarzy typu: ale z ciebie noob itp.uslyszałem, że trzeba jej pomóc a ona da nam nagrode, coś z amazon setu :P
Nie. Nie trzeba jej nic dawac.

Kejw Rat
04-03-2006, 10:27
ten amulet wypada z orshabala, pamietam jak mi na otsie wypadl na 103 lvlu jak zabilem orsha bo gm ustawil go zeby mnie nie bil:]

Cashigus
05-03-2006, 19:10
ten amulet wypada z orshabala, pamietam jak mi na otsie wypadl na 103 lvlu jak zabilem orsha bo gm ustawil go zeby mnie nie bil:]

A ty znowu swoje... Użytkownik do spamowanie, zaśmiecania forum. Żałosny jesteś... A co do amuleta to raczej nikt nie wie czy coś daje... Chyba tylko sami posiadacze.

Goofy
05-03-2006, 19:54

Na OTSie można ustawić, żeby z rata wypadał MPA, jestes totalnym n00bem, zrobiles to konto tylko po to zeby rozwalac tematy, gdzie nie spojrze: "kejw rat" albo "kejw rat powrocil". Wnerwiasz mnie X(

[QUOTE=Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...[/QUOTE]

O ile się nie myle, to na Tibiamx.com.mx jak poszukasz kilkanascie ss wstecz to jest pokazane, taki ss z dwoma teedybear :D

Suna
06-03-2006, 15:31
Jak ktos zalozy ten "amulet" to podziw dla niego ;)

Klik :) Dla ciekawych. (http://tibia.erig.net/Holy_Falcon)

Link do fotki z Photobucketu Instynkt'u (http://photobucket.com/albums/a45/Instynkt/Mainland/?action=view&current=InstynktonMain-Danubia001.jpg)

Michałeq
08-03-2006, 09:42
1) Phoenix Amulet to Holy Falcon i TYLKO Holy Falcon ^.-
2) Podobnie jak Crystal Arrow czy inne wypadają ZAWSZE z danego faraona, staniowiąc tym samym część HotA (Helmet of the Ancients).
3) Nie wiem czy to prawda, ale Holy Falcon po jakimś czasie nie trzymania w depo znika (30 minut chyba) też tak samo jak Arrowka ;]
4)OMFG..... Krok 1. Od czasu do czasu looknąć na erig.net, tibianews.net itp. oraz nareszcie nauczyć się angielskiego....

Goofy
08-03-2006, 10:10
...część HotA (Helmet of the Ancients)

Ty widziałeś wszystkie części tego hełmu? Bo tak jakoś na mytibia.com w przedmiotach, w zakladce inne, sa wszyskie oprocz tego kamienia, ktory sie wklada na koncu.... i raczej zadna nie wygląda jak holy falcon...

EDIT:
http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=11&i=858
To powinno rozwiaćwszelkie wątpliwości - jest pokazany cały hełm jak i jego części.

Michałeq
08-03-2006, 10:27
OKis.. nie miało sensu edytować poprzedniego posta bo był na poprzedniej stronie i nie miałoby to żadnej przejrzystości.

Więc takie itemy jak crystal arro czy holy falcon leca z każdego faraona. Zazwyczaj wychodzi się z pokoiku z faraonem przez teleport który prowadzi do pokoiku ze skrzynką. Jeśli masz dany item (np holy falcon czy crystal arrow; reszty nie pamiętam, wiem, że jest ich 8) w backpacku, to kliknięcie 'use' na skrzynce powoduje zamianę go na część HotA (zalożmy prawa górna część, środek, miejsce na small ruby, itp)

@Goofy
Nie szukaj tylko na MyTibii, jest erig.net, tibianews, tibia.gamigo.de i inne, równie ciekawe ;)

Goofy
08-03-2006, 13:05
Nie szukaj tylko na MyTibii, jest erig.net, tibianews, tibia.gamigo.de i inne...
Po prostu pamiętałem, że to tam jest :D

@up
troche wyjaśniłeś sprawe, bo myślałem, że chodzi ci o to, że z holy falcon, crystal arrow itd. robi sie helm :P

hide
12-03-2006, 19:37
Holy Falcon nie jest stałym lootem z Mahrdisa, itemem potrzebnym do HotA quest jest Burning Heart...
http://tibia.erig.net/Mahrdis <- tu troche raczej wiarygodnego info