Pokaż pełną wersje : po wygasnieciu pacca...
wyobraźmy sobie taka sytuacje: kupujemy pacca na jakis tam okres plyniemy se na darame albo na edron czy gdzies w strefe pacc... jestesmy tam pare miesiecy... kupujemy domek... no i w koncu pacc sie konczy! i tak: co sie stanie z nasza postacią która jest w strefie pacc po wygaśnieciu pacca i co sie stanie z domkiem?
1. Postać zostanie automatycznie przeniesiona do Thais.
2. Rzeczy zostaną w depo poszczególnego miasta. Zachęca to do kupna następnego PACCa.
3. Domek idzie pod młotek.
Bjoern Shu
26-01-2006, 22:23
Czasem zdarza sie tak ze mozna korzystac z pacc arei ale tylko przez jakis czas :P
Flashman
27-01-2006, 10:03
Mnie się tak zdarzyło:P Byłem na darashi na rotkach, minosach itp. I pacc end. W depo dara 1k i *******ki różne. Wchodze jako facc i thais. Itemki zostaly na darashi. Jedyny plus że został outfit :)
co to znaczy? że go traciszi itemy znajdujące sie w nim?! :confused: :(
co to znaczy? że go tracisz i itemy znajdujące sie w nim?! :confused: :(
Flashman
27-01-2006, 21:17
@ Galeon
To znaczy tak: itemki idą do depo, krzesła, stoły itp. kasowane są a domek jest na aukcji.
Crazy Mage
27-01-2006, 21:17
Siemka widze ze jestes z Lublina :))SIEMKA!!!Rzeczy zostaja w depo chyba ze je przeniesiesz sam ale jak ich nieprzeniesiesz to ote tam zostana az do kupna next PACC!!!Nie spamuj
Bjoern Shu
27-01-2006, 21:25
Siemka widze ze jestes z Lublina :))SIEMKA!!!Rzeczy zostaja w depo chyba ze je przeniesiesz sam ale jak ich nieprzeniesiesz to ote tam zostana az do kupna next PACC!!!Nie spamuj
jedno slowo
NOOB
aha! juz kapuje! temat napisalem bo tak sobie myslalem ze moze sobie pacca kupic jak bede mial 30 lvl... i domek....
PS: Nom jestem z Lublina a co? ty tez??!!!!!8o 8o 8o
PS2: Sorki za tamto! kliknałem 2 razy i tak wyszlo! :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.