Pokaż pełną wersje : [FURORA] - Annihilator
Ekipa YYPP :
2 Palki i 2 Knighty
A czy sie udalo obczaicie sami
http://rapidshare.de/files/11997994/anihilator.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4839
Inhabitant of Morgana
28-01-2006, 09:43
rehost blx
Yeah Moje gratulacje :cup:
Bjoern Shu
28-01-2006, 10:48
']Yeah Moje gratulacje :cup:
cieszymy sie razem z toba -.-
ale mozesz dac rehosta ?>.>
Boże :| gratz wykonania ale oczywiście bez auto-uherów ani rush...
Jalokowy_
28-01-2006, 10:51
Gratz ;):) :)
Big Gratz dla Pavodiego i calego skladu ktory wykonal Ani :)
Good Job :D
GZ ale bylo by jeszcze lepiej gdzyby bez botów
Dark Brozyn
28-01-2006, 17:58
dobrze że bez bota
gz anyway
kostooch
28-01-2006, 23:51
Pavodi, gz patentu z ice rapierami.
signed,
ziom z furory
Thristen I
29-01-2006, 00:52
00:48 Yenx: we rox
00:48 Pasterz the Axemaster: HAIL HAIL
Tak macie racje, teraz wyslijcie Bombonierke i bilecik "Dziekujemy ci tworco tego wspalnialego Bota"
n/c
Nie pisze ze tez robilem bez bota czy z botem, a wystarczy ze Xadam loknie wasz filmik i bany sie posypia bo jeszcze przed roomem widac ze go testujecie..
ale i tak gratz nowego toporka
Kur*a jak mozna wykonac cos na co sie czeka od poczatku Tibi,ANihilator jest marzeniem...a wy Z***aliscie to Uzywajac bota..n/c
Spawacz_xD
29-01-2006, 06:47
gratz wykonania anhi ;p
Kagonesti
29-01-2006, 17:08
Tak macie racje, teraz wyslijcie Bombonierke i bilecik "Dziekujemy ci tworco tego wspalnialego Bota"
n/c
Nie pisze ze tez robilem bez bota czy z botem, a wystarczy ze Xadam loknie wasz filmik i bany sie posypia bo jeszcze przed roomem widac ze go testujecie..
bny sie nie posypia... dlaczego? bo wedlug zasad z tibi filmy i screeny nie sa uznawane za dowod - za latwo to podrobic. zalozmy zenie lubie pana x robie film jak oszukuje zmieniam jego imie (ja osobisice nie wiem jak to zrobic w rec ale wiem ze jest to mozliwe) wystawiam na jakims forum (np tibia.pl) pod ksywka pana x i potem report link do tego filmu i sie smieje ... :P wiec za cos takiego bana sie nie dostanie ...
pozdrawiam
Thristen I
29-01-2006, 17:37
Up.
Tylko pomysl ze Gm Xadam jest polakiem i bankowo na to forum zagląda..
wiec ma ten temat jako dowod'
n/c
TRUE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie moge..... jaki czlowiek ztworzyl tego przekletego aimbota (to jest pytanie retoryczne bo byl to spleen:P)? Ludzie przeciez oni tego anihi~ zrobili bez zadnego wysilku...najbadziej rozmieszyło mnie to gdy któryś z nich powiedzial o mało nie dedlem raz mialem reda :/ Psujecie sobie zabawe gry tymi aimbotami :/
Normalnie bym pogratulowal zrobiena anihi~ ale w takim stylu to nawet zupelny idiota ktory kupil postac na allegro moze zrobic ten quest.
Gratuluje sprawnego otwierania backpacków
Fire Necromacer
29-01-2006, 18:45
Ja pogratuluje osobie co zrobiła tego bocika, a panom podziekujemy za świetną reklame tego bota i jako taką instrukcje obsługi -.-
Daj n00bowi z rooka 100 level i tego bota to ci wykona tego questa pijąc herbatkę przed kompem...
Zauważylem, że Taifun Devilry chce robić tego questa na 200 (!!!) levelu...
powodzenia, ciekawe ile osób do tego czasu zabijesz, żeby ciebie nie prześcigneli?
Lord Sys
29-01-2006, 19:06
Gz tak trudnego questa, ale jednak boty psuja zabawe. Kazdy uzywa bota a prawdziwym wyczynem bedzie zrobienie tego bez programu. C ya
hehehe
Po 1 Gratz sonsiad
Po drugie bot byl zrobiony przez jednego z nich
DaNiO149
29-01-2006, 19:17
Nono ładnie ładnie ;] Wielkie Gz!
BTW. Na *** takie teksty ze z botem... Nie wiem ale czy sobie wyobrazacie 103 EK bez macro jak przechodzi anhi? -.-
REHOST niech ktoś da na rec
REHOST niech ktoś da na rec
Zenuś o co ci biega?
@topic gz dla makra
Bjoern Shu
29-01-2006, 20:46
BTW. Na *** takie teksty ze z botem... Nie wiem ale czy sobie wyobrazacie 103 EK bez macro jak przechodzi anhi? -.-
hmm jak by to powiedziec ale jestes lekko glupawy :/
jak wg. Ciebie robili Anni na Antice??
zanim cos palniesz to pomysl 2x
da sie zrobic Anni bez bota.
to mogl zrobic 115 lvl i zrobic bez bota...Niema pospiechu.
Trep Malitu
30-01-2006, 09:53
Gratz wykonania Annihilatora przez kolejną ekipę z Furory :) Ale to bot za was wykonał prawie całą robotę :p Mogliście spróbować bez może by się udało, w co wątpie :p Ale wiem że chodziło tylko o posiadanie rarów :) ... Może ja się zabiore za Anni~ tylko w tym problem, że Tibia mnie już znudziła :p I nie mam weny poexpić ... Jeszcze raz Gratz wykonania questa :p ;)
Kaczy'vook
30-01-2006, 19:20
19:00 Saunir: robnisz cos ciekawego?
xD To mnie razwaliło :D:D
Gz Anihi :):), gdybys ustawił bota na 1200Hp bys miał mniejszy hardcore :)) - ten z długim nickiem, nie pamiętam :))
Lamki na bocie wykonuja questa ktory jest marzeniem wielu tibijczykow...
Nic co bylo by warte obejrzenia...
Co zabawniejsze jest ze zaraz po odebraniu nagrody
podniecaja sie ze wykonali questa...
Noobs??
Czekamy teraz na drugiego pastucha! :P
Lamki na bocie wykonuja questa ktory jest marzeniem wielu tibijczykow...
Nic co bylo by warte obejrzenia...
Co zabawniejsze jest ze zaraz po odebraniu nagrody
podniecaja sie ze wykonali questa...
Noobs??
A czy ty byś wywalił SCA czy SoV'a do kosza?
Hi.
Noob.
Yes.
Bye.
Gz wykonania.
Szkoda tylko że z botem, ale przecież większość ludzi którzy robią Ani jadą na bocie, więc po co te oburzenia że niby nooby itp.
Zgadzam się ze swoimi przedmówcami że ten tekst mnie rozwalil.
19:00 Saunir: robnisz cos ciekawego?
Pozdrawiam.
Najs...
bot X(
Yhhh qest tylko dla rarow.. 0 przyjemnosci z gry macie chlopaki widze... ;X
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.