Pokaż pełną wersje : Twoje zdanie o Pacc'u :D
Dziutrix
29-01-2006, 14:19
Jako, że Pacc bardzo ułatwia oraz urozmaica grę, stwarzam temat do komentowania korzyści i odczuć z posiadania Premium Account.
Masterek Danio
29-01-2006, 14:28
Czasami chce mi sie isc na dobre potwory (szczegulnie jak gosciowa zgubila cale eq mianowicie :crown lega stell boots boh crus helm itd.[ktos nie wiezy to moge pokazac])
ale to tylko pacc tak ze na wakacje chyba sobie kupie:cup:
Pan Jordi
29-01-2006, 14:50
A ja sobie kupie juz po feriach. to good że tylko 80zł na 90dni bo np. WoW to za karte na 90dni trzeba zaplacic 180zl na allegro:( Juz nie moge sie doczekac mojego wlasnego House w Carlin ;)
Evil Maul
29-01-2006, 14:51
a co to ma byc ???? Ze dostales pacca i sie chlapiesz na cały dom ze szczescia ???? -.^ . Poprostu pacc to pacc . Ułatwia troche gre i daje duzo mozliwosci .
Alanus Lutinum
29-01-2006, 15:10
Pacc jest odjechany , nie wiem czy go kupić.
Vard Acal
29-01-2006, 15:10
ja mogłem kupić pacca w święta, i żałuje że tego nie zrobiłem :(
..::QRAS::..
29-01-2006, 15:14
ja mam pacc na rok i jeszcze troche dni ze starego pacc na 90 i sie nie martwie :]
ja pacca mialem i gdy go zamawialem dowiedzialem sie ze bede mial neostrade..kasa wplacona...i zrobilem tylko 27 lev...kijowo bo neonka ma rozlaczenia...ale w marcu chyba kupie
Teraz bede kupywał 2-raz xD pierwszy raz kupiłem za hajs drugi raz jak haknełem kolesia to kupilem za 90k w tibi i teraz bedzie 3-raz za rl hajs xD
Mam pacc juz troche i zdazylem sie przezwyczaic, przedluzalem juz i na nast ra znowu przedluze, jakos ciezko by mi teraz bez pacca sie gralo :)
Nie nie mam pacca i w sumie nie wiem, czy kiedyś kupię (jeśli tak to nie wcześniej niż w maju - puki co nie mam kasy :()
Puma Czarny Mag
29-01-2006, 17:47
pacc jest suuuuuper sam mam i bede kupowal jak sie skonczy ;) ;) :crusader: ale nie wiem gdzie chodzic mam 20 lvl druid HELP pomocy komentujcie i powiedzcie plssss :crusader: X( X(X( !@#$%cholerni hakerzyX( X( X( a poza tym kto wie jak zrobic pod nazwa uzytkownika obrazek?? :baby: X( X(
Axe'Taifun
29-01-2006, 17:51
17:49 You see yourself. You are an elite knight. You are Heros of the Army of Heroes.
Gdy pierwszy raz ujrzałem ten napis bardzo sie podnieciłem :) (nie chodzi o ten tylko o postać w moim opisie)
Pacc to raczej taki dodatek, na poczatku zalezalo mi tylko na oufilcie a jak przyszło co do czego hodzilem w faccowskim :)
Ogólnie jak macie kase to kupujcie, pacc jest bardzo fajny, ale od pacca zaczął się mój problem z tibią...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.