Pokaż pełną wersje : Beasts
Witam, chcialbym Wam przedstawic moj nowy projekt, Beasts. Jest to mala, nie wymaga poswiecenia bardzo duzej ilosci czasu, gra wykorzystujaca przegladarke internetowa (webbased).
O grze:
Fabuly jako takiej jeszcze nie ma ;) natomiast zarys gry jest taki: tuz po rejestracji otrzymujemy tajemnicze jajko, gdy poswiecimy odpowiednio duza ilosc czasu wykluwa sie zniego male stworzenie, mozemy go trenowac w roznych dziedzinach, mierzyc sie z potworkami czy tez stworkami innych graczy, badz po prostu zwiedzac rozne ciekawe miejsca. Zadaniem jest jak najwieksze rozwiniecie stwojego potworka, aby wkoncu zyskal szcunek i miano prawdziwej bestii.
Cechy:
> naliczanie energi w realtime
> unikatowe grafiki
> statystyki w wielu kategoriach
> wiele mozliwych bestii do wychowania
> mozliwosc zamieszczenia swojej bestii na stronie badz forum
Wymagania:
> Mozilla Firefox (w przyszlosci rowniez MSIE)
> Odblokowana Java
> Udostepnione Cookies
> Wyobraznia ;)
Nie czekaj, przylacz sie do naszego swiata.. swiata bestii!
Forum: http://besn.home.pl/phpBB2/index.php
Gra: http://besn.home.pl
tak tak tylko że takie coś (podobne z opisu bynajmniej) monsters czy coś takiego już istnieje. Szybko się nudzi zabawa na parę chwil no ale jak ktoś się jeszcze nie bawił niech spróbuje.
Hmmm zarejestrowalem sie.. loguje .... pojawia sie "
Logowanie zakonczone sukcesem!
Kliknij tutaj! aby przejsc do gry." "Klikam tutaj" i....nic-.- stoi i nie moge nic zrobic xP
EDIT:
\/ Tak uzywam tylko FF
Hmmm zarejestrowalem sie.. loguje .... pojawia sie "
Logowanie zakonczone sukcesem!
Kliknij tutaj! aby przejsc do gry." "Klikam tutaj" i....nic-.- stoi i nie moge nic zrobic xP
A robisz to na firefoxie?
pokemony plx :P ale działa :) gz wykonania. Besn, robisz to sam czy z kumplami?
edit: hyhy, naprawde fajnie ci to wyszło :) Tak trzymaj!
@jastr
Nie wiem co za monster ci sie skojarzylo, ale watpie zeby moja gra byla jakas kopia czego kolwiek, oparta jest na moich wlasnych pomyslach i doswiadczeniu, a innowacje jakie beda wprowadzane napewna wyroznia ja sposrod innych.
@Xehe
Prawdopodobnie masz zablokowane Java Scripts, sprobuj je odblokowac i wtedy zoabcz czy dziala.
@Harven
Pokemony? W pewnym sensie mozna to tak porownac, lecz same pokemony jako hodowla stworkow, czy tez zwierzat nie jest wcale zadna innowacja i raczej nie nalezy tego z nimi kojarzyc. Jezeli chodzi o wykonanie, to zrobilem wszystko sam, aktualnie grupa MTA pomaga mi w wykonaniu graficzek (Mentos zasluguje na wyroznienie ;) ).
Odblokuj jave? tzn niby jak?;o w opcjach szukalem to niby dziala a nadal klikam to "tutaj" i nic :/
Nie twierdziłem wcale że to kopia tylko że jest wiele gierek do tego podobnych. No ale teraz trudno wymyśleć coś nowego :) Taki Kolumb to miał łatwo wsiadł sobie na statek i odkrył amerykę a teraz:> hehe
Dużo rzeczy będzie nowych ^^ , szczególnie pod względem graficznym :) (z tego co widzie).
Dobra, do rzeczy, Gra jest super ;P ... ale... ale ... JA MUSZE BYĆ W TOP SPEED !!!!! JA CHCE BYC #UNO :D:D:D:D ;P.
ogólnie troche mało opcji.. itp ;) .
i...
Zachęcam do grania...
i...
sorka za chaos, ale się śpieszę :D .
Heh, FAQ rządzi ;]. A do tego fajne okienko, można jednocześnie w Tibię grać.
Zobaczymy co ci wyjdzie, zapowiada się nieźle.
Pawciorek
31-01-2006, 21:57
Czy przeglondarka to koniecznie musi byc fire Fox czy jakoś tak czy może byc inna (nie mówię tu o intenet explorer)?
Angel of Death
31-01-2006, 21:59
Czy przeglondarka to koniecznie musi byc fire Fox czy jakoś tak czy może byc inna (nie mówię tu o intenet explorer)?
To sie nazywa czytanie ze zrozumieniem i ogólne myślenie .. Jeśli jest napisane że musi być FireFox to musi zresztą IE sux ;P
Mentos zasluguje na wyroznienie ;).
O mój Boże! Jestem sławny :D
Gra jest spoko ale trzeba oszlifować ten diament... hehehe B)
Wkurza mnie to małe okienko :/
Angel of Death
31-01-2006, 22:11
Faktycznie mogło by być większe =/, a gra przypomina tamagochi troche ;P
@Up:
Trochę? To jest prawie identyczne :p
Świetna gierka Besn! ;) W ogóle nie przeszkadza przy grze w Tibii, a do tego umila np. trening. Mam nadzieje, że gra będzie się rozwijać.
Moja bestia: Aryamus ;)
Jak juz wczesniej wspomnialem, albo i nie.. w/e to jest pierwsza open beta, wersja robocza 0.1, dlatego jest troche nudna, ale z czasem nie bedziecie wiedziec co z ta energia zrobic, obiecuje wam to ;-)
A okienko specjalnie jest dosc male, przystosowane do pracy w tle, aby nie przeszkadzac w zaden sposob, a jednoczesnie przysporzyc drobine rozrywki :)
Edit. Zapraszam na forum: http://besn.home.pl/phpBB2/index.php
Zmieniłem zdanie. To jednak nie jest identyczne z tamagochi, aczkolwiek jest podobne :) Tamagochi nie jest takie fajne ;] Tylko jedno pytanko mam, gdzie sprawdzić ile mam energii i ile jej potrzebuje do treningu na przykład?
To ile dokladnie masz energi latwo sprawdzic najezdzajac na pasek stanu.. o czym mozesz przeczytac w MANUALU, a ile energi potrzeba na trening itp, musisz sprawdzic we wlasnym zakresie ;-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.