Pokaż pełną wersje : Lateralus vs. Finaly Inside
Totalizator
26-01-2006, 23:07
Jak wiadomo po krótkim okresie względnego spokoju mamy na xancie wojnę. Lateralus (czyli niedobitki brazlylijskiego Extinction + zmuszone do wojny Eyes of Darkness) kontra Finaly Inside (dawne Sinisters + dodatki ogólnie prawie sama wenezuela choć np. przypętał się tam Sepexobo (polak)). Ja walczę po stronie Late~ i sądze że wygramy. Ostatnia bitwa przebiegła bardzo ładnie, szkoda że o 1AM to ja już raczej nie gram...B)
mareczekskw
27-01-2006, 03:27
Ale i tak Polacy sie niewtracali za dużo ponieważ ze tak powiem polacy byli neutralni dla vene i tylko "Songo Sayan" dostał po dupie od Venezueli ale jak słyszalem nikt inny nie wiec wojna była tylko Vene vs Br.
POzdroB B)
nie tylko songo dostal od vene nie pameitam nicku ale byl filmiik taki ze grupa ludzi huncis e hydry iw tedy wpadlo 4 vene i kazali placic blokerowi to raz a dwa nie rozumiem sepexa;/ najpierw byl w gildi malardiana Takeda............
czyli byl pos tronie Lateralus a tera poszedl do FI i mowi ze takeda to PA teog ni rozumiem ja stoje od 2 dni stoje na uboczu moimd ruidem i klepie runki (dokladnije zaczynam klepac uhy dla bilyfa) nie wiem jak ostatnio idzie w wojnie wime tlyko ze padl Wert Back .Hail
HAIL LATERALUS
mareczekskw
28-01-2006, 18:08
Ja sam właśnie niewiem, dlaczego sepoxebo poszedł do FI. Ostatnio dopadł mnie Knight, Lugie,Wyszkowiaka i resztę moich kumpli koleś z FI niewiedzielismy, dlaczego bo wracaliśmy tylko z Elf Fortess qest i tak wyszło ze on zaczol nas atakować skopaliśmy go troszkę, ale baliśmy się, bo za nami byli kolesie z FI wiec szybko się lognelismy weszlem na 2 chara i zagadałem z kumpelka a ten koleś, co nas klepał „Arayus Sill” czy jakoś tak powiedział tylko ze my go atakowaliśmy, ale Wenezuela jest wogule pokręcona, od kiedy Bogety nie Bogety pozmieniali ownerów Wenezuela stała się dość wkurzająca. :D
Kasprzakos
29-01-2006, 08:41
Powiem tak Sepexobo nigdy nie było w Takedzie no chyba że w pierwszej bo w tej drugiej na bank nie bo przez 1 miesiąc moja siostra była liderko kiedy malardian wyjechał... 2 takeda rozpadła sie bo hacknelem siostre okradlem GH i jeszcze 2 ziomków i rozwalilem gildie :DA propo wojny : to ona nigdy sie nie skonczy no chyba że ktos odejdzie z servera a postronie br tez walczo polacy np Funomo ,ale niedługo wsyzscy polacy bedo musieli sie opowiedziec za kims bo teraz nasza sila wzrosla
mareczekskw
29-01-2006, 20:12
Powiem tak Sepexobo nigdy nie było w Takedzie no chyba że w pierwszej bo w tej drugiej na bank nie bo przez 1 miesiąc moja siostra była liderko kiedy malardian wyjechał... 2 takeda rozpadła sie bo hacknelem siostre okradlem GH i jeszcze 2 ziomków i rozwalilem gildie :DA propo wojny : to ona nigdy sie nie skonczy no chyba że ktos odejdzie z servera a postronie br tez walczo polacy np Funomo ,ale niedługo wsyzscy polacy bedo musieli sie opowiedziec za kims bo teraz nasza sila wzrosla
Lol to ty niezły agent jestes a ja wlaśnie sie dopytywałem ludzi dlaczego niema guild.:D
Kasprzakos
29-01-2006, 22:55
Niom ale teraz jest Takedy 3 odsłona tylko nie pamietam jak sie nazywa Ahh ten malardian i jego Chińskie pomysły :d
EDIT:
Dla nie wierzących moja siostra to Druidka Kirke exżona malardiana :D
mareczekskw
30-01-2006, 00:59
A co powinełeś z tego Gh jakieś ciekawe itemki i poco wogule rozwalałeś guild gildia mi sie podobała i niepotrzebnie tak zrobiłeś :/
Kasprzakos
30-01-2006, 11:34
no DSM Crown legi GS :D takie tam aol byl bright sword róznosci :D wkońcu to polska elita
tekeda (czy jakos tak) to wedlug mnie najfajniejsza gildia :cygaro: durzo polakuw z 80+ lvlamiB) itp a ogulem lubie mala~
no DSM Crown legi GS :D takie tam aol byl bright sword róznosci :D wkońcu to polska elita
Podnieciłeś się? człowieku przeczytaj co piszesz... zapewne każdy kto miał styczność z Xanterą i zna naszych rodaków z tego serva powie Ci to co ja teraz: TAK JESTEŚ SKOŃCZONYM F R A J E R E M ;) brak słow na takich ludzi.
,,I,, HAKEROM :) jakaś riposta? takich w kaftanik i kthxbye...
i to jeszcze własną siostrę :o żółte papiery blz :faceoff:
Scypion Lord
11-03-2006, 01:10
Odkiedy 8 kwietnia 2k5 kilkunastu 100+ dostali delete dziwne rzeczy sie dzieją na xancie, ja osobiście zmieniłem serwer bo paru kumpli dostało delete. A co do malardiana to ostatnia....sellował pacca i mnie na 100k o***ał cwaniak jeden, radze mu nei ufac. Ja bym się opowiedział po stronie wenz. gdyby mieli oni pierwotnych ownerów, znałem ich wielu dosyć dobrze ; Levity, Agilityz, Yetza, Boget, Gothic Voltemort, Hero voo, Kuzarox to wszystko jest RL z miasteszka Santa maria dela Fiore kolo Caracas....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.