Pokaż pełną wersje : Pomocy!!
Pur van Sadzio
27-01-2006, 16:16
Chlopaki pomozcie!! Wpadłem w dziure bez ropeplace i nie moge wyjsc. Ponizej zamieszczam fotke z tego miejsca. Jesli ktos zna to miejsce to niech pomoze.
http://img294.imageshack.us/img294/7871/maximus0zk.jpg (http://imageshack.us)
heh szedles na desert questa?? byla tabliczka i paslo zeby niw chodzic
chetnie bym ci pomogl ale... gram na natice;]
popros qmpli zeby przyszli cie z pomoca i wyjeli cie (na pewno masz jakis qmpla:) )
heh szedles na desert questa?? byla tabliczka i paslo zeby niw chodzic
chetnie bym ci pomogl ale... gram na natice:(
popros qmpli zeby przyszli cie z pomoca i wyjeli cie (na pewno masz jakiegos qmpla:) )
Pur van Sadzio
27-01-2006, 16:33
Tak mam kolegow nawet duzo tylko jak oni maja mi pomoc?? Probowali juz mnie ropnac ale nie idzie bo nie ma ropeplace!! HELP!!
Ile razy jak jest napisane "UWAGA!! nie schodzić na DÓŁ" , to chcesz zlookać co tam jest albo totalnie olewasz to co jest napisane. Ja tam nie wchodziłem tylko dlatego , bo zobaczyłem , że jak się ropne to się pojawie po drugiej stronie , a tam może być eVul potwór.
Masz proste rozwiązania
1. dajesz loga , za godzinke wchodzisz i dajesz się zabić scorpowi
2. piszesz #y help , może Cie ktoś ropnie (napewno lol)
3. robisz nową postać i sam się ropasz na MCu
4. plx'ujesz do Cip o cofke serva (100% powodzenia xD)
Pur van Sadzio
27-01-2006, 16:39
Ok. Tylko ze do tej dziury (tak jak by co) wlazl moj kolega. Tylko to dedniecie jest troche ryzykowne bo mam dosyc dobre eq a jak by mi cos wypadlo to..... uffff wole nie myslec. Ale ogolnie dzieki za pomoc :D
@Edit
Juz wylezlismy z tego pomieszczenia :d Jednak wybralismy zeby dednac :( i teraz lvl i skille na dol :((
Crazy Mage
27-01-2006, 16:58
Nom pozostaje tylko dednac ale przed smiecią zostaw plecaczek tak aby nastepny nobek sie cieszyl ze cos znalazl :D co pisze na tej karteczce?Pewnie testament strage podróżnika jakiegos jak znam tibie ;P
Jedyne szczęście w tym miejsu to to ze jest scorp :P
Pur van Sadzio
27-01-2006, 17:20
Na tej karteczce jest opisany los jakiegos ziomka ktory wpadl w dziure i nikt mu nie mogl pomoc czy cos takiego :)
Jeśli nie możesz się ropnąć, to stań dokładnie pod dziurą, wypełnij parcelami całą dziurę, wyloguj się i niech ktoś zrzuci parcela do dziury (tam gdzie stałeś). Jak będziesz miał szczęscie to telepnie cię do świątyni, a jak nie to zalogujesz się na pacelu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.