Pokaż pełną wersje : Pytanie co do SORCA
Shadow Geno
29-01-2006, 15:52
więc... przyznaje się bez bicia jestem troche...n00bkiem-mam 2 postacie na non pvp<zadna frajda> ale tera robie se chara na pvp-chce żeby to był sorc-ma 8 lvl i takdalej i stoje przed dylematem czy zostać nim na rooku do 10 lvla czy od razu iść na maina...pomocni ludzie teraz na was kolej pomóżcie mi:P:P:P
Po co?
Stracisz w ten sposób 50 max many , a na rooku się wolniej expi. Nie będziesz też mógł trenić mlvla. Wyjdź odrazu na 8lvlu. To nie e-pvp , można się zabijać , ale nie jest Quakowe FFA.
Shadow Geno
29-01-2006, 16:13
nom tylko ja grałem na ASTERZE dawno temu-też niby pvp<nie ffa:P> pallem
i zamiast piąć się do góry to spadałem w dół-skończyło się to dla mnie 6 lvlem i hackiem potem zalożylem konto na nonpvp żeby sie grać nauczyć i tera próbuje sie na nowo na thorii<specjalnie empty zeby jak najmniej pk bylo> a co najgorsze JA IDE WSZĘDZIE SOLO ALBO Z JEDNYM KUMPLEM NIE WIELE SILNIEJSZYM ODE MNIE-pierwszy lepszy PK kończy naszą przygodę:( a skoro tak to inne interesujące pytanie:P shielding dla sorca i gdzie expić na low levelu<i od jakiego miasta zacząć:P>
Shielding Ci sam wskoczy jak będziesz expił. Co do miasta to polecam Venore. Blisko roty, swamp trolle, PoH, D-lair i Dark Catedral. Na low lvlu exp na swamp trollach i rotach, na middle lvlu w Dark Catedral, a na high lvlu D Lair i PoH.
[...]stoje przed dylematem czy zostać nim na rooku do 10 lvla czy od razu iść na maina...pomocni ludzie teraz na was kolej pomóżcie mi:P:P:P
Zawsze najlepiej jak najszybciej wyjść z rookgaardu (paradoxem jest tu opcja, gdy chcesz zostać tak zwanym Rookmasterem, Rookstayerem, Rookslayerem,... (czy jak tam inaczej na siebie wołają) Daje to zauważalne korzyści.
Primo: na mainie szybciej sie expi - jakby nie patrzeć z różdżką szybciej poexpisz na potworach, które ci dają x2, x3 razy więcej expa niż te na rooku,
Secundo: Na mainie zarobisz więcej kasy niz na rooku,
Tertio: Korzyści w ilości many. Wychodząc z rooka na 8 levelu i zdobywając levele na mainie wyjdziesz na tym lepiej - jak powiedział poprzednik - zarobisz na tym 50 many.
a skoro tak to inne interesujące pytanie shielding dla sorca i gdzie expić na low levelu<i od jakiego miasta zacząć>
Wszelkiej maści poradniki + temat "Gdzie expic ze skillami xx/xx + opcja "Szukaj"
Wyjdź na 8lvl z rooka, bierz różdżkę w łape i suń na Dark Cathedral na roty lub smugglery (niewystrasz się 5 rotami przy wejściu, ja swoim sorcem dałem rade ze stratą 50hp).
PS:Uważaj na skorpiony przy wejściu
PS2: Ja też gram na Thorii 8o
Itachi Uchiha
30-01-2006, 12:01
Radze wyjść z rocka na 8levelu i zamieszkać w Carlin.
Tam kupisz różczke i pójdziesz na gobliny do 10levela.
Od 10 do 15 expisz na rotwormach.
Od 15 do 17-18 na amazonkach i valkiriach.
Następnie od 17-18 do 20 na zamku kolo Ab'Dendriel.
Później na ghostland-zie.:) :)
P.S
Nie zapomni trenici magiczny level jest on najważniejszy w życiu sorcka.:D :D
Shadow Geno
30-01-2006, 22:09
no aktualnie to wygląda tak że jestem w Thais expie na snakeach valkiriach wild warriorach i tym podobnych stworach <raz jak wiadomo ubiłem war wolfa> normalnie na war wolfy chodze z qmplem/dwoma
OSIĄGNIĘCIA:
tanio zakupiłem n00b set<z rooka 500 gp zostało na czary:P>
zaexpiłem bardzo dużo na rootach na północnej bramie Thais
zostałem zPKowany przez 15 lvl knighta
dokonałem słodkiej zemsty<niestety bag sie zwróciłw całości BEZ KASYX( X( >
i to powód czemu szukam przyjaciół<najlepiej ztąd> naThorii-żeby chodzić z nimi skillować-jak sie trzech rzuci to pk nie ma szans^^
PS.
miło widziane parcele z drobnymi kieszonkowymi zaadresowane na
Geno Bialy
Thais
PS2. Kochani admini prosze nie kasować przynajmniej narazie tego tematu... ciekawie słucha sie porad od pr0 graczy na temat mojego chara... BŁAGAM JA NAPRAWDE NIE CHCE BYĆ CAŁE ŻYCIE LOW LVLEM!!!!
Matr_Agredo
31-01-2006, 18:21
no wiesz to ze masz noobchara to nei oznacza ze ty jestes kompletnym noobem nie win sie za to aha co do thori skonsultuj sie z nickiem anarusa thenolinka jezeli zly to cos w tym stylu
2.Ostatnia rzecz-chciałem się zapytać co DOKŁADNIE się dzieje po wyłączeniu tibii przyciskiem X <np gdy pk cie goni>
Tibia się wyłącza ale twoja postać zostaje w grze więc chyba nie musze mówić co by było gdyby gonił cie PK?
Shadow Geno
31-01-2006, 22:27
nom...wyobrażam sobie... <sorry za offtop>
chcętera podziękowaćwszyskim którzy odpowiedzieli w tym jakże :baby: n0000bowatym:baby: topicu za to że pomogli i że go nie olali, chcę też podziękować adminom za to że nie skasowali tego topica-bardzo mi się przydał <i zaś mam 9 lvl:cup: > dzięki wam luda wyleczyłem siętroche z n0b0stwa...
jeszcze raz dziękuję
w następnym poście pytań<o ile będą> ciąg dalszy
Laska The Sorcer
01-02-2006, 14:48
siema na towoim miejscu bym odrazu na 8 lvl wyszla z rooka i bez przeszkud mozesz expic z wandem na rotach kolo venore .A jak potrzebujesz pomocy to zapraszam na guardie (przewaznie pomagam poczontkującym):p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.