Pokaż pełną wersje : 19:35 The undead are attacking Darashia!
LINK :
http://rapidshare.de/files/12252346/darama_atk.rec.html
fajny filmik .. zawsze byles w centrum xD troche ludu sie nazbieralo xD zapewne na swiecie non - pvp byla by wieksza frajda ue/gfb xD pozdro! ..
Fajne Fajne;]. Pełno ludu sie zleciało.....Tylko coś zadużo Necro to chyba tam niewidziałem:/
A tak wogle.Czemu w niektórych filmikach jak biore na full speed zeby szybciej oglądać to i tak mi leci po 4-5 sekund. O co chodzi?:P
obserwator_pythery
31-01-2006, 20:59
wiem etz to zauwazylem musiszi miec wloncvzone okieno tbia cam ipdsunac sobie gdzien an dol nie przechodzac w tibie Gz filmiku lol.
Zebralo sie ich jak by darmowa kaszanke rozdawali LIOL
fajny filmik .. zawsze byles w centrum xD troche ludu sie nazbieralo xD zapewne na swiecie non - pvp byla by wieksza frajda ue/gfb xD pozdro! ..
Na świecie non-pvp nie ma większej frajdy:>
Filmik mi sie podobal eq to masz naprawde dobre tak trzymaj nagraj jeszcze cos z jakiegos hunta
Ja tam bym wolał na pvp/epvp w takiej sytuacji UE rzucić, ale może jestem dziwny xD
Jalokowy_
01-02-2006, 12:16
Też byłem na najeździe undeadsów na darashie, jednakże przybylem za późno :(
@Filmik: Troszke tego bylo ale daliscie rade :p
myślałem że będzie więcej mumii, vampirów, necro DS'ów ale tez nawet fajne
-=DanieL=-
01-02-2006, 14:10
wiem etz to zauwazylem musiszi miec wloncvzone okieno tbia cam ipdsunac sobie gdzien an dol nie przechodzac w tibie Gz filmiku lol.
Ty piszesz po polsku czy po marsjańsku bo ja nic niezrozumiałem z tego co napisałeś xP
@topic
Film niezły, ale słabe potworki atakowały :/ szkoda że to jest losowo niektórym biegają Liche a niektórym tylko szkielety ale to nic fajny film :-)
Aureański newbie
01-02-2006, 15:48
Fajno było ale się skończyło... 10 minut trwało to tylko reszta to durne pk'owanie :D Tylko 1 lich i 2 bonebeasty :/ Tak sie na licha z sd rzucili że w sekundkę padł i nic nikomu nie zrobił :D Gz nawet niezłe t było ;)
Wojtek Wymiatacz
01-02-2006, 18:16
ta nice :D też chce u nasz zawsze jak są ataki to ja off
Raiderek
02-02-2006, 15:00
Ehh... stara dobra Arcania :)
Filmik niezły, zawsze w centrum, Atak troche za słaby jak na tyle osób.
PoZzdr0o
Dla
-Dziki lucke
-Canter Knight
xP
Ra the Risin' Sun
02-02-2006, 15:12
Bardzo fajne... a mam pytanko, czy na 'ANK' są najazdy, bo pamietam jak grałem i mieszkałem w 'ANK' to nie zdażył mi się ani jeden :P
lól ;) Scraby atakuja ;p filmik spoko ;p
Obil mosta
11-02-2006, 08:22
X( Ciekawe co to bedzie poczekajmy...
Szajs nic fajnego :( popraw sie :berserk:
CZEMU MNIE TAM NIE BYLO?!;( ;( ;(
Jak debil wolałem k***a odpoczac akurat wtedy -.- JA PIER***E!
A tak to gz XD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.