Pokaż pełną wersje : A Jednak da sie lurować
Giant'ziom
27-01-2006, 10:22
http://photobucket.com/albums/b291/Knightofkesik/?
Mialo sie niedac lurować ....
http://photobucket.com/albums/b291/Knightofkesik/?action=view¤t=dlluring.jpg
CO jest grane?:o
Przecierz on powinien zniknąć bo był 3 poziomy nad swoim respem...:o
Loool.. BUG?:o
Łot de fak? Może ktoś odkrył inne miejsce z którego szło lurnąć dla?
Lord-Jacko
27-01-2006, 10:33
POH? btw jak lurnac dla z d lair ?:]
ja też widziałem with biegającą poza ammo camp (koło Venore)zlurowaną z podziemi ammo
Giant'ziom
27-01-2006, 10:40
Dl byl zlurowany z poha, kolega myslal ze zniknie jak go bedzie lurowal a tu zong
Boski Rzeznik
27-01-2006, 10:42
Tylko jak to możliwe :| Po 1 jest zadaleko od miejsca spawnu a po 2 - 3 pietra nad spawnem po 2 chyba już zniknąć powinien :/
Thristen I
27-01-2006, 10:47
Odlot, stare czasy lurownia mi sie przypomniały xD
ale 3 gsy i 2dl pod dwarf brigade to nie to samo co 1 dl xD
Mi sie wydaje ze potwor znika rowniez wtedy kiedy ciebie nie widzi bo juz nie raz sie lurowalo cos ;D i uciekalem widząc go :P
Ka sia czek
27-01-2006, 10:53
Ano nie to samo :( ahehe
Btw to mi to jakos dziwnie wyglada bo probowalem z poh lurowac i niewychodzilo :]
@up:
poproboj niektore respy guardow kiedys pisalem ze mozna lurowac w 2 jaskiniach, nie pamietam ktorych ale na 80% miedzy rzeczkami.
Aff, przypomniały mi się te czasy z lurowaniem potworów wogóle nie rozumiem poco oni to skasowali . Wiem , że dużo ludu zaliczało ded ale to były emocje hehe , idziesz przez venore do dwarven bridge a tu gsik :D lub dl :D
8o
Longerososol
27-01-2006, 13:45
No ja myślę ze to bug u mnie ostatnio niedaleko venore był old willow...
Co to za problem uwalic DLa, wzaisc jakeis cialo i przytachac na dach a potem fire fieldy powrzucac? zobacze tam zywego dla to uwierze, pozatym rozmieszczenie fire fieldow i to jak sie pala troche mi nie pasuje
Giant'ziom
27-01-2006, 13:58
Co to za problem uwalic DLa, wzaisc jakeis cialo i przytachac na dach a potem fire fieldy powrzucac? zobacze tam zywego dla to uwierze, pozatym rozmieszczenie fire fieldow i to jak sie pala troche mi nie pasuje
Niepasuje ci to nieogladaj mozesz sie spytac noobkow ktorzy tam stali, potwierdza ci.
Kalejdoscop
28-01-2006, 11:45
Ale to nie jest tak raz zniknie raz nie bo sam próbowałem xD
Lord von Shadow
28-01-2006, 12:05
ja sie zgadzam z rybą nudziło wam sie wzieliście ciało dlka i jakiegos chłoptasia co padl na nim puściliście kilka fb i ff rzuciliście ciałka dlka i tego gostka i teraz n00by sie podniecają... -.-' zluruj go raz jeszce i zrob ss z żywym to może uwierze... co to dla Ciebie?
Miałem wczoraj dziwna sytację z rotem.
Byłem z kolegami w grenshore i robiliśmy zoo na piętrze domku obok którego chodzi Tokel. Wyropowałem 3 roty z pobliskiego respa i lurnąłem je pod domek.
1 zamknęliśmy w zagrodzie a 2 próbowaliśmy wyropować na domek.Znikły przed drabinką. Zostawiliśmy tego jednego w zagrodzie i pobieglimy po orki i spearmana. Gdy kończyłiśmy chciałem zniknąć rota przy drabinie i o dziwo nie znikł! Mam ss jakby co więc jak ktoś niewieży to wrzuce.
Thristen I
28-01-2006, 12:59
Dupa jas~
Wyropowałem dl'a na powierzchnie i znikl..
Wyropowalem drugiego i tez znikł..
Ryba moze miec racje..
Zabili dla zucili na dach ff zasrali wkleili fake deda albo deda przeniesli tam i niech sie newbki ciesza ;<
Sir Tyczka
28-01-2006, 14:16
Dl by znikł, ale bossy da sie lurowac i nie znikają, widziałem filmik jak byl Old Widdow pod venore... podobnie jest z Orshabaalem biega od dragów na Edron do Cyclopolis...
Lord von Shadow
28-01-2006, 14:31
Dl by znikł, ale bossy da sie lurowac i nie znikają, widziałem filmik jak byl Old Widdow pod venore... podobnie jest z Orshabaalem biega od dragów na Edron do Cyclopolis...
wiadomo ponieważ bosy zdażają sie zbyt rzadko dlatego nie mogą znikać :] ale dli jest na tyle dużo że jeden w tą czy w tamtą nie robi dużej różnicy... dlatego nadal sądze że to nie jest prawda z tym lurowaniem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.