Pokaż pełną wersje : Amazon helmet?
Master eviler
26-01-2006, 14:13
Niedawno na tibi com zauwazylem screena z dziwnym helmem http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=house na jakiejs innej stronie przeczytalem że to amazon helmet a w życiu się z czymś takim nie spotkalem o.O
Temat już był... helmet istnieje i wydaje mi się że jest dostępny z jakiegoś questa...
z tego co ja wiem to jest lady helmet obrona 7 waga niewiem :(:P
poisoner
26-01-2006, 22:23
Niedawno na tibi com zauwazylem screena z dziwnym helmem http://www.tibia.com/home/?subtopic=...reenshot=house na jakiejs innej stronie przeczytalem że to amazon helmet a w życiu się z czymś takim nie spotkalem o.O
Zajefajny fake, oblukaj se chocby co jest przy nickach ludzi na vipach, muhahahahaha. Ten helmet wystepuje na otsach pod nazwa lady helmet, a w rl tibii to raczej go nie ma. :p
Zajefajny fake, oblukaj se chocby co jest przy nickach ludzi na vipach, muhahahahaha. Ten helmet wystepuje na otsach pod nazwa lady helmet, a w rl tibii to raczej go nie ma. :p
Zajefajny mastah -.-''
Pisze a nawet nie wie co ;( Zal mi takich ludzi ;(
To ze na OTSach występuje pod nazwa lady helmet nie znaczy ze musi się w RL Tibia tak nazywać.
Jest to Amazon Helmet ma prawdopodobnie 7 PRAWDOPODOBNIE 29,5.
To nie są potwierdzone info :P
I jak ktos juz napisał jest z questa. A to ze postać z ss ma 1 lvl to nie oznacza ze to fake. Poprostu CIPy mogą all :P
Leweracja
26-01-2006, 22:44
z tego co ja wiem to jest lady helmet obrona 7 waga niewiem :(:P
Tak lady helmet -.-;
Za duzo OTSow, idz spać
Glacial Hero
27-01-2006, 11:10
oblukaj se chocby co jest przy nickach ludzi na vipach, muhahahahaha.
eeee....? Przy nickach ludzi na vipach są znaki, czy to takie dziwne ?
Można go zdobyć podczas ataku orków...
Staty ja c-helmet...
Master of Bymber
29-01-2006, 15:51
Z tym lady helmem jest tak jak na otsach, że zamiast nazwy beholder helemt w otsie był frog helemt
ehhehehehhe To jest Lady Helmet (def:7) ja slyszałem ze jest coś takiego jak Beholder Helmet ale nigdy go niewidzialem xD:) Jaki to OTS ??? a poznałem po :
- luknijcie na capa
- czy ktos z zwykłej tibi dostał Crystal Mace ??
up
Jak juz mowilem OTS rlz! To nie Lady Helmet tylko Amazon Helmet!
I dotego wiesz ze CIPy mogą wszystko? -.-''
ehhehehehhe To jest Lady Helmet (def:7) ja slyszałem ze jest coś takiego jak Beholder Helmet ale nigdy go niewidzialem xD:) Jaki to OTS ??? a poznałem po :
- luknijcie na capa
Sam jestes lady helmet. To, ze grasz na otsach, nie znaczy, ze musisz innych wprowadzac w blad -.-
1. Jest to Amazon Helmet, dostepny z orc raid, tak samo jak holy falcon, amazon armor itp.
2. Beholder helmet wypada z Elder BH.
3. Cip moga recznie "zmieniac" wartosci dla capa, hp, many itp.
4. Owszem, crystal mace mozna uzyskac z questa na ankrahmun, jak prawdopodobnie wylootowac z licha.
poisoner znowu glupoty pleciesz ;)
Sprobuj na vipach kliknac na jakas osobe prawym guzikiem i "Edit~". Wow! Mozna wybrac obrazek!
Oczywiscie Cipsoft gra na OTS'ie i zamieszcza screeny na oficjalnej stronie Tibii. ;)
Co do tematu. Tak! Amazon helmet! Nie, to nie jest lady helmet.
