Pokaż pełną wersje : Jakie potwory przy przejściu na Fibule ??
Korzixonik
29-01-2006, 13:30
Powiedzcie proszę jakie są potwory gdy się idzie na fibule z Thais, bo nie wiem czy się wybierać !! :) :) :)
Hubert ^^
29-01-2006, 13:35
Gdy się idzie z Thais na Fibulę to jedynie można napotkać wilki, węże i misie ^^... Dalej na Fibuli to już chyba wiesz co jest ;]
Crazy Mage
31-01-2006, 17:44
Żadne słabe.Ale z ciebie N... niepotrafisz sobie sprawdzic!?
Fillipex
31-01-2006, 18:17
Behemoty, Demony, Hero, Warlocki i inne tego typu badziewia... nie boj.. spokojnie przejdziesz... o.0
PS: SZUKAJ QR**!!!!!!
Crazy Mage
31-01-2006, 18:30
sorry zapomnialem dodac ze przed wyjsciem jest orshaball i the evil eye,yeti,jakis cienki demoras i słaby team wszskich orcow ale znając twój spryt poradzisz sobie
Matr_Agredo
31-01-2006, 19:15
sorry zapomnialem dodac ze przed wyjsciem jest orshaball i the evil eye,yeti,jakis cienki demoras i słaby team wszskich orcow ale znając twój spryt poradzisz sobie
to jets po prostu noob!!! jedyne miejsce gdzie mozna spotkac orshabala to tlyko i wyloncznie edron!! sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!! a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki co do orcuw mozliwe ale fibula ot maisto minosuw sam bylem wczoraj 4 razy na fibule i nei widzialem nic takiego co tu pisz po porostu brak sluw.... wprowadzasz gracza w blond!!
Fillipex
31-01-2006, 19:23
@up
Ej czlowieku... albo Ty sobie robisz jaja albo zaraz ***ne na ziemie i ze smiechu i pozalowania umre... nie chce nic mowic wiec napisz mi czy zartowales... i jeszcz te "blendy" ort. o.0
Matr_Agredo
31-01-2006, 19:31
wiesz nie wiem od kiedy dyslekacja oraz dyzortografia jets smeiszna a po resztom to prawda orshabbal na fibule wiecie jesli gracie 1 rok w tibie yto owsze mylicie sie a ja gram w tibia od 5 lat i wiem lepiej
to jets po prostu noob!!! jedyne miejsce gdzie mozna spotkac orshabala to tlyko i wyloncznie edron!! sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!! a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki co do orcuw mozliwe ale fibula ot maisto minosuw sam bylem wczoraj 4 razy na fibule i nei widzialem nic takiego co tu pisz po porostu brak sluw.... wprowadzasz gracza w blond!!
wiesz nie wiem od kiedy dyslekacja oraz dyzortografia jets smeiszna a po resztom to prawda orshabbal na fibule wiecie jesli gracie 1 rok w tibie yto owsze mylicie sie a ja gram w tibia od 5 lat i wiem lepiej
po pierwsze wyluzuj
po drugie zobacz do słownika co znaczy "Sarkazm"
Fillipex
31-01-2006, 20:51
O czlowieku.. myslalem ze Ty zartujesz ale po kolejnej Twojej wypowiedzi widze ze jednak nie... wiec jak taki mastah jestes to Ci cos powiem :
to jets po prostu noob!!!
Hmm... ja tu widze jednego nooba w tym temacie a mianowicie Ciebie... i zaraz Ci pokaze czemu...
sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw
Hmm... plaga to moze byc ratow... a o atakach demonow narazie nie slyszalem.. tylko na Tescie... wiec na 99% to lipa... jakbybyly takie najazdy to napewno bym o nich slyszal a nie slyszalem.. ofc moge sie mylic...
a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!!
Gorszej glupoty nie slyszalem... po 1 to Evil Eye byl juz wiele razy widziany...i zadna to nowosc jest... nawet u mnie na servie (Eternia) byl wiec piszesz glupoty... a ze na Tiquandzie to mnie nie rozsmieszaj... on byl i jest widziany jedynie w Hellgate... nigdzie indziej...
a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki
Demodrasa jesli juz... ehhh... nie chce mi sie nic tlumaczyc juz mu... jezeli dobrze mysle.. to draconia jest tam gdzie jest draconia quest... czyli w Hellgate... czyli jak tam, to tam na 100% nie ma i nie bedzie Demodrasa... on jest widywany na POH'u a dokladniej pod nim...
co do orcuw mozliwe
Czlowieku... nigdy nie bylo i raczej nie bedzie najazdow na Fibule... o.0
ale fibula ot maisto minosuw
Hmm... raczej Mintwallin to miasto minosow...
wprowadzasz gracza w blond!!
