Pokaż pełną wersje : Bozo....<
Crazy Mage
30-01-2006, 00:51
Zastanawia mnie 1 fakt .
Gdy zapytamy sie boza tak :hi,spell
odpowiada on tak :I actually know some spells! Do you want to learn how to 'lessen your load' for 200 gold?Co to jest za czar czy moze wiecie ja sie zastanawiam w zadych spisach go niema czy wiece co on moze daje zastanawia mnie to odpowiedzcie plz
pomożecie czy skasujecie?!:D
a gdzie jest ten bozo??
moze kupie sobie ten czar;]
Hominis nocturna
30-01-2006, 09:09
I am the royal jes ... uhm ... the royal tax-collector! Do you want to pay your taxes? o co w tym chodz
pomożecie czy skasujecie?!:D
Jestem królewskim jes ... Uhm ... Królewskim poborcą! Czy chcesz zapłacić twoje podatki?
No i na co to może wyglądaćB) B) B) B) B) B)
nie wiem bula ale jak cos to se sprawdz na mapce w róznych mapach miasta i mala porada zmien m lvl w swoim podpisie bo glupio wyglonda 13 m lvl 10 lvl knight
Knight Simon Dark lord
30-01-2006, 10:48
on jest królewskim lupcem czyli jednym słowem:robi sobie z ciebie jaja możesz go zapytać o "mace of fury" i zobaczysz co ci sprzeda za 250 gp(nie powiem co bo będziecie mieli zdziwienie) z czarem pewnie będzie to samo więc tylko stracicie kase
Crazy Mage
30-01-2006, 10:54
Ja juz kupywalem ten czar knighem wczesniej i nic sie niestalo <lol>
Hominis nocturna
30-01-2006, 20:41
No dobra, ale gdzie on jest, chcę zobaczyćto cudo za 250 gp :)
NooB from LW
31-01-2006, 10:41
Jesli sie nie myle bozo chodzi w thais przed zamkiem krola
Crazy Mage
01-02-2006, 01:05
Tak chodzi pod zamkim króla dla nie wtajemnicznonych THAIS
NooB from LW
01-02-2006, 13:31
On mowi I actually know some spells!
Czyli ukatualnie poznane czary. Moze jak sie traci pacca to sie zapomina czary wykupione dla pacc i jak sie wykupi nowego to sie idzie kupuje to i znasz je spowrotem
Crazy Mage
01-02-2006, 13:32
Chcialbys pewnie
Zastanawia mnie 1 fakt .
Gdy zapytamy sie boza tak :hi,spell
odpowiada on tak :I actually know some spells! Do you want to learn how to 'lessen your load' for 200 gold?Co to jest za czar czy moze wiecie ja sie zastanawiam w zadych spisach go niema czy wiece co on moze daje zastanawia mnie to odpowiedzcie plz
On chce cię nauczyć czaru "zmiejsz swój majątek" za 200 gp. Super okazja! :D
On mowi I actually know some spells!
Czyli ukatualnie poznane czary. Moze jak sie traci pacca to sie zapomina czary wykupione dla pacc i jak sie wykupi nowego to sie idzie kupuje to i znasz je spowrotem
Oj ludzie, ludzie... "I actually know some spells" tłumaczy się mniej więcej na "Właściwie znam kilka czarów". ;) Gdyby było tak jak ty mówisz, powiedziałby "I can actualize (czy jakoś tak) your spells for xxx gp"
Hominis nocturna
01-02-2006, 19:38
Nie tracisz żadnego czaru który kupiłeś. Jeśli kupiłeś czar dla PACC i skończył Ci się PACC to nie tracisz czaru dla PACC, tylko nie możesz z niego korzystać, do czasu kiedy znowu kupisz PACC, dotarło, czy mam PACC-nąć po głowie :)
Tibusiek
01-02-2006, 20:19
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D paccnij :D
Ejj plax moge wam powiedzieć co to "mace of fury"? :D
Albo nie, sami kupcie. Co do NPC to lubie takie "smaczki" w grach. ;)
Tibusiek
02-02-2006, 09:22
ejj a to wogule item jest? oplaca siE???
prubowalem to kupic ale nieodpowiada moze pacc masz?
Knight Simon Dark lord
02-02-2006, 20:39
jak chcecie sie troche posmiac zapytajcie się go o różne potwory np;demona zobaczycie co powie
up@
nie oplaca sie kupic ale fajne jest zdziwienie ze za 250 gp masz..... sam sprawdz powiedz do niego
hi
weapon
mace of fury lub buy mace of fury
yes
i zobacz co wyjdzie
ciemne dropsy
02-02-2006, 21:54
hehehe znam ten bajer od dosc dawna ;) Tez nie wiedizzlem o co mu chodzi z mace of fury i kupilem sobie... xD, ale z lessen your load nie dalem sie nabrac, po prostu wiedzialem co to znaczy ;)
@kilka postów wyżej
actually to jak to nazywa mój nauczyciel od angielskiego tzw. "fałszywy przyjaciel" czyli nie oznacza "aktualnie", a "tak naprawdę" :)
Pomidorowy drago
03-02-2006, 09:01
powiedz do wes bo zbieram na k legi to kazda kasa sie przyda a wywalic w bloto 250gp az sie plakac chce
Mistrz swiata elery
07-02-2006, 18:34
suchajcie kupilem mace of the furry od bozo zaza 250gp nieuwiezycie co dostalem-walek do ciasta8o 8o 8o
Po pierwsze!
Ten Npc nie sprzedaje żadnego czaru (a kase którą mu dacie przepije)
Po drugie!
Ten Npc nie jest żadnym poborcą podatków (a kase którą mu dacie przepije)
Po trzecie!
Ten Npc jest bardziej parodią niż jakimś przydatnym panem który da zlecenie na arcy-trudnego questa na jakiś rare.
Jaki z tego morał ??
CipSoft ma poczucie humoru !!!
:D :D 8o :D 8o :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.