Pokaż pełną wersje : Wywiad Z Tetro Aurelius
Palek Demon
28-01-2006, 03:19
Hiho:].Niewiem czy dobry dział jak nie to proszę modów Aby przenieśli
Zamieszczam krótki wywiad z tetro ;)
Ja: Czesc Czy masz czas i mógłbym zadać kilka pytać prowadze wywiad dla tibia.pl =]
01:47 Tetro Aurelius: k
Ja: Przedstaw sie krótko ile masz lat,skąd jesteś i kiedy zaczoleś pierwszy raz swoją przygode z tibią??
01:48 Tetro Aurelius: Mam na imię Tomek mam 17 lat zaczelem grać pierwszy raz w Tibie z 3 lata temu
01:49 Tetro Aurelius: jak Danubia powstala
Ja: jaką profesję wybrałeś na początku i co osiągnołeś lvl/skile
01:51 Tetro Aurelius: Moja pierwszą postacią był Paladyn 15 level którym trenowalem Sworda bo niewiedziałem co to jest Tibia a skile z 30/24
Ja:aha =) co cię pociągneło by grać dalej jak wiadomo tibia ze swoją grafika nieprzyciągała dużo fanów jednak teraz gra w nią mnóstwo ludzi ludzi
01:55 Tetro Aurelius: Hehe.Kolega pokazał mi tą grę i siedzieliśmy kiedyś razem na cafe i graliśmy tak dla beki aż zaczełem grać
Ja:co sądzisz na temat światów jak wiadomo są 3 rodzaje pvp non-pvp i pvp-e ;).pvp jak wiadomo system skuli...non pvp dużo thiefów i noobów którym wszystko uchodzi na sucho...a pvp-e to hardcore.Który z tych światów preferujesz?
01:58 Tetro Aurelius: Myślę że pvp ale szkoda że za mało wolno zabijać
01:58 Tetro Aurelius: ale jest dla normalnych ludzi :)
Ja:A co sądzisz na temat tibijskich oszustów ja sam najgorsze mniemanie mam o hackerach są jeszcze ci z macro i ci co scharuja wolisz uczciwa gre czy w jakis sposób kiedyś/teraz oszukiwales/oszukujesz?
Ja:wiele osób twierdzi że dzielisz konto pojawiły się takie tematy nie tylko na tibia.com
02:01 Tetro Aurelius: Hehehehehe
02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da
02:02 Tetro Aurelius: A na Arcani mialem Hacka Straciłem 103 Ms ma teraz 1 level
02:03 Tetro Aurelius: Moim zdaniem ci co mówią że sharuje to zazdroszczą
02:03 Tetro Aurelius: i dlatego wymyślają takie coś i piszą na forum żeby Gm sprawdzał mnie
Ja:Na servie cieszysz się duża sławą starasz sie pomagać mniejszym lvl gdy pytają czy im pomorzesz albo odrazu dajesz ignore??
02:04 Tetro Aurelius: Pomagam heheh moja guildia mówi że protektuje 80% procent servera i jest troche zła na mnie za to
Ja: Na temat dzelenia kont było dużo dyskusji wiele osób twierdzi że to niemożliwe zrobić taki lvl w tak krótkim czasie i własnie ciebie osądzają o dzielenie konta
02:06 Tetro Aurelius: Zapraszam do mego miasta zaproszę kogoś i zobaczy u mnie w domu Ile potrafię wytrzymać
02:06 Tetro Aurelius: Mój rekord to 4 dni bez snu i mam świadków
Ja: no to ladnie:p niesądzisz że tibia stała się twoim nałogiem bo setki ludzi jest już uzależnionych w tym ja.Stopnie w szkole są gorsze i z rodziną inaczej sie uklada ?
02:09 Tetro Aurelius: Nie
02:10 Tetro Aurelius: Myślę że to nie prawda jak Stracilem swojego 103 MS to kolega do mnie zadzwonił i powiedział że mam hacka to ja nawet nie wbijałem sie na kąpa
02:10 Tetro Aurelius: tylko poszłem spać bo wiedziałem że już all stracone
Ja:Miałeś jakąś przerwe po hacku ??byleś zapewne zalamany?? czy odrazu wzięłeś się za 2 chara?
02:12 Tetro Aurelius: Hehehe nie byłem załmany poszlem sobie na Obsidie i zrobilem w 16 h jakieś 17 Master Sorca
Koledzy powiedzieli że jest nowy serv i odrazu poszedłem na kyre
Ja: I jak widać odrazu jesteś w czołówce =).Co sądzisz o pracy gmow czy dostałeś kiedyś bana za jakieś oszustwa...a może gmowie niesą zbyt czujni ?? i zamało banują graczy którzy używają macro?
02:14 Tetro Aurelius: Nie nie dostałem nigdy bana
02:14 Tetro Aurelius: chyba że pekowałem noob charami
Ja:a co sądzisz o ostatnim deadzie gdy zabił cię Yordiq Na necro (obecnie zrookowany;p) było wiele dyskusji na ten temat
02:16 Tetro Aurelius: Wiesz ja poszłem coś zjeść i kazałem 10 letniemu bratu patrzeć na monitor i jak coś bśdzie to ma mnie wolaś
02:16 Tetro Aurelius: i wołał ale nie dobiegłem
02:17 Tetro Aurelius: on coś tam ruszał
Ja:czy zamiezasz stosować Pa na servie czy gildia jest nastawiona pokojowo?
02:21 Tetro Aurelius: Moja gildia jest ok i nie mamy zamiaru zabijać ludzi.Tylko jak ktoś będzie wyzywał i bedzie chciał wojny będziemy się bić
Ja:czyli można uznać że kyra bęndzie wolnym światem?to niemacie na oku większej grupki ludzi aby ich hundet??
02:23 Tetro Aurelius: Nie
02:23 Tetro Aurelius: niezachodzą nam za skure nic nie robią grają bo grają
Ja:a zamiezacie bronić serv przed inną gildią która bęndzie stosować pa? czy pozostanie wam to obojęntne?
02:24 Tetro Aurelius: tak npewno tak
Ja:Ok Było mi miło może chcesz kogoś pozdrowić ?? ;) i dzięnki za wywiad !!=)
02:26 Tetro Aurelius: Hehehe Pozdrawiam all NG Hail NG
02:26 Tetro Aurelius: i oczywiście Tibie.pl
ok Sorry za błędy Comment plx :)
Wald_Kerius
28-01-2006, 05:42
wywiad spoko, ale nie jestem pewien w 100 % co do pewnych wypowiedzi Tetro... wole jednak to pozostawic dla siebie. Co do stosowania PA przez NG to tu bym sie nie zgodzil. Kozacza jak chca i kiedy chca(oczywiscie nie all). Dzis 1 z czlonkow tej "pokojowej" gilidi wywalil mnie z respu i zaczal straszyc ziomkami :/. Wywiad ogolnie spoko ale wedlug mnie malo jest tu prawdy a wiecej falszu..ale dopoki nie ma dowodow koles jest czysty jak lza :D
Moze sie myle... nie wiem.
heh tetro szkoda mi Twojego leva na arcani bo sam tam gralem i bylem za EZ :) i moim zdaniem nie sharujesz ale pewnych czlonkow z tej pokojowej gildi nie lubie poniewaz ostatnio sobie siedzie na rotach ( pilnuje kolege ktory trenowal i byl afk ) nagle wpada 22 master sorc i mowi "Leave or hunted " ja mowie mu ze nie i walnelem go z exori vis a nagle pisze do mnie ... z pokojowej gildi ze mam z tamtad isc albo mam deda ;(
czesc!
na wstepie powiem(osoby ktore nie zwracaja uwagi na duperele i nie pisza byle czego moga sobie to odpuscic), ze zazdroszcze tetrowi jego lvl. sam zawsze marzylem by byc takim jak on. i owszem jestem nobem.
w tibie gram, bo koledzy z klasy mnie nie lubia, czuje sie odrzucony.
nikt tez mine nie slucha, a ze mam wiele czasu to od czasu do czasu postanawiam sobie cos naskrobac.
zatem jestem tego wszytskiego swiadomy i juz bardziej uswiadamiac mnie nie musicie.
a teraz do rzeczy. odniose sie do tego wywiadu, bo rzeczywiscie w tej chwili mam czas. a ze natury chlodno i scepytcznie oceniam rozne "autorytety" a chac nie chcac dla wielu graczy tetro za taki moze uchodzic, to nie przylacze sie do wiwatow.
i o ile imponuje im, w pewnym sensie takze i mi jego lvl- przy zalozeniu, ze gra sam zrobienie takiego expa w takim czasie naprawde wiele kosztuje wyrzeczen i troche krwi. a czy to dobrze czy zle to juz nie mnie oceniac - to niestety bardzo potepiam go za jego zachowanie. argument, ze to jest gra nie ma tu dla mnie znaczenia.
Ja:co sądzisz na temat światów jak wiadomo są 3 rodzaje pvp non-pvp i pvp-e ;).pvp jak wiadomo system skuli...non pvp dużo thiefów i noobów którym wszystko uchodzi na sucho...a pvp-e to hardcore.Który z tych światów preferujesz?
warto na to zwrocic uwage, bo w dalszej czesci jest mowa o protekcji dla 80% serva.
[B]01:58 Tetro Aurelius: ale jest dla normalnych ludzi :)
nie znosze selekcji na normalnych i innych. to w prostej drodze prowadzi do bezzasadnego usprawiedliwiania swoich agresywnych poczynan wzgledem innym. wystarczy, ze ktos jest noobem, nie podziela tego samego punktu widzenia, ma idiotyczna fryzure, albo zwyczajnie jego zachowanie nam nie odpowiada.
i jak tu sie nie dziwic, ze wielu z obawy o swoja "kariere" na servie przymila sie do h lvl. tez chcac nalezec do normalnych(swoich). a ci tak jak w sejmie, to albo kolesie, albo ci ktorzy placa, albo ktorzy nas sluchaja i liza zady.
albo wszytsko na raz.
Ja:A co sądzisz na temat tibijskich oszustów ja sam najgorsze mniemanie mam o hackerach są jeszcze ci z macro i ci co scharuja wolisz uczciwa gre czy w jakis sposób kiedyś/teraz oszukiwales/oszukujesz?
Ja:wiele osób twierdzi że dzielisz konto pojawiły się takie tematy nie tylko na tibia.com
02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da
spotkaliscie sie z tym, ze chcieliscie isc expic ale nie bylo gdzie? niektorzy to nie maja takich problemow. respy czekaja na nich, az ci skoncza szkole i w ten sposob 1 lvl dziennie zawsze jest.
ja tez zrobie lvl dziennie, jak znajde wolny resp...tyle ze na mnie respy nie czekaja.
02:02 Tetro Aurelius: A na Arcani mialem Hacka Straciłem 103 Ms ma teraz 1 level
02:03 Tetro Aurelius: i dlatego wymyślają takie coś i piszą na forum żeby Gm sprawdzał mnie
przy tej okazji zastanawiam sie jak bylo z oprawca tetra. czy on tez, a jesli tak to przez kogo zostal zhakowany.
lvl pewnie i zazdroszcza, ale patrzac na ilosc jego godzin online trudno nie zadac sobie pytania czy to mozliwe.
Ja:Na servie cieszysz się duża sławą starasz sie pomagać mniejszym lvl gdy pytają czy im pomorzesz albo odrazu dajesz ignore??
02:04 Tetro Aurelius: Pomagam heheh moja guildia mówi że protektuje 80% procent servera i jest troche zła na mnie za to
"pomagam heheh" tetro jako pierwszy zaczal sie smiac z tego dowcipu. udal mu sie a co.
niedawno w depo tetro pomogl kolesiowi sprzedac 10 bp hmmow. kolesi z racji "big stock" chcial wiecej niz 10x1,5k i wg mnie mial prawo tego oczekiwac. ale tetro skuteczna persfazja wybil mu to z glowy.
kogo innego zabil za to ze mial biala czache. nie pytal skad ona, nie zastanawial sie czy robi slusznie czy nie. a ja wiem, bo o oba przypadki to sprawdzone i pewne zrodla informacji, ze postapil nieslusznie i te fakty mialy miejsce. slyszalem wiele innych rzeczy, takze historie z arcani, ale o tym juz nie moge mowic z przekonaniem, wiec recze tylko ze wczesniej wymienione przypadki.
i tu przychodza na mysl slowa tetro"szkoda że za mało wolno zabijać". no ale kiedy ktos ma skula, i nie jest w gronie 80% osob majacych jego protekcje, to
gitara.
Ja: Na temat dzelenia kont było dużo dyskusji wiele osób twierdzi że to niemożliwe zrobić taki lvl w tak krótkim czasie i własnie ciebie osądzają o dzielenie konta
02:06 Tetro Aurelius: Zapraszam do mego miasta zaproszę kogoś i zobaczy u mnie w domu Ile potrafię wytrzymać
zatem brawa dla swiadkow, tez musili wytrzymac 4 dni bez snu. a moze sie zmieniali:) trzeba bylo szanowna komisje z ksiegii guinessa powolac.
a tak serio, to przeciez takie deklaracje niz nie znacza. swiadkow zawsze sie znajda.
no ale to nie jest ani argument za tym ze nie dzieli konta ani za tym ze je dzieli. popropstu slowa wypowiedziane przez te sama osobe, ktora zaluje, ze mozna tak malo zabijac.