Crystal mace, temat byl poruszany wiele razy. Ankrahmun ;)
Nazgul of Shadow
03-03-2006, 23:43
Tak lady helmet -.-;
Za duzo OTSow, idz spać
Co za noob. To jest Amazon Helmet waży tyle samo co crown Helmet (29,5 oz)
Wogóle Amazon Set jest podobny do Crown Set. Się rózni tylko wyglądem, nazwą i tym że Amazon jest rzadszy.
Po co na Tibia.com by dawali fake?
Kejw Rat
04-03-2006, 10:31
ja mialem ten helmet ale go sprzedalem bo slaby strasznie jest :(
@Kejw rat - zaczynasz mnie wkurzać. Co temat to twoja odpowiedź, każda tak samo bezzsensowna.
Ci, co gadali, że lady helmet - za dużo OTSa...
Statów nie znam ;P
Kejw Rat
04-03-2006, 10:51
@Kejw rat - zaczynasz mnie wkurzać. Co temat to twoja odpowiedź, każda tak samo bezzsensowna.
Ci, co gadali, że lady helmet - za dużo OTSa...
Statów nie znam ;P
jak mi nie wierzysz to twoja sprawa, nikt ci nie karze, tylko nie zasmiecaj forum swoja bezsensowna i nie poparta dowodami krytyka -.-
Palladyn von hellgate
04-03-2006, 11:11
po 1 ta osoba nie istnieje po 2 c mace jest z faraon jakis koles ma ja an harmoni ma on rownierz wiele innych rzeczy jak phao sword itp. wejdzie sobie w dzial secrny i harmonia tam czesto sie kluca o tamtym kolesiu
- luknijcie na capa
a nie zauwazyles moze ze ten screen jest umieszczony na www.tibia.com i tam nie umieszczaja fake'ow ani screenow z otsow?
Ufocznik
08-03-2006, 21:24
blablabla otsm blabla nie istnieje blabla fake
ludzie......
ten screen jest zamieszczony na tibia.com przez cipow wiec nie gadajcie bzdur ze ots fake itp. -.-
Zalgadis
08-03-2006, 21:39
amazon helmet jest
kiedys na forum byl bodajze filmik jak gosciu go pokazuje daje look itp.
@Kejw Rat
twe posty sa po to zeby je dawac do podpisow bo sa tak glupie(lol)
ze mozna je skasowac nieczytajac ich xD
@Palladyn von hellgate
Character Information
Name:Genia Dadend
Sex:female
Profession:None
Level:1
World:Calmera
Residence:Rookgaard
Last login:Feb 04 2006, 12:49:41 CET
Account Status:Free Account
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Genia%20Dadend
Mastadi, little meteorite
08-03-2006, 22:11
po 1 ta osoba nie istnieje po 2 c mace jest z faraon jakis koles ma ja an harmoni ma on rownierz wiele innych rzeczy jak phao sword itp. wejdzie sobie w dzial secrny i harmonia tam czesto sie kluca o tamtym kolesiu
Wiesz... też miałem c mace ale sprzedałem. A skąd mi wypadła? Znalazłem w geomancerze ^^ Sprawdźcie sobie, wypada z niego CLERICAL MACE ^^ <Joke>. A tak na serio, widziałem też jakiś screen z crystal mace ^^
A ci wszyscy co mówią że to fake:
Taaa... cipy by robiły fake'i -,-
Ci którzy mówią że to Lady Helmet:
OTS jest prawie jak Tibia... prawie robi wielką różnice 8o
Ci którzy mówią że to Amazon Helmet:
Uważam że macie racje. Popatrzcie na Amazon Shield, widać wyraźne podobieństwo ^^
Prezes-Portas
09-03-2006, 06:46
LoL
popatrzcie na inne screeny
na jednym sa postacie z 3 swiatow;)
Duch Guardi
09-03-2006, 08:58
a może to postać gm w każdym bądz razie na www.tibia.com niedano by zdięć z OTS. może CipSoft ma utajnione servery do testowania itp ....
