Pokaż pełną wersje : Zamówienia na filmy.
ja również prosiłbym o filmik z tiquandy.
Piotrekas
29-11-2005, 18:19
A ja baardzo prosilbym o film z expieniem jakiegos sorca najlepiej miedzy 20 - 35 z summonami mino archerami (jakies dobre miejsce na exp) badz z monkami lub ghoulami lub dl na dwarach soldierach lub guardach w kopalni. Moga byc takze filmiki z pkowaniem z summonami badz z expieniem z summonami zupelnie innymi niz wyminione i na zupelnie innych potworach. Mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzi, chcialbym nabyc malej praktyki przed pierwszymi huntami z summonami :baby:
Chcial bym zamowic filmik z Expem na tombach. Tak najlepiej jak by to byl tomb dla 35 knighta z skillami 70/68 bo nie wiem gdzie expic :P
kani_mani
30-11-2005, 13:52
Chciałbym filmik z drutem/sorcem lvl ~40 ukazujący expienie na dwarf guardach w kopalniach np. koło Dwarf Hell
Marcelek
30-11-2005, 15:35
Ja bym bardzo prosił o film pokazujący knighta z lvlem 50-55 expiącego na scarabach, który pod koniec hunta napisze na tym filmie ile uh mu zeszło i ile kasy i ozdobek uzbieral.
Z gory dziekuje.
Dobuzibierski
02-12-2005, 15:33
d-lair hunt plx :D
Ja bym poprosil hunt na guardach w wykonaniu 20-30 lvl palla, bo niebardzo wiem, jak taki hunt powinien wygladac. Jesli to niewykonalne, to moze byc jakis silniejszy palek. Aha, i jeszcze niech bedzie pod Tibie 7.55
Prosze o filmik knighta 54-70lvl z expienia na d-lair. Filmik najlepiej ma trwać od 60-100minut. skile i reszta knighta nieważne. Prosze o jaknajszybsze nakręcenie tego filmu.
Magic tytus
07-12-2005, 15:56
mam prozbe mugl by ktos zrobic jakis fajny i wmiare obszerny filmik o port of hope i jakis miejscach z expem dla sorc/ dru zeby bezpiecznie polazic bez run
Z gury dziekuje
Rabanbar
07-12-2005, 20:28
Było by miło gdyby ktoś wykonał filmik-przewodnik o domkach i guildhouse podlegajacych pod Kazzordoon.
jakby ktoś miał filmik w którym explorują całe edron(bez questów itp) to z góry dzięki za umieszczenie linka ;D
Chodzi mi głównie o tereny koło parchment rooma i te najniższe piętra ;]
orc lider solo
i podziemia mount sternum
thx :)
jakby ktoś miał filmik w którym explorują całe edron(bez questów itp) to z góry dzięki za umieszczenie linka ;D
Chodzi mi głównie o tereny koło parchment rooma i te najniższe piętra ;]
dark noobek
11-12-2005, 12:31
A ja moze bym prosil o filmik jak dojsc na vampy i necro na and czy tam darashi profesja obojetna :P:P
zgory thx loozaki :D:D :D
Prosze o filmik z okolicami Port Hope (z jaskiniami),oraz okolicami Ankrahmun(rowniez z jaskiniami-scaraby+tomby).filmik prosze pod 7.55 oraz pod tibicam.
oczywiscie w port hope moga byc takze z miejscami,gdzie spoko sie expi najtem
Prośba o filmik z "serpent spawns" . (dla nie wtajemnieczonych ;) silne nowe monstrum :3000hp ,2000exp)
Klikaczz
18-12-2005, 20:59
jakiś pk najlepiej sorca w roli glownej moze być team i niech będzie ciekawie
Ruwedanu
22-12-2005, 20:37
Ja bym bardzooo bardzooo prosil o filmik ktory pokazuje sorca expujacego z wand of inferno :) z gory thx
chcialbym filmik na ktorym jest pokazane cale venore i ewentualnie tez okolice
z gory thx
Prosze o takei filmy:
-Annihilator z wzięciem prezenta
-Hunt na Demonach
-Pardox tower quest
-Zwiedzanie terenu za golden keyem na demonach.
-Demon helmet quest od miasta do konca
expowanie na elf land plx, pod tibie 7.6 ofc
Baal Nightmare
25-12-2005, 21:01
ja bym prosil jakis filmi najlepiej wmv ale z zanery :P
Texterus
26-12-2005, 20:29
Ja prosze o filmiki z calą drogą do miejsca huntu, wiec chcialbymzobaczyć drag z metodą up/down lub bez tejże metody przed 25 lvlem sorc. I chalbym filmik z hero huntu atkże z całą drogą i najlepiej by byłby to filmik kręcony sorkiem oczywiście draga solo a jeśli hero się by dalo zsolowć to by bylo bardzo milo ale nie obraże się jeśli będzie to filmik z blokerem, ważne żeby był.
Z góry THX.
poprosze o filmik ukazujacy cala droge do kazardoon od polnocy. obojetnie kto i jak , byle by bylo
bardzo was prosze
z gory thx
Ja bym prosił o film z huntu na d-guardach z Wand of Inferno lub jakas lepsza alternatywa , potrzebuje w miare bezpiecznego i oplacalnego huntu :)
druid z dsem na dragach plx :)))
Advocate
31-12-2005, 13:24
Moja prosba zapewne nie bedzie orinalna (ale co mi tam :) ) z racji tego ze przymierzam sie do powrotu do tibii prosil bym by w miare mozliwosci zamiescic filmy z
a) Knight -mozliwosci PvE
b)Paladyn - mozliwosci PvE
chodzi mi o Huntowanie Solo naprawde Mocnych mobow
zwracam sie zwlaszcza do ludzi z lvlami w okolicy setki badz wyzszymi :)
z gory thx
wielki90
01-01-2006, 09:13
Witam!
Prosiłbym o film gdzie dobrze expić paladinem na guardach (level 60+). THX!
Gromnjir
01-01-2006, 10:56
Dzis w nocy na Eternii byl Orshabaal, ma ktos filmik?
Ma ktos moze filmik z nocy sylwestrowej ?? Ponoc na Galanie nieźle sie dzialo ... Jak kto cos ma to dawac z checia obejrze 8o
Dzis w nocy na Eternii byl Orshabaal, ma ktos filmik?
