zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Druid-Mlvl

Her'Svon
28-01-2006, 16:02
Siemacie ludzie chciałem was poprosić o rade, a mianowicie :
Jak szybko druidem można nabić mlvl tak bez expienia w miare ?? może mi ktoś powiedzieć

Pozdrawiam Her'Svon

Hupe
28-01-2006, 16:06
Pij mfy i rzucaj utevo lux...tylko po co??

Her'Svon
28-01-2006, 16:12
Co to są mfy?;/

Magus
28-01-2006, 16:18
Co to są mfy?;/Mana fluid'y. Do kupienia w sklepie magicznym. Fajans po manasach tez tam skupują.

Grajper
28-01-2006, 16:42
możesz zainwestować w life ringi i rings of healing. A co do tych buteleczek po mfach zbieraj ich ile wlecie to ładnie za nei kaska leci.

Quezacoatl
28-01-2006, 16:46
Poszukaj po forum, był gdzieś taki temat jak trenić mlvl nie tracąc kasy.
Mniej więcej chodzi o to że np kupujesz manafluidy i blank runy i robisz UHy
Mlvl idzie szybko a i pieniądze za manafluidy się zwrócą (może nie całkowicie ale napewno będziesz mniej stratny niż rzucając utevo lux)
Ten sposób ma tylko jedną wadę, soul pointsy, które trzeba nabijać co jakiś czas expiąc. Dałbym linka do tego tematu (w poradnikach jest o ile pamiętam) ale nie chce mi sie szukać XD

Naranim Sin
28-01-2006, 19:57
Nie chce robic nowego tematu więc tu spytam:

Jestem początkujoncym druidem. Jaki mlvl powinienem mieć na 12 lvl ??

Pantryk
28-01-2006, 20:28
Nie chce robic nowego tematu więc tu spytam:

po 1. Use the power of "SZUKAJ" button
po 2. A jaki chciałbyś mieć?
po 3. Też jestem druidem. Mam 31lv i 36 magic... wszyscy mi mówią, żebym potrenował magic lv, bo mam strasznie mały. I czy ja się przejmuję tym, że mam mały magiczny poziom? WCALE! Wiesz czemu? Bo nic mnie nie obchodzi co inni myślą o moim mlvl, gdyż TAKI mi wystarczy. Dlatego magic lvl twojej postaci powinien zależeć tylko od Ciebie, a nie od jakichś kryterii typu "Na 12lv powinieneś mieć 20 mlvl"... Dlatego jeżeli uważasz, że magic lvl twej postaci jest za niski do twoich potrzeb, to podtrenuj go, a jeżeli uważasz, że wszystko jest w porządku to po co tracić czas na trenowanie go, skoro można przez ten czas wbić kilka poziomów?

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Naranim Sin
28-01-2006, 20:58
Wielkie dzienki !! wreszcie spodkalem kogoś kto mi nie wmawia ze skille to podstawa itp.

Mlvl mi skoczy jak bede runy robic.

Pozdrawiam

Hubert ^^
28-01-2006, 21:06
Siemacie ludzie chciałem was poprosić o rade, a mianowicie :
Jak szybko druidem można nabić mlvl tak bez expienia w miare ?? może mi ktoś powiedzieć
Idź pozabijaj owieczki, jelonki, świnki i te inne co nie dają expa, pozbieraj z nich mięso, najedz się do syta (Aż się nie pojawi napis "You are full." i puszczaj Utevo Lux albo jakieś inne czary i tak w kółko i w ten sposób sobie potrenisz Mlvl...
Taki jaki chciałbyś mieć mieć ;)...
Wielkie dzienki !! wreszcie spodkalem kogoś kto mi nie wmawia ze skille to podstawa itp.

Mlvl mi skoczy jak bede runy robic.

Pozdrawiam
No właśnie ;)...

Mam nadzieję, że pomogłem ;).
Pozdrawiam :)

Mastersasek
28-01-2006, 22:03
Mlvl to twoja sprawa np. ja na 25 lvl chce mieć 40 mlvl teraz non stop mansy i uhy i sie nie zrwaca może jakoś dobrze ale troszkę więc z mfami trenisz mlvl i zarabiasz kase :P I zawsze zostawiaj sobie puste viale:P