W "blond" to Ty wprowadzasz ludzi... wiec wstan.. i wyjdz!!!
Ehh... o ortografii sie nie bede wypowidal bo chyba wszyscy widza ze albo masz 8 lat albo jestes krytycznym przypadkiem dyskleksji albo poprostu jestes debilem ktory tak pisze z takiego badz innego powodu o.0
@topic
CLOSE TOPIC PLX
Matr_Agredo
31-01-2006, 21:34
ej czlowieku szkoda sluw ty jestes smiec nad smieciami
po 1 nigdy nei widzialem w hell gate the evil eye hociaz tam epxie od 2 lat
po 2 jka gras zna vinerze to zauwaz ze byla tam 1 w histori tibia plaga orshabala oraz najazd demonuw
a po 3 demodras jest to krul dragonuw wiec jets on tam gdzie najweicej jest dragonuw owszem na poh og nei ma bo na poh jestem co 2 dni przehodze cale poh i dupa nei ma demodrasa a po 3 co do orcuw to nei ja pisalem ale muwilem ze mozliwe poniewaz naopsizl to crazy mag ze na fibule jest orshabal neiw idzisz czytaj up!!!
a po 4 idiotko jedna ja nie mam 8 co doc iebie ty masz 7 1/2 wiesz dlaczego?
bo masz taki charakter pisma
@topic
Please deted the topic!!
szymon287
31-01-2006, 21:47
ej czlowieku szkoda sluw ty jestes smiec nad smieciami
po 1 nigdy nei widzialem w hell gate the evil eye hociaz tam epxie od 2 lat
po 2 jka gras zna vinerze to zauwaz ze byla tam 1 w histori tibia plaga orshabala oraz najazd demonuw
a po 3 demodras jest to krul dragonuw wiec jets on tam gdzie najweicej jest dragonuw owszem na poh og nei ma bo na poh jestem co 2 dni przehodze cale poh i dupa nei ma demodrasa a po 3 co do orcuw to nei ja pisalem ale muwilem ze mozliwe poniewaz naopsizl to crazy mag ze na fibule jest orshabal neiw idzisz czytaj up!!!
a po 4 idiotko jedna ja nie mam 8 co doc iebie ty masz 7 1/2 wiesz dlaczego?
bo masz taki charakter pisma
@topic
Please deted the topic!!
wiem wiem nie obrazac userow ale ku** kretynie glupi daj to na worda albo nie pisz
PS. niech ktos to da na polski bo nie bede trzeciego postu ,,czytal z domyslami''
EDIT
@top:
wilki, spidery na 2 raz szukaj :/
Srry, ze dam posta, ktory nie wnosi absolutnie nic do tematu, ale nie moge sie powstrzymac...
Matr_Agredo... Prosze, powiedz, ze Ty tylko sobie zartujesz... Tak naprawde, to nie pisales tych postow na serio tak????
No jesli nie... No coz....
1. Ortografija...
2. Skoro expisz w Hellgate i latasz bez problemów po całym Pohu to powinieneś być doswiadczonym graczem, ale z tego co piszesz wynika zupelnie co innego...
3. Z tym "charakterem pisma" to naprawde znakomity dowcip... Ale w Twoim wypadku to przy tym przeliczniku powinieneś mieć jakieś 0,5 roczku :O Gratuluje!!! 0,5 roczku i juz umiesz pisac??? (co prawda jeszcze nie opanowales ortografii, ale cwiczenie czyni mistrza...
