Pokaż pełną wersje : 79 elit nice exp place :D
Kryptonics
30-01-2006, 19:04
hmm postanowiłem że dam tu jakiś swój filmik prawie nigdy tego nie robiłem...
nice exp place sprawdzcie sami:
http://rapidshare.de/files/12178861/deeppart2.rec.html
Ile straciłeś uh,hmm,gfb?
Trep Malitu
31-01-2006, 10:25
Ja bym nie powiedział że to nice place do expienia :p Troche tego badziewia tam jest, ale według mnie huncić tam knightem nie opyla się. Straszny waste runów w tym nawet dużo uhów idzie, a branie na klate powyżej 2 potworów nie ma sensu ;) Ja expiłem od 72 do 100 na jednej tombie i potrzebowałem tylko uhów i był owiele lepszy exp niż tam gdzie Ty expisz :p A za uhy zwracało się w 80%, reszte kasy waliłem na scarabach i znów na tombe :) Ale jeżeli lubisz taki "szybki exp" :D to powodzenia ... Pozdro ;)
Maciek Predator
31-01-2006, 14:23
A na jakim Tombie expiles?
Kryptonics
31-01-2006, 16:19
Ja bym nie powiedział że to nice place do expienia :p Troche tego badziewia tam jest, ale według mnie huncić tam knightem nie opyla się. Straszny waste runów w tym nawet dużo uhów idzie, a branie na klate powyżej 2 potworów nie ma sensu ;) Ja expiłem od 72 do 100 na jednej tombie i potrzebowałem tylko uhów i był owiele lepszy exp niż tam gdzie Ty expisz :p A za uhy zwracało się w 80%, reszte kasy waliłem na scarabach i znów na tombe :) Ale jeżeli lubisz taki "szybki exp" :D to powodzenia ... Pozdro ;)
hmm oczywiście nie powiedziałem że mi sie tam zwraca tylko lubie tam czasem wpaść kasy mam wyatarczająco dużo aby czasem skoczyć tam ,a tak normalnie to biegam po of i z tamtąd są ładne zyski
btw.pochwal sie o który tomb ci chodzi chętnie obadam :D
no exp nawet tam wbiles ale jak juz marnowac runki to ja bym na dragi sie wybral na twoim miejscu exp podobny a napewno mniej run by ci zeszlo
troszeczke nudny filmik ale takto spox, tylko jesli chodzi o exp tam to bardzo duzo uhow wchodzi w to... lepiej na samych scarabch i larvach epxic
albo od czasu do czasu na dragi lub as... albo na demonie :D ja to tam moim sorciem expie na hydrach z kumplem a jak jjuz sam msuze expic to na guardach :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.