zaloguj się

Pokaż pełną wersje : !!! Wtf !?

Werz71
29-01-2006, 22:58
No i czemu ****a do c***a usuwacie mojego posta !? Przeszkadzal cos wam !? Zapewne i zaraz ten post zostanie usuniety zeby moderatorzy sobie nie narobili siary..hahha Taka prawda 1 wielki syf. Cya ,,!,,

Asthan
29-01-2006, 23:02
Prawdopodobnie za lamanie regulaminu a skoro usuwaja go widocznie przeszkadza
Btw czym moderatorzy maja sobie zrobic siare

Werz71
29-01-2006, 23:03
Nono...starsze w ****. Jesli uwazasz posta z zapytaniem to Spoko :D

Khazar
29-01-2006, 23:14
najsmieszniejsze ze nawet nie ma znaku po tym ze ten temat wogole byl - zadnego powodu kasacji czy nawet sladu po tym ze powyzszy uzyszkodnik zalozyl temat.

Werz71
29-01-2006, 23:24
nom...wali posrane jest to forum jak i jego "kontrolerzy" hahhaha...Ciekawe czy mnie zbanuja za tego posta...hueihuhauheuahhah PENCAM ! ide z tad bo zal mi moderatorow:baby: . Grettings:]

Shinjix
29-01-2006, 23:47
No i czemu ****a do c***a usuwacie mojego posta !? Przeszkadzal cos wam !? Zapewne i zaraz ten post zostanie usuniety zeby moderatorzy sobie nie narobili siary..hahha Taka prawda 1 wielki syf. Cya ,,!,,
Naucz się czytac i myśleć i zauważ ten temat - http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=3887

Usuwamy, bo:
1. Post łamał regulamin,
2. Juz widocznie ktoś kiedys pytał o to samo i odpowiedź jest na forum, wystarczy poszukac.

Siary? Co najwyżej ty robisz z siebie idiotę.

nom...wali posrane jest to forum jak i jego "kontrolerzy" hahhaha...Ciekawe czy mnie zbanuja za tego posta...hueihuhauheuahhah PENCAM ! ide z tad bo zal mi moderatorow
Wali cie? Do widzenia, my idiotów trzymac na siłę nie będziemy.
Tak, dostaniesz bana, za kretynizm, olewactwo i oczywiście za to, że sam sie o niego prosisz.

Zapewne chciałes tym tematem pokazać jaki jestes "dorosły i niezależny". Szkoda, że w oczach wiekszosci forum wyszedłeś na idiotę. Taaak, najśmieszniejsze są małolaty próbujące pokazac, że oni są "dorośli i niezależni", i że to oni sa "panami i buntownikami". Pewnie jestes z forum "konkurencji"? Taaak, widze, ze nie tylko nasze forum ma problemy z idiotami... No coż...

A temat zostawie ku pamięci potomnych. Niech sie z ciebie pośmieją.