Ja: no to ladnie:p niesądzisz że tibia stała się twoim nałogiem bo setki ludzi jest już uzależnionych w tym ja.Stopnie w szkole są gorsze i z rodziną inaczej sie uklada ?
trudno powidziec, na ktoro z pytan to jest odpowiedz, ale koles albo odruchowo wszytskiemu zaprzecza, albo sam siebie oszukuje albo rodzcice sa tak zadko w domu, ze to czy siedzi w kuchi, w goscinnym czy u siebie przed kompem nic nie zmienia.(sa tez inne hipotezy, ale nie chce ingerowac w jego prywatne zycie, oceniac a nawet snuc przypuszczen nad tym jak co dzieje sie u niego w domu).
to chyba oczywiste, ze tibia w jakis sposob zmienia jego zycie i pochlaniajac przecietnie(w weekendy jeszcze wiecej) okolo 9h dziennie musi w jakims stopniu musi miec wplyw na jego relacje z domownikami i w ogole innymi ludzmi spoza tibi.
02:10 Tetro Aurelius: Myślę że to nie prawda jak Stracilem swojego 103 MS to kolega do mnie zadzwonił i powiedział że mam hacka to ja nawet nie wbijałem sie na kąpa
tylko o czym to ma swiadczyc? ze nie jest uzalezniony? przeciez zaraz przyznal, ze odrazu poszedl na inny serw i w 16h zrobil 17 lvl.
Ja: I jak widać odrazu jesteś w czołówce =).Co sądzisz o pracy gmow czy dostałeś kiedyś bana za jakieś oszustwa...a może gmowie niesą zbyt czujni ?? i zamało banują graczy którzy używają macro?
no i nob chary(w porownaniu do postaci tetra) spokowaly go. czasami bywa sprawiedliwie.
Ja:a co sądzisz o ostatnim deadzie gdy zabił cię Yordiq Na necro (obecnie zrookowany;p) było wiele dyskusji na ten temat
02:16 Tetro Aurelius: Wiesz ja poszłem coś zjeść i kazałem 10 letniemu bratu patrzeć na monitor i jak coś bśdzie to ma mnie wolaś
i oto mamy drugiego ownera:) no, w porzadku, jelsi bylo tak jak mowi tetro to mowa o dzieleniu konta byla by gruba przesada.
ale ja mam pewne uwagi. kilkanascie chwil wczesniej tetro byl w miescie i kupowal juz nie pamietam co. wydaje mi sie ze miasto, depo, czy domek jest wlasciwszym miejscem do afkowania niz resp.
a jesli rzeczy rozgrywa sie w odstepie kilku badz kilkunastu minut to bardzo mnie dziwi postepowanie tak doswiadczonego gracza, ktory zdaje sobie sprawe, ze sa tacy co chca go zabic i sproboja tego.
ale to swiadczy najwyzej o glupocie, ale nie sharingu.
a moze mial cave bota:) naturalnie zartuje. to w jaki sposob zginal bylo dosc zenujace i zaskakujace, ale nie spodziewalbym sie az tak skad inad smiesznego powodu.
02:21 Tetro Aurelius: Moja gildia jest ok i nie mamy zamiaru zabijać ludzi.Tylko jak ktoś będzie wyzywał i bedzie chciał wojny będziemy się bić
Ja:czyli można uznać że kyra bęndzie wolnym światem?to niemacie na oku większej grupki ludzi aby ich hundet??
tetro sobie troche zaprzecza. bo jak te slowa maja sie do jego poprzednich.
chroni tyle osob, to kogo on jeszcze chce zabijac, kiedy zaluje ze tak malo mozna.
dosc latwo zachodza mu inni za skore. naprawde niewiele do tego trzeba o czym juz wczesniej pisalem. i co to znaczy graja bo graja? a jak juz maja jakies ambicje i moga stanowic konkurencje?
i znowu dobro serva oznacza dobro tych ktorzy rzadza, o ile on jest wsrod nich. na arcani juz przeciez to nieco inaczej wygladalo.
Ja:a zamiezacie bronić serv przed inną gildią która bęndzie stosować pa? czy pozostanie wam to obojęntne?
:) swietnie ujete pytanie, jesli bedziemy doslowni. jesli prowadzacy wywiad byl tak przebiegly i zakpil sobie z tetro, to wynika z tego pytania i na nie odpowiedzi, ze NG stosuje PA co tez tetro przyznaje.
no ale najpewniej chodzi o to czy jak ktoras z gildi bedzie stosowac pa, to czy NG zareaguje a wtedy to pytanie jest niestety kiepskie. bo coz tetro odpowie. no alez oczywiscie obronimy serv przed pa(wniosek sami nie jestesmy pa).
to nie bedzie woja o wladze, nie bedzie wojna dla zabawy, tylko krucjata przeciw pa dla wszystkich "normalnych" mieszkancow kyry.
ok Sorry za błędy Comment plx :)[/QUOTE]
dzieki za wywiad. szkoda ze byl tak tendencyjny. jesli bylbys tym 10 letnim bratem tetra to nie bylbym zaskoczony(nie chdzi mi o twoj wiek).
ostatnie pytanie jest na to ewidentnym przykladem.
powinienes zadawac nieco bardziej kontrowersyjne pytania i byc przygotowanym na odpowiedzi tetra i drazyc watpliwosci nieco glebiej.
chyba ze potraktujemy ten wywiad jako przeznaczony do gazetki szkolnej, magazynu pani domu czy tygodnika katolickiem w temacie "dzici ojca rydzyka".
takze fajnie, ze przejawiasz jakas inicjatywe i licze ze nastepnym razem bedziesz bardziej krytycznie nastawiony do rozmowcy co zaowocuje ciekawszym artykulem.
pozdrawiam
Palek Demon
28-01-2006, 13:24
@up
:p :p
Starałem się jak mogłem i takie pytania wyszły myślę że niejest tak źle :)
lat to mam 14 Wiesz było dosyć pozno a pytań niemiałem Przygotowanych...Wyszło jak wyszło i mi sie podoba może gdybyś sam zrobil było by lepiej
Inhabitant of Morgana
28-01-2006, 13:27
@ doors
musze przyznac ze mnie naprawde zaskoczyles. Twoje refleksje na temat tego wywiadu są imponujace. sam chyba lepiej bym tego nie wymyslil ale mam inne zdanie na ten temat.
O tym ze Tetro mowi prawde to jestem bardziej przekonany niz przeciwny. Serv Kyra jest bardzo mlody i kto wie moze kreuje sie nastepny Player jak Masakrowiec byl number one na Aldorze. zycze powodzenia Tetro i niech nagrywa ciekawe filmiki z wojen o ile takowe beda (nie znaczy to ze chcialbym aby te wojny byly).
Pytania w tym wywiadzie sa faktycznie troche dziecinne i nieprzemyslane, aczkolwiek nie jest tak zle ;)
Pozdrawiam, Daro
@up
:p :p
Starałem się jak mogłem i takie pytania wyszły myślę że niejest tak źle :)
lat to mam 14 Wiesz było dosyć pozno a pytań niemiałem Przygotowanych...Wyszło jak wyszło i mi sie podoba może gdybyś sam zrobil było by lepiej
doceniam starania, i juz podziekowalem za to co zrobiles.
pozwolilem sobie na uwagi, nie dlatego ze jestem zlosliwy, tylko uwazam ze troche krytki moze ci pomoc w razie nastepnego wywiadu.
piszac o 10 letnim bracie tetra, nie mialem na mysli twojego wieku, tylko to ze uwazam ten wywiad za zbyt cukierkowy.
jak widzisz bledow, literowek itp sie nie czepiam, raz dlatego ze sam je robie, dwa bo uwazam ze to nie jest tutaj istotne.
trzymaj sie
@ doors
musze przyznac ze mnie naprawde zaskoczyles. Twoje refleksje na temat tego wywiadu są imponujace. sam chyba lepiej bym tego nie wymyslil ale mam inne zdanie na ten temat.
Pozdrawiam, Daro
dzieki, ze mnie nie obrzucales obelgami, za to ze mamy inne zdanie:)
bo tak tu czesto bywa. pozdrawiam
Nareszcie pojwił się ktoś konkretny na forum, mowa o doors'ie oczywiście. Dawno nie widziałem kogoś kto miałby takie zdanie, za co należy się pochwała ;)
Najcześciej osoby z czymś ciekawym do powiedzenia są od razu zbluzgane przez tych, którzy chcą się podlizać danej osobie na forum. Taka prawda...
No ale chciałem skomentować także temat. Co do "legendy" Tetro Aureliusa mam raczej neutralne zdanie, grałem troche w początkach serwera i od razu zapowiadał się w stylu "liżesz dupe albo wynoś się" więc postanowiłem skończyć przygodę po 3 deadach od Forsaken. Nie spotkałem się z PA ze strony Tetra, może bardziej od jego gildii. Oczywiście nie wierze zbytnio w to, że samemu potrafi tyle grać, szczególnie widoczne to było na początku, praktycznie ciągle online. Co do śmierci na huncie, jest to niezbyt chlubny sposób, ale wojna to wojna... Wersja z 10 letnim bratem też nie brzmi zbyt prawdziwie ;) No ale przecież nie przyzna się do tego, że zachował się jak newbie, który zaczyna swoją przygode z Tibią.
Pozdrowienia dla całego forum, a w szczególności dla doorsa ;)
Elder Nagan
28-01-2006, 17:12
ta utana vid wpisal twoj 10 letni brat pogratuluj mu i biegal jesio...
ng to pokojowa gildia..taa poza ich pa to jest good
a ty jestes noobem wg mnie pozdro
Palek Demon
28-01-2006, 18:35
@up
Kto niby jest noobem 0o
według mnie tetro to spoko gość, ogólnie go nie znam, ale jednak wątpie żeby account sharing stosował.
Palek Demon
28-01-2006, 19:57
Ja niemam zdania do końca czy tetro scharuje czy nie bo taki lvl w takim czasie niejestem do końca przekonany
Ale po tej krótkiej rozmowie wydaje się ze jest uczciwy ale cy to prawda ...
Raks Ninja
28-01-2006, 19:59
Tetro Aurelius: Hehehe nie byłem załmany poszlem sobie na Obsidie i zrobilem w 16 h jakieś 17 Master Sorca
Jestes boski! Po 1 jezeli grasz 3 lata w tibie to albo jestes idota albo jakims 10 letnim dzieckiem ktory nie wie ze "promocje" mozna kupic od 20 lvla wiec jak kur0a mogles miec 17 mastera?! Zrokowali cie HAHAH?! Czy moze twoj 10 letni brat pisal tego posta?! WoW Stykasz mi -.^
and btw: na Arcani tez nie sharowales konta panie Valais?; )
Your's Sting Ninja ; )
Palek Demon
28-01-2006, 20:53
Chodzilo u raczej o to ze mial pacc a nie ze promocje bo wiadaomo za na 17lvl nieda sie kupic
Crazy Onion
28-01-2006, 21:02
według mnie tetro to spoko gość, ogólnie go nie znam, ale jednak wątpie żeby account sharing stosował.
Dzizys Krajst...jestes po prostu swietny, nie znasz go ale uwazasz ze jest spoko...buahahahahah...to samo z sharingiem :rotfl:
AdiTheMaster
28-01-2006, 21:16
heh tetro szkoda mi Twojego leva na arcani bo sam tam gralem i bylem za EZ :) i moim zdaniem nie sharujesz ale pewnych czlonkow z tej pokojowej gildi nie lubie poniewaz ostatnio sobie siedzie na rotach ( pilnuje kolege ktory trenowal i byl afk ) nagle wpada 22 master sorc i mowi "Leave or hunted " ja mowie mu ze nie i walnelem go z exori vis a nagle pisze do mnie ... z pokojowej gildi ze mam z tamtad isc albo mam deda ;(
Jedna uwaga kogo ty chcesz okłamać w podpisie masz ze jestes Elder Drut na Kyrze z 40 mlvl jakos po sprawdzeniu nicku "flop" wykazalo ze to 7lvl noob char z azury... NoOoOoOoOoOoOb PlX?
Jedna uwaga kogo ty chcesz okłamać w podpisie masz ze jestes Elder Drut na Kyrze z 40 mlvl jakos po sprawdzeniu nicku "flop" wykazalo ze to 7lvl noob char z azury... NoOoOoOoOoOoOb PlX?
Specjalnie nie pisze koncowki mojej zeby nie byl hunted nie wiem za co ale na wszelki wypadek nie pisze ale jak juz jestes taki ciekawy so sprawdz sobie nick Flop de'Ath
Medivh Shady
29-01-2006, 00:57
ble ble ble
moim zdaniem na 100% tetro szaruje z kims postac. Tak jak to mialo miejsce na arcani , gral Bismillah/Valaisem z kolesiem z rybnika a potem po osiagniecie wmiare dobrego lvl poprosu szachnol tamtemu postac, potem jak mu jeden koles o tym powiedzial ze zna tamtego ownera to odrazu zaczol go huncic za co ,a za to ze tamten powiedzial mu o tym :) . Wiec niech ownerzy ktorzy graj z tetro niech uwazaja bo moze i wam postanowi jumnac postac z przed nosa jak osiagnie znosny lvl ;)
A haka na arcani dostal bo uzywal slawnego bota od rafamana , tak jak cala reszta co miala haka pare dni puzniej o tej samej godzinie co valais.
tyle mam do powiedzenia ,
lece spac bo nie najlepiej ze mna ;]
a ja bym chciał, by tetro wytrzymujący 4 doby online, wzioł teaz w ferie i nakręcił 30-40 godzinny filmik z expienia o.0 (bez przerw)
potem sobie takie 50 mb ściągniemy i będziemy mu mogli pogratulować
powergamingu i zapału do gry. (gram 2 lata, od jakichś 4 miesięcy tibia mnie nudzi... [jasne, są ciekawe momenty ale nie dóżo] i gram coraz mniej [jakniemam co robić], on natomiast 3 lata i nie nudzą mu się powiedzmy 9-94 godziny grania.)
btw. o.0, Tetro to Bismillah?... zmienił się, oj zmienił, nie poznał bym
Doors jestes przegosc :))
Takkk.....dał swojemu 10 latniemu bratu który umie tylko korzystac ze strzalek lecz ten niespodziewanie wyklepal Utamo Vite. Poniewaz dostał magicznego olśnienia, lecz jego marne starania sie na nic nie zdaly i niesamowite umiejetnosci + refleks gdyż , tu cytuje, "tetro nie zdazyl dobiec"......
