Pokaż pełną wersje : WOJNA NA DANUBI FC Vs Reszta Swiata
Dzisiaj tzn 28.09.2003r polegl Walkor Shatet oraz Damie Co wywolalo wojne na ktora wszyscy czekali najpotezniejsza gildia na Danubia FC podjela walke z innymi bardzo silnymi gildiami co dam na ta wojna.Ustabilizowanie??? Mniejsza ilosc pk Uspokojenie sie Gildi FC niewiem czas pokaze prosze wpisujcie tutaj przebieg wydarzen
huhu, ciekawe, ciekawe :)
Może po wojnie się trochę uspokoją, jednak myślę, że FC się nie rozpadnie.
Po pierwsze jest to gildia bardzo zgrana.
Po drugie, masa tych ludzi ma spore doświadzenie i niezłe zapasy kasy na AOLe.
Ponadto członkowie gildii mają bardzo wysokie poziomy jak na Danubię. Zabicie takich ludzi, gdy są w większej grupie (a tak zawsze na wojnie będą chodzić) graniczy z cudem. Taki Walkor ma ponad 1000 hp, taka Shtahet ponad 1600 hp, to nie tak łatwo zabić, szczególnie, że będą się UHować.
Jedynie prawdziwe zjednoczenie wielu gildii może doprowadzić do upadku FC. A o takie prawdziwe zjednoczenie bardzo ciężko, gdyż w przypadku grupy złożonej z wielu gildii jest problem z komunikacją (nie można przecież publicznym kanałem się umawiać, bo przecież FC też go czytają).
Taki mały screen (http://www.matkus.neostrada.pl/temp/fc.jpg) , który zrobił mój brat. To dowód, że FC potrafi się zjednoczyć bardzo szybko.
W prawdzie kibicuję przeciwko FC, jednak myślę, że będzie to conajmniej trudne.
FC nie padnie, była na to szansa dawno temu, kiedy gildia nie było jeszcze tak potezna jak teraz, "reszta swiata" wtedy ostro sie jednoczyła (szkoda ze tylko teoretycznie bo w rzeczywistości kazdy martwił sie tylko o własny zadek). Wtedy rozegrało sie tylko kilka bitew.
Dopiero jakis czas pozniej FC pokazało prawdziwe rogi - ale wtedy było juz za pozno by cos zdziałać, byli zbyt silni, co doprowadziło do upadku kilku gildi takich jak Salvation czy Vampires.
Po tamtej wojnie wzmocnili sie jeszcze bardziej bo ich szeregi zasilły niedobitki niegdys silnej ale nie zgranej armii - tak że jeżeli teraz rozpęta sie prawdziwe piekło i nie dojdzie do porozumienia to FC rozgromi
"reszte świata" i będzie niekwestjonowanym panem Danubi. :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.