zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ghusland Help

Laska The Sorcer
27-01-2006, 15:05
Dzis nabijajac 34 lvl naszla mnie chcec isc poexpic na ghuslandzie :p pomyslalam sobie ze popym znajmych z wyszym lvl oni natomiast mowi ze expia tylko na ank a na ghuslandzie expili jakis rook temu i nic niepamintajom to ja 8o.
pomyslalam wejde na forum i szukalam w poradnikach cos o ghuslandzie a ta nic i znow 8o wienc pomuszcie prosze ;( .

Czarna_Mamba
27-01-2006, 15:45
Dzis nabijajac 34 lvl naszla mnie chcec isc poexpic na ghuslandzie :p pomyslalam sobie ze popym znajmych z wyszym lvl oni natomiast mowi ze expia tylko na ank a na ghuslandzie expili jakis rook temu i nic niepamintajom to ja 8o.
pomyslalam wejde na forum i szukalam w poradnikach cos o ghuslandzie a ta nic i znow 8o wienc pomuszcie prosze ;( .

Ja zazwyczaj nie mam kłopotu z czytaniem postów, ale...

Powiem tylko tak - zlituj się, nic nie zdołałam rozczytać.

Myrod
27-01-2006, 15:45
Kup slownik ortograficzny to pogadamy;]

Xiluho
27-01-2006, 16:34
1.ghusland co to jest???? moze chodzi ci o gosthland??
2.wyrazaj sie jasniej... o co ci chodzi??

Mar Cin
27-01-2006, 16:57
gosthland

Nie gosthland tylko ghostland (a właściwie ghostlands). Jak już kogoś poprawiasz to rób to dobrze :D

Leonidas
27-01-2006, 16:58
1.ghusland co to jest???? moze chodzi ci o gosthland??

Wam to chyba o GHOSTLAND chodziło?:p
Tu masz kilka materiałów które powinny ci pomóc:
a)http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=62951&highlight=ghostland (film pokazujący całkiem niezłe expowisko jak na twój lvl)
b)tu nastepny flim pokazujący ubijanie dsow moze ci sie pozniej przyda http://rapidshare.de/files/3869742/dsy.rec.html
c)Na ghostlandzie mozna spotkac:

kroliki,raty,cave raty,poison spidery,stalkery,demon skeletony,skeletony,ghosty,ghoule,fire devila,rotworma,mumie,gsa,beholdery,slima,vampira [nie ma do niego chyba dojscia],

Familly broocha znajdziesz w domku w którym juz na wejsciu moze byc ds lub ghoul. quest ten idzie wykonac jesli masz utana vid lub stealth ringa lub dobry lvl bo duzo tam szitu

Pozatym banshee quest znajduje sie na wyspie monków i jest zwiazany z ghostlandem tym ze bez familly broocha nie dojdziesz na wyspe monków.
Gdy masz familly brooch idz z nim na statek [na polnocny zachód od miejsca w którym znalazles broocha]

Jak juz jestes na tym statku mow "hi,familly brooch yes" i jak chcesz przeplynac tam wez troche kasy i gadaj "hi passage yes"
Na Isle of Kings znajdziesz ghoule,skeletony i dsy.
Tylko pamietaj zeby nie wchodzic na gore do monkow!bo bedziesz im wisial kase!
Mam nadzieje ze ci pomoglem i ze mniej wiecej o to ci chodzilo:cup: ;)