~A wtedy Tetro Aurelius zostal obudzony przez nadjezdzajacy autobus szkolny wozacy dzieci do szkoly, na ktory oczywiscie nie zdazyl, dostal olsnienia ze na nastepne 3 autobusy w nastepne 3 dni tez nie zdazy wiec uruchomil komputer i przesiedzial przed kompem kolejne 4 dni~......
Ta historyjka o 10 letnim bracie to glupota....;/ nie chcial sie przyznac do swojego bledu lub slabych umiejetnosci (czego teraz nie rozkminie)....wyraznie bylo widac ze zostala "wystrzelona" utamo vita. a w wywiadzie powiedzial ze NIE ZDAZYL DOBIEC....wiec kto wystrzelil utamo vite. ? Bot? Pytanie to zostawiam bez odpowiedzi. Pzdr
~~AnpeR~~
30-01-2006, 17:54
"Ja:Na servie cieszysz się duża sławą starasz sie pomagać mniejszym lvl gdy pytają czy im pomorzesz albo odrazu dajesz ignore??
02:04 Tetro Aurelius: Pomagam heheh moja guildia mówi że protektuje 80% procent servera i jest troche zła na mnie za to"
Buahahaha ale mnie to rozwalilo.Tetro nigdy nie pomagal nikomu i nie pomaga.Nie bede go bluzgac bo pewnie dostane hunta na Kyrze..Dzisiaj pytalem go czy ma chwilke czasu.Powiedzial ze tak.Zapytalem czy odrazu na 28 lvl expil na dragach z dsami i oczywiscie ignored.Zreszta po jego ortografii widac ze w ogole sie nie uczy albo ma 10 lat ...
Doors jestes przegosc :))
dzieki.
czy ty aby imienia ze stanem nie pomyliles?:)
pozdrawiam
[QUOTE=~~AnpeRBuahahaha ale mnie to rozwalilo.Tetro nigdy nie pomagal nikomu i nie pomaga.Nie bede go bluzgac bo pewnie dostane hunta na Kyrze..Dzisiaj pytalem go czy ma chwilke czasu.Powiedzial ze tak.Zapytalem czy odrazu na 28 lvl expil na dragach z dsami i oczywiscie ignored.Zreszta po jego ortografii widac ze w ogole sie nie uczy albo ma 10 lat ...[/QUOTE]
na przyszlosc pytaj czy ma czas DLA CIEBIE :) bo moze on myslal, ze pytasz czy ma zegarek, albo czy jest panem czasu :)
~~AnpeR~~
30-01-2006, 19:10
@up jesli tak myslal to serio ma 10 lat...
specialnie dla ciebie znalazlem skrina akurat tak sie zlozylo ze adv :P
http://i16.photobucket.com/albums/b49/mario1616/lol.jpg
Edit:Zeby nie bylo ten adv byl 30+ minut po rozmowie z Tetro.
Jak to powiedział mój kolega "Mieliśmy Maćka z Bogdańca, mamy i Tomka z Braniewa".
Ogólnie NG - gildia PA i panowie Kyry, czuję że zechcą wykopsać pewne osoby z serva.
MuD Killer ^^
30-01-2006, 22:01
Nie chce tego pisac ale Tetro(y) Aurelius(y) to noob(y) sharer(y) i wogole -.- a ten 10 latek to juz czegos lepszego nie mogl wymyslic "biegne... aaa wywalilem sie i nie dobieglem" LMAO ,ale noob expi(om) szybko
szybko :swe: :swe: :balwanek: ale jakby moj char mial 500000 ownerow to tez by expil szybko ^^ -.-
JAK DLA MNIE temat skonczony apropo tego ze tetro to PA. etc. jest i juz
PZDR.
TETRO NOOOB!
@wywiad
no ciekawy, fajnie coś poczytać przy robieniu UHów ;)
@doors
no, ciekawe masz zdanie i je przynajmniej całkiem kulturalnie wyrażasz w przeciwieństwie do reszty "aaa tetro noob szarer madafaker"
@Tetro
Większość tak jak w wywiadzie napisał, zazdrości mu lvl i tyle, a jeśli ktoś ma coś ciekawego do napsiania a nie tylko ze Tetro to noob to było by fajnie bo nudno sie robi od czytania "noob noob noob". A niech sobie sharuje to jego sprawa. Ja osobiści tez duzo czasu spędzam przed tibią, ale robie to z czystej przyjemności grania. :)
pozdrawiam
Szanuje kumpla za to ze po paru miesiacach zrobil pierwszym charem setke bez pacca, ale dzieciaka ktory po szkole siada na 9 godzin przed kompem, w wolnym czasie nie spi przez 4 dni i chce huntowac 40 osob robiacych questa za to ze ktos mu podprowadzil pare steel helmetow za cholere nie podziwiam .
Get a grip and have some fun kiddo..
Nie wiem jak bylo z Valaisem, ale Tetro Aurelius, na pewno nie jest sharowana postacia ;] Wiekszosc z Was, po prostu mu zazdrosci lvla.
Co do 'wpadki' na necro, nie ogladalem tego filmiku, jednak mowienie ze Tetro nie ma pvp, jest glupota. Calkiem inaczej gra sie wypoczetym, a calkiem inaczej jak sie jest 10+ godzin w jednym miejscu, Tetro jest tylko czlowiekiem, ma prawo do bledu.
Hail Next Generation! =]
fakt, przy okazji dwarven hell quest, tetro sie niezle popisal.
dal do wiwatu 40 osobom. pokazal, ze lepiej z nim nie zadzierac bo on i 40 osobom naraz da raze(chyba ze sa tylko dwie, to wtedy szkoda fatygi - juz lepiej pozwolic sie zabic).
teksty ktore serwowal dowadza tylko tego ze jest takim samym idiota, jak niestety, duza wiekszosc ludzi grajacych w tibie. a jelsi idiota tyle moze, to trudno sie dziwic, ze inni pisza o nim zle i wielu odechciewa sie gra na takim serwerze.
ktos pisal, ze jest mu wszytsko jendno czy ktos szaruje. mi nie jest wszytsko jedno bo wolalbm zeby kazdy z grajacych mial takie same szanse. a w takiej sytuacji to jest raczej nie mozliwe.
Crazy Onion
31-01-2006, 16:56
Nie wiem jak bylo z Valaisem, ale Tetro Aurelius, na pewno nie jest sharowana postacia ;] Wiekszosc z Was, po prostu mu zazdrosci lvla.
Co do 'wpadki' na necro, nie ogladalem tego filmiku, jednak mowienie ze Tetro nie ma pvp, jest glupota. Calkiem inaczej gra sie wypoczetym, a calkiem inaczej jak sie jest 10+ godzin w jednym miejscu, Tetro jest tylko czlowiekiem, ma prawo do bledu.
Hail Next Generation! =]
pare minut przed tym jak padl latal po miescie wiec nie ******* glupot o staniu w jednym miejscu przez 10 godzin, a poza tym skoro nie widziales filmiku to po jaka cholere sie wypowiadasz ? :baby:
Hail Next Generation! =]
a skad ta pewnosc? proponowales mu wspolne granie jedna postacia i odmowil?:) a moze on ci powiedzial ze nie szaruje? przekonales nas wszytskich swoja deklaracja.
a czego innego mieli by mu zazdroscic jesli nie lvl? a jesli i zazdroszcza to co z tego? chcesz powiedziec, ze pisza ze terto szaruje to z powodu owej zazdrosci? jelsi w ten sposob rozumujesz, to znaczy ze to co ty twierdzisz, ze nie szaruje jest spowodowane tym, ze jestes jego przydupasem i zbierasz plusy.
tylko sie nie oburzaj, to jest dokladnie ten sam tok rozumowania ktorym ty sie wlasnie pochwaliles.
ale tetro nie siedzial tam 10 h, na filmie widac ze dopiero co tam poszedl:)
o tym, ze tetro to tylko czlowiek kiedy sie przekonales? oswiecasz innych jakbys to dopiero zauwazyl. i nikt nie podwaza tego, ze zrobil blad, bo i bez twojej podpowiedzi wszyscy to zauwazli. chodzi o to, ze on sie nie potrafi do tego bledu przyznac i zrzuca wszytsko na brata.
a ty sam sprawiasz wrazenie jakbys pewne rzeczy wiedzial lepiej od tetra.
on w wywiadzie wyraznie powiedzial, ze wtedy za kompem siedzial jego brat, a ty mimo to piszesz ze popelnil blad bo byl zmeczony.
bolekndm
31-01-2006, 19:29
1.OMG! 9h dziennie i uwaza, ze nie jest uzalezniony od Tibi, no w sumie nie jest to uzaleznienie ale choroba. Tetro ja bym sie na twoim miejscu zastanowil jaki sens ma twoje zycie ...
2. "Hehe dalem grac bratu a sam poszedlem do kuchni" ^^, w sumie jakbym tak padl tez bym sie nie przyznal :p
Hail Next Generation! =]
Tak i to popieram po części , sam gram na kyri i znam tetra z "widzenia"
W necie jest taka strona co się sprawdza ile godzin online w meisiącu i ja mam 44lvl spędziłem 300h a on 80+ 304h , statystyki z wczoraj. Więc stwierdzam że jeżeli ja potrafie grać tyle godzin samemu to i on może. No bo średnio wychodzi 10h dziennie ale w jeden dzien 6h powiedzmy w drugi 18 i to jest realne. Oczywiście jest to uzależnienie od tibi czego nie ukrywam.
Pozdro i jak dacie jakieś dowody że on sharuje to was wyśmieje bo wiem że nie sharuje, jest dużo w top 10 co mają troche mneijsze lvl od niego a sharują bo ich dobrze znam! Nie będe tu na kumpli nakapowywał! CyaB)
a skad ta pewnosc? proponowales mu wspolne granie jedna postacia i odmowil?:) a moze on ci powiedzial ze nie szaruje? przekonales nas wszytskich swoja deklaracja.
a czego innego mieli by mu zazdroscic jesli nie lvl? a jesli i zazdroszcza to co z tego? chcesz powiedziec, ze pisza ze terto szaruje to z powodu owej zazdrosci? jelsi w ten sposob rozumujesz, to znaczy ze to co ty twierdzisz, ze nie szaruje jest spowodowane tym, ze jestes jego przydupasem i zbierasz plusy.
tylko sie nie oburzaj, to jest dokladnie ten sam tok rozumowania ktorym ty sie wlasnie pochwaliles.
ale tetro nie siedzial tam 10 h, na filmie widac ze dopiero co tam poszedl:)
o tym, ze tetro to tylko czlowiek kiedy sie przekonales? oswiecasz innych jakbys to dopiero zauwazyl. i nikt nie podwaza tego, ze zrobil blad, bo i bez twojej podpowiedzi wszyscy to zauwazli. chodzi o to, ze on sie nie potrafi do tego bledu przyznac i zrzuca wszytsko na brata.
a ty sam sprawiasz wrazenie jakbys pewne rzeczy wiedzial lepiej od tetra.
on w wywiadzie wyraznie powiedzial, ze wtedy za kompem siedzial jego brat, a ty mimo to piszesz ze popelnil blad bo byl zmeczony.
Znam Tetra jeszcze z Arcanii, nie musze mu lizac dupy. Potrafie o siebie zadbac ;] Pozatym to jakos nie do konca wierze w ta wersje z bratem co wyraznie widac po moim 1szym poscie.
Crazy Onion
31-01-2006, 22:44
Tak i to popieram po części , sam gram na kyri i znam tetra z "widzenia"
W necie jest taka strona co się sprawdza ile godzin online w meisiącu i ja mam 44lvl spędziłem 300h a on 80+ 304h , statystyki z wczoraj. Więc stwierdzam że jeżeli ja potrafie grać tyle godzin samemu to i on może. No bo średnio wychodzi 10h dziennie ale w jeden dzien 6h powiedzmy w drugi 18 i to jest realne. Oczywiście jest to uzależnienie od tibi czego nie ukrywam.
Pozdro i jak dacie jakieś dowody że on sharuje to was wyśmieje bo wiem że nie sharuje, jest dużo w top 10 co mają troche mneijsze lvl od niego a sharują bo ich dobrze znam! Nie będe tu na kumpli nakapowywał! CyaB)
przede wszystkim podaj link do "tej strony co sie sprawdza ...", a co do jego sharingu to sorry ale nie ******* mi glupot ze koles robi w miesiac 80+ ms i gra niby sam ... :rolleyes:
przede wszystkim podaj link do "tej strony co sie sprawdza ...", a co do jego sharingu to sorry ale nie ******* mi glupot ze koles robi w miesiac 80+ ms i gra niby sam ... :rolleyes:
Strone poszukaj na forum a znajdzuesz, W miesiąc? tak w miesiąc niektorzy potrafia 120 zrobic! A on ma 80 .. poprostu wytrwale gra "maniak" ale to jego sprawa. pozdro
Strone poszukaj na forum a znajdzuesz, W miesiąc? tak w miesiąc niektorzy potrafia 120 zrobic! A on ma 80 .. poprostu wytrwale gra "maniak" ale to jego sprawa. pozdro
eph.. w miesiac 120 ? Niestety narazie rekord trzyma Sampzor z Berylii, który nabił 100 w 2 miesiące: 27/5 -05 -> 23/7 -05.
Znam Tetra jeszcze z Arcanii, nie musze mu lizac dupy. Potrafie o siebie zadbac ;] Pozatym to jakos nie do konca wierze w ta wersje z bratem co wyraznie widac po moim 1szym poscie.