Był orshabaal ale nikt go nie zabił, grasował do save i zniknoł bo każdy h lvl o 2 w nocy był na imprezie :P
Vizharan
01-01-2006, 12:52
Ktos prosil o film dotyczacy drogi do kazzordon wiec nakrecilem :P
http://rapidshare.de/files/10194556/KazZ.rec.html
Texterus
05-01-2006, 20:16
a co z moim 25 lvl drag solo metoda up/down lub inna ale tylko z hmm
Prosze o filmy z orc fortecc (czy jakoś tak), i elf fortecc (czy jakoś tak), z knightem.
plz
Ja prosił bym filmik z expienia na gs'ach. Po update nie wiem jak z nimi biegać żeby nie znikły :(
Regaster
08-01-2006, 09:31
elo elo macie ktos ten film z orshem gdzie w pewnym momencie sie xadam przyglada? :P >dajcie linka jak mozecie ^^<
bardzo bym prosil o filmik o venore (miasto + bagna na poludniu i wsch) obojetnie kim
bardzo proooooosze
Bardzo bym prosil o Filmik z expieniem w Dark catedral najlepiej z dojsciem i ruznymi poziomami. Plzz moze byc z Knighta albo z sorka obojetnie juz
Texterus
08-01-2006, 15:51
Drag solo, hunt na beho z uzyciem zerków i hmm, SORC.
MOze Ktos nakrecic FIlmik na Tibi 7.6 dotyczacy zwiedzania TiQuandy :D z gory dzieki
Malutki Palladino
10-01-2006, 15:26
Mam prosbe, mianowicie ... Mam juz sporo dysta (swiat non-pvp) i trenienie na cyckach jest ze tak powiem kiepskie ... Dowiedzialem sie ze dosyc dobrze trenuje sie na dwarfie geomancerze (gdy sie go trapnie of corse:D) Wiec moja prosba brzmi... czy moglby ktos nagrac film najlepie gdzie znajde skromny spawn z geomancerami ... dzieki z gory jak ktos raczy sie poswiecic :\
Edit: Oczywiscie jestem palkiem ... Nie patrzcie na podpis :D to nie ten char
Ja poprosze o dotarcie do bramki levelowej 999 lvl!
thebassa
14-01-2006, 09:05
Czy ktos by mógł sfilmowac walke z blacknightem
zawsze bylem ciekawy jak to wygląda
a ja bym poprosil stronke z ktorej mozna scignac Tibia Movie czy cos takiego
a tak na marginesie to na tibia.org.pl juz sie nie da scigac tibia movie prawda?
Fredy Cruger
15-01-2006, 17:46
Ja bym chciał zobaczyć calusienki poh wraz z miejscówkami z gs'ami :evul: (jak dacie rade :D )
Ja bym prosił jak najwięcej filmów z Tombów na 7.6, nie musza być wasze, ale najbardziej mi chodzi o Tomby za TP ^_^
prosze o filmik jak dojść do dragon lorda w tych korytarzach jak się na demone idzie z góry thx
a ja bym poprosil stronke z ktorej mozna scignac Tibia Movie czy cos takiego
a tak na marginesie to na tibia.org.pl juz sie nie da scigac tibia movie prawda?
mozna poprosic linki?
Johny Cross
22-01-2006, 09:10
prosilbym filimik z necro najlepiej pojedynczy spawn i zeby nie trzeba bylo uzywac niewidki ani ringa bo mam 29 lvl master sorc :P
Dzis na Tibia.pl-potworki zobaczylem coś takiego jak Serpent Spawn, ale nie wyświetla mi się obrazek, więc prosze o nagranie filmika z tymi "potowrami" :D
Nie wiem, hunt czy cos ;) bede wdzieczny
Petito161
25-01-2006, 21:08
Ja bym prosil o filmik calego Beenshe Qesta. Cale wykonanie ;]
tomcio3396
26-01-2006, 13:26
jeśli by mógł ktoś nagrać filmik pokazujący gdzie na fibuli są ds obok rotów to był bym wdzięczny :P i najlepiej jak by go na pw wysłał :PP
Ja poprosze o film z pokazanym jakimś miejscem (np. te góry w Ankrahmun) gdzie można huntować dragi z DSem. (Film kręcący przez palla czy knighta mnie nie interesuje, bo cave'y w dragami w miare znam, ale nie wiem, który najlepszy do huntu z summonem).
niechcial bym Sie czepiac ale wszyscy tylko prosza a nikt nic niedaje... moze by ktos cos wlozyl na stronke:P
mozna poprosic linki?
pisze to juz trzeci raz !!!!!!!!!
tu sa same chamy!!!!! prosicie o jakies tomby na wersje 7.6 cyz tam ile a to znaczy ZE WIECIE JAK ODTWARZAC FILMY i nie chciecie mi poweidziec a to mi sie nie podoba
urghhX( X( X( X( X(
niechcial bym Sie czepiac ale wszyscy tylko prosza a nikt nic niedaje... moze by ktos cos wlozyl na stronke:P
ten koles jest jedynie normalny;)
Fredy Cruger
29-01-2006, 16:15
pisze to juz trzeci raz !!!!!!!!!
tu sa same chamy!!!!! prosicie o jakies tomby na wersje 7.6 cyz tam ile a to znaczy ZE WIECIE JAK ODTWARZAC FILMY i nie chciecie mi poweidziec a to mi sie nie podoba
urghhX( X( X( X( X(
Dobra masz link (btw:jest przycisk szukaj:p )
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578
riccoman
30-01-2006, 05:20
Chciałbym zobaczyć filmik z Black Knight hunta . Plz :P
xgrubasx
30-01-2006, 11:24
Szukam filmu z tym pallkiem co wali z exevo mort hur.
Prosze o film gdzie mozna expic 35 knightem na ankh :]
Poszukuje filmu z hunta na guardach sorca lub druta w granicach lvli 27-32. Chodzi mi o hunt z monkami, pokazanie terenu gdzie expic, jak wyczyscic sobie droge, kiedy summonowac monki, na jakie pietro zejsc, ile expa mozna wyciagnac w np. 2 h :P Najlepiej jakby bylo to na tibie 7.6 z uzyciem rozdzek ;) Z gory dzieki :P
Szukam filmiku z gildi Suntower w Carlin
Misterio
03-02-2006, 23:26
Prosilbym o filmy jak dojsc na Ghoule na Darashi i co jest na poziomie gdzie one sa a takze gdzie sie znajduja Stalkery itp.
Sorc 13 lvl i ruzdzka
a ja bym prosil o filmik (link na pw bo nie chce qs) z dezert questa i expa na cyclopolis pallkiem
Chciałbym filmik z dragów ale żeby zabijał je Paladin.
Jovio Shan
05-02-2006, 19:04
Prosze o flimy:
- Bs quest
- Deep Fibula quest
- Ofc Fortress quest
Ale najwazniejszy z bs questa.
KamilZendo
07-02-2006, 08:24
Proszę o film z Greenshore najlepiej razem z rotwornami
Prosze o film epienia na hydrach z FE (nonpvp pewnie) plxplx
Piotrek09
07-02-2006, 12:10
Ja chcem filmik o zwiedzaniu terenu dla PACa.
Oczywiście na majnie.
A szczegulnie okolice ankrahmun.
