zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z WoW'em na DVD.

Ziomisław
27-01-2006, 15:06
Sprawa wygląda tak, mój kolega pożyczył od swego kolegi WoW'a na DVD. Niestety ten wow miał być dla mnie a ja nie mam DVD na kompie. Tak więc zaczęło się od tego, że on PRZEZ PRZYPADEK w Nero zaznaczył lewym przyciskiem myszy pliki z tej płyty, które nas interesowały i wział prawym przyciskiem myszy opcję "usuń". I teraz mamy dylemat mianowicie te plik zniknęły- nie widać ich a w nero na dole jest taki paseczek, który pokazuje ile zajmuje cała płyta i tam wyświetla 2.5 GB(a tyle wszystko zajmowało przed usunięciem). Jak to możliwe i co stało się z tymi plikami? Czy ma ktoś jakis sensowny pomysł bo teraz na tym dvd jego kolega ma tylko Installera i po prostu załamka totalna :P. Prosze o pomoc.

Xehe
27-01-2006, 21:21
Hmm prawdopodobnie wywaliles pliczki i nic nie zrobisz. A pisze ze 2,5giga zajete dlatego ze jak plytka byla DVD-R a nie DVD-RW to pliki sie kasuja owszem ale miejsce nie zostaje przywrucone...........

Pramus
30-01-2006, 18:13
Hmm prawdopodobnie wywaliles pliczki i nic nie zrobisz. A pisze ze 2,5giga zajete dlatego ze jak plytka byla DVD-R a nie DVD-RW to pliki sie kasuja owszem ale miejsce nie zostaje przywrucone...........

Jezeli bylaby to plyta DVD-R niedaloby sie usunac plikow z plyty, gdyz sa one wtedy "Tylko do odczytu"

Flash_Radzio
31-01-2006, 16:42
nero jest z***ane... i już, a co do topa, to dvd są w dużym procencie uszkodzone

I JESZCZE JEDNO:
WoW NA DVD NIE ISTNIEJE - JEST TO PIRACKA WERSJA WoWa, A TO JEST KARALNE: WoW JEST NA 5 PŁYTACH CD I TYLE...