zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon Lord Hunt

H_A_W_K
28-01-2006, 13:14
Siema...
Dziś postanowilismy sie wybrac na Dragon Lordy

.......
co bylo dalej zobaczcie sami...
Oto Link:
http://rapidshare.de/files/12009788/Dl_ki_by_Xerotus.rec.html

Nup Mage
28-01-2006, 13:43
Hahahahahahahhahaahhh śmiałem się z tego filmu przez 10 minut non-stop. Powinieneś oskara dostać w kategorii "najlepsza komedia" :D

@Down:
To jak twoja ekipa, bała się podejść i ubić dla, którego ty męczyłeś z d lancy i marnowałeś uhy. To że 20 minut filmu zajmowało Ci znalezienie wejścia na drag land, no i w końcu koniec hunta, pełnego ofiar...

H_A_W_K
28-01-2006, 13:52
....

Co było dla ciebie najsmieszniejsze??

Mnie tam nic nie bawi....

H_A_W_K
28-01-2006, 13:53
Coment plz

ups.... Sorry za duble post...

Fredy Cruger
28-01-2006, 14:10
wedlug mnie to niejest smieszne :o Tylko tragiczne:D :D :D

Badek1910
28-01-2006, 14:24
eee... Mogles tego nie zamieszczac bez wczesniejszej konsultacji z nami :). Zaduzo bluznierstw :(. Boshe wstyd ...

p.s Na drugi raz jak krecisz to nam mów ,ze bedziesz zamieszczal na tibi.pl

p.s2 dalismy popis jak NIE nalezy bic DL'i :(

Mich@ł
28-01-2006, 14:47
Twoje skille cuchną. Ja na twoim lvlu miałem 83/81.

haha nieźle bloknąłes 1 dla, nie znasz czaru exeta res?

haha2 nie umiesz dobić dlka na czarnym hpcu?

Aureański newbie
28-01-2006, 15:01
LOL, co to było? Za pierwszym razem ten dl o mało ekipy nie zabił, za drugim wyszło w miare dobrze (jedyny raz bez nooberstwa) za trzecim razem to było żałosne samemu prubować dobić dl'a a za czwartym razem to było bez komentarza... Co do skilli to lepsze miałem na 20 lvlu :D Czy ty tylko expiłeś, człowieku przynosisz wstyd twoim kumplom z tego filmu!

Down@:

A czy ja mówię że na saviour of askara miałem takie skille? To jest postać którą zarabaim dla innych postaci (skille mi wystarczają, więc po co marnować czas?) -.-

Vahorock'Aralker
28-01-2006, 15:14
Mich@ł: Twoje skille cuchną. Ja na twoim lvlu miałem 83/81.

haha nieźle bloknąłes 1 dla, nie znasz czaru exeta res?

haha2 nie umiesz dobić dlka na czarnym hpcu?

Po 1 to byle noob moze zrobic 80/80 bo to nie wymaga zadnych umiejetnosci - chlopak ostro przyexpil i teraz bedzie skillowal.

A po 2 to jest faccem wiec nie ma exeta res wiec zanim powiesz takie cos to sprawdz na tibia.com -.-

Aureański newbie: Co do skilli to lepsze miałem na 20 lvlu

Nie mysl ze jestes taki pro bo ja mialem na 9 levie 65 axa -.- i nie mysl ze jak masz 63 skilla na 20 levie to jestes fajny.

A co do bloku to rzeczywiscie nie bylo bosko >.<

Vice
28-01-2006, 18:52
Najbardziej lubie oglądać DL hunt, nie licząt tego, totalna porazka :]

Bolec
28-01-2006, 20:11
Czlowieku ja bym nawet nie nagrywal totalna porazka osmieszyles sie tylko.
Zacznij grac w mario wstyd przynosisz Polsce jak tacy ludzie graja, skile to o ja:P cie nie moge z 3 lata treniles chyba <przesadzilem thoria nie ejst tak stara>
A o blkowaniu to ty wiesz tyle co ja o balecie

Jeszcze sie smieje ze takiego debila ziemia nosi MuahahahahhahahahahahhahahahaX(

Dl nie mogl dobic na prawie 60 lvl OMFG STUPID:p

H_A_W_K
29-01-2006, 08:10
Wiem że to była poraszka...
Jescze nikt na moim huncie na dl nie padł
Zawsze jest ten pierwszy raz...
Skile..
Zrób w 4 tygodnie 51 level i skile 80/80 to bede nazywal ciebie bogiem
Exeta res... Pacc plz

Zle nie było...Widzialem gorsze bajki...

