PDA

Pokaż pełną wersje : OD Którego lvl na gsy na poh pallem ??

Kalejdoscop
28-01-2006, 11:57
Mam palla 40 lvl i nie wiem czy moge chodzic na poh na gsy mam bohy takze nie wiem czy jeszcze t ring i czy to sie bedzie opylac ;]

Snajperov
05-02-2006, 00:22
Mam palla 40 lvl i nie wiem czy moge chodzic na poh na gsy mam bohy takze nie wiem czy jeszcze t ring i czy to sie bedzie opylac ;]

jak dobry skill z dista to owszem :) , co do oplacalnosci to uwazam ze moze sie oplacic chyba ze GS cie dopadnie to zejdzie pare UH :evul:

Vil
05-02-2006, 01:10
jak go gs dopadnie to faktycznie zejdzie, ale on a nie uhy.

Vonath
05-02-2006, 13:23
To jest tak, na 43 lvl ubiłem 6 GSów solo ( nie na raz rzecz jasna) i poszły mi na wszystkie 2 UHy, i kilka Vit. Miałem założone tylko BoH, biegnąc po prostej +- beigłem z szybkością jak on, kiedy latałem wokół krzaków zdarzyło mu sie mnie hitnąć, ale z zapasem 500hp+ to nie taka wielka tragedia. Uciekając wokół krzaków trzeba uważać na posion spiderki, które mogą skutecznie przyblokować, zarówno Ciebie jak i GSa ; ) Czy ja wiem czy to sie opłaca... Z nudów możesz sie przejść, a co do opłacalności to koło 50-55lvl najwcześniej z skillem 80+. Teraz z lepszych potworów polecam solo spawn dragona w d lair w veno [ten resp całkowicie na prawo]. Biega po powierzchni, jest dużo miejsca na ucieczkę, można biegać wokół skałki, respi się raz na 4min, wiec exp wcale nie jest taki zły. Mi schodzą tylko Vity. Przeważnie się zwraca, a jeśli nie to zawsze jest nadzieja na to, że przy następnym wypadzie wypadnie Wand Of Inferno...

Vil
05-02-2006, 13:40
Juz szybciej bedzie expic na guardach ..

Snajperov
05-02-2006, 15:24
700 expa na 4 minuty ? no chyba nie zdbyt duzo :) popieram to ze lepiej na guardach bedzie mu sie expic:o

Waleczne'Serce
05-02-2006, 16:05
Ja miałem paladina na 38 i gs'a solowalem ale skile mialem niezleB)
wszystko zalezy od skili mniej od levela:]

ketsok
05-02-2006, 16:34
Ja miałem paladina na 38 i gs'a solowalem ale skile mialem niezleB)
wszystko zalezy od skili mniej od levela:]

taak a bajki to mzoes zopowiadac kolegom...na 38 lvlu nic ci skile nie dadza, gs sie latwo dojdzie i papa

szczerze mowiac moim zdaniem na 40 lvl gsy solo palkiemt o ryzykowanie zycia... ja na 54 lvlu , z bohami solowalem gsy i zdarzalo sie ze mnie dochodzil, jak wrzucil max haste to po prostej dochodzil mnie lekko... tak wiec moim zdaniem zbyt duze ryzyko/ ew stara uh

Vonath
05-02-2006, 17:53
@ upup

Oczywiście, że nie zadużo ale napisałem, że jeśli chodzi o exp na silniejszych potworach, to polecam tamte dragi. Ja tam czasem chodzę jak guardziki są full ; )

Kalejdoscop
05-02-2006, 19:07
Thx ja zsolowalem gsa na bloodherbie niezbyt oplacalne nie wiadomo czy jest blisko czY nie tro na wyczucie zxlecialo mi z 5 vit ;] techniką wchodzona

spider-bialystok
05-02-2006, 20:14
Gsy dla pala to tak 55+lv bohy obowiazkowo +znajomosc terenu i dobra technika uciekania zeby w miare sensownie expic.

Markizek666
06-02-2006, 00:06
Właśnie nie wiem... Czytalem że Gs dogoni 65 lev na Haste, weic 40 lev+ Boh (podobno daje 40 punktow szybkośći) to bęndzie szybkość 60 levela. 40 lev+ Boh+ Time ring (daje podobno 60 punktów szybkośći) bendzie 90 lev!!!
A GS dogonic może. 40 lev+ BoH+ t-ring i haste to spokojnie a to juz ponad 100 lev szybkosci. Prosze niewyzywajscie mnie od noobow ale poprostu nie wiem i opieram sie na tym co wiem od kolegów.

