Pokaż pełną wersje : World Of Warcraft
mareczekskw
28-01-2006, 22:22
Jestem graczem Wowa (World Of Warcraft) i chciałem zachęcić innych żeby spróbowali z ta gra jest ona bardzo rozwinięta niestety trzeba wydać troszkę pieniędzy, kiedy się chce zagrać w ta gre, ale ta gra jest warta pieniędzy, które się wyda na początku trzeba tylko wykupić tylko sama gre i zainstalować jest ona na czterech płytach i jest jeszcze jeden szczegół, jeżeli chce się grac na oryginalnym serwerze trzeba wejść na stronke Wowa i zarejestrować się i wpłacić 50 zł naszych pieniędzy za miesiąc grania i tak przez cały czas ta gra wymaga naprawdę dużego poświęcenia i jak widać jest dużym wydatkiem ale warto poświęcić na nią czas i pieniądze bardzo zachęcam do zakupu i grania. To mój temat poświęcony tej grze a jeżeli ktoś gra w Wowa i chciałby się spytać o cos proszę o odpisywanie na ten temat, pozdrawiam. :)
Ponad 500zl za rok grania? Troszke za duzo jak dla mnie. A na shardach to kupa jest, a nie gra.
To mi reklama zalatuje bym zaraz skasowal. Pozatym w wowa se dlugo nie pograsz z tego co sie orientuje bycie hight levelem w wowie jest latwe , z tego co wyczytalem na forach to juz pelno hight lvl chodzi i sie wozi:/ za krotka gra za za duze pieniadze
Strasznie monotonne mam 59 lvl human maga i juz nie chce mi sie grac co bedzie jak dobije do 60 lvl co bede robil nie ma tam tak rozbudowanych umiejetnosci hero jak w diablo ze mogles kilkoma hitami zabic boss
Mam ta gre i gram na orginalnym servie nie jest za bardzo rozbudowana pod wzgledem umiejetnosci chara.
Nie polecam
Horde_Tauren
30-01-2006, 10:48
Tak jest WoW rules !
Ja gralem w WoWa kilka miechow ale juz mi kasy braklo na karty pre-paid :p
Flash_Radzio
31-01-2006, 17:04
@Horde-Tauren
więc ja to ja regularnie odwiedzam moje babcie w celu gotówkowym;)
@Droozer
No to co?? warte, bo przy każdym update sa nowe questy, a nadchodzący dodatek zwieksza limit lvli
@Nekromanta
600 złotych na rok, a w pierwszym dochodzi ci jeszcze 200 na kupienie gry:)
@Wolf
To nie polecaj. wg mnie wyprowadzili ją zaskakująco szybko: za szybko... może przy dodatq bedą takie rzeczy... to bardzo ciekawe... a tak wogole to masz takie rzeczy-.- przeciez dobierasz sobie czym walczysz(tzw skile) co nosisz(rodzaje zbroi) czym sie zajmujesz(kuchnia, alchemia zbieranie skor, itede) i tworzenie itemów...
po prostu kwestia przyzwyczajenia do interfejsu i zarządzania postacią
To powiedzcie mi dlaczego skoro WoW jest taki głupi gra już w niego ponad 5mln ludzi? Czekam tylko na nowego kompa, i szybszego neta bo chyba na 128kb/s nie pociągne za dużo :/ i lece kupić wowa :D
wow jest fajny gralem w niego na pirackich serwerach i chcialem grac na oficjalnych ale balem sie co powiedza na to starzy. Zawsze jak kupie jakas gre to sie wkurzaja (kupuje za wlasne pieniadze), a nie mam innego sposobu placenia za wowa niz karta pre-paidowa :D Jest to chyba najlepszy mmorpg , ma duzo lepszy system questow niz w tibii. wdugl mnie system questow w tibii jest do bani. Zwykle koncza sie ze beirze sie jakas rzecz ze skrzynki a wow'ie to zupelnie co innego
Flash_Radzio
31-01-2006, 19:56
ehm krzint, mozna jeszcze karta kredytowa...
@Harven
Pójdzie, pójdzie, ja mam 112,5kb/s i działa jakbym miał 1024
World of Warcraft zaczyna się dopiero po 60 poziomie. Gra jest genialna. Porzuciłem dla niej Tibię. Te emocje, jak lecisz sterowcem po raz pierwszy do Orgimaru. Albo lot gryfonem z Ironforge do Stormwind. O metrze nie wspominająć. I te profesje. Przez 2 godziny nazbierałem setki sztab rudy, sprzedałem w AH i zarobiłem na przedmioty potrzebne do produkcji moich wyrobów inżynieryjnych. Albo dueal nieumarłym łotrzykiem z taurenem wojownikiem. To są emocje. I na dodatek grube tysiące graczy na serwerach. 9k to standard. Zawsze znajdziesz grupę, z którą np. zrobisz samobójczy rajd na Thrall'a w Orgimarze. Nigdy nie zapomnę setek strażników, low lvl'i i high lvl'i którzy za nami gnali. Dostawaliśmy po 1k - 2k obrażeń od jednego ataku. Z 40 osób do Thrall'a dotarło 10. I zabiliśmy przywódcę hordy. Rozpisałem się - ta gra jest GENIALNA!!!
PS - TO JEST MOJE I TYLKO MOJE ZDANIE!!!
WoW nawet wporządku, ale szkoda mi kasy, wolałem kupić GW i jestem z tej gry zadowolony
... z chęcią zagrał bym w tą świetna (pod każdym względem) grę
ale jak to powiedziano wyrzej (a przynajmniej spomniano) ta gra ma nieludzkie wymagania "gotówkowe"
ale może kiedyś kiedy będę miał lepdszy komp i stałe żródło utrzymania
(ta gra nadal pewnie będzie świetna jeśli nie lepsza nisz dziś) to napewno
kupie i będę grał a wtedy tylko
ŚMIERĆ WROGĄ HORDY !!!!!
Lord kasztanowiec
06-02-2006, 13:27
@uP TA GRALEM W TO .. FAJNE NAWET
ale co do tego że bedzi e lepsza to moze i będzie ale szkoda ż eo tym samym nie można powiedziec o tibi ;p
HeH, wiecie co z tego co czytam to moge wywnioskować wogole coś innego,
WIĘC NAJLEPJEJ NIECH KTO TU JAKIEGOŚ SCREENA WLEPI!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.