Dulib De'... ?
może mnie kojarzysz, Malcorn here :P
Palek Demon
01-02-2006, 05:24
Ja:Widziałeś wywiad na tibia.pl
03:52 Tetro Aurelius: nom
Ja: Jaki masz nick jesteś zalogowany wogóle?
03:52 Tetro Aurelius: nie
Ja: każdy twierdzi że scharujesz xd
03:53 Tetro Aurelius: niech se twiedzą
JA:jak tak możesz siedzieć tyle czasu przy kompie niekumam tego
03:55 Tetro Aurelius: normalnie
03:55 Tetro Aurelius: dzis nie grałem
03:55 Tetro Aurelius: cały dzień z 12 h spałem
JA: Masz dziewczyne wogóle? o0
03:57 Tetro Aurelius: ta
JA:i jak ci sięz niom ukłda ile razy cie żucala xD
03:59 Tetro Aurelius: ani razu
Ja:poko :P
03:59 Tetro Aurelius: a wiesz co mnie w*&^%ia
03:59 Tetro Aurelius: all tak mówią że Scharuje
03:59 Tetro Aurelius: bo zazdroszczą/B]
Ja:Wiem ^^
Ja:kazdy by chcial miec taki lvl ja tez sam przyznam bo swojego chara robilem o wiele Dłużej niedałem rady w 2 miech 85+ :P
[B]04:01 Tetro Aurelius:Serv niema jeszcze 2 miechów.2 miechy za 3 dni
04:01 Tetro Aurelius: to do tej pory wbije 100
Ja:Taa z 4 szwedami :p
04:01 Tetro Aurelius: ferie mam lol
Ja: Jak Mozesz Tyle na kompie wytrzymac ??
04:02 Tetro Aurelius: rikki tikki narkotiki
Ja:Masz jakies Tabletki daj nazwe xD
04:03 Tetro Aurelius: kup se anfetamine
04:03 Tetro Aurelius: :p
Ja:lol
Ja:Pytam Serio;p
04:03 Tetro Aurelius: a ja ci mówie serio :P
Kąsek Rozmowy urwany :P Zobaczcie dalej
Ja:Teraz Evul Pytanie xD
Ja:Nosisz Okulary ??:P
04:05 Tetro Aurelius: haha
04:05 Tetro Aurelius: nie
Ja: ooooooo gz :P
JA:Niekumam tego jak można tyle przed kompem siedzieć
JA: a do co do hacka na arcani uzywales bota czy co?
04:10 Tetro Aurelius: bota
Ja:Niewiesz co to bot?
04:11 Tetro Aurelius: no mowie ze bota uzylem
Ja:dam to na tibia.pl:P
04:11 Tetro Aurelius: lol
Ja:co??:P
04:11 Tetro Aurelius: nie
Ja:czemu??
04:12 Tetro Aurelius: bo gadamy
04:12 Tetro Aurelius: o moim zyciu
Ja:ty niemasz zycia twoje zycie to tibia xD
04:14 Tetro Aurelius: nei wiem
04:14 Tetro Aurelius: po co wy to dajecie
04:14 Tetro Aurelius: co wam z tego?
04:14 Tetro Aurelius: :>
Ja: to forum nie :p
04:14 Tetro Aurelius: a co wy all do mnie sie walcie
04:14 Tetro Aurelius: idz do seromontisa
04:14 Tetro Aurelius: ma 200~~ level
Ja:nikt sie niedowala sam rozmawiasz zemnom ;P
04:16 Tetro Aurelius: ;p
Ja:to moge sypnonc na tibie.pl:P
04:19 Tetro Aurelius: nie
Ja:kurde czemu
04:20 Tetro Aurelius: nie wiem
Ja: bedzie fajnie wyglondac ^^
04:21 Tetro Aurelius: nom ok
04:21 Tetro Aurelius: jak chcesz
Ja:ok dzienki :D
Ominienta Rozmowa o ded Przez Yordiq
04:26 Tetro Aurelius: w8 spale
04:26 Tetro Aurelius: seobie luwke
04:27 Tetro Aurelius: xD
Ja:ale Koles jestes ^^
04:33 Tetro Aurelius: a ty nie lubisz czassami se zapalic jakies ziolko i odleciec
Ja:Niejaram ziola xD
04:33 Tetro Aurelius: ;p
04:33 Tetro Aurelius: zaluj
04:33 Tetro Aurelius: xD
Tutaj minienta rozmowa o hacku tetro :p
Ja: robisz cos wogole masz rl life czy non stop w tibie dajesz?:P
04:46 Tetro Aurelius:Przez all ferie
Ja: lol to tylko gra wiesz ile czasu zmarnowales ile zeczymoglbys zrobic przez ten czas?
04:47 Tetro Aurelius: czyli co ?
04:48 Tetro Aurelius: pouczyc sie
04:48 Tetro Aurelius: tylko aby zdac
04:48 Tetro Aurelius: xD
Ja:naprzyklad :P
Ja:albo isc babci po zakupy:)
04:50 Tetro Aurelius: :)
...
Ja:jestes juz blady jak sciana przez ten komputer
04:52 Tetro Aurelius: chyba ze ty
04:52 Tetro Aurelius: mam ciemna karnacie
Teraz tekst miesionca lol
04:53 Tetro Aurelius: albo walisz konia i sie spuszczasz na klate
04:53 Tetro Aurelius: haha
Ja:LOOOOL
Ja:to wszystko na tibie.pl dam ^^
04:53 Tetro Aurelius: ta 2 lata bedziesz to kopiowac
04:54 Tetro Aurelius: i calkiem zrobisz sie blady
04:54 Tetro Aurelius: starsza bedzie myslala ze ma na chacie jakiegos balwna
04:54 Tetro Aurelius: :P
Ja: niektore zeczy niekopiowalem ^^
05:21 Tetro Aurelius: ;p
Ja:lece niechce sie w bałwana zamienic ^^
05:21 Tetro Aurelius: xD
No i potem jeszcze troszke rozmawialismy duzo rzeczy jest przerwanych i niepokazanych dal dobra samego tetra LOL ale sie usmialem jak z nim gadalem Evul koles z niego ^^
hehehe valais lol ;d hahaha ;d;d;d
Boozy'woozy
01-02-2006, 08:40
Palek Demon to chyba ty mu najbardziej tego lvla zazdrościsz gadasz z nim on ci odpowiada na pytania twoje pytasz go o zycie rl niewiem po jakiego c***a a potem to wrzucasz na tibie.pl jak bym cie spotkal to bym cie zniszczyl chyba za takie cos na miejscu Tetra
Jestes Zwyklym noobem ty i 85+ buhaha
Większość tak jak w wywiadzie napisał, zazdrości mu lvl i tyle, a jeśli ktoś ma coś ciekawego do napsiania a nie tylko ze Tetro to noob to było by fajnie bo nudno sie robi od czytania "noob noob noob". A niech sobie sharuje to jego sprawa. Ja osobiści tez duzo czasu spędzam przed tibią, ale robie to z czystej przyjemności grania. :)
pozdrawiam
Mi sie wydaje, ze lvl nie ma nic do rzeczy przeciez licza sie umiejetnosci!
Jak bylo widac na filmiku Tetro ich nie ma...
Palek Demon
01-02-2006, 14:14
Palek Demon to chyba ty mu najbardziej tego lvla zazdrościsz gadasz z nim on ci odpowiada na pytania twoje pytasz go o zycie rl niewiem po jakiego c***a a potem to wrzucasz na tibie.pl jak bym cie spotkal to bym cie zniszczyl chyba za takie cos na miejscu Tetra
Jestes Zwyklym noobem ty i 85+ buhaha
Koles niewidzales o czym gadam z tetro wiesz le rozmowy jest ucientej wienc mnie niebluzgaj sa jestes noobem a pozatym tetro mi "pozwolil" to umieścic potem z nim na luzino gadalem o wielu sprawach niewiesz to sie nieudzielaj
n00b blz
@edit
Jeszcze sorry ty masz napewno 150 master wysiadam przy tobie -.^
no i wszytsko jasne.
tetro nie szaruje, tetro cpa...on naprawde ma 17 lat? mogl jeszcze dodac, ze sam robi te amfe, ale juz planuje przerzucic sie na kompot, wiec podbiera juz starszej sloki z piwnicy...
kazdy orze jak moze.
Morximal
01-02-2006, 19:09
Ahahah czy wy naprawde myslicie ze CIpsoft pozwolilo by na sharowanie na takim lvlu, pamietajcie ze najwyzszy lvl na servie jest najwiecej sprawdzany, niektorzy pamietaja jak skonczyl Losari, a tak osobiscie to twierdze ze sharowanie account wyjdzie bardzo szybko i albo skonczy hakiem,banem albo poprostu 1 owner wy***ie drugiego, albo reszte i bedzie expil bardzo wolno, hehe, uwazam rowniez ze najwieksza przyjemnosc daje granie samemu, bo ja osobicie gram w tibie dla przyjemnosci i dla kumpli na ktorych moge liczyc=]
aha i do tego typa co nie ma kolegow na rl ,zamiast pisac takie rozprawki idz na dwor moze akurat poznasz nowych znajomych xD
/Xezbeth
Ahahah czy wy naprawde myslicie ze CIpsoft pozwolilo by na sharowanie na takim lvlu, pamietajcie ze najwyzszy lvl na servie jest najwiecej sprawdzany, niektorzy pamietaja jak skonczyl Losari, a tak osobiscie to twierdze ze sharowanie account wyjdzie bardzo szybko i albo skonczy hakiem,banem albo poprostu 1 owner wy***ie drugiego, albo reszte i bedzie expil bardzo wolno, hehe, uwazam rowniez ze najwieksza przyjemnosc daje granie samemu, bo ja osobicie gram w tibie dla przyjemnosci i dla kumpli na ktorych moge liczyc=]
aha i do tego typa co nie ma kolegow na rl ,zamiast pisac takie rozprawki idz na dwor moze akurat poznasz nowych znajomych xD
/Xezbeth
nie proboj w ten sposob robic idiotow z innych bo sam za takiego mozesz byc brany. jelsi tetro szaruje z bracmi, a nawet kumplami z tej samej sieci, to cip nic na to nie poradzi i moze sobie go sprawdzac.
na wyzszych lvl ludzie szaruje. np slynny cachero dostal bana ze acc sharing, a kiedy wrocil expil juz 10 x gorzej niz przed banem.
mysle ze zdajesz sobie sprawe z tego ze czesc tego co napisales to stek bzdur.
dlaczego cip skuteczniej nie wlaczy z takimi oszustami nie wiem. ponoc to kwestia techniczna i finansowa. ale ze nie znam sie na tym i nie wiem dlaczego to tyle ma kosztowac.
grasz dla przyjemnosci i dla kumpli. w porzadku, brwa dla ciebie. szukasz uznania zaloz na ten temat wlasny temat, bo ten poki co nie jest o tobie.
a i ja ze swoim czasem bede robil co mi sie podoba. dla mnie pisanie jak to nazwales rozprawek nie jest rzecza trudna i zajmuje mi gora kilka minut.
to forum nauczylo mnie, ze dla wielu napisanie kilkunastu zlozonych zdan w ciagu kilku minut to rzeczywiscie wyczyn, ale zareczam ze mi przychdzi to dosc lawto i gdybym mial cos poswiecic przez wypowiadanie sie tu, to przyjmij to do wiadomosci ze tego bym nie robil.
to chyba dosc zabawne. byc pouczanym przez takiego kolesia bym zamiast tracic tych kilka minut na pisanie szedl na dwor poznac znajomych. sam ma lvl 102 na racani, sam mowi ze zrobil go sam, pewnie ma jeszcze inne chary a mi mowi ze trace czas i powinienem isc na dwor:)
spodziewam sie ze juz nic wiecej tu nie napisze, bo na to co juz napisal musial stracic wiecej czasu niz na expienie swoim charem.
Chciałem tylko się dołaczyć do słów Doors.... w 100% zgadzam sie z nim.
regs
co za debile z was po co wy sie do niego przypieprzacie ? jak tacy tutaj jestescie twardzi na forum to dajcie nicki z Kyry zaloze sie ze nikt kto gra na Kyra nienapisze mu z wlasnego acc ze on sharuje albo cos co tu pisaliscie jestescie banda noobow ktore sa mocne tylko w pisaniu
co za debile z was po co wy sie do niego przypieprzacie ? jak tacy tutaj jestescie twardzi na forum to dajcie nicki z Kyry zaloze sie ze nikt kto gra na Kyra nienapisze mu z wlasnego acc ze on sharuje albo cos co tu pisaliscie jestescie banda noobow ktore sa mocne tylko w pisaniu
Jaki ty prostak jest, pewnie kolejny Tetrowy asslicker, albo sam on !
