Pokaż pełn± wersje : Aga R E T I R E D
AdiTheMaster
29-01-2006, 10:29
Usłyszałem dzisiaj rozmowę Biecha Ca'Pone z Ag±. Aga powiedziała mu że została haknięta i straciła (teraz uwaga): 570k, 6 gsów, 8 f-axe i mpa co do reszty eq nie wiem w każdym razie Aga na Berylii grać już nie będzie... smutne... Nie wierzycie? SprawdĽcie sobie... w comment'cie ma napisane Retired 4ever...
Ango Von Valour
29-01-2006, 11:42
Usłyszałem dzisiaj rozmowę Biecha Ca'Pone z Ag±. Aga powiedziała mu że została haknięta i straciła (teraz uwaga): 570k, 6 gsów, 8 f-axe i mpa co do reszty eq nie wiem w każdym razie Aga na Berylii grać już nie będzie... smutne... Nie wierzycie? SprawdĽcie sobie... w comment'cie ma napisane Retired 4ever...
TEN HACK TO DRUGI POWOD, PIERWSZY TO ZE JEST HUNTED
TEN HACK TO DRUGI POWOD, PIERWSZY TO ZE JEST HUNTED
jakos tak nie wierze w hack,bo hunted jest na pewno
Petito161
29-01-2006, 12:24
Ango ma racje Aga nie gra tylko dla tego ze Ma hunta a na dodatek nie moze zabic mniejszego lvl Satamo ktury sam zabil ja 2 razy B) Pinki zadza
Troche szkoda jej, jesli prawda z hackiem to juz wogole a dwa dedy od Satamo musialy ja przygnebic
Troche szkoda jej, jesli prawda z hackiem to juz wogole a dwa dedy od Satamo musialy ja przygnebic
Każzy co gra na Berylii wie że Aga miała kiepskie pvp,a pzoa tym to chyba nie myslisz ze Satamo ja sam zabił??byłem przy tym jak ja zabijali 1 raz było około 15 ludzi jak nie więcej:D
Też macie podnietke , koles(iówa) ma retired i odrazu na forum piszecie. Jak by tak każdy pisał to by się ¶mietnik zrobił!!!!
Hack jak miał(a) to tylko z swojej winy a nie z nikogo innej :) pozdro
Ango po co ten caps? -.- wszyscy i tak by zauważyli twojego posta...
Jak różowy... tak głupi :)
Ango ma racje Aga nie gra tylko dla tego ze Ma hunta a na dodatek nie moze zabic mniejszego lvl Satamo ktury sam zabil ja 2 razy B) Pinki zadza
mhm,mhm,mhm Satamo zabił Age 2 razy SAM jak ch*j za 1 razem zabijali ja w 15 a drugiego nie widziałem.Satamo w pojedynke nie miałby sznas zabic Agi,tak samo jak Aga jego bo na pvp dupne;)
Ango Von Valour
29-01-2006, 22:05
Hack był tylko sciem±, to była jej ostatnia deska ratunku myslala ze jak miała hacka gipo jej odpusci.. ale jednak nie pare dni po hacku eq lezalo w domku a potem zas zniklo :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.