Mazur...^^
07-02-2006, 14:05
Prosilbym o filmik z Mintwalin:)
Dobra masz link (btw:jest przycisk szukaj:p )
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578
1. nie ma tam linku skad sciagnac!!! a nie wiem
2. tam jest chyba jakas stara wesja
3. nie dokladnie zrozumialem:"Jeśli pojawi się jakiś błąd to znaczy, że dany film jest pod starszą lub nowszą wersje TibiCam i żeby go obejrzeć trzeba mieć starszą wersje klienta lub TibiCam."
mi sie zdaje ze chyba musi byc odpowiednia tibiacam i odpowiendi klient tibi tak?? czyli np na 7.6 mam tibiecam 1.5 a jezeli chce np z 7.5 na 1.5 cam to sie nie da?
Ja bym poprosił o filmik jak ktoś expi druidem 26~lvl na Dwarfach Guardach i Soldach xD
Fredy Cruger
07-02-2006, 23:33
@Bombek@
Niestety niewiem o co chodzi :( bo ja poprostu sciągłem klijenta tibi z tibia.pl
tak samo jak tibiacam a potem sciągałem filmiki tylko na klijenta 7.6 i wszystko działało:) .Moja rada:
1.Usuń tibie i ściągnij klijenta za tibia.pl(zainstaluj go:p )
2.Ściągnij tibiacam z tibia.pl
3.Spróbuj obejżeć jakiś film na klijenta 7.6
Może to coś da.
@@Edit@@
Zajżyj do tego tematu może sie z niego coś dowiesz
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116
Masta*Ghoul*
08-02-2006, 17:28
chcial bym jakies dokladne ss'y z banshie questa albo jakis film i co jest potrzebne do wykonania tego wlasnie z gory dzieki
Mugl bys mi nagrac film w gdzie pokarzesz mi w jakich miejscach doklednie som tomby prawie wszystkir plz:(
Bradwen Hellscream
09-02-2006, 20:19
prosilbym o film "blackwidowsfinalversion" (czy jakos tak ; ] )
Matiz666
09-02-2006, 20:30
Ja poprosilbym krotki film zwiedziajace beholdery na fibuli :P
Salmonek
09-02-2006, 21:31
Prosil bym o final room z Dwarf Questu :D
AdiTheMaster
11-02-2006, 15:36
Bardzo chciałbym aby ktoś przesłał mi na PW link do tych questów: Bright Sword, Blue albo Green Djin, Deep Fibula, Orc Fortess i Behemoth Quest. Co w rekompensacie? Hmm sam nie wiem moge walnąć ładną notkę jak ktoś da link :]
AdiTheMaster
11-02-2006, 15:39
Ja bym prosił o filmiki z następujących questów: Bright Sword, Orc Fortess, Deep Fibula, Green lub Blue Djinn i Behemoth Quest. W ramach rekompensaty mogę napisać notkę...
P.S. Sry za double post ale net nawalał :[
Roleczka
12-02-2006, 10:35
ja bym chcial z jakas wojna :ppp abo cos w tym stylu z gory thanks :cup:
Witam.
Stowarzyszenie Miłośników Filmów Tibijskich "CAM Fortera" (w mojej szkole z 10 osób gra w Tibię i pasjonuje się filmami :D ) prosi fachowców od kręcenia filmów tibijskich o film o tematyce wojennej. Najlepiej żeby opowiadał historię od początku, czyli armia zbiera się razem i szykuje do walki, aby pomścić śmierć kumpla/przegraną bitwę itd., po czym następuje bitwa, zakończenie.
Prosiłbym o wysłanie tego arcydzieła na adres
[email protected]
Z poważaniem i podziękowaniami
SMFT "CAM Fortera"
Poszukuję filmu, w którym druid expi na Dwarf Guardach z Monkiem / Monkami. Multi spawny + ROD i mana fluidy.
Z góry dziękuję :)
Cieniobójca
13-02-2006, 16:07
Potrzebuje wszystkie questy naokoło venore
chudy771
13-02-2006, 16:20
Prosiłbym o filmik z miejsca gdzie mógbym expic na necro knightem jakis pojedyńczy spawn. Podobno jest jakieś miejsce gdzie można nawet 30 lvlem expić
Sindaran
14-02-2006, 16:05
Bardzo prosiłbym o film pokazujący prace blokera i zasady blokowania w praktyce. Taki mały instruktarz. Najlepiej kilka wariantów potworów.
Z góry wielkie dzięki.
Radosny~
14-02-2006, 19:36
Podsumowując ten temacik to: blisko 700 wpisow to prosby...z 20 wpisow to dane filmy?;] a 80~ to jakis shit jak ja teraz pisze;p
po 1. nikt nie daje filmow juz tutaj
po 2. prosby o droge z calym questem
po 3. kazdy nub prosi o film ktorego na forum są tysiące-.-'' i potem pierdzieli ze nie ma..bo on SZUKAL!
po 4. ten temat mial sens..rok temu?-teraz to tylko nabijanie postow"plx powiedz jak sie odtwarza filmy z tibicam
po 5. wiecej niz 70% wpisow są przed updatowe;p wiec tylko dla posiadaczy starych klientow;pp
po 6. jutro mam probny test do LO i jestem bardzo wesoly;]
Konduktor6
18-02-2006, 13:15
Bardzo Szybko Prosze Jak Najszybciej
stasio druid
18-02-2006, 15:48
Bardzo bym poprosił o Film z Deep Fibula qest...
Nie musza byc pokazane nagrody... tylko dorga i potwory
z góry dzieki ;)
Prosze załatwcie film o (jak pkować i nie zostać zabitym) :D :wiking:
Jesli moglbym poprosic chcialbym filmiki z annihilatora na nowa tibie (7,6), chodzi o team zlozony z EK, ew krecony przez jakiegos EK :) z gory dzieki pozdrowka
Matiz666
20-02-2006, 13:37
Ludzie nie dawajcie postow... i tak nikt nie napisze chyba ze bedzie mial ten film pod reka...
White Wolf
20-02-2006, 17:04
Witam!! Mam wielka prosbe może ktoś ma filmik jak expi z monkiem na guardach w kopalni lub z demon skeletorem na dragach??? Może by przypadkiem expił w ten sposub to bardzo bym prosił o nakręcenie. Filmiki mozecie mi e-mailem wyslać
[email protected]
Z gury bardzo dziękuje!!
Witam, prolil bym o filimk gdzie i jak expic na pacca knightem na 41 lvl z skillami 72/69 bo mam pierwszy raz pacca i nie wiem gdzie expic a sacraby sa nudne ;P
Prosiłbym o filmik jak sorc expi na guardach najlepiej 4 i 6 kopa z góry thx:) Z różdżką oczywiście ciekawi mnie ile many schodzi:P
smoczy Azot
25-02-2006, 08:57
noxlif chcesz to moge zalatwic ci filmik z otska haha jak 120 sorce ubijaja 143 rp
Lord Motizu
27-02-2006, 21:36
Nikt nie daje lub nie kreci filmikow z wojny na kyrze N-G vs. BM moze ktos ma jakis open battle i wstawi na forum z gory thx :)
chcialbym zobaczyc siebie z innej perspektywy :P
Hail Next-Genetration
Works__1985
02-03-2006, 00:26
Zamawiam filmik z banshee quest finall rom na 60 lvlu ek skille 78-73 walka w sword
tylko proszę się nieśmiać że na takich skillach...i prosze aby niebyło to w formacie wmv
thx
Ja bym bardzo prosil filmik z tombow na -1 ewentualnie -2 i jka tam dosc ;] jestem palkiem jak cos ale na srednim lvl.