Minetor™
29-01-2006, 09:57
I tu ściemniasz , bo jesli piszesz ze w 4 tygodnie zrobiłes ta postac to mial bys pacca jeszcze na 2 miesiace ;] . A te Twojego blokowanie to porazka , sorry ale nawet draga nie umiesz blokowac :]

SZ_YM_ON
29-01-2006, 10:08
Newb PLAX ! 8o

omFg .. takiego ... hm.. jak to nazwać.. "czegoś" jeszcze nie widziałem.. :D
Jak można tak s******ć blokowanie... człowieku... radze Ci przeczytać 500 razy poradnik "Jak blokować dragony" (gdzieś go tu na forum widziałem) może wtedy się czegoś nauczysz.. bo "to" była KOMPLETNA PORAŻKA.

Btw:

09:59 Xerotus: niszaczyc rfifefired = niszczących fire field'a :o

H_A_W_K
29-01-2006, 10:22
I tu ściemniasz , bo jesli piszesz ze w 4 tygodnie zrobiłes ta postac to mial bys pacca jeszcze na 2 miesiace

Zobacz kiedy ta postac była załozona...

szymon287
29-01-2006, 10:50
w 4tyg jest mozliwe:
moja pierwsza postac miala 20lv i robilem ja chyba z 2miesiace, 2 postac miala rowniez 20 ale juz w 1miesiac a teraz 3 postac mam prawie 50lv i ja zrobilem dosc szybko, jak na harmonie (kazde expowisko zajete -.-") jak bym teraz zrobile jeszcze 1 postac to bym jeszcze szybciej zrobil :]
ekipa do du*y fajnie ze dl czarne 1pocisk hmm i po nim a oni stoja >.> i sobie blocker na solowe leci z dl i dragiem xD dziwne ze ty hmm nie masz -.-" ale najlepsze z tego filmu bylo jak nie mieliscie meczety xD
ogolnie filmik hmm jak nic nie masz do roboty to mozna zobaczyc ;)

MaBu
29-01-2006, 14:03
LOL ;( no comment 8o

siojo
29-01-2006, 14:58
ale porazka .......w zyciu takiego gowna nie widzialem.......blocker z 65 skilem......mam takie skile na 23 lvl......mam do was prosbe,.......jak juz gdzies idziecie to zorganizujcie to jakos i nie wysylajcie juz filmikow na forum......totalny kicz!!!!!!!!X(

Ronin Devastation
29-01-2006, 16:17
Hahahahaha ale z was patalachy. Knight ze skillami z ktorymi moze blockowac zwykle dragi a idzie na dle i nie ma zadnego hmm. Team bal sie isc za dlem zeby go dobic, bo by musial w ogien wejsc, o lol. Nic dziwnego ze expisz na wild wariorach bo niedalbys rady na niczym innym :D
Gorszego hunta nie widzalem :/

Oceny nie postawie bo nie ma zadnej skalli na minusie

Zalew
29-01-2006, 19:02
ale beznadziejaja a fee proazka

Bolek
29-01-2006, 19:31
Up.
Zgadzam sie z Toba całkowicie , miec taki lvl i blokowac tak , eh skasuj temat ;]

Getur Divsion
29-01-2006, 20:56
ehh moim zdaniem nie jestem pewien czy zrobiles ten lvl sam czy kupiles postac widzac ten filmik, bo z takimi umiejetnosciami nie da sie zrobic 56lvl czy ktoregos tam. Aha i pozdrow swoich kolegow:p im sie nalezy:cup: za to co zrobili szczegolnie tym dwom:baby:

Crazy Mage
29-01-2006, 20:59
LOL! Co to miało byc:]

Xyron
29-01-2006, 23:32
1 Niech nikt nie mowi ze bloker jest noobem jak sam nic nigdy nie blokowal.
Dl to nie GS (polowa z forumowych noobow pewno go na zywo nie widziala^.-)
moze za***ac takie combo ze uhnac sie nie wyrobisz no i dochodzi jeszcze stres,
reka sie trzesie. Moze to byl jego 1 blok dl.