Matekneo
09-03-2006, 11:25
Ta, c mace istnieje i ten twoj koles na harmonii ma nick Herganon. W jego domku lezy pelno rare itemsow... Co do ludzi ktorzy mysla ze cipy zrobili fejka albo zagrali na ots - frajerzy. Ten helmet nazywa sie Amazon Helmet. Co kolesia ktory mowil ze go sprzedal bo za slaby .. n/c. Zastanowcie sie ludzie co wy za glupoty wypisujecie. Cipsoft moze sobie robic postacie jakie chce i gdzie chce.
Fire Phoenix Magic mage
09-03-2006, 13:19
AMAZON HELMET ISTNIEJE ale...te screeny na tibi.com to FAKE przed upodate były inne nicki i inne EQ a po upodate tibia.com pozmieniało nicki i EQ a te postacie pozostaja na tych samych miejscach czy to takie trudne?Amazon Helmet istnieje dostepny przy najezdzie orców radze sie rozgladać :Pnie powiem wiecej inni powiedzą ::faceoff:
AMAZON HELMET ISTNIEJE ale...te screeny na tibi.com to FAKE przed upodate były inne nicki i inne EQ a po upodate tibia.com pozmieniało nicki i EQ a te postacie pozostaja na tych samych miejscach czy to takie trudne?Amazon Helmet istnieje dostepny przy najezdzie orców radze sie rozgladać :Pnie powiem wiecej inni powiedzą ::faceoff:
A nie pomyslales, ze zaraz po pojawieniu sie screenow jakis ludek zrobil sobie postac o takim nicku coby byc slawnym etc? Cipsoft ma na pewno swoj własny serwer do testowania rzeczy, ktore stworzyli. Np. zrobili jakis quest to musze pare razy sprawdzic czy wszystko dziala jak powinno. Nie! Ten serwer nie jest dostepny, dziala jak kazdy inny serwer Tibii, jednak jest tylko dostepny dla pracownikow Cipsoftu (no i slabszy, mniej wymagajacy od normalnych zapewne). Ludzie myślcie to naprawde nie boli...
Druga sprawa. Kiedyś była fama od jakiegoś GM (na tibianews? niewiem), że każdy item jest w grze do zdobycia, tylko trzeba umieć do tego dojsc co i jak. NIewiem czy to prawda, ale widząc crystal mace, Hammer of Wratch itp dochodze do wniosku, że jednak to prawda. Co do ludzi i ich Lady Helmeta, idzcie takie bzdury pisac na xx.pl, moze tam wam uwieza. Ots a rl tibia = pare lat swietlnych roznicy (jungle boots, a crocodile boots itp itd....).
Pozdro!
1.To jest amazon helmet :P (widzialem na tibiabr)
2.Ktos pisal ze nie wie czy jest beho~helmet bo nie widzial, widzialem w veno (na guardii) typek mial w domku :D
Jojo Ninja
12-03-2006, 16:39
Zacznijmy od tego, że helmet istnieje. Bank _/
A teraz wytłumacze wam coś. Cipsoft mógł sobie zrobić server, kto niby będzie znał IP prócz nich? ^^ Zrobili zwyczajnie po to aby uzupełnić dział Screenshots.
To że nicki postaci ze zdjęć istnieją, nic nie znaczy - GMy all też mają po 2 lvl i co? Będziecie sie kłócić, jak on przeszedł na maina? Nie, więc forget about it.
~Yours Jojo
jeju jak uslysze jeszcze jedna osobe co to mowi o prywatnym serwie CIPow to chyba dam mu w ryj. -.-' jeju sprawa zamknieta helmet istnieje i juz. Ci ktorzy uwazaja ze warlord sword wyglada innaczej niz na tibi pl to niech spadaja do tych swoich otsow. Ludzie wezcie. Zobaczycie na OTSie jakis item i mowicie ze jest -.-'
Jest jeden sposób żeby sprawdzić jakie itemki są w Tibi. Tibia Spirite (czy tam Sprite) Editor. Przecież dzięki niemu można zobaczyć każdy tibijski itemek.
