Pokaż pełną wersje : Demony - Burst Arrows
Ponury Bob
28-01-2006, 20:43
Czemu na Demon Huncie Shooterzy używają Burst Arrowów ? (nie chodzi mi o Palladynów a Sorców/Druidów) :confused:
Bo moga jednoczesnie walic z Burst arrow oraz Sd . Na wysokim mlvl i lvl sorka lub druta mozna zadawac Bursta arrowami spore obrazenia.
Bo moga jednoczesnie walic z Burst arrow oraz Sd . Na wysokim mlvl i lvl sorka lub druta mozna zadawac Bursta arrowami spore obrazenia.
Że tak powiem...brawa dla tego pana. :-)
szymon287
29-01-2006, 13:04
bo obrazenia zadawane przez b arrows nmie zalezy od dista lecz od lvm ;]
poniewaz sorc/druid niewiele zdziala z bronia melee na demona, a ze obrazenia burstow nie maja nic wspolnego z distem, tylko liczy sie mlvl to chodza z burstami :>
Elrond The Dark
29-01-2006, 22:59
Dodatkowo burt's przydaje sie na demcy gdy zostaje przywołany fe ( jest obciązeniem dla blokera ) a atakujac sd + burst w demona fe pada gratisowo ( burst zadaje obrazenia w obszarze + ). Naprawde burst to potega. Zreszta kto uzywa ten wie.
poniewaz sorc/druid niewiele zdziala z bronia melee na demona, a ze obrazenia burstow nie maja nic wspolnego z distem, tylko liczy sie mlvl to chodza z burstami :>
sila magii, a nie sam magic lvl gosciu
Że tak powiem...brawa dla tego pana. :-)
Jak już nabijasz posty, to zachowaj minimum sensu.
@topic
Osobiście uważam, że używanie burstów nie jest dobrym pomysłem (na demon huntach). Jeśli blocker ma mały lvl (65-70) a shooterzy wysokie (100+) to tymi burstami mogą mu bardzo przeszkadzać, ponieważ nie mogą strzelać z nich tak, żeby go nie trafić. Może nie zrobią mu dużo, ale jednak te 100~ hp może uratować nieraz życie. Jeśli blocker ma wysoki lvl, to nie ma żadnego problemu.
Gizmoczek
30-01-2006, 11:32
Ja mysle ze jest mniejsze zuzycie sd :P
@Gremlin
Jesteś pewien, że to aż taka oszczędność? Nie biłem demonów sorcem, więc nie wiem, ale wydaje mi się że troche przesadziłeś, napewno z górą granicą (20%). Co do obrażeń z burstów, to kwestia mlvla tego który strzela i arma tego który dostaje.
Horde_Tauren
30-01-2006, 12:54
Jak już nabijasz posty, to zachowaj minimum sensu.
@topic
Osobiście uważam, że używanie burstów nie jest dobrym pomysłem (na demon huntach). Jeśli blocker ma mały lvl (65-70) a shooterzy wysokie (100+) to tymi burstami mogą mu bardzo przeszkadzać, ponieważ nie mogą strzelać z nich tak, żeby go nie trafić. Może nie zrobią mu dużo, ale jednak te 100~ hp może uratować nieraz życie. Jeśli blocker ma wysoki lvl, to nie ma żadnego problemu.
Raczej sorc/drut nie uderza knighta jesli on dobrze blokuje. Burst uderza w symbolu "+" a knight blokuje po skosie, zeby nie dostac energy beamem.
Burst Arrows udeża 3x3
XXX
XPX
XXX
X- Burst Arrows
P- Potwór
Raczej sorc/drut nie uderza knighta jesli on dobrze blokuje. Burst uderza w symbolu "+" a knight blokuje po skosie, zeby nie dostac energy beamem.
OMFG grales kiedys w tibie? wystarczy na ots-a wejsc jakiegos i postrzelacz brustow to sie dowiesz jak cos to wala 3x3 i niema szans zeby bloker niedosawal ..
Burst Arrows udeża 3x3
XXX
XPX
XXX
X- Burst Arrows
P- Potwór
tylko ze, przecietny sorc nie ma skilla w dystansie powyzej 15, a co z tego wynika rzadko bedzie trafial pociskiem w stworka, 90% strzalow bedzie obok niego, jednak dalej potwor bedzie obrywal
3. Na pvp z tego co widzialem na filmach z faraonow to obrazenia w ludzi z burstow sa 3-4 razy mniejsze niz w potwory (nie wiem czemu, ale pewnie ma to jakis zwiazek z pancerzem).
ma ma, i to duzy, powiedzialbym ze ogromny, jak mzoe niektorzy z was zauwazyli, wraz s sila potworow znaczaca rosnie ich shielding, lecz tylko minimalnie armor
Voodoomaster
30-01-2006, 17:33
Bardzo Dobry pomysł ale jest 1 szczegół Bursty wypadają z all Dragów lub trzeba kupić ,a rzadko ktoś je sprzedaje i ani sorc ani druid nie mają na nie czaru.
Ziro Dard
30-01-2006, 18:36
hehe no spx demona z burstow :P
Siersciuch
30-01-2006, 19:27
tylko ze, przecietny sorc nie ma skilla w dystansie powyzej 15, a co z tego wynika rzadko bedzie trafial pociskiem w stworka, 90% strzalow bedzie obok niego, jednak dalej potwor bedzie obrywal
Obrażenia zadawane z burst arrowsów zależą nie od distance tylko od siły magicznej, tak jak czary.
Obrażenia zadawane z burst arrowsów zależą nie od distance tylko od siły magicznej, tak jak czary.
Jemu biega o to, że przy 15 dista możesz nie trafić w demona, tylko kratke obok. (obrażenia te same) Nie wiem czy to prawda, ale było by to w sumie logiczne ;)
ale nawet jak by walnol kratke obok to i tak trafi, mi nigdy nie zdazyło sie ze strzala poleciala 2 kratki od potwora :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.