Oczywiście, że mu nie napiszę, i to z prostej przyczyny, bo chcę tam pograć, a on nie ma na tyle honoru, czy czegokolwiek aby wysłuchać krytyki na swój temat, więc jak masz 8lvl na Kyrze, to leć na szczurki a nie odzywaj się tutaj....:baby:
Pozdr dla podobnych noobish
ale mam kruwa beke z bracmi jade i siec
loool trzeba miec ta siec .
po 1 . mam neostrade
po 2 jade lvle fast i zazdroscicie buraki
po 3 mam na was wy***aen myslcie se co chcecie jak chardzi jestescie to dawajcie sie bic na kyrze ;]
po 4 mam 1 brata ktory ma 10 lat i siostre 22 letnia
po 5 nie maja mi za co w***ac bana sprawdzali mnie gmi juz nie raz pytali jakies smieszne pytanai itp i mowili ze cipy przeskanuja moje ip i co ;] moze przeskanowali nei wiem mam wyjeaben jade ciagle na neo i jakos bana nie mam
po 6 pa
/Tetro
nie proboj w ten sposob robic idiotow z innych bo sam za takiego mozesz byc brany. jelsi tetro szaruje z bracmi, a nawet kumplami z tej samej sieci, to cip nic na to nie poradzi i moze sobie go sprawdzac.
na wyzszych lvl ludzie szaruje. np slynny cachero dostal bana ze acc sharing, a kiedy wrocil expil juz 10 x gorzej niz przed banem.
mysle ze zdajesz sobie sprawe z tego ze czesc tego co napisales to stek bzdur.
dlaczego cip skuteczniej nie wlaczy z takimi oszustami nie wiem. ponoc to kwestia techniczna i finansowa. ale ze nie znam sie na tym i nie wiem dlaczego to tyle ma kosztowac.
grasz dla przyjemnosci i dla kumpli. w porzadku, brwa dla ciebie. szukasz uznania zaloz na ten temat wlasny temat, bo ten poki co nie jest o tobie.
a i ja ze swoim czasem bede robil co mi sie podoba. dla mnie pisanie jak to nazwales rozprawek nie jest rzecza trudna i zajmuje mi gora kilka minut.
to forum nauczylo mnie, ze dla wielu napisanie kilkunastu zlozonych zdan w ciagu kilku minut to rzeczywiscie wyczyn, ale zareczam ze mi przychdzi to dosc lawto i gdybym mial cos poswiecic przez wypowiadanie sie tu, to przyjmij to do wiadomosci ze tego bym nie robil.
to chyba dosc zabawne. byc pouczanym przez takiego kolesia bym zamiast tracic tych kilka minut na pisanie szedl na dwor poznac znajomych. sam ma lvl 102 na racani, sam mowi ze zrobil go sam, pewnie ma jeszcze inne chary a mi mowi ze trace czas i powinienem isc na dwor:)
spodziewam sie ze juz nic wiecej tu nie napisze, bo na to co juz napisal musial stracic wiecej czasu niz na expienie swoim charem.
^up na kilka zdan z tad..
i na arcani nie zrobilem sam chara
zaczolem grac sam od 65 lvlu ;]
wiem chyba co was ludzie boli ci co do mnie cos macie zazdroscicie lvlu nic wiecej ;]
Crazy Onion
02-02-2006, 12:32
po 1 . mam neostrade
po 3 mam na was wy***aen myslcie se co chcecie jak chardzi jestescie to dawajcie sie bic na kyrze ;]
po 5 nie maja mi za co w***ac bana sprawdzali mnie gmi juz nie raz pytali jakies smieszne pytanai itp i mowili ze cipy przeskanuja moje ip i co ;] moze przeskanowali nei wiem mam wyjeaben jade ciagle na neo i jakos bana nie mam
po 6 pa
/Tetro
To akurat w twoich ustach brzmi cokolwiek smiesznie B) , poza tym to ze walniesz spam ue nie znaczy ze jestes taki dobry w pvp :baby:
Medivh Shady
02-02-2006, 13:10
na arcani tez byl z nigo niezly kozak , a sam padl najwiecej razy w gildi , czasami nawet po dedzie wychodzil z nerwow z gildi albo logowal sie na drugi dzien, a zabijal no moze i zabijal walac spam ue albo jadac na bocie po ktorym mial jako pierwszy haka potem.
pozatym tetro/valais lvl to nie wszytko :), mozesz miec duzy lvl ale jak jestes idiota to nic ci to nie da -.-.
Tetro na Arcanii miałeś haka od bota Ajo ?
Phoelerius
02-02-2006, 13:44
Hail Next Generation! =]
A jak ja powiem ze on jest sharing i ze jest noobem to tez powiesz ze mu lvl zazdroszcze? :(
"02:06 Tetro Aurelius: Mój rekord to 4 dni bez snu i mam świadków"
Hahaha, Robocop? xD
tekst roku ;D kocham kyre
17:53 Street Igiss: Niedlugo piszemy mail do wladz Tibii o twoje IP, zlokalizujemy cie i przymkniemy za amfe 17:53 Street Igiss: wyjedz z kraju
dzieciece przepychanki i podniety ..
n/c
Hehe... fajnie wiedzieć, że top 1 jest taki fajny noobek 8o
No ale fakt... PvP pokazał na dedzie od Yordiq (respect dla niego)...
PA (czyt. noobizm) pokazuje cały czas łażąc z RS..... :evul:
Fajnie mieć takiego zajedwabistego kolesia na serv.... WoW on sie odważył użyć makro :o
Na szczęście to wszystko stek bzdur, dzieki Bogu, nasz kochany Tetrocop jest nieśmiertelny in rl, nie musi sypiać i w ogóle on jest taki cudowny.....:cup:
Bravo Tetro... ja taaaaaaak baaaardzo Ci zazdroszczę... zostaniesz moim protectorem ? blz blz blz blz..... ( to zdaje się w Twoim jzyku, więc powinieneś zrozumieć beż problemu:p )
@dulib -- słuchaj, tak pokoleżeńsku to wyciagaj palucha wiadomo skąd bo Ci ugrzęźnie :D (ASSLICKER !)
btw. Tetro, czy Twoja siostra ma PvP do Twojego ? Jeżeli tak to ja chętnie się z nią umówię, bo może się do czegoś przydać 8o
Pozdr :D
^up na kilka zdan z tad..
i na arcani nie zrobilem sam chara
zaczolem grac sam od 65 lvlu ;]
wiem chyba co was ludzie boli ci co do mnie cos macie zazdroscicie lvlu nic wiecej ;]
postarales sie o komentarz nie ma co. ale coz, pewnie pierw musialbys zrozumiec, zeby sie jakos do tego sensownie odniesc.
mi nie chodzilo o twoj lvl, tylko twoje postepowanie. nawet nie przyczepiam sie specjalnie do sharingu, bo wiem ze ludzie twojego pokroju zawsze trzymaja sie lawtwiejszej drogi.
klamiesz - bo to daje zysk i nie wiesz dlaczego mialbys nie robic czegos co daje jakis zyk. stosujesz pa - bo to jedyna droga na zdobycie powazania, respektu(dla niektorych: repeskt scisle sie laczy z obawa, szacunek jej nie potrzebuje) i dowartosciowania siebie samego.wyzywasz innych, bo prawdopodobnie sam czesto byles wyzywany(ludzie jak zwierzeta ucza sie od najmlodszych lat na tym czego sami doswiadczaja, a pozniej przejmuje te wzorce i postepuja na ogol podobnie). jestes pk - bo nie wszyscy chca sie z toba zgadzac, a to dla ciebie oznacza brak respektu, poza tym mozna zaimponowac kolega(na ogol latwo sie innych zabija z racji minejszych lvl i faktu ze uciekajac nie chca tracic pz i sami nie walcza).
wydaje mi sie ze jestes czlowiekiem ktory czerpie przyjemnosc z dokuczania innych, glebokim jak plytki ceramiczne, a wartosci ktore sa ci bliskie nie maja nic wspolnego z zadna z cnot.
i jesli nadal uwazasz, ze jest tobie czegos zazdroscic, to znaczy wszytsco co wyzej napisalem napisalem slusznie i nie musze sie juz martwic czy aby cie nie krzywdze.
a po co ci moj nick na kyrze? bo ja nie sprzedaje hmmow, i nic ode mnie nie wyludzisz. protekcji tez nie potrzebuje, bo ty przed soba samym mnie nie ochornisz:) jak juz to znowu kogos oszukasz, zlamiesz dane slowo i zabijesz, albo twoje kolezanki, kiedy bedzie do ciebie szedl po bohy. wiem, ze skogs mullen ma za uszami, ale z waszej dwoiki zdecydowaniej latwiej wierzyc w jego slowa. zresta nawet sie nie odniosles do tego co napisa.. bo niby co miales napisac.
edit: jesli sie myle, a odnioslem wrazenie, ze zalezy ci na jakiejs opinii ( w koncu sie bronisz ), to napisz
cos wiecej niz glupkowane usmieszki, komentarze. przekonaj, ze masz wiecej oleju w glowiek niz kolesie co pisza ze nic nie musza. no chyba ze na wiecej ciebie rzeczywiscie nie stac.
offtopic. szukam piatego na pile. dzis, 20:00, poznan:)
śmieszni jesteście!Czepiacie się go ?! On tak odpowiada a co ma mówic? jak ciągle ktoś doniego na prv psize zadając pytania ... na forum o nim piszą... śmiejecie się z deda , nie wiem czemu nie był akurat przygotowany na to , a jak by był to niewiadomo jak by to się skonczyło , tacy odważni ?! stancie w nim na kyri oko w oko! Pozdro
Ps. Tetro niezwracaj na nich uwagi bo oni są naprawde śmieszni :D
śmieszni jesteście!Czepiacie się go ?! On tak odpowiada a co ma mówic? jak ciągle ktoś doniego na prv psize zadając pytania ... na forum o nim piszą... śmiejecie się z deda , nie wiem czemu nie był akurat przygotowany na to , a jak by był to niewiadomo jak by to się skonczyło , tacy odważni ?! stancie w nim na kyri oko w oko! Pozdro
kurcze, ja musze leciec a tu zrobilo sie tak slooodko :)
tetro badz dzielny. uszy do gory, sa jeszcze inne fora, sa jeszcze inne swiaty!
i refleksja na dobranoc: z ktora para oczu przyjdzie nam stanac prosto w oczy?:)
up :P
Hahahahahhahaha nie rozumiesz przenosni "oko w oko"
Idz do szkoły lepiej a nie się na forum udzielasz. Pozdro
Crazy Onion
02-02-2006, 19:51
Owszem zrozumial, za to ty nie zozumiales ironii B)
Owszem zrozumial, za to ty nie zozumiales ironii B)
nie, nie nie zrouzmialem. wtedy, nie zrozumialem. teraz juz wszytsko jest jasne.
caly post tallura byl juz ironia, ale tak subtelna, ze tego nie pojalem :)
tallur zwracam honor. tekst "oko w oko" w przypadku niektorych osob jest sam w sobie tak sarkastyczny, ze pomimo sciemy jaka napisales, pomyslalem ze mowisz powaznie:) serio:)
edit: tallurze milosierny, wiem ze poziomem roznie sie od gro osob chocby ciebie, ale pozwol mi sie jeszcze troche tu poudzialac. ludzie sie ucza na bledach, a ja mimo wszytsko jestem tez tylko czlowiekiem:)
Palek Demon
03-02-2006, 03:03
LOL
Gdybys mial inny nick w avarcie i na forum mialbys inne zdanie =S
hehehehehe
po 1 . mam neostrade
po 6 pa
/Tetro
Poradził byś mi co z tą neostradą robić :P
ja jak bym na neo chciał grać tak ostro to bym łapał dziennie 3-4 deady
("Urzytkownik został odłączony od usługi")
Morximal
03-02-2006, 07:53
zbierzcie sie w 10 osob i wpadajcie na niego na necro tak jak po tym filmie polacy, mial z 10 wpadow na necro i jakos wrzystkich zabil sam ahaha, ja jestem ciekawy czy jak dojdzie do wojny, ktos wyjdzie z pz jak zobaczy tetra ahahahaha. I nawet jakby uzywal bota to ja wam przypominam ze bot tylko strzela z sd a jesli gracie w ta gre "troche" czasu to strzelanie z sd to nie pvp =]
nom juz troche zamachow bylo na mnie na necro :D po 3-4 wpadali :D
naogladali sie filmow i kozaki lol
jak bym byl taka ciota na 1 war bym nie mial 7 fragow solo.
na 2 war bym padl a nigdy w pz nie siedzialem . ciagle sie bilem i mialem fragi
postarales sie o komentarz nie ma co. ale coz, pewnie pierw musialbys zrozumiec, zeby sie jakos do tego sensownie odniesc.
mi nie chodzilo o twoj lvl, tylko twoje postepowanie. nawet nie przyczepiam sie specjalnie do sharingu, bo wiem ze ludzie twojego pokroju zawsze trzymaja sie lawtwiejszej drogi.
klamiesz - bo to daje zysk i nie wiesz dlaczego mialbys nie robic czegos co daje jakis zyk. stosujesz pa - bo to jedyna droga na zdobycie powazania, respektu(dla niektorych: repeskt scisle sie laczy z obawa, szacunek jej nie potrzebuje) i dowartosciowania siebie samego.wyzywasz innych, bo prawdopodobnie sam czesto byles wyzywany(ludzie jak zwierzeta ucza sie od najmlodszych lat na tym czego sami doswiadczaja, a pozniej przejmuje te wzorce i postepuja na ogol podobnie). jestes pk - bo nie wszyscy chca sie z toba zgadzac, a to dla ciebie oznacza brak respektu, poza tym mozna zaimponowac kolega(na ogol latwo sie innych zabija z racji minejszych lvl i faktu ze uciekajac nie chca tracic pz i sami nie walcza).
wydaje mi sie ze jestes czlowiekiem ktory czerpie przyjemnosc z dokuczania innych, glebokim jak plytki ceramiczne, a wartosci ktore sa ci bliskie nie maja nic wspolnego z zadna z cnot.
i jesli nadal uwazasz, ze jest tobie czegos zazdroscic, to znaczy wszytsco co wyzej napisalem napisalem slusznie i nie musze sie juz martwic czy aby cie nie krzywdze.
a po co ci moj nick na kyrze? bo ja nie sprzedaje hmmow, i nic ode mnie nie wyludzisz. protekcji tez nie potrzebuje, bo ty przed soba samym mnie nie ochornisz:) jak juz to znowu kogos oszukasz, zlamiesz dane slowo i zabijesz, albo twoje kolezanki, kiedy bedzie do ciebie szedl po bohy. wiem, ze skogs mullen ma za uszami, ale z waszej dwoiki zdecydowaniej latwiej wierzyc w jego slowa. zresta nawet sie nie odniosles do tego co napisa.. bo niby co miales napisac.
