Pokaż pełną wersje : 54Ek Pada! Wypas Loot! Musisz Zobaczyć!
No więc razem z moim kumplem Lithenem postanowilismy nauczyc kolesia ze nie nosi sie takiego setu z red skullem. Dodatkowo koles sie przyznał że sprzedaje postać bo wkreciliśmy. xD
Film na RapidShare
http://rapidshare.de/files/12202864/DawidElo.rec.html
A tutaj na Tibicams.com
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4995
Palek Demon
31-01-2006, 02:19
AhhAHAhHAH
LOOL
ile on mial lat z 10:P
ale sie usmialem HAHAHAHAHA :D
Loot wYpaS:p
Ogladajcie :) Warto huehueheu. Mielismy okazje go wczesniej zabic ale czekalem za mi sie sciagnie do konca film. :) Komentować PLX :)
To sie nazywają koledzy :/ jak typ ma takich kumpli to wrogów raczej juz nie potrzebuje
Zal mi tego knighta,stracil eq dzieki "kolegom" film z d*** nie cierpie czegos takiego
normalnie bym sie do***ał , ale cóż... wkońcu przyznał że chce sprzedać chara? :-) Acc trading to łamanie zasad, zasłużył na śmierć
Lotar Hellscream
31-01-2006, 10:31
Heh fajny filmik i GRATZ lota :) :) :)
Trep Malitu
31-01-2006, 10:36
Ta akcja była naprawde dobra :D Gratz loota bo wy****sty :p Kolo dostał nauczke że z redem trzeba ostrożnie chodzić i uhać się yellow hp :D Jeszcze raz GZ ;)
ale ten kolo mial inne eq, to po co przemienial? widzieliscie tam w polowie filmu, poszedl do domku i zmienil eq xD .. gz loota ;]
zimne_piwo
31-01-2006, 11:06
To miało byc śmieszne? Szkoda mi Was chłopaki :( Ja na jego miejscu znalazłbym Was (koledzy) i nakopał porządnie w .... Niecierpię osób udających kolegów =\
p.s Tak to jest jak się żałuje uh ^^
Player Killer
31-01-2006, 11:09
Szkoda troche kolesia, stracil all eq, a myslal ze 'wy' jestescie kumplami. Zal.
MassiveHbg
31-01-2006, 11:43
Fajnie to zrobiliście tylko jak by mi ktos tak zrobił z moich kumpli to bym ***rwa dorawł jednego i drugiego wzioł bym jakiegoś kamienia i *******l mu w głowe a puznije mowił ze to z sd :||||||||||||
To ciebie frajerze powinni czegoś nauczyć...X(
Menel z Sanoka
31-01-2006, 12:25
Mial pecha chlopak:) Jamialem wiekszego na servie no-pvp padlem i mi wypadlo demon shield c legi f axe i crus 3 minuty przed resetem serva
ale co tam sie zyje:D
zalosne koledzy go zabili nie dziwie sei ze chcial spzredac postac jakbym mial takich kolegow tez bym jak najszybciej chcial nie wyniesc. widac ze polacy pazerni na eq
edit@
Menal... jak to mozliwe ze na serwie no-pvp ci wypadl caly eq jak tam nieda sie red skula zrobc?? chyba mi ie powiesz ze zdjoles do bp wszystko
Lol niechciałbym takich "kumpli" mieć.
zalosne koledzy go zabili nie dziwie sei ze chcial spzredac postac jakbym mial takich kolegow tez bym jak najszybciej chcial nie wyniesc. widac ze polacy pazerni na eq
edit@
Menal... jak to mozliwe ze na serwie no-pvp ci wypadl caly eq jak tam nieda sie red skula zrobc?? chyba mi ie powiesz ze zdjoles do bp wszystko
moze w lapie mial bron dwureczna, f axe i dem shield w bp, cruza zlootowal i tez mial w bp, a legi mu wylecialy ^^
Fajnie to zrobiliście tylko jak by mi ktos tak zrobił z moich kumpli to bym ***rwa dorawł jednego i drugiego wzioł bym jakiegoś kamienia i *******l mu w głowe a puznije mowił ze to z sd :||||||||||||
To ciebie frajerze powinni czegoś nauczyć...X(
ej to jest tylko gra!!!
