Pokaż pełn± wersje : AFK
Thorivol
13-06-2004, 16:15
MAM male pytanko co to jest afk?
--> jeez krajst nauczcie sie szukac <-- (http://tibia.pl/tutorial.php?tut=203)
AFK to Away From Keybord czy zdala od klawiatury.Mog± ciebie za to legalnie zabić.Zazwyczaj afkuj± Magowie/druidzi i knightci przy trening(magowie/druidzi jak czekaj± na mane).
a palki na macro to nie afk? :p
AFK - away from keyboard
@up
Hehe no wiesz, jak ktos oszukuje to jego sprawa... Moze sobie siedziec przy klawiaturze i miec macro
Afk-Abord from kyebord(albo innaczej sie pisze) ale znaczy zdaleka od klawiatury.czyli popsrotu jaktos jest online tylko go chilowa przy kompie niema.
Trzciniak
13-06-2004, 16:47
Oryginalnie dodany przez Villen
AFK to Away From Keybord czy zdala od klawiatury.Mog± ciebie za to legalnie zabić.Zazwyczaj afkuj± Magowie/druidzi i knightci przy trening(magowie/druidzi jak czekaj± na mane).
A od kiedy to zabijanie jest legalne. Zabij kogo¶ afk i odrazu masz ¶cigańca :D. Afk może i sie innym nie podoba ale w regulaminie nie jest zabronione.
Co do afk gram na secuze i czekalem na mane na uhy no i nikomu nie prszkadzajac zaczelem akfowac no i ze na secuze (swiecie non pvp) koles nie mugl mnie zabic wiec lurnol mi pod nos mino quarda no i ja przychodze pol bp uh poszlo w piz** i jeszcze 10 lvl wiec osobiscie nie polecam ofkowania ;\
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.