zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jaki potwor na ktory level??

Artemis Do'Urden
12-06-2004, 21:12
mam pytanko
jestem na mainie w carlinie i nie wiem na jakie potworki chodzic zeby nabijac expa i skille nie zdychajac
bo ostatnio czesto zdycham albo od silniejszych i to bardzo silniejszych potworow lub pk X( X( X(
jesli mi podacie na jakie potwory moge chodzic
to przy okazji ich miejsce pobytu!!please prosze o natychmiastowa pomoc!! :) :)

ps.mam 8 level , sword fighting-18 shilding-16

Invader from Hell
12-06-2004, 21:35
potrenuj do skille min 25/25 i idz na bugi pod samym Carlin chyba ze nie jestes knightem lub pallem to nie trenuj ale na bugach expuj sobie do 10 lvl potem idz na dwarfy i roty ale muisz miec juz nawet spox eq jak masz 12lvl skille 35/35 i expuj do 15 lvlu na rotach i dwarfach a na 15lvlu to bedziesz sam juz widzialem gdzie chodzic bo juz na tibii bedziezz sie znal ale jak jestes magiem to trenuj do 10mlvl i kup hmmy i idz na roty i dwarfy z hmmami

Flavius
12-06-2004, 21:52
po pierwsze takich tematów jest tysiące... i wystarczy tylko poszukać X(

a po drugie nie choć na bugi pod carlin tylko pójdź na cmentarz na wschód od carlin znajdziesz tam dużo trolli bardziej się je opłaca bić niż bugi ;)

]v[ichal
12-06-2004, 22:17
ehhh człowieku
poszukaj
i najważniejsze - klasa
Jesli jestes ryckiem to wipierw wycwicz skille 40/40 , poxzzbieraj kase na leprzy miecz , club , axe . Potem mozesz isc na Ghule na ghostland albo na dwarfy, lub roty ( 1 poziom przed wejsciem do motls)
możesz zrobić tak jak polecal mi qmpel Erbi (pozdro :) )
Idz na dwarfty i tam znajdź takie miejsce zeby sie czesto respily i same przychodzily , wez duzo food caly czas spalaj mane, skille rosna , exp i kasy sie zawsze troche sypnie - pilnuj zeby nie atakowalo cie wiecej niz 2 bo wtedy 3 cios idzie na cialo . Pierwszy potwor jakiego zabilem na mainie to na 8 lvl ghul :P <tak offtopic, musialem sie pochwalic>
Jesli jestes magiem - cwicz mlvl do 15 i lvl do 15(bugi pod carlin , roty kolo motls) i mozesz isc na ghostland , ale ostroznie

Dr. Omader
13-06-2004, 01:30
Radziłbym sprawdzac przynajmniej tematy WAŻNE przed założeniem nowego...

Gdzie expic ze skillami xx/xx (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=3256&boardid=9&styleid=1)

Tak trudno? Temat zostawiam bo juz padlo kilka odpowiedzi ktore mogly ci pomoc, ale po wiecej rad odsylam do tego tematu. Na forum porzadek musi byc -.-