Sir Deziom
31-01-2006, 14:29
"Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sobie poradze" ;|
Mateomens
31-01-2006, 14:58
moze w lapie mial bron dwureczna, f axe i dem shield w bp, cruza zlootowal i tez mial w bp, a legi mu wylecialy ^^
jakbys ogladal filmik ktory byl wystawiony to byc wiedzial jak mu to wypadlo omg dobrze ze mu zostal c arm i boh :S
ale szkoda mis ie go zrobilo
@topic
Ja niewiem co bym wam zrobil jakby mnie tak wrobili ;sale ja niemam takiego problemu bo niemam zamiaru miec redskulla :P
Your
Mate~
Up^
Jemu nie chodzilo o filik tylko o wypowiedz wczesniejszego goscia zanim sie wypowiesz przeczytaj wszystkie posty :/
Topic
Filmik beznadziejny....pokazuje tylko ze wykorzystaliscie kolege...lol dla jakiegos glupiego eq. Widac ze tibia zeżarła wam zycie. Nic tylko gratulowac :/
Edit:
Mixer zgadzam sie z toba ze to jest tylko gra.....ale kazda gra powinna miec jakies zasady -.- w tym filmie pokazali nam jak fajnie jest zabic kolege dla itemow
Palek Demon
31-01-2006, 15:22
tak Ale najgorsze jeszcze jest to że ten koleś myślał ze oni go testowali (testowali hity na nim z sd -.-)
omg szkoda mi kolesia ;/
Po pierwsze piszcie co chcecie... Kumpla bym nie zabił... A to nie był moj kumpel...
Random Pk w thais, Account Trading, Noob.
Ci co maja jakieś ale, ciakwe co wy byście zrobili gdybyście dorwali takiego RS'a z lootem ? Chyba że nie macie jaj...
Pozdro.
Aaa Btw: Co do tego że zabiliśmy go dla EQ. W sumie miał sprzedać chara. To my przechwyciliśmy sobie eq.
Jestem pazerny na eq? Moglem mieć eq ktorego 90% w życiu nie powącha.. Hehe wiecie kogo mi żal? niektórych z was co im żal dupe ściska a zrobili by to samo... No cóż :) Flame Me. Flame Me. Flame Me.
You give me fuel that i need for the FIRE! :)
ja nie moge ale z was nooby...
film pozalowania godny
Kolo jest noobem, widać było że ***ią sdki na yellow wiec chca zabic a on uh me plax mehahaha
Kogos jeszcze wkurzaja te reklamy?
Virius the Master
31-01-2006, 16:42
To bylo wredne...
Cyber Demon
31-01-2006, 17:33
piekny loocik gz ^^
xD Gz loota. Fajny naiwniak z tego Dawid~ . Jeszcze raz GZ
__________________________________________________ __
Pozdro For LUBACZÓW
Mazio Piczko !!:*
zimne_piwo
31-01-2006, 19:32
Aaa Btw: Co do tego że zabiliśmy go dla EQ. W sumie miał sprzedać chara. To my przechwyciliśmy sobie eq.
Jestem pazerny na eq? Moglem mieć eq ktorego 90% w życiu nie powącha.. Hehe wiecie kogo mi żal? niektórych z was co im żal dupe ściska a zrobili by to samo... No cóż :) Flame Me. Flame Me. Flame Me.
You give me fuel that i need for the FIRE! :)
Dwa posty pod sobą...już zgłaszam do modka x)
Co do filmu, no wiesz jeżeli to nie Wasz kumpel, to napewno by Wam nie dał testów robić na sobie....(Wątpię by jakaś osoba z ulicy mówiła Wam, że sprzedaje postać i narażała się na bana)
On nabił lvl, zdobył eq to może robić z tym co chce. Może wywalić do wody i co Was to obchodzi?
