zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak ? ...

Michaos
13-06-2004, 13:59
Dzisiaj widziałem kilku typów jak wchodzili do depo. z bialymi czaszkami przy nikach ...

Jest to możliwe ?

jeśli tak to w jaki sposób ?

Andy ognisty
13-06-2004, 14:25
Wierzę ci bo przed chwilą sam takiego goscia zobaczylem niektorzy tez nie mogli sie nadziwic Niestety nie zdazylem zrobić screena ;( bo mu zaczela czaszka migac i znikla

fakir110
13-06-2004, 15:45
@andy
dziwie sie że po takiej ilości postów nie wiesz takich rzeczy

@topic

do depo nie można wejść tylko gdy masz Battle (to takie 2 skrzyżowane miecze) a biała czacha znika dopiero gdy zniknie ci battle więc taki koleś bez najmniejszego problemu może wbić do depo 8o

ja osobiście widziałem wielu pk z red skull'em w depo 8)

- proste - nie możesz mieć battle i wchodzisz

By$iu
13-06-2004, 16:08
moj kolega mial miesiac red skula i stal tylko w depo.Wiec nie widze przyczyny z ktora w depo nie mozesz przebywac jak masz czache,do depo nie mozesz wejsc tylko jak mam krzyzyki(2 miecze);chyba ze secura,calme czy inny swait pvp.

Maniakk
15-06-2004, 14:15
Ej no przeciez im chodzilo o to ze ludzie z bialymi czachami wchodza do depo a jak sami zauwazyliscie biala jest dopoki masz battle wiec to jest dziwne

SkiLo
15-06-2004, 14:44
Oryginalnie dodany przez Maniakk
Ej no przeciez im chodzilo o to ze ludzie z bialymi czachami wchodza do depo a jak sami zauwazyliscie biala jest dopoki masz battle wiec to jest dziwne

battle znika szybciej niz biala czaszka,wiec mozesz z czaszka wejsc do strefy ochronnej, po chwili zacznie mrugac i zniknie.

Adaras
15-06-2004, 14:56
Jest także bug, dzięki któremu można wejść do depo mając czaszkę...a dokładniej dzięki runce hmm i bieganiu na ukos ^^"