zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 41 palek PK

Donas
27-01-2006, 18:28
Chcialem odejsc z Isary lecz zrezygnowalem ;) to chyba pod wplywem loota. Tylko 2 fragi, zrezynowalem z red skulla.

http://rapidshare.de/files/11947620/pkingluklus.rec.html

Masiak-Lord
27-01-2006, 19:05
Jestes u mnie spoko koleś i bede cie protektorować :P zato że nie odeszłeś :P i ja mam bana jeszcze na 6 dni ale jak sie skonczy odezwe sie do ciebie pisz na gg jak chcesz <3092273>
a teraz cos o filmie :P ::]
albo jeszcze nie eQ: :P
no jak na 14 palka to spoko eQ ale mag lvl do dupy srry ze tak :P:)
a teraz filmik :
18:37 Luklus: Ok.
Severio no i Luklus <ciebie> widze was czensto kolo depo :P jak sie ganiaćie :P a kto to ten 35 elite knight ? :P
:P akcja z parcelami :P nie tak zle :P :P aty czemu chcesz odejsc ?:cup:
pierwsza akcja no spoko byla :P :cup: lot hu***n ;/
drugi frag no fajny loot ale ten koles <Severio> wziol ja bym mu ***nol jak bym byl z wami :P:P
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
no i jak sie pekuje to sie ma :
Crown Armor, Knight legs, B-sword :P:P
Gz pamietaj masz u mnie protekcje :P
i pozdruw kolegow :P jak cos to piszcze na gg <3092273>
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

^Mathius^
27-01-2006, 19:44
Rehost plz!!

Raimel !!!
27-01-2006, 20:11
Pod koniec ktoś żucił hasłem "mamy wy***ane PVP" , brechtam się z tego 15 min i nie moge przestać ;]

Jess Brig
27-01-2006, 20:23
Omg jak ja nie nawidze takich ludzi jak wy ...Najpierw mu każecie placic arma to przeżyje a puzniej go zabijacie, nie mam słów do takich ludzi.Lepiej odejdz juz z tego serva i zagraj sobie w cos innego.I taa macie wy***ane pvp ...

Draconis Dragontooth
27-01-2006, 20:24
@Masiak~

Mam dla ciebie propozycje , jak taki szczegółowy jesteś co do lootu to może jeszcze powiedz ile % w skillach stracili , i ile % dysta skoczyło pallkowi podczas pk ? jezu co za debil wiadomo przeciez ze sie loota nie zdradza , to niszczy nastrój filmiku .. pewnie innym już nie bedzie chcialo się oglądac cama dzięki tobie .. btw. już się nie podniecaj tak " masz u mnie protect ! " , lepiej załatw sobie protecta bo jak widzialem to vilden , helixiz etc. już raz cie ubili ..

@Donas : mogłeś już tego typa zostawić jak dał ci c armor , jak dla mnie to zachowałeś się jak ku.tas ..

Donas
27-01-2006, 21:24
Co do postów dotyczących dlaczego zabilem gdy dal arma: podpadl mojemu koledze. Zbytnio nie wierzylem aby na serio dał arma, zresztą połączyłem PK z PA ;]

Donas
27-01-2006, 21:35
@Masiak~

Mam dla ciebie propozycje , jak taki szczegółowy jesteś co do lootu to może jeszcze powiedz ile % w skillach stracili , i ile % dysta skoczyło pallkowi podczas pk ? jezu co za debil wiadomo przeciez ze sie loota nie zdradza , to niszczy nastrój filmiku .. pewnie innym już nie bedzie chcialo się oglądac cama dzięki tobie .. btw. już się nie podniecaj tak " masz u mnie protect ! " , lepiej załatw sobie protecta bo jak widzialem to vilden , helixiz etc. już raz cie ubili ..

@Donas : mogłeś już tego typa zostawić jak dał ci c armor , jak dla mnie to zachowałeś się jak ku.tas ..

Dobra, zgadzam sie - Masiak nie powinien spoilować loota bo to rzeczywiście psuje klimat. Dlaczego nie zostawilem go w spokoju gdy dal c-arma? Bo on już wcześniej zbierał sobie punkty karne u mnie. Poza tym ogólne założenie wypadu było połączenie PA z PK.

@Masiak-Lord
1. Cieszę się, że moge mieć u ciebie protekcję ale na drugi raz nie zdradzaj loota - inni też chcą mieć przyjemność oglądania
2. Boże święty - nie powiem aby mi nie zależało na protekcji ale to nie jest dla mnie jak propozycja kupna accounta Eternala. O tym to pogadamy na gadu.
3. Severio był ze mną w teamie i mógł zobaczyć loota oraz go wziąć. On ma nawyk do przezucania ciałka ;) poza tym założę się że gdybyś mnie wtedy zobaczył ze skullem to nie przyrżnąłbyś jemu tylko mnie ^^

@off
Double post -.- opera rlz

Tosales
27-01-2006, 21:35
Lol, ja nie zakosiłem loota ;/ oddałem all luklusowi zeby sie pozbierał po deadzie...

^Mathius^
27-01-2006, 21:55
@up double post...

Milten The Druid
28-01-2006, 01:29
Ciekawe pk, ale 0 honoru -.-

Mateq
28-01-2006, 11:39
Ja uwazam ze to z Alynem rzeczywiscie bylo hamskie.. a jezeli chodzi o pierwszego fraga wiedzialem ze h** wypadnie bo koles byl bez UHa przy duszy ;/ ja sie bez conajmniej 5 bp nie ruszam :P

Ale uwazam ze loot swietny:P Niezle nam to wyszlo i dzieki temu nie skonczysz z Isara a ta atrapa z "Snake na Dziurze do odkopania byla niezla :P koles niewiedzial co robic [ jak tam z 20 snake bylo ])

Johanes19
03-05-2008, 18:58
Czemu dzis mi nie dziala rapid ani tibicam?? I nie moge sciagac filmikow?!?

Explorer of Hell
03-05-2008, 19:45
Up@ Zobacz, z przed jakiego czasu jest ten filmik... prawdopodobnie zostal juz usuniety z rapida.
2xUp@
Jestes zalosny. W kazdym temacie musisz napisac cos glupiego? Moze od tego boli Cie brzuch? ( Nick )
Kiedys na komunie dostawalo sie zegarek. Teraz dzieciaki dostaja komputer i neostrade? -.-

=eQQ=
03-05-2008, 21:19
@ieiexplorer

A ty nie przypisuj sobie tekstow z basha.