Pokaż pełną wersje : Phoenix Amulet
Swietlik galana
26-01-2006, 13:52
Czesc , czy mógłby ktoś udzielić mi informacji o Phoenix Amulet tzn z czego wypada lub jak go można zdobyć i czy coś daje? Szukałem ale nie znalazłem proszę o pomoc :)
Fillipex
26-01-2006, 13:58
Pierwszy raz o tym slysze... moze jakis screen czy cos? Pheonix egg... moze Ci sie pomylilo
@down
wlasnie ;]
Pierwszy raz o tym slysze... moze jakis screen czy cos? Pheonix egg... moze Ci sie pomylilo
...Albo shield ;)
Swietlik galana
26-01-2006, 16:52
Wiem co pisze !! Phoenix amulet maja miedzy innymi Paladinka i Draxido To taki czerwony ptaszek :) screena nie mam filmu rowniez , ale wiem ze byl to film z Orshabaalem na Chimerze.
Fillipex
26-01-2006, 17:12
Hmm.. chyba wiem o co Ci chodzi... widzialem kiedys screena z czyms takim ale nikt nie wiedzial jak to sie nazywa... czy to nie jest fake itp itd... Slyszalem cos ze to z jakiegos faraona wypada ale nie wiem czy to prawda...
Kiedys na tibianews.net byl pokazany screen, gdzie paladinka mial to cos w backpacku. Sam twierdzil, ze wylootowal go chwile wczesniej podczas orc raidu.
Wygladalo to tak :
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/824.gif
Znajduje sie to nawet na tibia.de, tylko w dziale "not in game".
Chyba nie Phoenix tylko Falcon...
Na screenie Paladinki to był "holy falcon"
Phoenix Amulet hmm... to nawet niezly temat do przedystutowania ;p
Chyba nie Phoenix tylko Falcon...
Na screenie Paladinki to był "holy falcon"
Racja. Jak najbardziej byl to swiety sokol, a nie amulet feniksa ;)
heheheh ja aktualnie jestem w posiadaniu Phoenix Amulet dostałem od kumpla
bo on niewiedział co to xD B) ;]
Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...
Swietlik galana
01-02-2006, 20:47
Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...
Oprocz Paladinki ma rowniez Draxido ;)
@Rowert
Omg jestes Boski wiesz... mi kolega dal dragon scale legs bo mu do calego golden seta (razem z helmetem i bootsami) kolor nie pasowal :baby: :baby: :baby: :baby:
Prosil bym o wiecej odpowiedzi =) a co do nazwy to niewazne jak ten ptaszek sie nazywa . Czekam az ktos podzieli sie ze mna informacja skad go mozna zdobyc jesli z faraona to ew. z jakiego. Podczas Orc Huntu wypadalo wiele rzeczy Amazon SHIeld (w domysle) itp. tak przynajmniej slyszalem =] M. In. Amazon Shielda mial Boltan a teraz ma go hacker ='(
Prosze o dalsze odpowiedzi =] ;)
del toro
08-02-2006, 11:07
a czy to przez przypadek nie jest item który musimy dać tej amazonce na wieży, która mówi nam o najeździe orców i jeśli jej pomorzemy to da nam nagrode?
Tylko prosze bez kometarzy typu: ale z ciebie noob itp.uslyszałem, że trzeba jej pomóc a ona da nam nagrode, coś z amazon setu :P
Nazgul of Shadow
03-03-2006, 23:40
Coś nie moge uwierzyć. Ja jak coś nie wiem co to jest to trzymam.
kostooch
04-03-2006, 00:16
a czy to przez przypadek nie jest item który musimy dać tej amazonce na wieży, która mówi nam o najeździe orców i jeśli jej pomorzemy to da nam nagrode?
Tylko prosze bez kometarzy typu: ale z ciebie noob itp.uslyszałem, że trzeba jej pomóc a ona da nam nagrode, coś z amazon setu :P
Nie. Nie trzeba jej nic dawac.
