Pokaż pełną wersje : przejscie z main do rookgard
Mam taki pytanie. Mam 8 lvl i jesli beda mnie zabijac to czy porzejde spowrotem do rookgardu? I jesli tak to czy zabiore ze soba swoj ekwipunek? Dzieki za odpowiedz.
Jak wejdziesz na main i spadniesz do 5lvl to przenosi Cię na rook, masz 1lvl i początkowe eq. Tak jakbyś robił nową postać. Ale niemartw się, tak często znowu nie pkuja :D
hehe no ale juz mnie zabili. No niestety trzeba będzie spróbować przeżyć.
Sir Persival
31-01-2006, 12:39
Rokowanei to cudowne przejscie przez tunel z mina do rooka!!
Evan Pall
01-02-2006, 16:08
Rokowanei to cudowne przejscie przez tunel z mina do rooka!!
Tak,tak... po 1 naucz sie pisac. Po 2 sam sie zrookuj nawyrazniej to lubisz... Po 3 jestes taki glupi czy tylko udajesz?
Muhahahhah...
Sam sie naucz pisac a nie... gadasz na innych a sam nie umiesz...:/
Kazdy moze sie pomylic...B)
Talis Ewar
01-02-2006, 21:56
Zdaje mi się, że ostatnio wprowadzili coś takiego, że itemki w depo "zostają" tam, i po ponownym wyjściu na maina możesz je "odzyskać". A to, co pisał ten gościu o "cudownym przejściu" to po prostu przejście z "expowej" części wyspy do miasta.
Farewell.
Tak,tak... po 1 naucz sie pisac. Po 2 sam sie zrookuj nawyrazniej to lubisz... Po 3 jestes taki glupi czy tylko udajesz?
Pierw przeczytaj swój post zanim kogoś skrytykujesz bo siare sobie robisz ziomek... Popełniasz błąd o którym nawet niewiesz a wytykasz go innym... każdy może sie pomylić, Ty też ale niekrytykuj odrazu...
@Topic:
Niemyśl że jak raz zginąłeś to niebędziesz już nigdy dobry...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.