Ja prosiłbym o film z PK ,extra zabijanie ludzi :dance: :dance:
ja prosze o hydry - knight 40-45 lvl , 3 sorce/druty 28+
Sir Asmon Aldoro II
19-03-2006, 13:50
jak można filmik z monkami na mintwalin
Nigi Leen
19-03-2006, 16:37
Siemka
Prosil bym o pokazanie Elf Campu na tibii 7.6 kolo Veno i najlepiej jakby expila tam jakas magiczna postac sorc/druid :P Jak cos to prosze o kontakt przez pw
pzdr
Ja chciałbym i was prosze o dużo filmików z port hope(tiquandy) B)
Clubvoxx
26-03-2006, 20:43
troche opszerny ten temat dużo tu postów więc nie wiem czy to jest ale chciał bym filmik z dobrymi expowiskami dla Elder Druida (szybki exp, ale nie żeby strasznie duzo runek szło) moze byc facc i dla pacc no i zeby troche loota było
A ja poszperałem wczoraj po filmikach szukając jakieś wojny na Obsidii (mój nowy świat, dopiero co tam grać zaczęłem), jednak żadnego nie znalazłem. Jeśli ktoś posiada jaką kolwiek aktualnie wojnę na Obsidii, z chęcią bym ją obejrzał. :)
Adi Pro Knight
08-04-2006, 21:38
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko rozdzki (ew kilka runek). Jesli by ktos takowy film znalazl bardzo bym prosil by wyslal mi link (do tematu z filmem) na PW
ps- "/" oznacza lub, albo
Kleszczu
08-04-2006, 23:50
Ja poprosze:
-pozadny filmik z dworcow, hydr, drogi do serpentow.
-zwiedzanie poludniowej czesci poha
-wycieczka na polnoc tiqi
-dziekuje i dowidzenia:P
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko rozdzki (ew kilka runek). Jesli by ktos takowy film znalazl bardzo bym prosil by wyslal mi link (do tematu z filmem) na PW
ps- "/" oznacza lub, albo
buhahaahaaahahaahahahahhahhaahahah
co na noob!@
od kiedy to na facc sa tomby i scaraby??
Magik van Kamikadze
09-04-2006, 17:25
no wiec ja bym chcial filmy z jakimis cennymi rzeczami ja great axe golden halabardde itp
Adi Pro Knight
09-04-2006, 22:20
buhahaahaaahahaahahahahhahhaahahah
co na noob!@
od kiedy to na facc sa tomby i scaraby??
jaki typ...! na dole jest napisane ze "/" oznacza lub
"ps- "/" oznacza lub, albo"
"Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko ... bla bla bla" jak chcesz to ci przetłumaczę:
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach lub scarabach lub gdzieś na faccu uzywajac tylko ... bla bla bla
jesli nadal nie bedziesz wiedzial o co mi chodzi to juz uznam cie za tępaka
I jesli kazda napotkana przez ciebie osoba ktorej posta nie zrozumiesz jest noobem to ja niewiem co mam myślec o tobie.
C ya!-.-
Filmik jak 60-80 levelovy paladyn expi na Edron D. Lair.
Jesli gdzies juz byl taki link to przepraszam.
Dziekuje z gory.
Draggy Lord
17-04-2006, 19:13
ja bym chcial
Paldyn
Hunt Solo Beho/Elder Beho
chcialbym movie z annihilatorem gdzie w skladzie jest DRUID ;]
Duch Niespokojny
18-04-2006, 02:44
chcialbym movie z annihilatorem gdzie w skladzie jest DRUID ;]
http://rapidshare.de/files/15750052/Crazyani.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7426
jaki typ...! na dole jest napisane ze "/" oznacza lub
"ps- "/" oznacza lub, albo"
"Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko ... bla bla bla" jak chcesz to ci przetłumaczę:
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach lub scarabach lub gdzieś na faccu uzywajac tylko ... bla bla bla
jesli nadal nie bedziesz wiedzial o co mi chodzi to juz uznam cie za tępaka
I jesli kazda napotkana przez ciebie osoba ktorej posta nie zrozumiesz jest noobem to ja niewiem co mam myślec o tobie.
C ya!-.-
nie ma tombow/scarbow dla facc :creature:
Adi Pro Knight
19-04-2006, 21:51
Matko ja sie załamie...
przetlumaczam dla tych co ciezko kapują czyli chyba dla ciebie tez:
Chcialbym zobaczyc filmik jak druid expi na tomach lub scarabach lub na jakims epowisku na facc (czyli jakies expowisko naprzyklad na pohu, guardach, ghost land).
TOMBY
SCARABY
LUB GDZIES NA FACCU
TOMBY,SCARABY,FACC to sa 3 rozne slowa, wiedz niewiem po co mi piszecie ze niema scarabow i tombow na faccu...
rozumiesz!??!?!?... jesli nie to pisz na PW bo ... mnie szlak trafi.
A ja poprosze film o expieniu na Ankrahmun i okolicznych tombach w wykonaniu rycerza ale na niskim levelu max. 30 level.Będe bardzo wdzięczny za ten film bo pare dni temu dostałem pacc-a i nie wiem gdzie expić:baby:
Rafix vel Banitu
21-04-2006, 22:55
Witam!
Bardzo prosilbym o trzy filmiki(.rec):
1. Hydry - dokladna droga z miasta(portu) oraz walka z nimi.
2. Expienie na Tiquandzie - od Krokodyli poprzez Carniphila, Tarantula, Terror Bird , różne Dworce po Hydry.
3. Expienie na Scarabach - najlepiej sorkiem.
z góry thx za filmiki
RvB
Oskar111
26-04-2006, 19:50
nie mialby ktos filmu z jakims dluzszym huncie na faraonie "Vashresamun " (kilkanascie-dziesiat sztuk)
Kodzio nekromantus
28-04-2006, 10:05
No ja bym chciał cos kolo 28 lv sorc w ancient temple na dragonie (najlepiej z summonem jakims)
I hunt na dc (najlepiej sorc z okolo 28-33lv)
Jestem :mag:
lv 28
mlv 29
tomcioka
29-04-2006, 09:52
Prosze o filmik z hunta na blod herbie knight okolo 40 lvl i 2 maguw okolo 30 lvl z 4 sumonami. Z gurzy dziekuje
Zenek-good
30-04-2006, 02:41
Ma ktoś może film jak są behemont na Ank?
