Pokaż pełną wersje : Warrock
Aeglos Tribunal
26-01-2006, 22:18
Witam chciałbym wam przedstawić grę online typu FPS. Jest to jak widać w temacie Warrock , w której gramy żołnierzem w jednej z dwóch drużyn. Za zadanie mamy zabić jak najwięcej osób z drugiej drużyny oraz przejmować bazy.
Gra jest dosyć trudna (wg. mnie bo gram dopiero 1 dzień) , sterowanie jest podstawowe , lecz nie da się go zmienić co uważam jest wielkim minusem. Można tutaj kupować bronie począwszy od różnych pistoletów do broni anty pancernej (niestety sklep jest poprawiany przez co tymczasowo nie można kupić broni). Można w niej również jeździć Crossem (motor xP) , Czołgiem , samochodem anty pancernym etc. Grafika jest dosyć dobra. Instalka zajmuje 184 mb (download) po zainstalowaniu zajmuje jedynbie 451 mb. Mój nick w grze to coldspell2. Aby ściągnąć grę trzeba się najpierw zarejestrować. Jeżeli będziecie mieć jakieś pytania to walić na GG 8792583.
strona główna: www.warrock.net
link do rejestracji: www.warrock.net/userRegistrationLicense.asp
link do screenów: www.warrock.net/downloadScreenshot.asp
Dark Qiron
26-01-2006, 22:22
chcetnie wym zagral ale wedlog mnie za duzo wazy :D
Apticer's
28-01-2006, 15:20
A mógłbym się zapytać jakie ta gerka ma wymagania? Na screenach widze że ładna grafa i się obawiam że na moim kompie to już nie pójdzie...
Aeglos Tribunal
29-01-2006, 13:40
A mógłbym się zapytać jakie ta gerka ma wymagania? Na screenach widze że ładna grafa i się obawiam że na moim kompie to już nie pójdzie...
pokazane są duże , a u mnie na duronie 1800 , radeon 9550 (128 mb) , 384 ramu śmiga ładnie :))) czasami są małe problemy , jak jest duża plansza albo jak jest dużo osób naraz ale tak to normalnie chodzi :)
1ghz, 256 ram i geforce 2mx 100/200 spokojnie udzwignol na medium
Duzym minusem tej gry sa giga lagi ..... (Pingi ??) oraz opozniona/dziwna smierc.. .
Aeglos Tribunal
29-01-2006, 14:17
1ghz, 256 ram i geforce 2mx 100/200 spokojnie udzwignol na medium
Duzym minusem tej gry sa giga lagi ..... (Pingi ??) oraz opozniona/dziwna smierc.. .
Pingów nie ma raczej , ale masz rację co do śmierci .... to jest minus , ale pograć się da ;D btw. ja na moim sprzęcie mam na high wszystko i śmiga normalnie :)
Omfg ale yazda sciagam z predkością 500kb/sek i idzie w góre ^^
@EDIT
Wow ściągnęło mi się w 4 minuty 36 sekund ide grac
Yoh Asakura
29-01-2006, 23:22
Kolejna nudna internetowa strzelanka...to ja już wole Soldata.
Sir Duet
12-02-2006, 01:16
niedziala mi ten url w****u.
Yoshu Thor
21-02-2006, 13:29
Zarąbista gierka, polecam.
Omfg ale yazda sciagam z predkością 500kb/sek i idzie w góre ^^
@EDIT
Wow ściągnęło mi się w 4 minuty 36 sekund ide grac
o.0 Jak to prawda to masz farta mi 30min sie sciagac bedzie
Tibiańczyk
21-02-2006, 19:59
Genialna gierka.
Cobra125
30-09-2006, 23:29
polecam :P
link do polskiej strony
http://warrock-polska.com/
http://warrock-polska.com/forum/index.php
Ta gierka jest dla mnie ! xD Buuu zainstalowałem i pokazuje się "Cannot get a file [vs*****]!". Hełp ?
..::QRAS::..
01-10-2006, 08:13
@@1 post
Pomysliles sie , instalka gierki zajmuje 270 a nie 180~ ...
Gra całkiem fajna.. gram od jakiegoś miesiąca..