Sam mialem pala, ale 3 dedy i koniec z nim heh miałem isc na GSa na 39 lev lecz cykora miałem z 72 skillem :)

Thx z gory za odpowiedź.:)

Dark Sznaucer
06-02-2006, 13:07
Jak tu gadamy o GS'ach to nie bede zakladal nowego tematu:
MaM pytanko: Od ktorego lvl'a i skilla moglbym spokojnie uhajac sie podkreslam SPOKOJNIE ubic GS'a z Giant Swordem i runkami - (jestem knightem)??? (Wiem ze to waste ale tez fajna zabawa):)

A co do tematu mysle ze dasz rade ale to bez sensu gdzy ryzyko jest za duze, lecz 4fun zawsze mozna sprobowac. Miej pod lapka bohy t ring i jak masz pacc utani hur wtedy nie powinno byc porblemow.

Zabijaka Barxuss
07-02-2006, 10:59
jezeli masz dobry distance fighting to dasz rade. Mojemu kumplowi (31 lvl) z srednim eq poszedlem na gs - moj kumpel mial calkiem niezly distance fight i zaj... zarypalem gs z boltow, caly czas sie uhajac - to dla tych co nie maja laggow.... powodzenia 3-mie ksciuki lol B) hehehe

ketsok
07-02-2006, 23:46
re up, jedyne co cie tu usprawiedliwia to wiek 13 lat... ile razy mozna mowic... Gs na lvl ponizej 50 palkiemt oc zyste szalenstwo!

Karoleer
08-02-2006, 07:26
gs ponizej 70 lv na Celescie to jeszcze wieksze szalenstwo ; p

ReLies
08-02-2006, 10:08
Jeżeli chcesz isc na bezstresowy hunt na PoH z Gs`ami musiałbyś nabić mniej-wiecej 60+ z BoH`ami oczywiście. No i w razie czego przydałby ci się t-ring lub jeżeli masz to czar haste (Pacc Required). A w sprawie opłacalności to wole guardy.

Thor,hil,haw
08-02-2006, 13:59
Biezesz blokera na 35 lvl knighta i idziesz
czasem sie bedzie oplacalo a czasem nie
tak juz bywa:D

Thor,hil,haw
08-02-2006, 14:01
aa i tak apropo ty co mowia ze padniesz
Ja chodze na gs sam bez blokera a mam 30 lvl sorc i nie padam
ale trace jakies 7 mf
za to moze wypasc k legs
mi wypada na 1 expie ok 3 plt.arm i k arm
i to sie opylaB)

Rilo
08-02-2006, 14:25
Wiesz ja ziolem gs na solo na 45lvl w bochach i time ringem robilem go na krzakach ;) w sumie to ja mu dzide chcialem walnoc bo mi z nienacka wylazl ale go zabilem :D to bylo nie chciane nie planowane solo:P:cup: :cup: :cup:

Kojotes
08-02-2006, 19:06
Teraz czas na mnie: na 1h huntu na GS-ach (68 lev, bohy, okazyjnie utani hur), 3 pająki dogoniły mnie (jak mialem utani hur), kilka dogoniłoby mnie, gdyby nie to że wcześniej padly, sporo było tak samo szybkie jak ja.
Inna sprawa że gram na amerykańskim serwerze, oraz tego dnia lagowało, jednak weźcie to pod uwagę, zanim się wybierzecie na POH na niskim levelu.

Dark Sznaucer
09-02-2006, 00:45
Jak tu gadamy o GS'ach to nie bede zakladal nowego tematu:
MaM pytanko: Od ktorego lvl'a i skilla moglbym spokojnie uhajac sie podkreslam SPOKOJNIE ubic GS'a z Giant Swordem i runkami - (jestem knightem)??? (Wiem ze to waste ale tez fajna zabawa):)

A co do tematu mysle ze dasz rade ale to bez sensu gdzy ryzyko jest za duze, lecz 4fun zawsze mozna sprobowac. Miej pod lapka bohy t ring i jak masz pacc utani hur wtedy nie powinno byc porblemow.

Moze mi ktos odpowiedzec na to co wyzej napisalem?