No to pokaż swoje magiczne eq, którego nikt w życiu nie widział? Tylko nie mów, że Gm'a shakujesz -.-""
Najbardziej mi żal kolesia, bo on po wszystkim myslał, że to tylko wypadek... x(
........ Sam czesto robie "Test hity" i na mnie robią i uham sie zawsze jak mam red hp. Ale robię to wśród ludzi którym ufam i wiem ze by mnie nie za***ali,a zamiast walnąć z SD nawet by mnie uhneli.Co do tego typka co padł......
Nie dziwie mu sie że padł,ale zamiast wstawiać ten filmik na forum moglibyście mu puścić pompe ze jakis noobek podleciał,zabrał wam loota czy coś, a nie chwalić sie na forum jakie to z was kozaki bo zabiliscie 50 knighta którego mieliście uleczyć......Miłego grania życze...Oby inni ludzie kiedyś na was test hity porobili.
Ravencave
31-01-2006, 21:48
Hehe najs filmik warty obejrzenia ^.^
@zimne_piwo
http://i20.photobucket.com/albums/b202/necriuss/FreeItems.gif
1. Aff gdybym byl ch* to bym zaryzykowal moja postac dla takiego stuffu ale po co..
2. Idz na psy buraku. Może dostane "BAN'a"
3. Oh, Cóż za nie fart 300k w plecy w grze, nawet dostał mój adres w rl bo chce się sprawdzić w rzeczywistości...
4. Nabił levele, zdobył eq, spadł o lvl, stracił eq. Simple? A jeżeli traduje chara to powinien dostać bana aye? To Czemu ja miałbym na tym nie zarobić?
5. Oj piwko piwko ty chyba bezalkoholowe jesteś. Jak na kolesia z 19 na karku to jesteś przybity jak dzieciak 10lat, ale nie martw się do policji cię napewno przyjmą... i tak koledzy się z Ciebie śmieją... Ssij po same kule...
6. Jak masz jakieś ale to wpisz się do książki "Skarg i Zażaleń"
7. Już Cię nie będe jeździł na forum, przepraszam. Wybaczysz mi? ;)
-Over&Out--
P.S. Dzięki za gratki :)
Downloaded: 1692 times. Not Bad :)
Pozdro z Iridii :)
Nec nie ma co się wysilać niektórzy i tak nie zrozumieja że są gorsi.Załują kolesia bo NIGDY takie eq nie zdobęda.Olał oszczał ich.Powiem Ci jedno GRATZ loota:D
zimne_piwo
01-02-2006, 10:51
@zimne_piwo
http://i20.photobucket.com/albums/b202/necriuss/FreeItems.gif
1. Aff gdybym byl ch* to bym zaryzykowal moja postac dla takiego stuffu ale po co..
2. Idz na psy buraku. Może dostane "BAN'a"
3. Oh, Cóż za nie fart 300k w plecy w grze, nawet dostał mój adres w rl bo chce się sprawdzić w rzeczywistości...
4. Nabił levele, zdobył eq, spadł o lvl, stracił eq. Simple? A jeżeli traduje chara to powinien dostać bana aye? To Czemu ja miałbym na tym nie zarobić?
5. Oj piwko piwko ty chyba bezalkoholowe jesteś. Jak na kolesia z 19 na karku to jesteś przybity jak dzieciak 10lat, ale nie martw się do policji cię napewno przyjmą... i tak koledzy się z Ciebie śmieją... Ssij po same kule...
6. Jak masz jakieś ale to wpisz się do książki "Skarg i Zażaleń"
7. Już Cię nie będe jeździł na forum, przepraszam. Wybaczysz mi? ;)
-Over&Out--
P.S. Dzięki za gratki :)
Downloaded: 1692 times. Not Bad :)
Pozdro z Iridii :)
Ja Cię nie obrażałem, bo mam bogatsze słownictwo niż tylko łacina, którą szpanujesz kolegom na podwórku...
Co ten ss ma mi pokazać, bo nie rozumiem? Takiego ssa może mieć każdy. Wystarczy poprosic kolegów i już. A w dodatku te eq jest do zdobycia (noobie), jeżeli bys miał th, g helmet czy jakiś super rar to wtedy się wymądrzaj.
