Pokaż pełną wersje : Moja pierwsza różdżka
Maestro88
29-01-2006, 23:08
Jak zdobyć moją pierwszą różdzkę a jestem druidem
Tylko problem w tym że dostałem już tą darmową, ale jakiś paladyn mnie zabił i straciłem :(:( jest jakiś inny sposób na zdobycie niż te 500gp, bo i tak nie mam ; /:(
???
Tylko problem w tym że dostałem już tą darmową, ale jakiś paladyn mnie zabił i straciłem :(:( jest jakiś inny sposób na zdobycie niż te 500gp, bo i tak nie mam ; /:(
???
Nie ma. Teraz daną różdżke możesz kupic za 500 gp - ni mniej, ni więcej. Ewentualnie możesz spróbować odkupić od innego gracza za niższa cenę; lub zrobic nową postać, wziąść (nową postacią) tą różdżkę za darmo od NPC i przekazac aktualnej [postaci].
Radek 666
29-01-2006, 23:54
W sumie to robienie nowej postaci to niezbyt dobry sposób. W sumie to możesz kupić, widziałem jak czasem ludzie sprzedają po 200gp, a to nie jest tak dużo ^.^.
Osobiscie widziałem jak snakebite rod leżał na ulicy :). Często ludzie dają za darmo te wandy i rody od 7 lvl. No cóż, życzę szczęścia - może ktoś Cię zasponsoruje lub gdzieś ja znajdziesz ;)
poisoner
01-02-2006, 22:09
???
Skoncz z tibia, dobrze ci radze, ta gra jest zapewne dla ciebie katorgą skoro 500 gp nie umiesz zarobic. :(
Markizek666
05-02-2006, 23:22
Skoncz z tibia, dobrze ci radze, ta gra jest zapewne dla ciebie katorgą skoro 500 gp nie umiesz zarobic. :(
On sie pytał czy jest inny sposób a nie ze nie ma 500 gp.
Ehh... te nooby....
Czasem ktos rzuca takie rozdzki na dach kolo depo w Thais, a wiec troche sie rusz i zdobadz rozdzke:D
Hmm niech pomyśle...
Więc tak chodź po depo i proś ludzi o różdżkę, tylko nie rób tego zbyt nachalnie, bo ktoś może się zdenerwować i Cię zabić :p
Możesz też chodzić na expowiska, bo tam czesto zostawiają te rody kolesie,którzy wbili dopiero co 13 lvl i są napaleni na nową różdżkę.
Sam znalazłem już 6 tych rodów ;)
Ale według mnie najlepszym sposobem będzie, jak uzbierasz te 500 gp i kupisz sobie sam ;) :p
Więc chodzisz po expowiskach szukasz roda, przy okazji zdobywasz kasę, za którą możesz sobie już sam kupić roda.
Wybór należy do Ciebie!
Good Luck :)
rav'enis
09-02-2006, 17:58
moj pomysl bedzie najlepszy...wydasz kilka gp
a mianowicie..kup sobie kilka run ff i zapoluj na kogos co ma niski lvl i jest druidem a jezeli sam sie boisz isc to powiedz mi a ja zrobie posatc i pojde ubic jakiegos druida low lvla
cya
Liwinech
08-04-2006, 11:38
jest taki sopsub ze morzesz kupici od innego playera ruszczke za mniej nisz 500 gp tylko musisz sie popytaci ;)
Czasami jak sie napatoczy jakiś lol pk, to mu daje w łeb (jak do dp już nie będę wchodzić), bo z resztą oni lubią być bici i zabijani (przynajmniej 8 lvl żeby coś miał:)), i jak to jest druid to biore tylko snakebite, lub jak jest coś ciekawego (bardzo rzadko) to też biore, w innym wypadku daje noobkom do rabowania, po co mi snake bite? a po to że jak padne i mi spadnie różdżka to mam jakąś w zapasie, robie tak dlatego że już miałem podobną sytuację, także jak grasz kolego na aureii, to mogę w wolnym czasie spróbowac ci skołować taką za darmo:). Ktoś teraz pewnie się odezwie że bicie low lvl to noobstwo, a czy nie jest noobstwem denerwować wyższe lvl i ich bić? Sami proszą się o śmierć :) , chociaż zabijam tylko tych którzy mnie naprawde wkurzą, bo jak podejdzie i mnie bije, i nie zadaje dmg to robie tylko "-.-" albo "^^" a jakieś low lvl i tak go skroją :D no rozpisałem się niepotrzebnie, pozdroB)
Pogromca Królików
11-04-2006, 16:40
Tak, racja, najlepiej zapolowac na low lvl druida bo jest 1% szansy ze akurat z niego ta rozdzka wypadnie, a nabijesz sobie zaledwie bana w ciagu godziny bicia takich newbie i nie zarobisz przez next week ani jednego gp -.-
ovodafone1
02-12-2006, 15:24
jak zdobyć rózdżkę bo jestem magiem i niewiem jak dostac za darmo piszcie na forum ok:(
Idziesz do tego NPC od, którego kupujesz czary i mówisz wand. Prawda,że proste?
Hmmm, już lepiej kupić byle jaką broń od gracza... 100gp i mamy młot mający 24 ataku... wbicie 13 lvl, żeby mieć drugą różdżkę to nie tak dużo... i tak się ciesz, że troche powalczyłeś darmową bronią. :roll:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.