Kertoipp
30-04-2006, 13:10
bardzo prosze o zamieszczenie jakiego filmiku z serpent spawnami
jesli mozna to chcialbym zobaczyc jak sie do nich dochodzi
i czy jest tam jakis quest :P ( ale jesli to qs to niekoniecznie ) ;]
z gory thx :)
Jesli jest to mozliwe prosilbym o filmik z 100+ palkiem ktory expi na dragach/dlach :)
grzesciu
17-05-2006, 21:18
Ja chce film z perspektywy knighta ktory bloczy anni.
Vel Draculla
22-05-2006, 09:19
Szukam 2 filmow...
->Draconia Quest<-
->Elf fortes Quest<-
Jezeli ktos by mogl zrobicx je do 8 czerwca to dziekuje.
karolb77
24-05-2006, 21:30
nich ktoś poda linka do tibia 7.6 i 7.5 bo nie moge znalezci a z tibia.pl nie chce sie sciagnac;(
Potrzebuje film do tibia 7.6 na którym expi 80~100lvl knight na of. Z góry thx.
Poszukuje Film Instruktażowy z Pallem na dragach.
Bradzo prosiłbym o filmik, w którym zostanie ukazany CAŁY domek Lonley Sea Side Hostel w Carlin :)
prosze o filmik smierci seromontisa ktorego dopadla gildia Dark Mortals
Bardzo prosze o filmik jak szybko i skutecznie (i jeszcze łatwo) zdobyć kase
Granteon
04-06-2006, 18:13
Potrzebuje filmiku z Elf Fortress obok Venore, co gdzie jest...
Z góry dziekuje.
Bardzo bym prosił o film z dwarfow guardow gdzie sorc lub druid expia z monkiem lub sami
MJowitek
13-06-2006, 19:25
JA prosiłbym o umieszczenie linków do wszystkich najciekawszych filmików na youtube i video.google nie rapidash! :] Dzięki
Moglbym ktos nagrac kopalnie dwarfow z labiryntem
Witam was, potrzebuje filmiki dotyczące Faraonów i questa na Helmet of the Ancient.
Dzieki z góry.
chcialbym film przedstawiajacy droge i najlepze korytarze w jaskiniach ze scarabami mam zamiar kupic pacc i chcialbym odrazu expic na scarabach i larvach prosil bym o film z nimi ( knight 35 lvl+ )
Ktoś chciał filmik ze śmiercią Seromontisa http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/5080
Witam. Chcialbym prosic o filmik pokazujacy, gdzie expic na 60+/- lvlu na Facc. Jak expic na Elf Fortress, PoH, itp. Z gory dziekuje ^^
Witam. Poprosze o film na TibiCam z lootem Orshabaala (Thunder Hammer) z perspektywy blokera (wiem ze byl ale za cholere nie moge znalezc) Prosze o link na priv'a i podpowiedz na jaka wersje Tibii jest :). Z gory thx :)
Damianeeek
09-07-2006, 11:45
Siema. Prosze o filmiki z guildhaus. Tzn jak one wygladaja w srodku jakie sa pokoje itp..
Prosze o kontakt jesli ktos by mial film ceglaw***** :(
Robilem formata a tego filmu nie ma juz na zadnym forum.
Ten film jest po prostu wy*ebisty :;(
Unnamed Glum
14-07-2006, 12:44
Prośiłbym o film z vamp hell paladynem albo knightem. Chciałbym zobaczyć jak wychodzi się z expem i lootem. Z góry dzięki!
Pozdr.
Sonya Shady
17-07-2006, 19:16
hmmmmmmm hmmmmmm Zapodajesz jakies filmiki z Wojen znanych (nam). :> i pkiery h lvle. /Sznapi
POSTMAN QUEST proszę z góry super dzięki wielkie:cup:
Master Fire
20-07-2006, 17:58
Filmik z expienia 35-45 palkiem bez guardow i dragow z gory thx
Ja prosiłbym o film Anhilatora Astronisa w wersji .rec
Film proszę przesłac na PW, bo tu jest za duży bałagan.
Mam taką prośbę, aby któryś knight na okołó 30lvl i z w miare dobrymi skillami (70/70-80/80 ale to nie jest obowiązkowe ;) ) Nagrał filmik jak hunci dragi bronią dwuręczną (sword/axe)
Z góry THX :)
Mazur199
23-07-2006, 01:58
Prośiłbym o film z vamp hell paladynem albo knightem. Chciałbym zobaczyć jak wychodzi się z expem i lootem. Z góry dzięki!
Pozdr.
Nao problemito amigo:P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10119
spawczykk
25-07-2006, 22:24
a bym prosil o jakis filmik jak jakis pal expi na tombie (vampiry, mumie itp) z gory dzieki narka
Charlotte
26-07-2006, 19:08
Mógłby ktoś zapodac filmik z Horned Fox?
novy the tibijczyk
01-08-2006, 11:17
moglby ktos dac jak bloczy draga na jak najnizszym (kolo 20) i jak najnizszych skillach. plx najlepiej zeby schodzilo 1-2uh zeby takie blokowanie sie splacalo z loota:)
Sauroman
02-08-2006, 17:40
Prosil bym o filmy z nowych terenow jakie powstaly po update
prosil bym o filmik gdzie sorc z lvl 25-24(wazne zeby bylo ponizej 26 ale wyzej niz 19) expi na arkhothep tomb prosil bym o wyslanie mi tego filmu na pm nie wazne czy rec czy wmv
Ja bym prosił o to jak w temacie "Jak grać sorcem na niskim lvl" :P
szprot11
15-08-2006, 13:37
A ja chciałem się dowiedzieć jak ściągnąć ten filmik z tą ninją co masz na podpis. bardzo dziękuję za odpowiedzi:cup:
Raks Ninja
16-08-2006, 11:28
Czy moglby ktos dac link do filmu z Aldory krecony przez Masakrowca jak wycina z Nemtorem i tym palkiem co ma chyba deleta Seth'~ czy cos takiego akcja toczyla sie w okolicach Thais. I drugi z Aldory krecony przez jakiegos 50~ sorca co jak ida z Kiperlana na demony. Z gory thanks.
morthifer
17-08-2006, 00:05
mam 3 filmiki z tamtej wojny
kiper na demonach
walka w okolicach thais cz. 1 i cz. 2
http://www.**************/transfer.php?action=download&ufid=0D527E5D61E08958
http://www.**************/transfer.php?action=download&ufid=A0EAC67948FE1A41
http://www.**************/transfer.php?action=download&ufid=30E195034EEF4C8A
oraz prosilbym o ile ktos jeszcze posiada jakies filmiki z wojny na aldorze
najlepiej wszstkie jakie macie(procz tej wojny ktora trwa), najbardzie interesuje mnie okres przed mass hackiem
Poprosze 2 filmiki:
1) Mid lvl knight na mint (film instruktazowy)
2) -----||---- blokajacy hydry (film z perspektywy blokera, takze instruktazowy.