2 Skille nie sa takie strasznie zle, widzialem gorsze. Skad wiecie w jakim czasie chara robil?
Chyba lepiej miec 57 najta z takimi skillami niz 20 z troche lepszymi.

3 Niezle go zjechaliscie, jak ktos nie ma co powiedziec to niech nie wyzywa (polacy^.-)

ps. Nos na blokowanie runy jak energy bomb energy wall ect.
czasami sa baaaardzo przydatne. A tego dla co ci spieprzyl mogles z hmm ubic:)

Mezokracjalol
30-01-2006, 15:57
Lol 1 pól godziny szukacie sie 2 noobujecie a pózniej szkoda komentowac PORAZKA!!! Skile masz takie ze wstyd mi za ciebieX(

Mowie ciekawsze jest hunty z dogow

cusik2
02-02-2006, 23:35
Hahahahahahahhahaahhh œmiałem się z tego filmu przez 10 minut non-stop. Powinieneœ oskara dostać w kategorii "najlepsza komedia" :D

@Down:
To jak twoja ekipa, bała się podejœć i ubić dla, którego ty męczyłeœ z d lancy i marnowałeœ uhy. To że 20 minut filmu zajmowało Ci znalezienie wejœcia na drag land, no i w końcu koniec hunta, pełnego ofiar...

tylko 10 minut?? B)

Lord Strazhok
22-03-2006, 18:49
Ja *******e ****a naucz sie grac naucz sie zabijac raty qrwa a nie ty asie rwiesz n a dle z 6 osobowa ekipa ja *******e i jeszcze 2 dsy porazka nadodatek dl sie przezuca Kup se ****a exete res i nie hadz na dle tylko hunc na bugach to juz lepiej niz solo rat cioto 49 rp padl przez ciebie -.-] noobie <nie sciagajcie tego filmu!> a na dodatek ****a nie wiesz jak sie idzie na d lair -.-X( X( X( X( X( X( X(

PS: a ta postac pewnie kupiles na allegro Smieciu

Mariaan
22-03-2006, 19:37
<lol2> Totalna porażka...

Drex Eldor
22-03-2006, 20:21
Właśnie oglądam filmik i komentuje na żywo :)

Hmm typek troche dziwny żeby nie wiedzieć gdzie jest chociaż jedno wejscie do Dragon Lair w Venore to trza być idiotą 0.o

Po pierwsze shoterzy nie widza gdzie stać .... pierwszy DL poszedl na nich bo stali za blisko.. a bloker stał nie z tej strony co trzeba ...

Właśnie mnie rozbawiła wypowiedz Imba Tweenty. Oto ona "19:55 Imba Tweenty: wbilem 1k expa" Heh widać, że dla niego wbicie 1K expa na 40 minut to dużo .. Pomyśleć ile musiał grać żeby nabić ten Level xd

Drugi DL dobrze blokowany ale shoterzy nadal stoją za blisko ...

3 DL całkiem całkiem :)

Widze, że Dranthaniel cały czas przeklina na blokera za to że zały czas obrywa... lecz jak mi sie zdaje to nie blokera wina :<

Typek miał fuksa że nie oberwał od DLa i Draga na raz po combo xd

Herugrim dorbze sie zachowal przy ostatnim DLu stał w miejscu i sie nie ruszał dzieki czemu DL nie miał po co sie na niego przezucac ... :( 2 ofiary śmiertelne dobrze jest :))

"Lol" moje zdanie o tym huncie ... heh 4 DLe i chyba 5 dragow w ciągu 80 minut lolz :<>

I have fun ;p

FRED021
22-03-2006, 22:28
HEHE :D
A ja mysle ze bloker specjalnie tak robil zeby miec free itemy z cial :cygaro:
dobre bylo jak nikt niemial maczety 8o

22:21 Dranthaniel: nie bylo zle ;']
22:21 Dranthaniel: powtórzymy to kiedys ;]

ROLF :D:D:D:D:D:D:D

Daroox
22-03-2006, 23:47
Po 1 zalewa na maxa
Po 2 poskiluj troche ;/
Po 3 23:38 Dranthaniel: musze odkurzycz !

uHahaha