edit: jesli sie myle, a odnioslem wrazenie, ze zalezy ci na jakiejs opinii ( w koncu sie bronisz ), to napisz
cos wiecej niz glupkowane usmieszki, komentarze. przekonaj, ze masz wiecej oleju w glowiek niz kolesie co pisza ze nic nie musza. no chyba ze na wiecej ciebie rzeczywiscie nie stac.
myslisz ze sie przejmuje co mowisz ;]? tak naprawde mam to gdzies mozesz se myslec co chcesz ale jedno sie liczy ze ty na forum se mozesz gadac nie pogadajac swojego nicku bo sie boisz a ja na kyrze rzadze i nic z tym nie zrobisz :) sam na to zapracowalem i mam ;] mowisz ze jestem pk .. hmm troche dziwne i ze latam oszukuje heh ciekawe kiedy mam na to czas ... jak jestem online to ciagle expie czlowieku ;] narazie nie mam czasu na *******y. pierw chce zrobic lvl i osiadnac to co chce. a red skulla to mam po wojnie zostal mi ;p .
papa i myslcie se co chcecie naprawde mam to gdzies ;] wazne ze nic nie mozecie mi zrobic :))) a to sie najbardziej liczy ;]
zbierzcie sie w 10 osob i wpadajcie na niego na necro tak jak po tym filmie polacy, mial z 10 wpadow na necro i jakos wrzystkich zabil sam ahaha, ja jestem ciekawy czy jak dojdzie do wojny, ktos wyjdzie z pz jak zobaczy tetra ahahahaha. I nawet jakby uzywal bota to ja wam przypominam ze bot tylko strzela z sd a jesli gracie w ta gre "troche" czasu to strzelanie z sd to nie pvp =]
ta wpadali na necro i jakos im nie wyszlo :P bylo po 8 fe nieraz :D i skerzy :D heh ja tam sie ciesze jak po mnie wpadaja przynajmniej free itemy :D oostatnio typ po mnie wpadl z kolega zabilem ich i bohy z jednego spadly ;D
Heh..każdy gra jak chce i jak lubi, jedni graja według zasad inni nie.Każdy ma prawo grać jak mu sie podoba bo to tylko gra nie realne zycie.Tetro~ ma wladze i to wykorzystuje, chyba to jest normalne, rzadzisz serwem to wszystko ci wolno.Nie wiem czy jest on PA ale na pewno jest PG:p z tego co przynajmniej widac w statystykach.Nie gram na tym serwie wiec wole sie nie wypowiadac.Aha a co do pvp tetro~ to wiem ze jest dobre bo widzialem go w akcji na arcani.To by bylo na tyle.:)
//Nagassh
Phoelerius
03-02-2006, 12:00
Aha a co do pvp tetro~ to wiem ze jest dobre bo widzialem go w akcji na arcani.
A to nie bylo czasem pvp jego amibota?:P
ahahaha
pozdrowienia dla calej ekipy z arcani, ktora przegrala woje bo tamci to byli hackerzy, sharerzy i w ogole tacy niedobrzy:)
nom juz troche zamachow bylo na mnie na necro :D po 3-4 wpadali :D
naogladali sie filmow i kozaki lol
jak bym byl taka ciota na 1 war bym nie mial 7 fragow solo.
na 2 war bym padl a nigdy w pz nie siedzialem . ciagle sie bilem i mialem fragi
jakis filmik moze? hehe, bo poki co to wszyscy widzieli tylko jeden.
lepiej daj jakis bo jak juz sie chwalisz jaki to jestes dobry, to pamietaj ze poki co
sie osmieszyles. nie tylko dedem ale i tlumaczeniami.
na to ze jest jestes jak sam napislaes "ciota" jest dowod, na to ze jestes taki dovry, poki co nie ma zadnego.
padl bys "na 2 war". kurcze, imponujace.
ne siedziales w depo? depo bylo by za male dla calej forsaken. nie musiales siedziec w depo bo LI siedzialo. zreszta czy ktos siedzi w depo czy nie to nic nie znaczy. slyszales cos o taktyce, rozsadku?
na arcani depo zdarzalo ci sie okupywac, wiesz jak cos piszesz, to sie wczesniej zastanow co.
edit: jeszcze jeden twoj "frag" mi sie przypominal. na 50 lvl, tuz przed tym jak wstapiles do council.
tez cie sfragowali koledzi LI. kurcze, zaczynam wierzyc w twoje slowa o dobrym pvp kiedy sily sa nieco bardziej wyrownane:) tych 2 twoich dedow nikt nie podwazy, twoje osiagniecia sa bardzo watpliwe(ale wszyscy czekamy na jakis film).
a na forum odnosisz se tylko do wyrwanych z kontekstu zdan. nie odpowiadasz na wszytskie pytania. wiekszosc najwazniejszych do ciebie adresowanych zostalo bez odpowiedzi.
w zasadzie to co piszesz ogranicza sie do autopochwal: mam swietne pvp, sam robibie lvl, rzadze a wy mi zazdroscicie.
ponoc masz 17 lat, to etap przedszkola powinienes miec juz za soba.
ta wpadali na necro i jakos im nie wyszlo :P bylo po 8 fe nieraz :D i skerzy :D heh ja tam sie ciesze jak po mnie wpadaja przynajmniej free itemy :D oostatnio typ po mnie wpadl z kolega zabilem ich i bohy z jednego spadly ;D
znowu fantazja cie poniosla, a bohy miales zwrocic. zamiast oszukales kolesia i przyczyniles sie do jego kolejnego deda. czy ty swiadomie gadasz takie bzdury czy sam siebie oszukujesz?
z ciebie tez troche ywpadlo tyhc free itemow.
i jeszczeraz zapytam: masz film z tych twoich osiagniec?
myslisz ze sie przejmuje co mowisz ;]? tak naprawde mam to gdzies mozesz se myslec co chcesz ale jedno sie liczy ze ty na forum se mozesz gadac nie pogadajac swojego nicku bo sie boisz a ja na kyrze rzadze i nic z tym nie zrobisz :) sam na to zapracowalem i mam ;] mowisz ze jestem pk .. hmm troche dziwne i ze latam oszukuje heh ciekawe kiedy mam na to czas ... jak jestem online to ciagle expie czlowieku ;] narazie nie mam czasu na *******y. pierw chce zrobic lvl i osiadnac to co chce. a red skulla to mam po wojnie zostal mi ;p .
papa i myslcie se co chcecie naprawde mam to gdzies ;] wazne ze nic nie mozecie mi zrobic :))) a to sie najbardziej liczy ;]
alez oczywiscie ze sie przejmujesz. sam w wywiadze z demonem napisales ze cie to "w****ia". zdecyduj sie. chyba ze podobine jak wczesniej twoj 10 letni brat siedzial przy kompie w czasie deda tak i wywiadzie uczestniczyl. wcale sie nie zdziwie.
ale to ze oszukujezz i wyludzasz, zabijasz bez powodu to fakt. podalem 2 konkretne przyklady, ktore wiem ze sie zdarzyly, wiecej nie pisalem bo juz nie mam pewnosci ktore to prawdziwe a ktore nie.
znowu pieprzysz glupoty. caly czas expisz. nie kupujesz manasow bo sie same robia, nie kupusze runow od innych bo tez sie same robia, nie handlujesz bo eq ktory sprzedajesz sam sie sprzedaje. litosci..wylysl cos lepszego, ot np ze masz golebie serce bedzie bardziej prawdopodobnym argumentem.
i jeszcze raz pytam po co ci moj nick? nie wierze zebys chcial sie nauczyc pisac po polsku, nie wierze zebys czegokolwiek chcial sie nauczyc.
w porzadku. rzadzisz na kyrze, ale to sie jeszcze moze zminiec. tak jak juz ktos napisal, relacje twoje z twoimi kolegami nie opieraja sie na przyjazni. to sie jeszcze omze skonczyc. ale nie przejmuj sie tibia to tylko gra.
aaa i jeszcze odnosnie tych twoich fragow. nic dziwnego ze miales duzo jelsi masz ten lvl, jestes ms i jako jedyny miales ue:) aha? :)
Heh..każdy gra jak chce i jak lubi, jedni graja według zasad inni nie.Każdy ma prawo grać jak mu sie podoba bo to tylko gra nie realne zycie.Tetro~ ma wladze i to wykorzystuje, chyba to jest normalne, rzadzisz serwem to wszystko ci wolno.Nie wiem czy jest on PA ale na pewno jest PG:p z tego co przynajmniej widac w statystykach.Nie gram na tym serwie wiec wole sie nie wypowiadac.Aha a co do pvp tetro~ to wiem ze jest dobre bo widzialem go w akcji na arcani.To by bylo na tyle.:)
//Nagassh
a zasady sa po to zeby je lamac? pusty slogan.
ludzie placa za to gre wiec wymagaja zeby reguly byly przestrzegane jelsi sami tych regul przestrzegaja, a wszytsko po to zeby rywalizacja byla uczciwa i roznice miedzy graczami opieraly sie na ich faktycznych umiejetnosciach grania, a nie ich "zaawansowanej technice".
tibie to gra, ale kosztuje realne pieniadze i realny czas. jelsi ktos korzysta nie ze swojej kasy, a zwykle i tak sie nudzi to moze faktycznie nie zrozumiec tego argumentu.
taka dygresja mi przyszla do glowy, ze takie gry maja duzo wieksze znaczenie niz sie wydaje. ludzie ktorzy swoje wartosci zaczerpneli z filmow sensacyjnych, pornoli i mtv przynajminej nie staja w bramach i nie zaczepiaja ludzi tylko siedza przy kompach. taka ich izolacja mi bardzo odpowiada.
nie widzialem tetra w akcji na arcani, ale jego pvp musialo byc rewelacyjne.
w koncu znalazl sie wsrod przegranych:)
tylko ze turtlesi to pewnie oszusci, szarerzy itd(wy z ery zero w tym widzieliscie przyczyne porazki). jakie to wsyztsko zabawne ze teraz np tetra o to podejrzewaja. wiekszosc z was jest taka sama i macie slusznosc podejrzewajac sie wzajem, bo z jednych botow korzystacie, a szaring jest czyms zbyt naturalnym dla wielu z was.
Robercik knight'cik
03-02-2006, 13:17
Co do Doorsa niezle piszesz ;P tetro przynal sie ze ma 22 letnia siostre (bedzie mial na kogo zwalac wine przy 2 dedzie o ile bedzie xD)..Tez mnie dziwi ze tyle przy kompie wytrzymuje ;/oceny w szkole tez pewnie ine lepsze ;p ale to jego sprawa ze poswieca tak duzo czasu na tibie...a tak apropo widizalem ostatnio na jakims otsie nick Palek Demon i jesli to byles ty ,to lekka lama jestes....(dedlem go z 3 razy :P)
Medivh Shady
03-02-2006, 13:20
Valais i doors , nie piszczcie tyle odpwiedzi pod soba :P , napiszcie to w jednej.
Pozatym zostawcie juz go w spokoju , nic wam to nie da bo i tak nikt sie nie przyzna ze dzieli postac z kims albo jedzie na botach , pewnie i tak w wiekszosci osub wypowiadajacych sie na tym forum robi to samo. Jak dzieli konto to jego sprawa i tak predzej czy puzniej to wyjdzie.
Wiec sadze ze nie ma sesu dalej tego walkowac.
up: masz racje, powinienem byl to napisac w jednej, ale boje sie ze on nie zalapie o co mi chodzi(nie zebym mu ublizal, tylko tyle jest tych watkow:)).
tak, walkowanie czy szaruje czy nie jest bezcelowe - gdybys widzial moj temat o price liscie na kyrze wiedzialbys, ze sam w to specjalnie nie wnikam - choc zdecydowanie nie powiedielam opinii ze to zawsze wyjdzie czy tym bardziej to jego sprawa.
no i chcialbym wedziec co jemu tak zalezy na moim nicku:)
Co do Doorsa niezle piszesz ;P tetro przynal sie ze ma 22 letnia siostre (bedzie mial na kogo zwalac wine przy 2 dedzie o ile bedzie xD)..
chcesz powiedziec, ze jak sie jeszcze postaram to dowiem sie ze jego dziewczyna ma na imie Filip?:)
a co do ocen, to chyba jasne ze nic tu sie nie zmienilo. ale, ze czesto jestem "na przekor" to akurat ocen bym sie nie czepial. raz, ze wcale nie musza byc wykladnikiem inteligencji, a dwa jelsi nawet dla niektorych sa, to dla mnie wazniejszy jest charakter i pewne wartosci niz ile dany czlowiek ma oleju w glowie.
a zasady sa po to zeby je lamac? pusty slogan.
ludzie placa za to gre wiec wymagaja zeby reguly byly przestrzegane jelsi sami tych regul przestrzegaja, a wszytsko po to zeby rywalizacja byla uczciwa i roznice miedzy graczami opieraly sie na ich faktycznych umiejetnosciach grania, a nie ich "zaawansowanej technice".
tibie to gra, ale kosztuje realne pieniadze i realny czas. jelsi ktos korzysta nie ze swojej kasy, a zwykle i tak sie nudzi to moze faktycznie nie zrozumiec tego argumentu.
Z tym ze tibia kosztuje nas realny musze sie zgodzic, a co do zasad to sa tacy co je lamia i tacy co ich przestrzegaja i tego nie zmienisz nigdy poniewaz kazdy czlowiek sie rozni, jednym PA sprawia przyjemnosc inni tego nie popieraja.Zrozum tez tych ludzi którzy spedzaja cale zycie przed kompem i zyja w wirtulanym swiecie, niech i oni maja troche pociechy z tego marnego zycia.Ja osobiscie nie wytrzymalbym tyle przed kompem, dla mnie to jest nie do pojecia ale inni jakos potrafia ale to nie znaczy ze musimy ich za to podziwiac a raczej wspolczuc bo skutki tego moga odczuc w pozniejszym czasie gdy zauwaza ze ich zycie to tylko 15 calowy monitor.