Z gory dzieki.
Witam,
prosiłbym o 2 filmy:
1. banshee quest najlepiej cały,
2.Fire axe quest.
Pozdro~
Geralt17
19-08-2006, 13:09
VAMP HELL POD TIBIE 7.8 PLIZ PILNE Z Góry dziex
RoyalSound
20-08-2006, 16:11
Ja bym chcial poprosic o filmik ktory pokazuje cale podziemia pustyni tej pomiedzy thais a venore. Jesli juz jest gdzies taki filmik to prosze o linka bo nie moge znalezc....z gory thx;]
Prosiłbym o filmik, na którym drut soluje draga za pomocą 2 summonów (DS) i używa do walki hmm. Albo nawet coś innego, byle by były summony na tym, gdzie atakują draga, bo nie wiem jak się do niego zabrać ;/
Ja bym poprosil o filmik z Eternalem Oblivionem , obojętnie na czym.
Z góry Thx!
VAMP HELL POD TIBIE 7.8 PLIZ PILNE Z Góry dziex
Znalazłem jakiś filmik z vamp hell 8o
http://rapidshare.de/files/30671323/hell.rec.html
Devil666
25-08-2006, 18:23
Prosiłbym o Film z Całego Thais I Okolic (Chodzi o Expowiska :))
Oczywiscie pod 7.8 ;)
grzechu88
28-08-2006, 15:53
daje tutaaj link ktory znalazlem na stonie www.tibia.de z bardzo fajnym tibi cam pod 7.8
ktory posiada nowe opcje a przedewszyskim mozliwosc przesowania filmu w dane
mijesce :) ,Goraco polecam
o to link :
http://rapidshare.de/files/31045033/Tibicam7.8**********
Sebastian Skibinsk
30-08-2006, 19:20
cze.
niesądze że mi to ktoś da ale ok
poprosze was abyście zrobili film o palku
naczym kolwiem ale potwór ma dawać więcej niż 500 expa
aha i jeszcze film ma być conajmiej 2 godzinny a milewidziany 3 lub 4lub wiecej
zapłaty nie będzie
a podziękowania wielkie
cze.
niesądze że mi to ktoś da ale ok
poprosze was abyście zrobili film o palku
naczym kolwiem ale potwór ma dawać więcej niż 500 expa
aha i jeszcze film ma być conajmiej 2 godzinny a milewidziany 3 lub 4lub wiecej
zapłaty nie będzie
a podziękowania wielkie
34 paladin drags
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11147
film nie mój
Mysteriooo
04-09-2006, 14:09
Prosze o filmik jak dojść do Dark Catedral!
i mam pytanie Mam 16 knighta (40/36) czy opłaca mi się tam iść??
Wd mnie skile 50/xx na dc a po drodze moze byc lured gs
Pewnie nikt mi tego nie da, ale spróbuje ;)
Poprosiłbym film, na którym sorc/druid expri na Tar Tomb ( smola ) na -3 ( vampy itd.) < NIE ZA TELEPORTEM > Chodzi mi o poziom -3 na który sie schodzi normalnie po schodach
Anvortis
05-09-2006, 23:53
Ma moze ktos filmik gdzie Seromontis pada na 256 lvl podczas mass loga jak wracal chyba z dragow o ile pamietam. Z gory dzieki.
ZeuSbobo
06-09-2006, 14:36
daje tutaaj link ktory znalazlem na stonie www.tibia.de z bardzo fajnym tibi cam pod 7.8
ktory posiada nowe opcje a przedewszyskim mozliwosc przesowania filmu w dane
mijesce :) ,Goraco polecam
o to link :
http://rapidshare.de/files/31045033/Tibicam7.8**********
Radzil bym nie pobierac bo na nim jest virus
jubilatki
06-09-2006, 14:37
jesli ktos posiada linka do filmniku, jak sorc expi na dragach z dsami, bardzo bym prsoil o niego
Airam Naver
10-09-2006, 17:25
ja bym prosil o filmik z podwodnego swiata. chodzi bardziej o zwiedzanie niż o hunta na quarach, ale mi to obojętne. ważne, żeby filmik pokazał jak najwiecej świata podwodnego. filmik pod 7.81 plz, jeżeli nie ma pod 7.81 to jużjakoś sobie poradze z 7.8, ale goraco bym prosil o 7.81
z gory thnx
Witam szanownych użytkowników! Miałbym do Was prośbę. Czy ktoś mógłby mi nagrać film pokazowy z Amazon Camp lub chociaż rehostnąć film Cichego, bo na rapidzie mam limity, sprawdzam co jakiś czas ale i tak nie mogę ściągnąć. Także jeżeli masz wolną chwilę pomóż mi :p.
Moglby ktos zrobic filmik z tibi jak expic palkiem na niskim lvl'u.Szukalem ale nieznalazlem.;)
Cześć. Mam ogromna prośbe: czy mógłby ktoś dać filmik Druida (najlepiej 33 lvl +) jak expi na Dwarf Guardach. Najlepiej aby byl bardzo dlugi :), nie musi byc na Tibie 7.81, jest to dla mnie bardzo ważne. Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
prosze o film, w ktorym pokazalibyscie najlepsze miejsca z dwafr guardami kolo kaz00 :) prosze rowniez o przeslanie mi linka do tego filmy\u(jesli ktos zrobi) na maila :
[email protected]
Pozdrawiam i z gory : Thx ^^
B) czesc B) Macie morze udostępnic albo wiecie gdzie znalazdz film "Prezydent miłosc w białym domu"B) w linkach megaupload B) prosze bardzo mi na tym zależy B) albo jak nie w megaupload to w rapidshare prosze z gory dziex B)
~Arthas~
03-10-2006, 12:34
B) czesc B) Macie morze udostępnic albo wiecie gdzie znalazdz film "Prezydent miłosc w białym domu"B) w linkach megaupload B) prosze bardzo mi na tym zależy B) albo jak nie w megaupload to w rapidshare prosze z gory dziex B)
:OOOOOOOOOOOOO
http://megaupload.com/files/34865374/Prezydentmiloscwbialymdomuspelcjalniedlakasiaaztib iipl (www.google.pl)
prosze bardzo
Proszę o Toxic Fire + 2x anhi by Kagonesty(?)
Z góry dzia.
