Pokaż pełną wersje : YOU SEE A TICK TACK TOE TOKENS
Dr.Unknown
12-06-2004, 21:22
no właśnie...poco one są ?( ?
Hehe... do gry w... kółko i krzyżyk!
W niektórych miastach (Kazordoon i Thais, może jeszcze jakieś) są specjalne miejsca gdzie można sobie w to pograć :D. Przesuwa się w odpowiednie miejsce kółko albo krzyżyk i się gra z kumplem :D.
Z tego co wiem to są jeszcze warcaby i szachy.
Obecnie mało osób w to gra (może się mylę, ale nie widziałem nigdy, a bywałem w pobliżu tych miejsc :P).
The_FaLLen
12-06-2004, 21:48
Można grać z kumplami ale często jakieś cHAMY kradną pionki X( X( X( X(
Mozna by se wykombinowac jakis turniej :) pamietam ze w pilke nozna kiedys turnieje byly organizowane :P
No wlasnie Tik Tak Toe Tokens sluza do gry w kolko i krzyzyk - sa jeszcze warcaby i szachy i jakas dziwna plansza ^^ w Thais znajdziesz to wszystko, a po updacie powinni dac boisko do nogi =] Wtedy byloby wile turniei...
Dwimenor
13-06-2004, 16:56
TAAAAA
zorganizować jakiś fajny turniej z nagrodami było by fajnie.
Boisko do gry w piłkę robię z qmplami z boxów i krzeseł (ustawiamy w pierwszym rzędzie tylko krzesło, w drugim box, a nim krzesło i, a wtrzecim box, box i krzesło). Wyglada jak trybuna. Bramki montujemy najczęściej z monet (trzy monety na jedną - kwiatek ;P)
Boisko do gry w piłkę robię z qmplami z boxów i krzeseł (ustawiamy w pierwszym rzędzie tylko krzesło, w drugim box, a nim krzesło i, a wtrzecim box, box i krzesło). Wyglada jak trybuna. Bramki montujemy najczęściej z monet (trzy monety na jedną - kwiatek ;P)
@Topic
Wszyscy powiedzieli co to jest, a boiska do gry są w każdym mieście z wyjąykiem (chyba) ab'd i venore. O edron i darashi nie mówie, bo nie byłem ("wieczny" facc).
Dzisiaj właśnie grałem z kumplem w kółko i krzyżyk :D
No i oczywiście wygrywałem :D
Zaczeliśmi grać także w szachy, ale trzeba było gonić na pomoc innemu kumplowi w kopalni bo ktoś zrulował 2 quardy i nie mógł sobie poradzić.
Kiedyś powtórzymy partujke szachów :))
Tick tack toe fajnie mozna wkomponowac w domek dajac pod lub na nie jakeis reczy naprawe dobra kombinajca z niektorymi itemami wychodzi :)
w zamku na edronie są całe zestawy i plansze :P
W warcaby raz gralem z kolegą , nawet niezla zabawa , ale zdarzają sie osoby ktore przychodzą i rozrzucaja Tick Tak Tokens po calej planszy :(
Ta plansza nie wiadomo do czego służy do gry w "młynka". Nie będę tłumaczył zasad
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.