Pokaż pełną wersje : Renta
O co chodzi z tą rentą?!? The monthly rent is 520 gold and will be debited to the depot in Thais on Mythera.To trzeba placic czy DOSTAJESZ!!?!?!
Bo ja niewiem czy zrezygnowac z domu.
Koledzy bez pacca muwia ze trzeba placic a ci z paccem i bez domu muwia ze dostajesz !??! :( to ja nie wiem prosze pomuzcie plzz :rolleyes: :miecz: hehe XD
RENTA ?????????????? ciekawostka przyrodnicza ?(
to jest coś w stylu podatku idziesz do szeryfa i płacisz za miesiąc mieszkania w chacie i tak co miecha 8)
Matheous
12-06-2004, 21:42
To powiedz tym kolegom z PACCiem zeby sobie trzasneli z liscia, ale MOCNO...
Przeciez to by bylo bez sensu-dostajesz kase za to ze masz domek...Troche myslenia...
Dokladnie(w twoim przypadku) chodzi o to, ze kasa (520 gp) zostanie pobrana z depo w Thais na Mytherze, jest to miesieczna oplata za domek. Jesli nie bedzioesz mial takiej sumy, to stracisz domek(chyba najpierw jakies ostrzezenie dostaniesz czy cos). Czyli co miesiac musisz w Thaianskim depo miec te 520 gp jesli ciagle chcesz miec haus...
A jeśli zaluzmy licytujesz domek i wylicytujesz taka sume pieniedzy ktorej nie ams dostjaesz bana na kupowanie domow chhyba na miesiac
Mefisto Er
12-06-2004, 22:12
Nie w Thais...
Pieniądze mają być w tym depo w którym mieście masz domek...
Jeśli domek masz w Carlin kase masz mieć w Carlin w Depo.. w czarnej skrzynce... zostaje ona pobierana podczas save serwera...
Ta sama Historia jeśli masz domek w Ab to kase masz mieć w AB, Jeśli w Venore to kasa pobierana jest z Depo w Venore...
Cya
renty w tibii :P
a ZUS jest? ;)
jak nie to ja zakladam i zaczynam pobierac skladki :]
Cool_zeo
14-06-2005, 21:26
Alai Flats, Flat 05
This house has two beds.
The house has a size of 25 square meters. The monthly rent is 1225 gold and will be debited to the depot in Thais on Silvera.
The house has been rented by Kvrazinha. He has paid the rent until Jun 15 2005, 11:02:53 CET.
Słuchajcie jestem zainteresowany tom oferta ,a jak mam FACC to moge skorzystac z renty czy nie? bo jak naciskam "Move out" to wywala mi taki error:
Error
You are not the owner of this house.
msg me fast :)
Drackmir
14-06-2005, 21:48
@up
LOL..... tylko posiadacze PaCCA mogą mieć domek.... a pozatym ten domek jest obecnie zajęty......
jakbyś łaskawie zajrzał do słownika ang-pol to byś wiedział iż "rent" to znaczy "czynsz"
Nie w Thais...
Czytaj ze zrozumieniem
to the depot in Thais on Mythera
Jeśli domek masz w Carlin kase masz mieć w Carlin w Depo.. w czarnej skrzynce... zostaje ona pobierana podczas save serwera...
Nie ważne czy jest w czarnej skrzynce, czy w brązowej, musi być w mieście w którym jest dom(tutaj Thais)
to jest renta ktora musisz placic za posiadanie domku
co ziomy.... rent to wynajmować? Rodowi Anglicy... najpierw do słownika zajrzyjcie zanim coś mówicie
Boże..... Jak to czytam to mi żal dusze ściska.....
Ludzie macie po 13-15 lat, chodzicie do gimnazjum i angielskiego nie znacie??
Chyba czas napisać do ministerstwa jakieś zażalenie :p
EDIT:
Sorry, założyciel tematu jest troche młodszy więc do niego nie można mieć zastrzeżeńale reszta... n/c -.-
Ice'Berry
07-07-2005, 17:50
@up
to, że np. ja i wiele innych osób na forum ma 15 lat 14 czy tam te 13 to nieznaczy, że niepotrafią angielskiego wyrywaj na słowa.
Każde gimnazjum, podstawówka jest inną szkołą i są różne klasy z różnymi językami.
Możesz nieznać języka wiedzieć dużo o grze, więc nie oceniaj po wieku ale po wiedzy. Respect dla kumatych
I po co odświeżasz temat ?
Nie w Thais...
Ta sama Historia jeśli masz domek w Ab to kase masz mieć w AB, Jeśli w Venore to kasa pobierana jest z Depo w Venore...
Cya
rotfl, czytalbys moze co ludzie pisza. Napisal wyraznie ze chodzi o domek w thais a ty piszesz ze niekoniecznie -.-
Neaniver
07-07-2005, 19:33
Wedlug www.leksyka.pl:
rent - wynajmować; wynająć; wziąć (oddać) w dzierżawę;rozdzieranie; rozdarcie (czegoś); czynsz; opłata za wynajem.
Czasem slownik ang - pol nie gryzie :P:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.