Kosmo_karol
14-03-2006, 14:26
na forum jest filmik jak facet sie bawi tym helmetem w swoim domku poszukaj na forum a znajdiesz filmik mi sie nie chce dawac linku wysil sie troche ;p P.R.O.S.T.O
tak szczerze to ja sie dziwie ludziom co robią tibie.com bo przecierz w tibii jest na prawde bardzo dużo fajnych, fajnie wyglądających przedmiotów które na pewno (bo poto pewnie są screeny) zachęcily by , albo przynajmniej nie zniechęciły jakiegoś rozpoczynającego przygode z tibią gracza ,a oni wygłupiają sie tu z jakimiś plate legami na rooku albo amazon helmetem (który co prawda jest bardziej normalny niż ten pierwszy przykład).
ja mialem ten helmet ale go sprzedalem bo slaby strasznie jest :(
Zakladam, ze rejestrując się na forum zaznaczyłeś, ze masz poniżej 13 lat ... ?
Cipy to takie niezbyt miłe określenie, wole Customer Support, do którego zalicza sie 10 osób.
Ide do Thais zrobic screena, potem pokaze
http://i16.photobucket.com/albums/b50/Tasiu/amaazonhelmet.jpg
..::Guti::..
02-05-2006, 15:26
http://tibia.erig.net/Amazon_Helmet
Amazon Helmet
Item Class: Helmets
Attributes: Arm: 7
Weight: 29.5 oz.
Loot value: ? gp.
Dropped by: Orc Warlord ?
Buy from: None.
Sell to: None.
Notes:
Ide do Thais zrobic screena, potem pokaze
(cut)
Ale masz podniete
skryhull
02-05-2006, 19:43
no ten helm wypada z orków bardzo rzadko, ale tylko z tych co są na raidzie na femor hills (npc amazonka mówi że możesz zatrzymać cały łóp z orkuf jak je zabijesz bo często tam przyłażą, nawet jak miały przy sobie coś co zakosiły z tej wieży... czyli amazon set?
hubert1992
12-07-2006, 03:05
Jest to Amazon helmet znajduje sie on razem z AMAZON ARMOREM w chatce Mannowa na obsidi .Potem zamieszcze screna.
Jezeli pisze ze na ot to jest Lady helmet to nieznaczy ze na rl tibie musi tak samo sie nazywac.
A jak na ot zobacyzsz np soft bootsy to tez myslisz ze na rl tibi sie znajduja??....
OMG! Wy nie umiecie szukać? -.-"
Jest 1 jedyny sposób na zdobycie amazon helemta: mianowicie podczas najazdu orków na thais w latarni morskiej pojawia sie orc warlord, po jego zabiciu MOŻE sie trafić amazon helmet. Ale tylko w tym warlordzie na latarni! Nie szukać w orc fortress etc....
I jest jeszcze 2 sposób na zdobycie w OTSach: wypada z Yetiego :P
To są jedyne sposoby na zdobycie AMAZON helmeta (nie lady -.-")
a oni wygłupiają sie tu z jakimiś plate legami na rooku przykład).
Masz racje! Albo np. clerical mace na roku -.^ 8o
A co do nicków na SSach na tibia.com to jeden istnieje: Genia Dadend
A reszta to przykladowe nicki dane aby mozna bylo sobie zobaczyc jak to mniej wiecej jest jak sie gra w tibie! A skoro CIPy tworzą to gre to i maja prawo zmyslac nicki -.-"
Powiem wam tyle : Glupi jestescie -.-.
Ta postac zostala zrobiona przez Cip'ow i oni moga z nia robic co chca. Jest to swego rodzaju tester, ale wy oczywiscie wiecie lepiej. A co do samego helmu to istnieje w Rl tibi.
Niedawno na tibi com zauwazylem screena z dziwnym helmem http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=house na jakiejs innej stronie przeczytalem że to amazon helmet a w życiu się z czymś takim nie spotkalem o.O
to jest postrac cipów, a oni mogą wszystko.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.