Jedynym co mnie w tej grze denerwuje to opóźniona śmierć.. ale da sie przezyć ;-)
Gra jest poprostu ZARĄBISTA.
Nie mogę się doczekać wersji finalnej.
Mój nick - hieyz0rd. Zazywaczaj gram na serwerach Germany-FFT_1 albo London-UK_1. Z map najbardziej Ohare lubię.
Gra całkiem fajna.. gram od jakiegoś miesiąca..
Jedynym co mnie w tej grze denerwuje to opóźniona śmierć.. ale da sie przezyć ;-)
Mozecie wyjasnic pojecie opozniona smierc? A i jeszcze jedno pytanie, czy gra dzieli sie na servery itp(juz jasne xD dziejkuje panie @up)?
btw.15.9 % -.-'
Buuu zainstalowałem i pokazuje się "Cannot get a file [vs*****]!". Hełp ?
]mój nick Psychodela, najczesciej germany, ulubiona mapa na DeathMatch to Emblem, a na misje to Xauen ;-)
Lvl 4... gram tylko w weekendy ;d
opozniona śmierć : Zabijasz kolesia a zanim on padnie na ziemie zdaży zabić Ciebie..
@up
Mam tak czasem, z reguły po 15 min przechodzi..
Mam tak czasem, z reguły po 15 min przechodzi..
A ja mam juz 20 min i nic :/
01-10-2006, 15:59
mam problem scaignnolem gre z tego 2 linku od gory , po zainstalowaniu gra pyta sie o jakis plik Vs***** o co chodzi?
@edit
DO wszystkich ktorzy maja ten sam blad , trzeba scaignac patcha 148 mb http://fangaming.com/down...d=266&gameid=82
No wlasnie mam ten sam problem a w FAQ nic nie pisze na ten temat. Mozliwe, ze jakis patch jest potrzebny :/
I can’t download vs. zip, or I have high latency / frequent disconnects from the server!
Please check your firewall and router settings. War Rock requires you to open and allow TCP: 5340 and UDP: 5350. This may also be caused by proxy servers, which are used for indirect connections. If you are using a proxy server, it must allow traffic from http://patch.warrock.net.
Cos znalazlem :] firewall/router, u mnie niedziala przez to drugie
hm, a patchowało wam sie ? Lub ściągaliście patcha ?
Bo wygląda na to ze macie niezpatchowaną wersje..
A możesz podać link do patcha?? Bo za cholerę znlaleźć ścierwa nie mogę...
Edit:
Dzięki może pomoże. Dam edita jak tak.
Edit2:
POMOGŁO! Thx...
http://files.vgpro.com/games/pc/warrock/
tam masz patcha
@2up
Badz z tad klik (http://www.fangaming.com/download.php?fileid=266&gameid=82)
kiedys gralem w ta gierke i musze przyznac ze wypas :) choc ma pare minusow :P
To może podzielisz się z nami wiedzą?
LAG ale to zalezy od pory (tak mi sie wydaje)albo jak w cs od pingu graczy choc ja nigdy w poludnie nie mialem lagow
a pozatym nie mogles sciagnac klienta i musial mi kolega wysylac
i mialem klopot jeszcze z wczytywaniem mapy nie wiem dlaczego
kurde mialem edytowac a dalem cytuj :P no ale to do kolegi wyzej
Gra warta uwagi, nie wiem jak u innych ale u mnie 0 lagów, 0 zacięcia ;]
bleh glupia grafika tnie mi gre :S ogolem dobre udalo mi sie wsiasc nawet do helikoptera ale po 20 sekundach lotu skonczylem na dnie morza...
Devil MayCry
29-10-2006, 13:37
Przepraszam za odświeżnie tego tematu ale mam problem dotyczący owej gry
otóż
Podczas instalacji wyskakuja mi 2 errory ktore ignoruje potem do samego konca instalacji wszystko idzie normalnie.Uruchamiam gre i wyskakuje mi takie cos ERROR: Cannot launch child process (code:193) wie ktos moze jak temu zaradzic ?Z Góry thx
29-10-2006, 16:12
sproboj jeszcze raz zassac instalke.