~Arthas~ mam problem z tym linkiem :< niechce mi sie zdzierac. Prosze pomóż otwarłaam strone a tu pisze NOT FOUND wiec załaczyłam program Rapget a tam idzie ale jurz mamm 4 błedy. Prosze o pomoc . Jak bys mogł B) ja w zamian moge udostępnic fajna stronke z serialem Z Archiwum X jak bys chciał. Prosze pomóżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż> Z gory dziex Kasiaaa
B)
Szukam dobrych filmikow z knightem:
- solowanie dobrych monsterow
- bloczenie
- jakies highlvl questy
Chodzi mi tylko o knighta, thx z gory
ja bym bardzo prosił o filmik z serpent spawnem
Explorer of Hell
07-10-2006, 09:28
Ja obejzal bym sobie filmik z warlockow w wykonaniu h lvlowego sorca :>
kisiel95
07-10-2006, 18:26
jak te filmy się odtwarza??? klikam wyskakuje mi tibicam a grac mozna w tym jak w tibi wyskakuje tez error runtime o co chodzi???
zakazane1991
07-10-2006, 22:06
chciałbym zobaczyć filmy na starsze wersje tibii (starsze niż 7.4)
Xardas-Sorcerer
08-10-2006, 12:53
Ja poprosze filmik z anhilator qest :) A jak tego nie znajdziecie to filmik z behemotami albo demonkami lub orshabaalami
michal.novy
10-10-2006, 15:56
Mógłby ktos mi nakręcić filmik, jakis 20+ (do 30lvl)knight w Dark Cathedral ale pod tibie 7.81 byłbym wdzięczny. Chodzi mi tylko o powierzchnie i pietro +1, a tagze bezpieczne dojscie z venore na ten teren bez zagrozenia gs-em.
Z góry THX
Lukaszek13
11-10-2006, 13:36
Zrobilby ktos da mnie film o minosach kolo kazoo ? proszee
Prosze o filmik, jak expi knight na elf fortress najlepiej pod ta Tibie.
a wiec...slyszalem duzo o mozliwosci zdobycia 30k expa na godzine na elfiej fortecy, lecz mi udawalo sie 23k expa...prosze o film w ktorym obejrze jakiegos knighta ktory robi tam 30-34k expa/h bez ogromnego waste :)
Moglibyście dać filmik jak grać paladynem na lvlach 10-16.Bo ja se wlasnie gram palkiem i jak normalnie czegos nie zobacze jaki palek jest na np 20 lvlu to przestane nim grac.Plz dajcie taki filmik.
Borowiczek
15-10-2006, 19:57
Prosze o filmik z nurkowania p;od tibie 7.81
Prosze o filmik z nurkowania p;od tibie 7.81
Prosze bardzo http://rapidshare.de/files/37378665/_7.81__Vk_Calassa_11510.rec. Sory że rapid, ale na tibicams nie mogłem linku znaleźć, a nie chciałem tam drugi raz uploadowac B)
@edit:
Jakby ktoś miał wątpliwości to filmik rzecz jasna by ktoś tam ;-) ja tylko podaje dalej
jak sie da to poprosze o filmik z prejscia z Ghostlandu na King of Isle
z gory wielkie dzieki;)
Rhea'Sipinek
20-10-2006, 22:09
Prosze o film na którym jest pokazane jak najszybciej poexpic sorckiem na 21lvl
Smakolyk
21-10-2006, 19:03
Prosiłbym bardzo o filmik z dojściem i wykonaniem questa Black Knight. Nie wiem czemu, ale ogladalem 2 filmiki dopiero z BK i tak mi sie spodobały, że chce więcej :D. Mój kumpel nie oglądał w ogóle a niedługo mamy zamiar sie wybrać na ten quest i też by se obejrzał :)
Z góry dzięki :]
Vansider
21-10-2006, 19:26
Filmik z nurkowaniem z tibia.de ;]
Prosze o podanie linku do filmu: The Big Show- Unit. Probowalem znalesc ale jakos mi nie wyszlo :( z gory thx
pawci013
22-10-2006, 09:20
Chciałbym filmik jak poexpic sorkiem z ds'ami na dragach w d lair w venore
Ja cchailbym o film ( ALE MUSI BYC TYP PLIKU ***** ) 50 LVL ~~ na d lair (dle dragi) jak sie expi i takie tam !!
Thx all !!
PozdrOoo !!:) :)
Prosilbym o filmiki związane z Morganą.
Obojietnie co jakies noob pk, questy, historie, byle co
Najlepiej WMV. Ale rec. tez moga być
Pozdro
yo :d
Kiedys ogladalem filmik wmv z Zaje**** palkiem, ktory byl hackniety ...
Mialem ten filmik, jest on na forum ale jak klikam w link to jest usuniety. Moze ktos kiedys sciagnal go i ma go dalej na kompie i czy by mogl ktos mi go wrzucic na rapid lub inne tego typu strony ;p
Jest to pozegnalny film Achillesa z Kyry.
Po druigie prosil bym o filmy wmv lub zwykle <rec> ;d jak palek na 70+ ~~ lvlu expi ;d <nie pytac dlaczego> ;d
CyA
#Edit!
Prosilbym o filmiki związane z Morganą.
Obojietnie co jakies noob pk, questy, historie, byle co
Najlepiej WMV. Ale rec. tez moga być
Pozdro
hmm podejrzewam ze ukradli ci Opcje "szukaj" ;]
Łap ;p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/search/1/Others/7.81/Morgana/0
Uwazaj na hackerow tam ;'d musisz skanowac to co sciagniesz ;[
Dawny wojownik
05-11-2006, 12:13
Prosiłbym o filmy jak gdzieś expi +45 druid.Oraz jakieś filmy z GSami
Sirek Coraxi
05-11-2006, 16:29
siemka:P
daloby rade filmik jak pada Seromontis lub jakis inny 200+ lvl??
thx z góry :)
Prosze o film jak expi 35-45 master sorc na trapi tomb -3(vampy,bonebesty,nerco):evul:
prosze o filmik w ktorym jest pokazane jak zrobic blue djinn questa calego:evul: :evul:
Witam
chciałbym aby ktoś mi pokazał jak pohuncić djiny (maridy, efreety), ale nie w wieży ani w tombie, tylko pamiętam ze widziałem kiedyś dawno temu jak jakiś sorc idzie z dsami do takiej miejscówki gdzie biegają wszystkie djiny jednego koloru plus jakies gargulce.
edit. jeszcze niezwykle mocno bym prosił o filmik z double sd quest.
Ja bym prosił jak expic 45~ druidem w tombach.w tym tygodniu bede mial pacc wiec chcialbym wiedziec.
PS. Jeżeli ktoś zrobi film to z cala droga do tomba z góry thx
Blondina
15-11-2006, 20:15
Siemka:D
Ja bym prosił o film z PoH-u razem z biciem GS-ów, Cyclopów, Minosków itd.:D
Chodzi oczywiście o exp pallkiem i pytanie...Ile expa dałoby rade wyciągnąć na godzine huntu...:D
Z góry Dzieki
Pozdrowienia
Brisingr
15-11-2006, 22:02
Ja prosiłbym o filmik z jakiejś wojny między gildiami. PLZ!!!:baby:
Bardzo bym byl wdzieczny, gdyby komus zachcialo sie nakrecic tutorial dla tego http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101523 tematu. Czyli paladin z mniej-wiecej podobnymi statami vs. necro.