No i co do pioruna Cię obchodzi co on robi z postacią? Nie potrafisz czytać co inni piszą? On nabił lvl, on zdobył eq to on robi co chce, a że jego 'koledzy' to tacy ludzie to już jego problem.
Jak chcesz nawiązać konwersacje to używaj zdań bez przekleństw, wtedy łatwiej się porozumieć <taka rada na przyszłość> xD
EDIT: Następnym razem jak nie chcesz (i nie potrafisz) przyjąć krytyki to błagam nie wystawiaj filmików !!!
Mateomens
01-02-2006, 10:53
Nec nie ma co się wysilać niektórzy i tak nie zrozumieja że są gorsi.Załują kolesia bo NIGDY takie eq nie zdobęda.Olał oszczał ich.Powiem Ci jedno GRATZ loota:D
wiesz co szkoda mi sie ciebie zrobilo ... sams ie mu podlizujesz bo "Ty" niemasz takiego eq i mozesz sobie o tym czyms pomazyc ....
a tak wogole to polowa co pisala ze szkoda mu to na 100% maja takie eq a nawet lepsze sam jestem w tej polowie!
a wiec Shut up plx!
a wy co zabiliscie go to mam nadzieje ze was spotka to samo ....
Yours
Mate~
Kurtwood
01-02-2006, 11:17
Czytając posty doszedłem do wniosku, że nie rozważacie każdej ze stron kto, co ma do powiedzenia tylko trzymacie się swojej wersji zamiast postawić się na miejscu autora filmiku. W co drugim poście widze słowo 'koledzy' w tych znacznikach. Moze to nie był ich kolega? Mieli domki obok siebie, to nie oznacza jeszcze ze sa kolegami. Znaja sie z widzenia-jeden chce sie zakolegowac, drugiemu to wisi i co z tego? Skoro chłopak łamie regulamin cipsoft to pewnie uzywa tez lighthacków i innych ścierw aby ułatwic sobie gre - takie sa moje przypuszczenia. Moze ja na swoim świecie jestem PA ale to jest czesc gry jak i wojny, random pk etc. Uwazam ze nie ma co wchodzic na Necriusa. Co do filmu to podobał mi sie, ze wzgledu na ladny loocik B) Pozdrawiam.
[QUOTE=Mateomens]wiesz co szkoda mi sie ciebie zrobilo ... sams ie mu podlizujesz bo "Ty" niemasz takiego eq i mozesz sobie o tym czyms pomazyc ....
A chociaż wiesz jakie mam eq???Nie sądze:) A do Neca się nie podlizuje bo NIE MAM takiej potrzeby..........Kuuuuumasz baze.....?
Szkoda mi było tego gościa :( . Według mnie było to bezszczelne . Gościa to kosztwało a ty jeszcze go zaibiłeś. Ciekawe co by sie stalo gdyby wa to spotkało?? Polacy niektórzy jednak to nooby. Mam nadzieje że ciebie i twojego spotka to samo.
Bardzo ladnie to zrobiliście :) Tylko nie potrzebnie sie z nim tak bawiliście :p
Tempić wszystkich Red Skuli i PKerów !
