Pokaż pełną wersje : to jest... mój pech
ja mam takiego gumowego farta zsumonowałem sobie archera wszystko fajnie ide ide tup tup tup mam mp na drugiego archera i se tesz zsumonowałem ide ide na cyc górke z moimi poczciwymi archerami i... kick -.- i sie dostać nie moge ;(
takie zycie kiki sa czescia tibi sam mialem dzisiaj 10 :P
fart miałem w tym że mnie wyrzuciło a nie zostałem online bo byłem w pobliżu respu beholderów ale i tak KICKI SUX !!!!!!!!!
najlepiej dostac kicka na rooku jak jestes na ratach! :))
Oryginalnie dodany przez Wufei
ja mam takiego gumowego farta zsumonowałem sobie archera wszystko fajnie ide ide tup tup tup mam mp na drugiego archera i se tesz zsumonowałem ide ide na cyc górke z moimi poczciwymi archerami i... kick -.- i sie dostać nie moge ;(
Ja to nie rozumiem takich co tak pisza... A kogo to obchodzi i jaki sens ma napisanie takiego tematu ? On nic nie wnosi... Nie ma zadnego zapytania ani pochwalenia sie czyms, ani nic innego tylko to, ze gosciu se szdl i go kicknelo... Co to za snens?
Dr.Unknown
12-06-2004, 22:45
Taki to ma sens jak kupa wspreju, ale mona yawsye sobie postw doybierac 8o mnie yato wzwalio jak biem thiefa i miaem white skulla, i mnie wzje....a jak sie loglem to bzlem w swatzni...
Tikozax wiesz czemu przez dużą część ludzi grających w Tibie to forum jest uznawane za zmore normalnych ludzi?! bo zawsze znajdzie sie jakiś idiota który do ognia dorzuci oliwy (ogień temat, oliwa twój post).
Podam Ci przykład z forum tibia.gery.pl <-- Tam Wufei nie dostał by bana za taki temat, ale prawdopodobnie ty byś dostał za twoje posty >_<. Szczerze także masz racje, bo Wufei mugłbyś dopisać do tematu "i wy napiszcie przykłady swojego pechu", bo w takim wypadku ktoś by napisał przykład pecha jaki go spotkał, a ty byś sie obraził że ktoś w twoim topicu pisze :O (nie mowie ze byś tak zrobił).
A tera do tematu :P masz pecha każdemu moze sie to stać, dobrze ze nie kiknelo cie na biciu cyca albo cos :evil:
EDIT: UP. ej co ty tam napisałeś??!?! jak masz pisać to pisz dokładnie a nie ... lol ... co tam pisze? :P sprubuje sie rozczytać :]
I co w koncu zaliczyles deda czy nie?
Bo jak nie to looz! :D
fart że deda nie miałem a wiecie dlaczego ? bo zrobili reseta i wszystko sie działo znowu od ostatniego restartu -_- ' no i co i magic lvl w tył i triangle tower od nowa (ale usz zrobilem) ... najgorzej to jest wtedy jak deszcz pada ( w rl) mam radiowe deszcz popada i papa net i tibia rozłącza i przez to raz miałem deda na minosie no i jeden pk tesz przez kick mnie zabil kiedys ;(
No i co z tego,moze mamy sie tu chawic swoimi nie szczesami?
a czemu by nie zawsze można sie pochwalić :P piszcie wszytko pechy kicki dedy i wogle 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.