13-01-2007, 16:33
W warroka gram dosc dlugo i czesto , nigdy nie mialem z nim problemow do dzisiejszego dnia:
problem wystapil taki ze gralem na mapie marien i nagle wystapil blad :Wystąpił problem z aplikacją Warrock***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Ten blad non stop sie powtarza przy wlaczeniu gry. Robilem Reinstal gry i nie pomoglo. Ma ktos pomysl dla czego tak sie dzieje i jak go naprawic ?
http://i4.photobucket.com/albums/y102/Qras/omgaaaaaaaaaaa.jpg
Agh... Niezłe lagi są... :/
Gra fajna, ale niestety straszne lagi (Kretynski pomysl z tymi pokojami, lepiej wypuscic server clienta i niech ludzie stawiaja)
Chciałbym abyście pomogli mi rozwiązać problem z grafiką, otóż jak gram przeszkadza mi coś takiego(dokładniej to zielone ;p) :
http://img256.imageshack.us/img256/3391/wr3nz.png (http://imageshack.us)
Jak to naprawić?
@up
Pewnie sterowniki z dupy.. Nie pamietam passow do mojego 14 lvl'a ;x
bartus2003
24-01-2007, 21:19
Witam przedstawiam nową stronę o grze War Rock :)
Pomóżcie rozwijać forum
http://warrock.com.pl
Bezel'ek
26-01-2007, 14:27
Nie wiem czy to prawda ale zaniedługo gra będzie płatna.:(
@up nie będzie płatna tylko jak wyjdzie już oficjalna wersja bo to jest beta to zresetują się levele do 0 ale osoby jak kupią promo code (ok 80 zł) to dostają rezerwacje że nie zmniejsza im sie level,dostają nową broń międzyinnymi minigun, winchester to na pojazdach u góry ten karabin, granata dymnego dostęp do nowego serva itd.
Wiecie co sie stalo z www.Warrock-Polska.pl( czy jakos tak) bo nie działa
crap nie polecam, lepiej kupic css albo battlefielda 2/2142.
dlaczego?
1. Lagi, lagi, lagi =)
2. Cheaty to codziennosc =) Sam mialem god mode na dysku, programik cos jak trailer, wlaczasz i wybierasz potrzebne funkcje,
3. bleh, komercha, za takie coś brać pieniądze (ofkrz pogracie za free ale szkoda czasu =) )
4. brzydka grafika a potrafi ciąć na kompie na ktorym w obka gram na high z rozdzialka 1024x768
5. no i to co boli, swietny fpp gdzie servery stoją na master servie bleeh, czyli nie ma klanowych serverów, no, a jak master stoi w USA to pingi są po 300~ na kazdym z w/w podserwerow
6. I imho nie licz sie w niej skill tylko kto pierwszy zauwazy i wystrzeli magazynek,
7. A no i hitboxy jeszcze szwankuja ze szkoda gadac o.o Headshot po strzale w nogi ownzz
8. A no i wymieniac moglbym w nieskonczonosc ale po co =) lece w bf pograc a to radze usunac albo wogule nie sciagać
Vepertoon
10-02-2007, 11:05
dlaczego?
1. Lagi, lagi, lagi =)
2. Cheaty to codziennosc =) Sam mialem god mode na dysku, programik cos jak trailer, wlaczasz i wybierasz potrzebne funkcje,
3. bleh, komercha, za takie coś brać pieniądze (ofkrz pogracie za free ale szkoda czasu =) )
4. brzydka grafika a potrafi ciąć na kompie na ktorym w obka gram na high z rozdzialka 1024x768
5. no i to co boli, swietny fpp gdzie servery stoją na master servie bleeh, czyli nie ma klanowych serverów, no, a jak master stoi w USA to pingi są po 300~ na kazdym z w/w podserwerow
6. I imho nie licz sie w niej skill tylko kto pierwszy zauwazy i wystrzeli magazynek,
7. A no i hitboxy jeszcze szwankuja ze szkoda gadac o.o Headshot po strzale w nogi ownzz
8. A no i wymieniac moglbym w nieskonczonosc ale po co =) lece w bf pograc a to radze usunac albo wogule nie sciagać
Zgadzam Sie.