Oj Piwko Piwko.. No przepraszam jeżeli uraziłem twoje uczucia.. Naprawde wybacz mi proszę.. Myślę jednak że, powinieneś poznać jakąś niewiaste w której mógłbyś sobie wkońcu zamoczyć. Co do piwa, bo nie daje mi to spokoju. Masz taki nick, czasami mogłbyś napić się tego piwa bo to rozluźnia a na kółeczku różańcowym i trzepaniu się przed monitorem nic nie zrobisz. :* A co do tego żeby mnie spotkało to samo.. Eh ja robię co chce, nie żal mi tego co mam.. to tylko gra i nie ma w niej miejsca na płacz. :* a jeżeli chce przenieś to do rl to zapraszam. :) Love me or hate me. :)
@Soferim
To kiedy hyderki? :)
Hmm.. z jednej strony dobrze zrobiliście. Acc trading jest zakazane itp itd bla bla ale z drugiej strony: kolo myślał że jesteście kumplami, nie uhał się bo nie wiedział że możecie tak postąpić. Tutaj macie dowód że polacy mają gdzieś innych i tylko o eq, skillach, m levelu i co tam jeszcze wymyślicie. Ale loot ładny :)
zimne_piwo
01-02-2006, 21:37
Oj Piwko Piwko.. No przepraszam jeżeli uraziłem twoje uczucia.. Naprawde wybacz mi proszę.. Myślę jednak że, powinieneś poznać jakąś niewiaste w której mógłbyś sobie wkońcu zamoczyć. Co do piwa, bo nie daje mi to spokoju. Masz taki nick, czasami mogłbyś napić się tego piwa bo to rozluźnia a na kółeczku różańcowym i trzepaniu się przed monitorem nic nie zrobisz. :* A co do tego żeby mnie spotkało to samo.. Eh ja robię co chce, nie żal mi tego co mam.. to tylko gra i nie ma w niej miejsca na płacz. :* a jeżeli chce przenieś to do rl to zapraszam. :) Love me or hate me. :)
@Soferim
To kiedy hyderki? :)
Zmieniłem zdanie...Bardziej niż tego kolesia, żal mi Ciebie. 19 lat? Człowieku weź nie kompromituj się...Nie masz żadnych argumentów to lepiej wogóle nie rozpoczynaj rozmowy...
Na drugi raz daj film jak zabijasz taki lvl sam i w otwartej walce, a nie skakałeś w kółko z sd jakbyś pierwszy raz w życiu widział runy....
Prosze skończyć kłótnie.
Z wyrazami szacunku,
Shinjix
Johny Rambo
02-02-2006, 11:02
Co to mialo K***a byc ???? .... kumple ROxXXxxX ....
nie dosc ze kumpel to jeszcze go podstepem i loot za****li
za to powinni byc gnembieni na tym swiecie !!!!
Suzorewu
02-02-2006, 12:45
po 1 tworcy tego filmu sa dla mnie DNEM. a po 2 ten koles co padl nawet sie nie skapnal ze oni to zrobili specjalnie;s
Heheh powinni was zbanowac....
Medivh Shady
02-02-2006, 13:18
nic dodac nic ujac , tacy sa polacy :/
Czy to ważne że to polak? czy szwed? czy Br? Czuje rasism.. A jeżeli jesteście patriotami to który z was nigdy nie zabił żadnego polaka? aff heh... Dostał to na co zasłużył. Its just a game.. ale chyba dla was to troche więcej...
fajni z nich koledzy nie ma co :/
Szkoda że to nie moj kumpel to po 1.
Po 2. Już nowy owner bo zamienił się za chara na Isarze ehh..
~Nec.
BAJ BAJ
Cris The David
03-02-2006, 01:18
Ej! mój komp to scierwo ;/ ale powiedzcie co loot'em bo zaraz nie wyrobie :]
Błagam, jak odpale tibie kam obojetnie jaka to mi norton gada ze ten program nie może działać na moim kompie bo coś tam bla bla bla!
Błagam Powiedzcie zawartość LOOT'a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]
no niezly jest kolo pasc knightem jak dzieciak -.- "nie bij, bo szkoda uh" koles bedzie na Orshaabalu i powie ze nie bedzie sie uhal bo szkoda uh.Bedzie war tez mu bedzie szkoda uh widac ze koles to naprawde jakis 8 lvl :):baby: :baby: :baby:
.... nie mozna sprzedawac Accontów, i to własnie pod tym wzgledem powiniscie sie patrzec na to co zrobilismy.... i jeszcze jedno, zapamietajcie :
Life it's Brutal, i nie ma gadania:]
Aureański newbie
05-02-2006, 19:43
Ciewake czy koleś nadal myśli że to były testy :D
Mnie juz bily 3 osoby, ktorych uwazalem za przyjaciol;] Ale to juz jak mialem red skulla i konczylem z tym charem, szlem bez eq i jeszcze mialem fajna polewe bo mialem mu placic hehehe xD
Kodear Naphindor z Askary sux :P
Na rs wypada cale eq moim zdaniem, padalem z 5 razy i all lecialo...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.