[QUOTE=doors]taka dygresja mi przyszla do glowy, ze takie gry maja duzo wieksze znaczenie niz sie wydaje. ludzie ktorzy swoje wartosci zaczerpneli z filmow sensacyjnych, pornoli i mtv przynajminej nie staja w bramach i nie zaczepiaja ludzi tylko siedza przy kompach. taka ich izolacja mi bardzo odpowiada.
Nie wiem czy w tym ostanim zdaniu chciales napisac "mi" czy "im".
Jesli "mi" to wnioskuje ze ty tez zaliczasz sie to tej grupy ludzi bez glebszych perspektyw na zycie.
nie widzialem tetra w akcji na arcani, ale jego pvp musialo byc rewelacyjne.
w koncu znalazl sie wsrod przegranych:)
tylko ze turtlesi to pewnie oszusci, szarerzy itd(wy z ery zero w tym widzieliscie przyczyne porazki). jakie to wsyztsko zabawne ze teraz np tetra o to podejrzewaja. wiekszosc z was jest taka sama i macie slusznosc podejrzewajac sie wzajem, bo z jednych botow korzystacie, a szaring jest czyms zbyt naturalnym dla wielu z was.
Po pierwsze nigdy nie nalezalem do EZ, wiec nie mow ze "wy".
Po drugie nie wiesz za duzo a temat tej wojny to nie komentuj.
Po trzecie ja nawet nie wiem jak te boty wygladaja bo nigdy tego nie mialem na kompie i nie mam zamiaru tego uzywac.
To by bylo na tyle z mojej strony.
btw.widze ze doors masz madre przemyslenia i wypowiedzi a to zadkosc na tym forum, ale nie zawsze te madre slowa musza byc sluszne;)
tak, nie "wy" tylko "oni" jelsi juz. tu sie pomylilem.
slusznosci sobie we wszytskim nie przypisuje. wlasciwie to w niczym. ja jestem bardzo skromnym kolesiem:)
zdanie "taka izolacja Mi odpowiada" w kontekscie kilku wczesniejszych znaczy tyle ze odpowiada mi to, ze tamci siedza przed kompem a nie w bramach.
Gothican
03-02-2006, 16:30
naprawde ladny wywiadzik =p
widac ze ten Tetro to spoko koles =p
LOL
Gdybys mial inny nick w avarcie i na forum mialbys inne zdanie =S
hehehehehe
Nie boje się swojego zdania i nie chce być anonimowy. Moje zdanie to moje zdanie i jak pisze je to każdy wie kto ja. Więc nie ukrywam się ze swoim zdaniem. Pozdro
Palek Demon
03-02-2006, 23:31
Co do Doorsa niezle piszesz ;P tetro przynal sie ze ma 22 letnia siostre (bedzie mial na kogo zwalac wine przy 2 dedzie o ile bedzie xD)..Tez mnie dziwi ze tyle przy kompie wytrzymuje ;/oceny w szkole tez pewnie ine lepsze ;p ale to jego sprawa ze poswieca tak duzo czasu na tibie...a tak apropo widizalem ostatnio na jakims otsie nick Palek Demon i jesli to byles ty ,to lekka lama jestes....(dedlem go z 3 razy :P)
To nieja :P niegram na ots tym nickiem zresztom w tibii tez :P
Coniektórzy startują z hasłem:
"Ujawnij się w grze i zobaczym czy będziesz taki mądry....."
Ja może w swoim imieniu odpowiem.... nie ujawnię się (co chyba logiczne), mam dobrą postać, w którą już włożyłem sporo pracy i nie mam zamiaru jej tracić...
A kolejnych kilka słów/pytań odnośnie samego Tetrocopa:
1. W zasadzie to mnie nurtuje jedno najważniejsze:
JAK WYTRZUMUJESZ 24h/dobę/7dni w tyg ?!!!
Zaglądam na jego stronę codziennie.... nie zdażyło mi się widzieć, żeby był w grze później niż kilka/kilkanaście minut po ss, no nie licząc dedów.... Jak mi na to odpowie to autentycznie się odczepię od niego.......
2. Podobnie jak Doors, nie czepiałbym się jego acc share, jednak niech wykorzystuje swoją siłę w nieco inny sposób... bo jak na razie nie znam żadnego PA, który usiedziałby na najwyższej pozycji na serwie tak długo..... pewnie wkrótce to się skończy
3. Skoro część i on sam, mówią że jest on PG, ma extra PvP etc. to ja chciałem spytać skąd u niego tyte dedów... na moje ktoś grający na takim poziomie nie powinien mieć żadnego deda... no ok. jeden mass kick... a co z resztą ? Przecież internet ma "super" <-- sam tak twirdzi !
No i jeszcze jedno.... z czase osobiście go zabiję i to nie na huncie.... a jeżeli komuś do śmiechu to plx nick z Kyry....
regs
edit:
za co zabiłeś Deamlor Thorion ?
Coniektórzy startują z hasłem:
"Ujawnij się w grze i zobaczym czy będziesz taki mądry....."
Ja może w swoim imieniu odpowiem.... nie ujawnię się (co chyba logiczne), mam dobrą postać, w którą już włożyłem sporo pracy i nie mam zamiaru jej tracić...
A kolejnych kilka słów/pytań odnośnie samego Tetrocopa:
1. W zasadzie to mnie nurtuje jedno najważniejsze:
JAK WYTRZUMUJESZ 24h/dobę/7dni w tyg ?!!!
Zaglądam na jego stronę codziennie.... nie zdażyło mi się widzieć, żeby był w grze później niż kilka/kilkanaście minut po ss, no nie licząc dedów.... Jak mi na to odpowie to autentycznie się odczepię od niego.......
2. Podobnie jak Doors, nie czepiałbym się jego acc share, jednak niech wykorzystuje swoją siłę w nieco inny sposób... bo jak na razie nie znam żadnego PA, który usiedziałby na najwyższej pozycji na serwie tak długo..... pewnie wkrótce to się skończy
3. Skoro część i on sam, mówią że jest on PG, ma extra PvP etc. to ja chciałem spytać skąd u niego tyte dedów... na moje ktoś grający na takim poziomie nie powinien mieć żadnego deda... no ok. jeden mass kick... a co z resztą ? Przecież internet ma "super" <-- sam tak twirdzi !
No i jeszcze jedno.... z czase osobiście go zabiję i to nie na huncie.... a jeżeli komuś do śmiechu to plx nick z Kyry....
regs
edit:
Jak ty go zabijesz kiedykolwiek to ja będe Chuk Norris.
A co do tego że on duzo gra to może to nei Tetro to Chuk Norris hauahuaha:) Pozdro
Palek Demon
04-02-2006, 22:15
@up Daj wreszcie spokoj i skoncz sie podlizywac tetro moze cie niezabije jak sie wylonczysz8o ja tez niewidzalem godziny zeby on nie byl online ....
=Midnight=
04-02-2006, 22:37
Tetro Aurelius: Hehehe nie byłem załmany poszlem sobie na Obsidie i zrobilem w 16 h jakieś 17 Master Sorca
Jestes boski! Po 1 jezeli grasz 3 lata w tibie to albo jestes idota albo jakims 10 letnim dzieckiem ktory nie wie ze "promocje" mozna kupic od 20 lvla wiec jak kur0a mogles miec 17 mastera?! Zrokowali cie HAHAH?! Czy moze twoj 10 letni brat pisal tego posta?! WoW Stykasz mi -.^
and btw: na Arcani tez nie sharowales konta panie Valais?; )
Your's Sting Ninja ; )
Co za debil :) Sorki ale nie moge sie powsztrzymac od wyzwania tego ulomnego psycholka. Domysliles sie ze nie mozna? Polaczyles fakty? GRATULUJE!! Ale czy kretynie musisz sie tak podniecac, a przy tym wyzywac kogo sie da?? Wiem, teraz tez cie wyzwalem, ale zalamales mnie. Po przeczytaniu twojego posta pomyslalem ze byles odizolowany od swiata przez jakies 10 lat, po czym weszles na forum, odkryles cos i nie mogles sie doczekac zanim o tym komus nie powiesz, podniecajac sie, ze wkońcu coś odkryles w swoim zasranym zyciu. Pa ;)
Też mam neostrade i raz na 8 godzin mi sie wylancza -.^ omfg kazdy tak mowi noob bo padl moze rzeczywiscie tak było był ktos u niego w hacie i patrzał jak siedzi 10 letni brat nie wiec poco takie fakty moze i padł i sie nie chce przyznac tez bym tak powiedział kazdy by tak powiedział bosz to człowiek nie robot człowiek robi błędy nie ze go bronie ale niektorzy zachowują sie jak banda kretynow no i co ze sharuje i heatuje ? hackną go to skonczy i sie skonczy wielki tetro.... jego postac to niech robi co chce
Pozdfo Bokser
Lord Wlodek
05-02-2006, 00:37
Wiecie kiedys pewniem madry czlowiek powiedzial "Jesli ktos robi 3 lvl dziennie i gra ponad 12 h na dobe to albo tibia mu musk przezarła albo acc sharinguje"
Mam to gdzies czy ktos sharuje czy nie ja gram 4fun i wali mnie to czy jestem best w lvl czy nie.Oczywsicie chcialbym byc best ale nie za taka cene.....mozna se to ulatwic i acconut sharingowac
Palek Demon
05-02-2006, 01:31
Też mam neostrade i raz na 8 godzin mi sie wylancza -.^ omfg kazdy tak mowi noob bo padl moze rzeczywiscie tak było był ktos u niego w hacie i patrzał jak siedzi 10 letni brat nie wiec poco takie fakty moze i padł i sie nie chce przyznac tez bym tak powiedział kazdy by tak powiedział bosz to człowiek nie robot człowiek robi błędy nie ze go bronie ale niektorzy zachowują sie jak banda kretynow no i co ze sharuje i heatuje ? hackną go to skonczy i sie skonczy wielki tetro.... jego postac to niech robi co chce
Pozdfo Bokser
Niewiem co z wy z ta neo moze macie pecha ja mam modem Thomson I jeszcze nigdy mi neo niewylonczyli(wczesniej mialem sagema ale przypadkiem xD zlecial na ziemie i wymienilem bez problemow) Dla mnie NEo ROXX:p
Protarus
05-02-2006, 08:43
Niewiem co z wy z ta neo moze macie pecha ja mam modem Thomson I jeszcze nigdy mi neo niewylonczyli(wczesniej mialem sagema ale przypadkiem xD zlecial na ziemie i wymienilem bez problemow) Dla mnie NEo ROXX:p
No coz ja tez mam neoostrade i morzesz mi wierzyc ze byl to ostatnio dostawca internetu ktory mogl mi go podlaczyc.Wyboru tego zalowalem wielokrotnie. Otuz zaraz po wakacjach bardzo ladnie rozkrecilem sie z expieniem i szlo mi naprawde dobrze az do momentu kiedy zaczely sie lagi i kicki tak czeste ze przez miesiac nie moglem grac......
@up Daj wreszcie spokoj i skoncz sie podlizywac tetro moze cie niezabije jak sie wylonczysz8o ja tez niewidzalem godziny zeby on nie byl online ....
Takk podlizuje sie tak oczysicie , ja go w tibi nie widuje niegadam z nim nie mam protekcji , tylko tu wygłaszma swoje zdanie , bo każdy am do takiego eh prawo ?! nom ma więc się odwal :P
jak mozna nie spać 4 dni? nawet mi sie to nie udaje
Jak ty go zabijesz kiedykolwiek to ja będe Chuk Norris.
Wiesz mi sie wydaje ze on go predzej zabije niz ty bedziesz na tyle samodzielny zeby sie nie musiec mu podlizywac. A moze Tetro zacznie nosic uhy na necro bo chcialbym zaznaczyc ze nie mial uh jak padl wiec hmm super z niego kolo skoro chodzi bez uh i jeszcze super sie leczy z many
A co do tego że on duzo gra to może to nei Tetro to Chuk Norris hauahuaha:) Pozdro
Rzeczywiscie zabawne, powiem ci, jestes zalosny jak te dzieci ktore szukaja tylko wygodnego miejsca w jego dupie zeby byc bezpiecznym
Wiesz mi sie wydaje ze on go predzej zabije niz ty bedziesz na tyle samodzielny zeby sie nie musiec mu podlizywac. A moze Tetro zacznie nosic uhy na necro bo chcialbym zaznaczyc ze nie mial uh jak padl wiec hmm super z niego kolo skoro chodzi bez uh i jeszcze super sie leczy z many
Rzeczywiscie zabawne, powiem ci, jestes zalosny jak te dzieci ktore szukaja tylko wygodnego miejsca w jego dupie zeby byc bezpiecznym
Omg ziomek weź się utop w kiblu , Tetro mnie nie chorni ani nic z tych rzeczy to jak moge mu się podlyzwać ?! poprostu wyrażam swoje zdanie a że ono śmnieszne bo wasze argumenty przeciw niemu też śmieszne. Tetro obiecał mi film jak z 100 na 105 bez snu nabija;] zobaczymy:P
Tetro obiecał mi film jak z 100 na 105 bez snu nabija;] zobaczymy:P
a raczej .. nie zobaczymy:) ale wiara gory przenosi a mlode ufne dziewice sa w cenie wiec moze moze..
a raczej .. nie zobaczymy:) ale wiara gory przenosi a mlode ufne dziewice sa w cenie wiec moze moze..
omg żal mi Ciebie , jeszcze się zdziwisz jak nakręci;p
up^ zal tobie mnie bo nie wierze w to co ponoc tetro tobie obiecal? och, doprawy kiedy pomysle, ze poddalem w watpliwosc slowa tertra ojca nam milosciwie panujacego zawsze prawodmownego a nie jak wielu sadzi falszywego, zaklamanego i obludnego dzieciaka ktory w tibi odnalaz sens swojego istnienia, to faktycznie nawet ja sam zaczynam uzalac sie nad swoim losem.
a gdybys ty wiedzial co je jeszcze w pierwszym odruchu o tobie napisalem, czego jednak nie zdecydowalem sie zamiescic, to wtedy dopiero bys mnie zalowal. chyba uronil bys ostatnia lze nade mna bidula.
do tej pory moje zycie bylo jak sen, ty jednak sprowadziles mnie na ziemie. twoj zal trafil mi tak gleboko [..] gdzie az swiatlo nie znajdzie drogi wiec przestan mnie juz prosze zalowac bo to cholernie niewygodne siedziec na moich 4 literach z toba czy tez twoim zalem w srodku.
up^ zal tobie mnie bo nie wierze w to co ponoc tetro tobie obiecal? och, doprawy kiedy pomysle, ze poddalem w watpliwosc slowa tertra ojca nam milosciwie panujacego zawsze prawodmownego a nie jak wielu sadzi falszywego, zaklamanego i obludnego dzieciaka ktory w tibi odnalaz sens swojego istnienia, to faktycznie nawet ja sam zaczynam uzalac sie nad swoim losem.
a gdybys ty wiedzial co je jeszcze w pierwszym odruchu o tobie napisalem, czego jednak nie zdecydowalem sie zamiescic, to wtedy dopiero bys mnie zalowal. chyba uronil bys ostatnia lze nade mna bidula.
do tej pory moje zycie bylo jak sen, ty jednak sprowadziles mnie na ziemie. twoj zal trafil mi tak gleboko [..] gdzie az swiatlo nie znajdzie drogi wiec przestan mnie juz prosze zalowac bo to cholernie niewygodne siedziec na moich 4 literach z toba czy tez twoim zalem w srodku.