Kejw Rat
04-03-2006, 10:27
ten amulet wypada z orshabala, pamietam jak mi na otsie wypadl na 103 lvlu jak zabilem orsha bo gm ustawil go zeby mnie nie bil:]
Cashigus
05-03-2006, 19:10
ten amulet wypada z orshabala, pamietam jak mi na otsie wypadl na 103 lvlu jak zabilem orsha bo gm ustawil go zeby mnie nie bil:]
A ty znowu swoje... Użytkownik do spamowanie, zaśmiecania forum. Żałosny jesteś... A co do amuleta to raczej nikt nie wie czy coś daje... Chyba tylko sami posiadacze.
Na OTSie można ustawić, żeby z rata wypadał MPA, jestes totalnym n00bem, zrobiles to konto tylko po to zeby rozwalac tematy, gdzie nie spojrze: "kejw rat" albo "kejw rat powrocil". Wnerwiasz mnie X(
[QUOTE=Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...[/QUOTE]
O ile się nie myle, to na Tibiamx.com.mx jak poszukasz kilkanascie ss wstecz to jest pokazane, taki ss z dwoma teedybear :D
Jak ktos zalozy ten "amulet" to podziw dla niego ;)
Klik :) Dla ciekawych. (http://tibia.erig.net/Holy_Falcon)
Link do fotki z Photobucketu Instynkt'u (http://photobucket.com/albums/a45/Instynkt/Mainland/?action=view¤t=InstynktonMain-Danubia001.jpg)
Michałeq
08-03-2006, 09:42
1) Phoenix Amulet to Holy Falcon i TYLKO Holy Falcon ^.-
2) Podobnie jak Crystal Arrow czy inne wypadają ZAWSZE z danego faraona, staniowiąc tym samym część HotA (Helmet of the Ancients).
3) Nie wiem czy to prawda, ale Holy Falcon po jakimś czasie nie trzymania w depo znika (30 minut chyba) też tak samo jak Arrowka ;]
4)OMFG..... Krok 1. Od czasu do czasu looknąć na erig.net, tibianews.net itp. oraz nareszcie nauczyć się angielskiego....
...część HotA (Helmet of the Ancients)
Ty widziałeś wszystkie części tego hełmu? Bo tak jakoś na mytibia.com w przedmiotach, w zakladce inne, sa wszyskie oprocz tego kamienia, ktory sie wklada na koncu.... i raczej zadna nie wygląda jak holy falcon...
EDIT:
http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=11&i=858
To powinno rozwiaćwszelkie wątpliwości - jest pokazany cały hełm jak i jego części.
Michałeq
08-03-2006, 10:27
OKis.. nie miało sensu edytować poprzedniego posta bo był na poprzedniej stronie i nie miałoby to żadnej przejrzystości.
Więc takie itemy jak crystal arro czy holy falcon leca z każdego faraona. Zazwyczaj wychodzi się z pokoiku z faraonem przez teleport który prowadzi do pokoiku ze skrzynką. Jeśli masz dany item (np holy falcon czy crystal arrow; reszty nie pamiętam, wiem, że jest ich 8) w backpacku, to kliknięcie 'use' na skrzynce powoduje zamianę go na część HotA (zalożmy prawa górna część, środek, miejsce na small ruby, itp)
@Goofy
Nie szukaj tylko na MyTibii, jest erig.net, tibianews, tibia.gamigo.de i inne, równie ciekawe ;)
Nie szukaj tylko na MyTibii, jest erig.net, tibianews, tibia.gamigo.de i inne...
Po prostu pamiętałem, że to tam jest :D
@up
troche wyjaśniłeś sprawe, bo myślałem, że chodzi ci o to, że z holy falcon, crystal arrow itd. robi sie helm :P
Holy Falcon nie jest stałym lootem z Mahrdisa, itemem potrzebnym do HotA quest jest Burning Heart...
http://tibia.erig.net/Mahrdis <- tu troche raczej wiarygodnego info
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.