Z gory dzieki
Prosze o filmiki z tymi dwoma Questami :)
Vasterian
19-11-2006, 21:20
dajcie jakis fufilmik jak kogos hakuja :P
Thor,hil,haw
21-11-2006, 13:37
chcial bym zeby ktos wystawil jakies fajne dl hunty. chcem zobaczyc jakiego lota moge sie spodziewac i jak dal potrafi na serio pierdolnac. wystaw tos fastem plz
Bardzo bym byl wdzieczny, gdyby komus zachcialo sie nakrecic tutorial dla tego http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101523 tematu. Czyli paladin z mniej-wiecej podobnymi statami vs. necro.
Z gory dzieki
CzArNy__
21-11-2006, 22:56
Ja proszę o film z fortecy elfow, najlepiej zeby byl to sorc na 40-50 lvlu.
Z GÓRY DZIĘKUJE:)
Zembol91
23-11-2006, 15:41
chcial bym prosic o film z OMRUC TOMBA , caly omruc tomb zwiedzony i pokazane na filmiku miejsca w ktore lepiej nie wchodzic ;]
albo w ktorych jest niebezpiecznie.
prosil bym tutaj lub na PW ;]
Raks Ninja
25-11-2006, 17:02
Prosil bym o filmy z wojny na Arcanii Next Generation/Era Zero vs DPFT z gory dziekuje.
a ja bym poprosil:
- Edron Orcs (najlepiej wszystkie podziemia :D)
- Liberty Bay (miasto i ta gora po prawej ;p)
PSB-Tomek
04-12-2006, 18:09
Ja poprosze o film jak skillowac na niskim lvl knighta.. jakie eq itp.. chdozi mi o 8, 9 lvl.. najlepiej na trollach w carlin.. ale zreszta.. to nei ja jestem specjalista.. z gory dzieki..
Mazur199
06-12-2006, 18:51
film z pirate outfit ;> link na priv plx
jak ktos chce pirate qs calego to pisac do mnie na priv ;d
Mefisto of Deth
08-12-2006, 13:55
A ja bym poprosił film który ukazuje dojście na "Demone"
Prosze o film na którym jakiś Palek expi na d lair.
Cyber Mech
12-12-2006, 14:34
Tak ja w tytule, prosiłbym o zapodanie filmiku z palkiem, 8 lvlem zabijającym dragona, wszędzie szukałem, nie mogę znależć, a co najgorsze nie pamiętam nazwy.
Pozdrawiam Cyber Mech :)
okolice pohu ogólnie co jest bo widzialem sporo nowych expowisk. chce wiedziec gdzie sa wyverny, tarantule, gsy itp. <pall albo cos innego>B)
Hahahah ale mi to zamuwienia na filmy malo kto tu daje jakis film.
Ja bym Prosil Filmiki Pk z Dolery :D obojetnie jakie lvle pekuja byle zeby bylo pekowansko ;]
Prosze o film pokazujący palla który expi na Dragon Lair Venore..tylko niech ktos da film..:p
Proponuje zwiedzanie hellgate'u, gdzie jakie potwory i wyjscie na main ^^
Druid albo Sorc z levelem 27, 28, max.29
Expienie z monkiem, monkami na guardach.
Black Bloody Bear
26-12-2006, 18:54
Siemka ! ;] Ja bym prosił o filmik z cyclopolis 1,2 i moze byc 3 pietro bardzo bym prosił :P jak by ktos mial to niech wystawi tu albo na priv z gory thx ;]:p acha i zeby to byl jakis 40+ sorc lub druid :P
Masterxxx
27-12-2006, 17:05
Proszę o film z Devil Helmet Questem. Mam problem z jego wykonaniem X( jak ktoś może pomóc to miech pisze na privie! Z góry thx!
michal.novy
28-12-2006, 15:57
coś mało ludzi tu umieszcza te filmiki o które proszą ludzie, ale może się uda.
Chodzi mi o filmik jak druid lvl 27~30lvl expi na guardach, nie koniecznie w kopalniach, moze byc wewnetrzny teren kazordoon.
MaciuS122
28-12-2006, 23:47
Siemka Jimmy... xD
Ja prosilbym o filmik z Pirate Questa, jesli to mozliwe ;) z gory dzieki... ;*
Jucha Furora
30-12-2006, 22:31
Witam!
Prosił bym o film z "Dark Catedral Quest'u"
Widziałem go kręcony przez 24 druida, ktory padl w polowie drogi:(
Prosze o cały film!
Nie ważne jaką profesją.
Nie pokazywac nagrody no chyba ze chcecie:D
Ja bym prosił o huncie na Tombach [najlepiej wszystkich jeśli można].
R0y@l...
01-01-2007, 00:53
Hehh... ten temat jest bez sensu tylko ludzie piszą co by chcieli obejrzeć a od jakichś 5 stron niema żadnego filmu
Żeby nie robić offtopica poprosze hunt palka na dosyć niskim level'u na Mintwalin (wiem, że niemam na co liczyć) :D
Michau_Druid
01-01-2007, 22:24
Prosił bym o filmik jak expic druidem na dragon lair facc druid 40+50 lev
Jak sie poruszac jakie spawy z ds czy solo
Z gry dzieki;]
Bartasek
02-01-2007, 22:37
Lol zobaczcie co TVP3 muwili o tibia
http://video.google.pl/videoplay?docid=7032039479105679530&q=tibia-+pk
Aurelius
05-01-2007, 21:57
Moze ktos to zauwazy
poszukuje filmiku z Furory kiedy to Vision walczylo z Abberi~ akcja rozgrywala sie na orc fortes quest kiedy to Abberito sie chowalo za drzwiami, szukalem tego filmu na tibicams~ i sciagalem wszystkie filmy z wojny na furora i nie ma go tam :/
Zwracam sie z uprzejma prosba o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby 8o
pozdro
mefistoteles
05-01-2007, 22:21
czesc chcialbym zobaczyc filmik jak expic na piratach 38 ed xD podobno runa convice pirate corsair i lecisz xD ale nei wiem xD noi jescze film z necro z dsami XD moze juz ktos ot to proil ale jak co to jescze razxD z gory dziekuje
Walki Knighta Około 20 , 25 lvl ze smokiem
Proszę żeby filmik był nagrany w tibii 7,9
Pustelnik
20-01-2007, 11:49
Witam
Mam prozbe.... zrobcie .... albo dajcie jak macie filmik w ktorym pokazana jest cala calassa albo quest na grzebien :D ....
Najlepiej pod aktualna tibie :)) z gory dziekuje :)
Lord'Micu
20-01-2007, 21:52
Ja bym bardzo prosił o pokazanie miejsc do skillowania knightem na 19lvlu gdzieś w okolicach Venore na Slimach i jakieś ciekawe expowiska dla mnie kolo Veno~ gdyż słyszałem dużo o tym mieście, że są tam fajne miejscówki i expowiska.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.