4. Demodras naprawde jest pod Pohem
Fillipex
31-01-2006, 22:12
Boshe... jakie tamten koles glupoty pisze... on jest pijany albo jaral dzis... jakie vinerze... jakie Orshabaale.. jakie expienie 2 lata w hellgate... jakie lazenie po POH co 2 dzien... Ty... Ty... ja nie mam slow... koniec! Nie bede robil offtopa itd... zamknijcie ten temat bo naprawde on do niczegonie prowadzi.. a z tym "mistrzem tibii" nie chce mi sie klocic
Crazy Mage
01-02-2006, 00:52
ALE NOOBSTWO na zartach sie nieznasz noobie to byl zart ale ty niepotrafisz tego zrzumiec no cuż sila wyzsza a teraz wersja dla nooba czyli dla ciebie
jak sie przechodzi niema zadnych potwrow happy?Przezywasz okres czy co?
oooj kurde juz mam dosc
to jets po prostu noob!!! jedyne miejsce gdzie mozna spotkac orshabala to tlyko i wyloncznie edron!! sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!! a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki co do orcuw mozliwe ale fibula ot maisto minosuw sam bylem wczoraj 4 razy na fibule i nei widzialem nic takiego co tu pisz po porostu brak sluw.... wprowadzasz gracza w blond!
mam dosc tego noobstwa
Sorry za double post ale szlak mnie trafia jak cos takiego widze -.-
Duch Guardi
01-02-2006, 10:00
słownik ortograficzny w TESCO już od 5.99 zł
a co do tematu spotkasz tam kilka wilkow i misie
To jets po prostu noob!!! jedyne miejsce gdzie mozna spotkac orshabala to tlyko i wyloncznie edron!! sam oczywiscie kiedys bralem udzial w pladze na edron dmeonuw a co do the evil eye nikt go nei widzial nigdy ale prawdopodobnie jest on na tiquandzie!! a co do demodorasa siedxzi on na draconi na samej gurze wiezyczki co do orcuw mozliwe ale fibula ot maisto minosuw sam bylem wczoraj 4 razy na fibule i nei widzialem nic takiego co tu pisz po porostu brak sluw.... wprowadzasz gracza w blond!
Mam zwidy czy te posty są prawie takie same?
Mam zwidy czy te dwie osoby to jedna osoba?
Mam zwidy czy ten topic jest już bez sensu przez te dwie/jedą osobę która nie wie co to sarkazm.
Crazy Mage
01-02-2006, 12:24
sorry to ja chcialem zacytowac a mi wyszlo tyle komentarz czlowiek sie uczy na błedach
Matr_Agredo
01-02-2006, 12:50
sorry to ja chcialem zacytowac a mi wyszlo tyle komentarz czlowiek sie uczy na błedach
jesli ktos jest noobem to tak robi xD
NooB from LW
01-02-2006, 12:52
uhauhasuhasuhasuhauwhuwhhuwuhwuhwusuhasuhasuhasuhs uhasuhasjahahahahhahahahamuuhsuhasuhashsauhasuhasu hasomghuhasuhasuhasuhasuhuhas omfg auhasuhasuhauhashuhauhasuhauhsushuhasuhasuhasuhasu hauhuhasasuhsuhauhsuhasas
Dobry jestes odrazu sobie humor poprawilem
Crazy Mage
01-02-2006, 13:26
no widzisz to ty tak robisz bo jestes żałosnym noobem
Kup se ten słownik w TESCO
Matr_Agredo
01-02-2006, 13:32
no widzisz to ty tak robisz bo jestes żałosnym noobem
@up tobie też sie przyda ten oto słownik poniewaz
poprawna pisowania Sobie nie se se to mozesz se w dupe wasadzic zapalke
Crazy Mage
01-02-2006, 13:35
Okres chyba masz pewnie cie na słownik niestac
Matr_Agredo
01-02-2006, 13:42
Okres chyba masz pewnie cie na słownik niestac
lol od kiedy meżczzna moze meic okres ale ty amsz bo ty jestes transwestyta :)
@topic
close the topic
Crazy Mage
01-02-2006, 13:48
Warna zlapales
Zachowujecie sie jak dzieci. Pobawcie się w wyzywanie na PW.
Gwoli ścisłości:
ATAK (tak, to był atak, a nie zaden najazd, czy plaga) Demonów i Orshabaala był na Vinerze.
Tak, The Evil Eye pojawia sie w Hellgate.
Nie wiem gdzie jest Demodras ale NA PEWNO nie na PoHu - co najwyzej pod PoHem. Moge sie mylic, ale Demodras jest blosko Venore.
Po drodze na fibule spotkasz - co najwyżej) wolfy i beary.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.