Fiszbin
09-02-2006, 21:00
Teoretycznie przy zerowym lagu na 48 lvl'u w boh'ah ma się równą prędkość z Giant Spider'em biengnącym na Haste, jednak wzstarczy chocby minimalny lag i zmieni to się na korzyść GS'a. Ja na 32 lvlu bawiłem się z GS'ami ale w bohah i na utani hur. Nie zuzywalem na GS'a zadnego uh'a/vity, niestety pająki nie były zbyt szczodre i najlepsze co mi zostawiły to plate armor :P. Jeśli nei masz PACC możesz używać Time Ringów, ale będzie to mało opłacalne chyba, że będziesz miał szczęście i wypadnie ci coś z k seta lub p amulet. Jeśli koniecznie chciałbyś stracic dziewictwo w zabijaniu gs'ów a nie masz PACC ani Time Ringa, zluruj sobie GS'a pod świątynie na pohu i zabij GS'a metodą up/down :P. Powodzenia :P

Pozdrawiam Fisz~

Tapase
10-02-2006, 21:58
Zabic GS tak sobie dla relaxu dasz pewnie rade. Moze Cie tak odrazu ni dopadnie... Ale co do hunt'a na GS solo... na tym lvlq to ni polecam... baba. :P

kamigo
11-02-2006, 03:17
taak a bajki to mzoes zopowiadac kolegom...na 38 lvlu nic ci skile nie dadza, gs sie latwo dojdzie i papa

szczerze mowiac moim zdaniem na 40 lvl gsy solo palkiemt o ryzykowanie zycia... ja na 54 lvlu , z bohami solowalem gsy i zdarzalo sie ze mnie dochodzil, jak wrzucil max haste to po prostej dochodzil mnie lekko... tak wiec moim zdaniem zbyt duze ryzyko/ ew stara uh
Ja na 40 solowałem. Skille mam słabe, bohy + t-ring i cie nie dogoni jak umiesz dobrze biegac. Tylko trzeba umieć, ehh...

Wojtek Speed
11-02-2006, 08:35
Zależy czy chcesz z nim biegać bo jeśli tak to lvl 60+ bohy , a jeśli lurować pod temple to mozesz nawet 20-30 lvl :) A jesli sie boisz ze gs cie dogoni to sie nie martw bo mnie przy p-secie leje po 250+ max

Lord Brom
12-02-2006, 21:14
A więc gs-y to możesz solować od 45lv, ale to jest waste mana, uh itp.
Moim zdaniem to elegancko lecą na 60lv:)
Ja solowałem na 54lv to czasami musiałem sobie pomagać utani :|
Boszki, time ring jak facc, jesli pacc to utani i ładny exp B)
Jeśli masz 15mlv, to miej ze sobą some sd...nigdy nie wiadomo, co może sie zdarzyć;)

Pozdro:)

Casteama
16-02-2006, 10:15
Chlopcze mysle ze 55 lvl 80 dista bohy i czsami utani hur mozesz sie bawic na gs ile tylko chcesz :p z tym ze 25 boltow + zchodzi na jednego gsa

Zenon Burcymucha
16-02-2006, 16:08
OD Którego lvl na gsy na poh pallem ??
Zalezy od skilli.
czy to sie bedzie opylac
Zalezy od skilli.
respi się raz na 4min, wiec exp wcale nie jest taki zły
Na rooku swoim rookstayerem duzo szybciej bym expil. :p
techniką wchodzona
A co to jest? 8o
Od ktorego lvl'a i skilla moglbym spokojnie uhajac sie podkreslam SPOKOJNIE ubic GS'a z Giant Swordem i runkami - (jestem knightem)???
Bicie z runek knightem to debilizm jakich malo na kuli ziemskiej. X( Knightem jak chcesz ubic gsa to albo bijesz z broni dwurecznej na full atak, albo z broni jednorecznej na full def i exori, albo z broni dwurecznej na full atak+exori. Ale na pewno nie z run typu hmm, ktorymi knight wali tak slabo, ze to az szkoda slow. :p Nawet walenie z explo knightem to waste jakich malo. Jedyny sensowny czar dla knighta to exori i wlasnie tego nalezy uzywac, jesli nie chcesz stracic 3k na jednego gsa. :p
Teoretycznie przy zerowym lagu
Nie ma takiego, zawsze jest drobne opoznienie. :p

qwert_stary
01-06-2006, 14:27
@Topic-70 lvl+boh+hmm i jest looz.