Pokaż pełną wersje : Moc runy FireBall.
Jezol_Knight
28-01-2006, 12:24
Tak ja w temacie, interesuje mnie moc runy fireball.
Czy hity zadane z tej runy będą 2x mniejsze niz z gfb? Czyli porownywalne do hmm?
Z góry dzięki za odp ;)
Pozdro 4all
Jeśli jesteś knightem to niebedziesz raczej zadawał potworowi hitów większych od 30 a,w humana to to około 10hpB)
Jezol_Knight
28-01-2006, 12:37
Czyli tak jak mówiłem, hity jak z hmm :D
A gram jzu inna postacia, bo na isarze mnie shackowali ;/
Jestem teraz sorcem z Askary (lvl 21 mlvl-21
Hity będą około 2x mniejsze niż GFB , ale zauważ , że masz 3 ładunki , a GFB ma 2.
Więc 3 ładunki są warte 1,5 ładunku GFB , jednak Fireball jest 2 razy tańszy (pod względem many). Czar mało użyteczny , gdyż zadaje niski dmg i zajmuje mały obszar. Można postrzelać z nudów w słabsze potworki będące w grupach (dmg troche mniejszy od HMM).
Hity będą około 2x mniejsze niż GFB , ale zauważ , że masz 3 ładunki , a GFB ma 2.
Więc 3 ładunki są warte 1,5 ładunku GFB , jednak Fireball jest 2 razy tańszy (pod względem many). Czar mało użyteczny , gdyż zadaje niski dmg i zajmuje mały obszar. Można postrzelać z nudów w słabsze potworki będące w grupach (dmg troche mniejszy od HMM).
Fire Ball także posiada 2 ładunki a jego siła jest taka jak LMM.
mi best hit to 29 ;) raczej jest mało przydatna... może jak idzie sie na shamana zeby rozwalic węże
To może jest jakiś błąd na forum.
Sam zobacz (http://www.tibia.pl/spell.php?s=17&id=23).
Jak byk jest napisane
Ilość pocisków w runie 3
Na dodatek wymaga 160 many (na stare to będzie 40) , a przed upem kosztowała 60 many , więc teraz bardziej opłaca się jej używać.
@UP Jest błąd na Tibia.pl
Rune (Soul Points: 2, Mag Lvl: 2, Charges: 2).
16-33, ale nie jestem pewny.
Fire Ball także posiada 2 ładunki a jego siła jest taka jak LMM.
moim zdaniem to ładunki dwa to on ma zazwyczaj, czasami są trzy ale nie wiem dlaczego... Cipy na pewno mają coś z tym wspólnego ;)
Fireball ma 2 strzały jeśli rune robiłeś sam, a 3 jeśli jest kupiona w sklepie.
Gizmoczek
29-01-2006, 10:28
Robilem te runku do trenowania mlvl ale one so takie zwlone ze nie polecam nawet robic bo to tylko strata kaski :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.