Wyjdz do biblioteki usiądz w ciszy i medykuj tam twoje meisjce. Obiecał mi jak z nim rozmawiałem nie wiem czy nakręci , srał na to pies ale ja wiem ze on nie dzieli konta bo moj best frends z nim nieraz hunci i zna go ;]
tak juz zdecydownie lepiej.
ja tez nie wiem czy nakreci, ale wydaje mi sie to na tyle malo prawdopodobne ze sobie pozwalam na smiech.(moze to zmobilizuje tetra do nakrecenia takiego filmu):)
Medivh Shady
07-02-2006, 06:31
i co wam to da ze zobaczycie filmik na ktorym nabija te 5 lvl , bo mozna sie gdzies zaszyc na jeden dzien i grac w pare osob , jeden spi drugi gra , a filmik i tak sie kreci na jednym kompie :)
wiec nie ma sensu takie *******enie o niczym bo i tak sie nie dowiecie czy szaruje.
Medivh Ty grasz na Kyrze? bo z tego co widze jestes retired moze grasz na Kyrze?
Medivh Shady
07-02-2006, 15:15
Medivh Ty grasz na Kyrze? bo z tego co widze jestes retired moze grasz na Kyrze?
nie nie gram na kyrze , nie mial bym czego tam szukac B) , a retired mam bo mam problemy z kompem
omg żal mi Ciebie , jeszcze się zdziwisz jak nakręci;p
No i jak tu nie myslec ze cie chroni skoro caly czas broisz jego dupy, nie odchodzisz ani na krok od "racji stanu". Ja juz nie mam nic do powiedzenia bo i tak znajdziesz jakies glupie "ale".
No i jak tu nie myslec ze cie chroni skoro caly czas broisz jego dupy, nie odchodzisz ani na krok od "racji stanu". Ja juz nie mam nic do powiedzenia bo i tak znajdziesz jakies glupie "ale".
Racja stanu to to co ja mówie , prznajmniej w moim przemkonaniu!Nie potrzebuje ochrony tak mi się wydaje bo staram się nie wchodzić nikomu w droge! :)
Medivh Shady
07-02-2006, 18:30
Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
z 92 na 100 w 2 dni -.-
Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
z 92 na 100 w 2 dni -.-
taa bys mial wolne expowisko i dostatek run tez bys wbil :D
Medivh Shady
07-02-2006, 19:05
ja nie bo nie jestem tak *******niety jak on ;P ze tyle gram
Palek Demon
07-02-2006, 23:05
taa bys mial wolne expowisko i dostatek run tez bys wbil :D
skoncz juz przytakiwac ze "tertro najlepszy""tetro niescharuje" itd KAzdy cie ma dosc wienc skoncz mu wchodzic w DU*E
Luc'Infernus
08-02-2006, 08:25
tekst roku ;D kocham kyre
17:53 Street Igiss: Niedlugo piszemy mail do wladz Tibii o twoje IP, zlokalizujemy cie i przymkniemy za amfe 17:53 Street Igiss: wyjedz z kraju
Willex rox, i tyle, ten char mialby teraz spokojnie ponad 40-50 lvl jak nie wiecej, ale zracji szwedow zostal zjechany z 20 na 12 lvl -.- ***..ne thiefy.
Mr.Samochodzik
08-02-2006, 19:00
1.OMG! 9h dziennie i uwaza, ze nie jest uzalezniony od Tibi, no w sumie nie jest to uzaleznienie ale choroba. Tetro ja bym sie na twoim miejscu zastanowil jaki sens ma twoje zycie ...
Żaden nałogowiec nie powie ci że jest uzależniony...chyba że juz zauważył że wszystko się sypie...szkoda chłopak(ów?).
edit:
Jezeli cie to naprawde ciekawi to gadalem se z typem i nagle on zaczol cos o tetro gadac a ja powiedzialem "hahaha tetro lol, yordiq plx" dokladnie te slowa. Jakis dupoliz to skopiowal naszemu kochanemu tetrocopowi i po paru minutach wpadl, ***nol mi z sd i ue i ktxbye. Potem jeszcze chcial odemnie 30k ale koledzy z nim pogadali i dal mi spokoj, pare dni temu mnie hackneli, rookneli i zbanowali wiec bye bye Kyra. :D
Yours
Deamlor Thorion
Wiecej fety pauler WIECEJ MOCY
Casteama
16-02-2006, 17:22
esh...Wiecej osob z Pain mnie drażni chodziasz to moja gildia oczywiscie PA jest bylo i bedzie czy to isara czy furora czy polacy czy swe czy gildia panujaca czy nie poprostu hlvl nie ponoszą konsekfencji PA (są wyjątki)
99% tibijczykow by byla PA gdyby miała lvl
royal oski
16-02-2006, 17:22
Widzialem filmik jak pada tetro Aurelius I jestem w 100% przekonany ze to nie on siedzial przy kompie, bo jezeli koles robi tyle lvl'i w takim czasie to napewno by wiedzial co robic w takiej sytuacji jakiej padl. Ale naszczescie pokazal mu jak sie zabija noobow (Rook) haha xD
spec4rever
16-02-2006, 19:58
Hiho:].Niewiem czy dobry dział jak nie to proszę modów Aby przenieśli
Zamieszczam krótki wywiad z tetro ;)
Ja: Czesc Czy masz czas i mógłbym zadać kilka pytać prowadze wywiad dla tibia.pl =]
01:47 Tetro Aurelius: k
Ja: Przedstaw sie krótko ile masz lat,skąd jesteś i kiedy zaczoleś pierwszy raz swoją przygode z tibią??
01:48 Tetro Aurelius: Mam na imię Tomek mam 17 lat zaczelem grać pierwszy raz w Tibie z 3 lata temu
01:49 Tetro Aurelius: jak Danubia powstala
Ja: jaką profesję wybrałeś na początku i co osiągnołeś lvl/skile
01:51 Tetro Aurelius: Moja pierwszą postacią był Paladyn 15 level którym trenowalem Sworda bo niewiedziałem co to jest Tibia a skile z 30/24
Ja:aha =) co cię pociągneło by grać dalej jak wiadomo tibia ze swoją grafika nieprzyciągała dużo fanów jednak teraz gra w nią mnóstwo ludzi ludzi
01:55 Tetro Aurelius: Hehe.Kolega pokazał mi tą grę i siedzieliśmy kiedyś razem na cafe i graliśmy tak dla beki aż zaczełem grać
01:58 Tetro Aurelius: ale jest dla normalnych ludzi :)
Ja:Miałeś jakąś przerwe po hacku ??byleś zapewne zalamany?? czy odrazu wzięłeś się za 2 chara?
02:12 Tetro Aurelius: Hehehe nie byłem załmany poszlem sobie na Obsidie i zrobilem w 16 h jakieś 17 Master Sorca
Koledzy powiedzieli że jest nowy serv i odrazu poszedłem na kyre
Ja:Ok Było mi miło może chcesz kogoś pozdrowić ?? ;) i dzięnki za wywiad !!=)
02:26 Tetro Aurelius: Hehehe Pozdrawiam all NG Hail NG
02:26 Tetro Aurelius: i oczywiście Tibie.pl
ok Sorry za błędy Comment plx :)
JAKA SCIEMA JA TEZ GRALEM NA KYRZE OD SAMEGO POCZATKU I TETRO BYLES PONAD 7-8 DNI ONLLINE NIEBYLO CIE MAX 30-1H TO JEST NIEMOZLIWE I ALL O TYM WIE JESTES NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB I TYLE JA NIEWIEM JAK LUDZIE MOGA WIEZYC W TE BZDURY ?? NOO CHYBA ZE TY SPISZ W CIAGU DNIA PO 30min-1H ......
Wiecej fety pauler WIECEJ MOCY
MWOAHAHAHAHA
4 dni bez snu ? Ludzie ja bym takiego juz na jakis odwyk wysłał, nie wiem jak wy możecie mu jeszcze gratulować ? Czyba tego że nie zrezygnował jeszcze ze szkoły. Ja w przeciwienstwie do was, wspołuczuje mu tej choroby ( tak to juz jest choroba, a nie nałóg ). I moze pan Tetro powie nam ze jest otoczony gronem kumpli, z ktorymi czesto sie spotyka. Ze uprawia jakies sporty ? Jezeli tak to przepraszam ale ja nie uwierze. Zrobie mały offtopic : Kiedys odnotowano pare smierci w skutek odwodnienia organizmu, a chodzilo tutaj o skosnokich i o gre StarCraft. Rekord to 28 h , pewnie wytrzymal by dluzej ale wiecie...
Jeszcze raz to powiem , choc pewnie Tetro tu nie zaglada.
LECZ SIE CHLOPIE, BO NIEDLUGO BEDZIE JUZ ZA PUZNO.
Mam nadzieje ze to wyjatek w naszym kraju.
Ale jak na siedemnastolatka, to koleś z ortografią kruchutko^^
Dij'Ihsus
17-02-2006, 13:08
jak on nie sharujr to ja mam ***a na nodze.....
wszyscy wiedza ze gra z kumplami i glupa pali ze nie i ze zazdroszcza!omg
a i jak on ma 17 lat to ja 80
moge sie zalozyc ze to jego srednia(wszsytkich palyerow tetro)
a akruat trafilo na 11 latka
moze zacytuje "poszlem"
Dj filip
17-02-2006, 13:48
raczej dzielisz konto ty kulaczku i ostry. jestem od ciebie z wioski to troche wiem.
btw zacznij chodzic do szkoly bo znuw nie zdasz chyba juz 3 raz co?
pauler to pala ! ;-)
eheheehehe zgadzam Się. Evilek nawet z Ziomkiem na kyrze nieporozmawia:D :D | Czyżby Paulerek Stał się tak ważny że niemoże pogadać z zemną ?:D 8o 8o 8o
@edit
Filip Cioto zamknij się i Spadaj na elysie. Dobrze wiesz że Pauler był spoko. A w wiosce to ty mieszkasz(są na to dowody) ale niestety nikt niezna twojej planety UFO!
raczej dzielisz konto ty kulaczku i ostry. jestem od ciebie z wioski to troche wiem.
btw zacznij chodzic do szkoly bo znuw nie zdasz chyba juz 3 raz co?
znuw ?????!!!!!!?!?!!!!11onehunderteleven1
que?
amigo?
GHHAHAHAHAHAHA odrazu mowie ze przeczytalem komentarze do tej strony, i do tego bezsensownego posta Tellura ktory wkopal sie jak totalny noob !!
Doors napisal genialną ironie "z ktora parą oczy przyjdzie nam sie zmierzyc"
Tellur ty tępaku chodzilo mu z ktorym ownerem przyjdzie nam sie zmierzyc ghahhahahahahahahahahaha
@topic: Wywiad nawet fajny ;p Co do sharingu owego Tetra Aureliusa uważam, że sharuje ... dla mnie nie jest realne żeby w takim czasie nabić 100 lvl.
@offtopic: Tetro, wcale nie jestes taki mocny ;) Zobaczysz co z tym światem zrobi Xeretza, znamy z Galany jako Jejihev.
Hail Xeretza ! =]
Piotrek Marycha
17-02-2006, 23:13
tetro jak dla mnie to sharuje az sie kurzy, on wspomina ze w tygodniu robi 1 lvl dziennie - pilczcie sobie 40 x 1lvl ?? liczac ze w weekendy robi 4 lvl na dzien to i tak sie nie zgadza
thewojtek
18-02-2006, 01:07
@topic: Wywiad nawet fajny ;p Co do sharingu owego Tetra Aureliusa uważam, że sharuje ... dla mnie nie jest realne żeby w takim czasie nabić 100 lvl.
@offtopic: Tetro, wcale nie jestes taki mocny ;) Zobaczysz co z tym światem zrobi Xeretza, znamy z Galany jako Jejihev.
Hail Xeretza ! =]
Artuen, jak zawsze masz racje Xaretza Zownuj3 kyre -,-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.