pykałem pykałem i nadal nieraz pykam XD zajebista gra polecam! ;p
OmbreMegas
13-02-2007, 13:28
instalka u mnie zajmuje... uwaga...602mb XD nie wiem czym to jest spowodowane ale sciagam półtorej godzinki mozna poczekac :D:D
13-02-2007, 13:41
ja mam problemy z grafika ,gralem normalnie kilka miechow i nagle podczas gry blad wyskoczyl i do dzis nie moge go naprawic i tak sie rozstalem z ta gra choc wywarla ona na mnie pozytywne wrazenie (duzy +)
OmbreMegas
13-02-2007, 21:09
Link Do Rejestracji Mi Nie Dziala I Nie Przychodzi Mi Potwierdzajacy Kod Na Maila Pomocy !!! Ratunku !!!!!!!pomozcie !!!!!!
dlaczego?
a to radze usunac albo wogule nie sciagać
No co ty tak takie naabzy graja ze 20-6 to codziennosc :D
Sorry ze odswiezam ale polecam od nowa ta gre dodali wiele nowosci i gra wymiata
Zapraszam do mojego klanu
JAKBY CO GADAC NA 9779216
02-06-2007, 20:14
Ja osobiscie polecam , zassalem ja w dniu ukazania sie tego tematu i gram do dzisiaj :D
Polecam gierke
Grafika nie jest zla
Od ukazania sie tematu gra poszla zdecydowanie do przodu
Kazdy znajdzie cos dla siebie :P
Fani CSS , BF2 powinni byc zadowoleni :P
Gra jest calkowicie za darmo
Nie wiem czemu ludzie skarza się na lagi
Na Neo 1mb jeszcze nie mialem z tym problemu
Minusy?
Hmm
Czasami zdarzy sie "opozniona smierc"
o ktorej pisali powyżej
04-06-2007, 21:09
/\
a te mierne servy to co ? jak jest godizna 18-22 i full ludzi all servy zapchane to jest slodko.
To jest wina silnika gry
moj nick to panzwagen zaraz 7 lvl :)
Zagra ktos ESL'a 1 on 1
IPchanger
13-06-2007, 23:05
Mam problem- kolega sciagnal gre, przegralem ja sobie. kiedy juz ja zainstawlowlaem i probocje uruchomic, uruchamia sie i po chwili proces sie zamyka. potrzebny jest do tego jakis crack?
wiem ze glupie pytanie, ale dawno w to nei gralem
slaba ta gra, cs znacznie lepszy.
Czy wy też macie taki problem przy rejestracji, że mu żaden login nie pasuje?
Heliwurab
30-06-2007, 15:30
Spróbuj z małej litery.
Data Error
Username must be 6 to 10 lowercase characters. Profanity and special characters are not allowed
Tyle cały czas próbowałem różne nicki.
Nie powiesz że np balun123, balun90, b4lun1 są zue.
ja juz kiedsy gralem w warrocka ale zapomnialem username i hasla :) i wlasnei etz nei moge zalozyc konta caly czas mi wyskakuje to samo co u kolegi wyzej .. ;/
balun przetlumacz sobie na angielski
fajnie że dali premium na 7 dni za darmo golda ^^
Przetłumaczyłem sobie na początku,
sześć znaków.. jest
profanity... chyba nie jest to przekleństwo
litery i liczby... są
żadnych znaków specialnych.
so WTF?
no wlasnie jakie to haslo musi byc do tego warrocka dajcie jakies przykladowe.. ;)
Na 3 dniach premi wybilem sie z 6 na 12 :D
No i KD weszlo 1.42
Tomaszewski
05-07-2007, 11:05
karta 128 , 4,666 gHz i bonus : 256ram i pytanie CZY PÓJDZIE?
sciągne sprawdze ... jeszce tylko 3,5 godziny Xd
uhh może by poszła ale nic nie obiecuje
Minimalne Wymagania
Procesor Pentium 3, 800 Mhz
RAM 512 MB lub więcej
Karta Graficzna Radeon 8500LE lub Geforce MX400 lub lepsza
System Windows ME, 2000, lub XP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.